Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nech mi aspoň jednoho inženýra

23. 02. 2011
7
14
1688
Autor
Tisovyluk
Já vím, jsi mladší, čerstvější, máš pěkně obarvené a učesané vlasy, máš moderní brýle, kozačky pod kolena, jsi ustrojená podle módy, ze ksichtu si každé ráno pomocí make-upu tvoříš obličej, právě jsi získala titul…  Ale nech mi taky jednoho.
Já mám zase životní zkušenosti, jsem duchaplná (co na tom, že jen výjimečně), vlasy si nebarvím a lítají mi do všech stran (někoho by to mohlo snad i zaujmout?), nenosím brýle (stačí mi, že vidím rozmazaně, svět je poetičtější), kozačky bych si na sebe nikdy nevzala (mám ráda, když mi dýchají lýtka), stále se ještě nemaluju (možná bych už ale bez make-upu neměla ani dávat před barák žrádlo kočče), mám universitu života s titulem Nnbk (navěky naivní blbá kráva)… Co na tom. Stejně mi můžeš nechat aspoň jednoho. Aspoň jednoho inženýra. Třeba toho hrbatýho. Má docela hezký obličej. Ale ten hrb by Tobě určitě vadil. Mě ne. Mně by stačilo, že bych mu přitom nemusela dávat přes hlavu pytel. Tak mi ho nech, ju? Já Ti za to odpíchnu, když někdy budeš chtít jít dřív z práce. To je snad dobrá nabídka, ne?

14 názorů

sveřep
25. 02. 2011
Dát tip
:DDD

Tisovyluk
25. 02. 2011
Dát tip
a proč máš takový pocit, myšlenko? Vyvolává ho v Tobě Tvůj ing? Děkuji za komentáře a virtuální úsměvy. :-)

Marcela.K.
24. 02. 2011
Dát tip
Mám jednoho inženýra už...no dlouho - celej vdanej život :-) jezdí na kole a nemusím mu na hlavu dávat pytel. Přesto mám pocit, že mám stejnou universitu života jako dotyčná v tom textu :-))

Wincent
23. 02. 2011
Dát tip
tohle se mi líbilo a pobavilo =) T

Taubla
23. 02. 2011
Dát tip
:)

Tisovyluk
23. 02. 2011
Dát tip
A co jsi myslel tím, že to jde, Prosecký?

Prosecký
23. 02. 2011
Dát tip
No vidíš, že to jde. Já si také říkám, že příště už nebudu tak blbý, ale ono to nikdy nevyjde. Tip.

Tisovyluk
23. 02. 2011
Dát tip
no to jo, ale kdybys vymakal zase jiné svaly na nohách, tak by to potom už snad i šlo, Aleši. to fakt nevím, Alegno. Chtěla bych to jen vyzkoušet, jaké to je... :-)Anebo radši ne, máš pravdu, už předem si to dokážu představit.

Alegna
23. 02. 2011
Dát tip
líbí se mi nadsázky, jen mi řekni, nač chceš inženýra?

smích mi nevadí,spíš mi připadalo, že na cestě do práce se dost nadřu. Ve srovnání s kolem...

Tisovyluk
23. 02. 2011
Dát tip
a navíc ještě na koloběžce... A proč na ní nejezdíš? Smáli se Ti v práci, když Tě viděli parkovat?

dostal jsem ke 40.narozeninám koloběžku. Ale moc na ní nejezdím, počáteční nadšení pominulo :o)

Tisovyluk
23. 02. 2011
Dát tip
jsou strašně nudní, aleši, na běžkách a na kole nejezdí ani jeden z nich. chtěla jsem tu nudu prostě oživit a přitom si trochu ulevit. chtěla jsem prostě začít psát, namísto o svých snech, o tom, co mám denodenně před očima. až se z toho vypíšu a ulevím si, vrátím se zase ke snům a marným nadějím. :-)

zřejmě tě téma zaujalo...proč se soustředíš jen na inženýry? Řekl bych, že jsou poměrně nudní...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru