Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

UHNILÝ KLITORIS V PISOÁRU

31. 01. 2012
8
24
1783
Autor
Měrka_out

Byla jsem u ministra sociálních věcí a práce Hybrida Žaluda.

Byla jsem u ministra sociálních věcí a práce Hybrida Žaluda. Našel mě před kostelem, kam chodíval s manželkou a svými dětmi každou neděli na ranní mši. Tak jako jiní nezaměstnaní jsem i já s rukou nataženou před sebe prosila o almužnu.

Myslím, že ho zaujal můj vzhled a potom taky ten fakt, že jsem byla nezletilá. Svoji rodinu poslal napřed, pročež na mě kývl. Odtrhla jsem se svým zmrzlým zadkem od země a přistoupila k němu.

„Chceš si vydělat?“ zeptal se mě.

„Jasně,“ zadrkotala jsem zuby. On měl na sobě kabát, já jen potrhanou košili. Šla mi vidět prsa. Dotkl se jich. Byla jsem na podobné jednání od mužů zvyklá. Často na něm vysloveně závisel můj život. Za pohlavní styk mi dávali peníze a já si pak mohla koupit něco na jídlo.

Odvedl mě za svatostánek. Tam si stáhl kalhoty, čopnul si, vykadil se, pročež mě vybídl k tomu, abych mu vylízala zadek.

„Dám ti za to pět set tantimů,“ sotva tohle vyslovil, nerozpakovala jsem se ani minutu. On se během toho udělal rukou. Byl spokojený, dal mi vizitku a řekl ať se ještě dnes k němu stavím s tím, že mě zaměstná.

Neměla jsem co ztratit.

„V kolik tak asi mám dorazit?“ zajímala jsem se.

„Ve tři.“ A vyplatil mi slíbenou odměnu.

 

*

Koupila jsem si bagetu plněnou masem bezdomovců, co to nezvládli a umrzli. Tu a tam jsem od lidí zaslechla, že je mínus dvacet stupňů. Byla jsem hrdá na svoji otužilost.

Bylo teprve devět. Do tří jsem měla spoustu času a ten, jak se říká, jsou peníze. Chodila jsem po ulicích a nabízela mužům felaci. Zájem měli hlavně turisti v důchodovém věku. Našly se však mezi nimi i vrásčité lesby s požadavkem cunnilingu. Nicméně čelila jsem značné konkurenci. Bezprizorných dětí bylo jako šafránu.

Pasáci se nás snažili organizovat. Já se jim vyhýbala jako čert kříži. Dostat se do jejich spárů bylo to samé, jako upsat se ďáblu.

Proč jsem se neuchýlila do dětského domova?

Důvod byl nasnadě, president Anonymní republiky Eros Senila podepsal zákon, kterým z těchto zařízení udělali státní filmová studia se specializací na výrobu umělecky hodnotného dětského porna.

Zájem o tyto ryze intelektuální filmy byl mezi politiky a bankéři mimořádný. Sám Eros Senila byl homosexuální pedofil, i proto si tak dobře rozuměl se zástupci katolické církve, kde tato perverze vzkvétá již po celá staletí.

 

*

Měla jsem smůlu. Vydělala jsem si jenom stovku od jednoho chudého, zakomplexovaného uhrovatého sliza. Byl mi neskonale vděčný, že se mnou přišel o panictví, ale toho já se nenažeru. Kurva a já mám hlad pořád. Vždyť jsem do prdele ve vývinu!

Musela jsem však sebou hodit. Všimla jsem si na jedněch veřejných hodinách, že bude už půl třetí. Byla jsem zvědavá, jakou práci mi ten úchylný koprofilní papaláš nabídne. Doufala jsem, že to bude něco ve stylu: Za málo dřiny spousta prachů. Bohužel život ze mě učinil realistku… Tak nějak jsem si už nedokázala dělat iluze.

Falešné naděje dovedou člověka leda k tomu, že se ošklivě spálí.

 

*

„Jsem rád, žes přišla,“ řekl mi ministr. „Ta práce, kterou pro tebe mám, se ti však nebude vůbec líbit.“

„Jak to?“ pronesla jsem vystrašeným hlasem a v ten ráz jsem chtěla být odtud pokud možno co nejdál.

„No, nechám ti amputovat nohy a dám tě zazdít do podlahy v koupelně, kde tě budu používat místo bidetu. Ale neboj, hlady, ani žízní nezemřeš. Všechno mám promyšlené. Budeš napojena na nitrožilní stravu a na podobném principu budeš vylučovat i své výměšky.“

Dala jsem se na útěk, ale jeho stará mě na chodbě sejmula baseballovou pálkou.

 

*

Od té doby lížu rodině ministra Žaluda dosrané konečníky a močí dolepenou pipinu. Do podlahy jsem umístěna tak, že mi jdou vidět prsa. Nebude trvat dlouho a jejich starší syn bude po mně bezesporu chtít, abych mu vykouřila šulina. A já to skutečně udělám, jenomže s tím, že mu ho ukousnu…

Pomsta bude moje!

 

31. ledna 2012

Petr Měrka


24 názorů

Měrka_out
17. 02. 2012
Dát tip
dík vasile

:))

Měrka_out
13. 02. 2012
Dát tip
vidíš, jsem takový nepochopa! nicméně díky!! VH64. měj úspěšný nový týden

VH64
12. 02. 2012
Dát tip
Proto jsem se původně ptal jestli je to tak úmyslně.

Měrka_out
12. 02. 2012
Dát tip
přeci jen jsme v Anonymní republice a tam přeci jen šafrán není tolik vzácný... spíš naopak!

VH64
12. 02. 2012
Dát tip
Hodně, ačkoli ve skutečnosti pravý opak. Jen nimral by bádal, co vlastně...

Měrka_out
12. 02. 2012
Dát tip
že toho je hodně, ačkoli to ve skutečnosti znamená pravý opak. přesto je to zažité. jde ti o nějaký kvíz? takových nimralů jako ty mnoho nebude.

VH64
11. 02. 2012
Dát tip
Odpověď mne sice nepřekvapila, ale neuspokojila. Zeptám se jinak - co si myslíš, že znamená, že něčeho je jako šafránu.

Měrka_out
11. 02. 2012
Dát tip
"Nicméně čelila jsem značné konkurenci. Bezprizorných dětí bylo jako šafránu." na tomhle nic matoucí není. je to tak, jak to má být. a můžu tě ujistit, že je to v tom nejlepším pořádku. ta druhá věta dovysvětluje tu první. i když tobě asi jde konkrétně o slovo značně a šafránu, jako že jedno z nich je nadbytečné. já si však za svojí formulací stojím. VH64. doufám, že tě moje odpověď uspokojila. měj hezký víkend! petr

VH64
11. 02. 2012
Dát tip
Ta kombinace "značné konkurence", předpokládám, že konkurenty byly bezprizorní děti, kterých bylo tedy hodně, a "jako šafránu". To mne mate.

Měrka_out
11. 02. 2012
Dát tip
v jakém konkrétně ohledu? VH64

VH64
10. 02. 2012
Dát tip
Nicméně čelila jsem značné konkurenci. Bezprizorných dětí bylo jako šafránu. To je úmyslně?

Měrka_out
07. 02. 2012
Dát tip
prvky satiry jsou jistě obsaženy. černý humor jako obrana proti humusu kolem.

Kiv Čitrem
07. 02. 2012
Dát tip
Chápu to jako satirický text... A ten by měl šokovat a funkčně "zjednodušovat" (tj. tít do živého). To se, myslím, daří.

Měrka_out
03. 02. 2012
Dát tip
to by se vskutku jednalo o roztomilý horor, stevelachim.

Měrka_out
01. 02. 2012
Dát tip
dík, kapso

Měrka_out
01. 02. 2012
Dát tip
trauma, whitesnake je ve svém odsudku mimo mísu. nosným tématem je reflexe soudobého dění v sociální sféře a přirozeně nejen jí. vulgarismy jsou slova, sprostí jsou vždy výhradně lidé. tato slova však slouží i jako archetypy. též to lze brát jako fekální alegorii. a navíc vytrhuje z kontextu a tím je, že to vše patří do specifické atmosféry světa zvrácené Anynomyní republiky, která má své zákonitosti a pravidla.

Kapsa
01. 02. 2012
Dát tip
Ano, souhlasím s Tangens. Dobjý jako tenkját ;)

Trauma
31. 01. 2012
Dát tip
ostrá věc tohle, ostřejší než obvykle. vlastně vůbec mám pocit, že v poslední době docela přiostřuješ, což mě osobně teda vůbec nevadí, spíš naopak, ale může to působit (podobně jak říká Whitesnake)že prostě tlačíš tam kde to dobře řeže, ale to je čistě tvoje věc a hlavně to zatim není pořád na jedno brdo, jak se říká, a myslím, že to má k tomu ještě hodně daleko.

Měrka_out
31. 01. 2012
Dát tip
ano tangensi, je to o tom nadhledu. nejde o nic jiného než reflexi soudobého světa. a to je mnohem větší sračka, než co popisuju já. já se snažím o humor. byť černý a pro leckoho nepřijatelný.

Whitesnake
31. 01. 2012
Dát tip
Když se nedostává nosných témat, vždycky zaberou nechutnosti.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru