Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

I a K

09. 02. 2013
0
0
529
Autor
sysel123

Také máte rádi příběhy o zaklínači od Andrzeje Sapkowského? Já ano, a bez mučení se vám přiznám, že nejvíce se mi z této ságy líbí lesbické scény a trpaslíci. Proto mě napadlo…

Do této oblasti nikdy příliš Veverek nezavítalo. I proto byly Irma s Kirsten značně překvapeny, když se kolem jejich úkrytu prohnala skupina osmi Scoia'tael.

„Co oni tu robí, zmetci jedni?“ zahřměla Kirsten při pohledu na nevítané nájezdníky.

„Už sami nevědí, co by kde vyčórovali, synci nevděční,“ přidala se Irma s nadávkami, „ale to nám nezkazí večer, což?“ dodala ještě a pohladila Kirsten po líci.

Kirsten se nedala dlouho pobízet a zareagovala hned na první náznak rodící se erotické atmosféry. Sundala Irmě čapku, dlouze a jemně pohladila svou společnici po vousaté bradě a poté se jí něžně zakousla do ušního lalůčku.

„Ach, Kirsten!“ vykřikla Irma vzrušením a svlékla milenku od pasu nahoru. Kirsten jí oplatila stejnou mincí a ukazováčkem levé ruky začala laškovně brouzdat mezi nepoddajnými chlupy na její hrudi. Irma chvílemi vzrušením nedýchala, chvílemi jí naopak nestačil dech. Jako v transu se co nejsilněji přitiskla k rozpálenému tělu své družky a dlaní pravé ruky ji hladila po svalnatých hýždích.

„Tož krásně voníš, ženská!“

A tak se jejich těla společně a neomylně řítila do říše krásných pocitů, do světa, kde zlato znamená vše a kde zlatých mincí má každý trpaslík přesně tolik, kolik potřebuje. Jejich duše byly jako něco mezi dvěma stranami zlaté mince, stranami, které neustále měnily své polohy, chvíli byla na vrchu panna, chvíli orel, obě se nedočkavě řítily k obrovskému zlatému pokladu, který na ně čekal na konci této cesty. A pokladu dosáhly obě ve stejný okamžik.

Trpaslice ležely bez hnutí v hloubi svého úkrytu, tma již dávno pohltila jejich těla, a nebylo proto vidět ani jejich unavené, avšak spokojené výrazy v obličeji.

„Tož to jsme si pěkně zapércali, co říkáš?“ zhodnotila právě skončený akt lásky Irma.

„To byla dost možná nejlepší šťóchanda mýho života,“ potvrdila Kirsten.

„Nevím, jestli nejlepší, ale poslední určitě,“ ozvalo se trpaslicím nad hlavou. Někdo rozsvítil pochodeň, vzduchem zasvištěly dva šípy a ukončily život dvěma mladým milenkám.

„Tato oblast odteď patří Veverkám,“ pronesl bojovně opodál stojící elf.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru