Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zadání 54. SUPERKOULE - PIND - aktuální počet děl v soutěži: 11

25. 09. 2012
2
14
1059



Soutěžní díla postupně naleznete přehledně pod nickem soutěž KOULE. Pokud ho máte v oblíbených, budou vám na všechna soutěžní díla chodit avíza. Paráda, ne? :)

 

<< soutěžní díla >>

 


Forma: poezie, ať už vázaná nebo volná

Klikací téma: << Dannyho PIND >>

 

protože tohle kolo by mohlo svádět k vytvoření a poslání hromady děl, snažte se, aby vaše dílo bylo co nejlepší a omezte se na maximálně 3 kusy na autora - děkuji

 

Danny je písmácký autor, který mimo jiné je i výborný programátor - vymyslel generátor rýmů pro pobavení a já bych ho ráda využila pro naši milou SUPERKOULI - klikněte si pro dílko, speciálně vygenerované pro vás - zkopírujte ho a pak ho přetvořte k obrazu svému, aby vzniklo vaše dílo, které uznáte publikovatelným - oboje - robotický originál i svůj vlastní výtvor - pak vložte do zprávy jako obvykle, název si můžete vymyslet - pokud ne, bude dílo jen očíslované

 

 

Čas:           Příspěvky zasílejte do čtvrtku  27.9.  do 21:00,  

                   hlasovat bude možno do neděle 30.9. do 21:00.

 

 

Důležité informace:

Pozor!!! Soutěžní text nezveřejňujte pod svým nickem, ale zašlete zprávou na nick soutěž KOULE, který jej zveřejní za vás (hned jak si všimneme došlé zprávy, takže ve 2:00 málokdy).

 

Všechna soutěžní díla budou uveřejněna s použitím jednotného fontu (takže zapomeňte na vlastní svéráznou úpravu – tu si pak můžete dopřát po skončení soutěžního kola na vlastní stránce). SUPERKOULE je totiž „anonymní KOULE“, více ZDE.

 

Autory zároveň chceme upozornit, že v průběhu soutěže ani po jejím ukončení nebudeme na přání autorů zaslané texty vymazávat, důvody naleznete v klubu. Pište proto s rozvahou.

 

Soutěžní texty můžete po skončení hlasování zveřejnit pod svým nickem.

 

Pod svými díly samozřejmě nemůžete během hlasování reagovat jako autoři, nezapomínejte na to, prosím!!!


14 názorů

BigBivoj
01. 10. 2012
Dát tip
snad jim neonemocněl ten generátor pind nebo pindo vín

omlouvám se ale koník s martinez byli zachváceni nějakou chorobou - tabulka tedy spatří světlo světa až dnes večer - snad vydržíte :o)

tak to su ráda - klidně sleduj a fandi :o) koník martinez

Danny
26. 09. 2012
Dát tip
ahoj :) dobrý nápad použít můj prográmek, tak to tady budu s dovolením sledovat :)

ja viem, že angličtina je na tieto veci jednoduchšia, ale musím povedať, že som proste videl v angličtine omnoho lepšie podobné programy... prečítať 4 riadky z tohto generátora mi prišlo skôr deprimujúce, ako zábavné :D

BigBivoj
25. 09. 2012
Dát tip
no tě prd.. Danny, ty nám dáváš... ten tvůj random generátor mi napsal takové cipoviny, že do čtvrtkU nenapíšu ani půlinu

decentnější by to bylo zprávou, ale dík, opravím :o)

no, pár jsem jich proklikal, ale asi na to nemám, robot je lepší :o)

Or
25. 09. 2012
Dát tip
Tak to je fakt zajímavá záležitost :) Jen prosím oprav v upoutávce na "zkopírujte".

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru