Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ZATČENÍ (krátký film)

11. 03. 2012
4
9
1280
Autor
sharik

krátký film Zatčení, který jsem napsal, částečně režíroval a z nouze si v něm i zahrál. Film byl natočen přesně před rokem, od té doby ale až doteď ležel netknutý, čekající na střih. Příjemnou zábavu!


9 názorů

sharik
13. 03. 2012
Dát tip
díky za ohlasy :)

lastgasp
12. 03. 2012
Dát tip
Příběh filmu sice jednoduchý, ale vzhledem k malé ploše musel být zkratkovitý. Z celkové doby filmu 8,17 je zbytečně věnováno 1,30 úvodním a závěrečným titulkům. Nebyl vždy dodržena osa natáčení. Režisér (nebo střih) si nevšiml sledu pronásledování. Ve 2,20 je pachatel vzdálen od policisty 2-3 m, ve 2,36 je vzdálen viíce jak 35 -40m. Zvuk na pozadí ruší dialogy, zejména je zbytečná kulisa houkání při jízdě na služebnu. Průběh zatýkání je nevěrohodný. Měl být konzultován s odborným poradcem. Policie by takto nepostupovala. Rovněž by policista netelefonoval za jízdy mobilem. Kameru lze až na drobnosti pochválit. Celému štábu vyslovuji uznání. Nenechte se odradit a pokračujte, chybami se člověk učí.

strašně jsem se u toho styděla

Alegna
12. 03. 2012
Dát tip
náhodou dobrý herecký výkon hlavního hrdiny a obdivuju úprk :-) otec soudce neměl čas pro synáčka, to je myslím dost důležité pro pochopení, že je syn tam, kde je*

cenec
12. 03. 2012
Dát tip
Tákže... kamera se mi taky líbila a je to asi největší přednost filmu. Střih dobrý, hudba ušla, při zatýkací scéně jsem vyprskl smíchy, ale herecké výkony... ehm... no je prostě poznat, že nejste profíci :D A příběh ve filmu mi přijde až moc jednoduchý. Možná se z toho dalo vytřískat víc, hm? Ale jo, dobrý ;)

velmi dobra kamera, praca s velkostami zaberov, aj strih je fajn. Ale velmi velmi nahustene dialogy, monology na malej ploche ten film uplne zabijaju. Napriklad, nechapem vobec preco som mal vediet ze jeho otec je sudca s ktorym sa osem rokov nevidel. pride mi to ako fajn expozicia pre celovecerak. kopec otvorenych tem, ale ziadna zatvorena. tak asi tak, no. davam tip za kameru.

.duke.
11. 03. 2012
Dát tip
kdybys ho nechal ležet, udělal bys možná líp ;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru