Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Plavba do neznáma - část 7 Průstup mlhou

26. 12. 2011
0
1
11

Vzburcoval jsem se  a šel jsem to zkontrolovat, viděl jsem onu podivnou osobu kterou obklopovala zářivá koule, jako by na mne čekala pokynula mi abych šel blíž a protože  ve mně vězí  duch dobrodruha co záměrně porušuje pravidla, okamžitě jsem šel k postavě a ona na mne promluvila  : ,,Ty budeš kapitán Lakoň co? Hele teď tě odvedu do naší vesnice, musíš si přes sebe obléct tento podřadný plášť označující cizince pokud by jsi neměl plášť nebo by tě napadlo si ho byť jen na vteřinu sundat, lidé by to považovali za pohoršení, pláště totiž nosí cizinci a osoby které je převádějí jakmile by kdokoli prošel skrz mlhu bez  pláště kryjicího hlavu byl by na místě uvržen do magické koule trestů no nepřál bych to nikomu".


1 názor

Aviem
31. 01. 2012
Dát tip
"duch dobrodruha co záměrně porušuje pravidla"... to je spíš dobrodruch.. nevzniklo to slovo spíše spojením slov "druh" a "dobro"? :-)))))))))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru