Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Franta se vrací! A je silnější, než kdy předtím. Ale jen psychicky.

Už dlouho jsem nenapsal novou kapitolu "Zabijáka" Franty, tak jsem se rozhodl, že to napravím. Tato epizoda je hodně měkká, protože ne každý je takový tvrďák jako já. Ale v další epizodě (pokračování) to napravám!

Byl hezký den a v hospodě se najednou otevřely dveře. Ozval se hlas, který byl všem známý, a ten pravil ,,Jedno točený!". Ano, byl to Franta. Už se vrátil z nemocnice a vypadal tak, jako před našimi věčnými boji. Přišel ke mně a říká ,,Tak co? To čumíš, co?" a já na něj ,,Nene, já jsem to čekal" a jednu jsem mu natáhl. Svalil se na zem a začal řvát ,,Ty hajzle, to tě to ještě nepřešlo? Nebij mě, prosím!". Když jsem mu řekl, že je to OK a nebudeme vytahovat staré konflikty, tak mi natáhl pro změnu on. Vyskočil jsem ze židle rovnou na jeho hlavu a svalil jsem ho na zem. Udělal jsem kop z otočky a Franta spadl ukrutnou bolestí na pípu. ,,Franto, tvoje chování uškodilo hodně lidem. Proto tě musím nadobro zničit", řekl jsem, vytáhl jsem vybušninu a hodil jsem mu ji do pusy. Zařval jsem ,,Všichni k zemi!" a vyběhl jsem z hospody. Z venku jsem sledoval ty vnitřnosti a končetiny, které letěly z vybuchující hospody. Po chvilce z naprosto zbořené hospody vylezl Franta a řval ,,Ty hajzle! Chtěl jsi zabít mě a zabil jsi jen ostatní! Nauč se zabíjet!". Rozběhl jsem se k němu s nožem v ruce a zapíchl jsem mu ho mezi nohy. Vyskočil a začal krvácet - tam dole. ,,Připadám si jako bych byl baba!", naříkal Franta, tak jsem ho přetáhl baseballovou pálkou, aby omdlel.


6 názorů

jH
21. 11. 2010
Dát tip
Udělal jsem kop z otočky a Franta spadl ukrutnou bolestí na pípu jako vždy prudce ženyjální *

Janina6
20. 11. 2010
Dát tip
"V hospodě se najednou otevřely dveře". Co jen mi na téhle větě připadá divné? :-)

Honzyk
20. 11. 2010
Dát tip
hele, esi je to vo mně, sejdeme se u soudu!:)) František


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru