Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zadání 44. SUPERKOULE - konečný počet děl v soutěži: 7

01. 05. 2012
0
0
1004

minulé úterý mi nějak uteklo mezi prsty, spousta práce a předpřípravy na stěhování takže se omlouvám těm, kteří čekali nažhavení na startovní čáře a zkusíme to dohnat vyhlašuju zadání už během dne, protože večer bych zase mohla být mimo, v každém smyslu toho slova :o) koník

 


Soutěžní díla postupně naleznete přehledně pod nickem soutěž KOULE. Pokud ho máte v oblíbených, budou vám na všechna soutěžní díla chodit avíza. Paráda, ne? :)

 

<< soutěžní díla >>

 

 

protože se tento týden stěhuju, tak téma je jasné:

 

Téma: stěhování

Forma: výběr  

A/ blues - písňový text (nějaké si k psaní pusťte  )

B/ fejeton

C/ povídka nebo prozaická miniatura 


Čas:           Příspěvky zasílejte do soboty  5.5.  do 22:00,  

                   hlasovat bude možno do úterý 8.5. do 22:00.

 

 

Důležité informace:

Pozor!!! Soutěžní text nezveřejňujte pod svým nickem, ale zašlete zprávou na nick soutěž KOULE, který jej zveřejní za vás (hned jak si všimneme došlé zprávy, takže ve 2:00 asi ne).

 

Všechna soutěžní díla budou uveřejněna s použitím jednotného fontu (takže zapomeňte na vlastní svéráznou úpravu – tu si pak můžete dopřát po skončení soutěžního kola na vlastní stránce). SUPERKOULE je totiž „anonymní KOULE“, více ZDE.

 

Autory zároveň chceme upozornit, že v průběhu soutěže ani po jejím ukončení nebudeme na přání autorů zaslané texty vymazávat, důvody naleznete v klubu. Pište proto s rozvahou.

 

Soutěžní texty můžete po skončení hlasování zveřejnit pod svým nickem.

 

Pod svými díly samozřejmě nemůžete během hlasování reagovat jako autoři, nezapomínejte na to, prosím!!!


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru