Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Miluju nahlas a nesnáším potichu

12. 04. 2013
4
10
872
Autor
BarBi28

Miluju Tvé oříškové oči, nesnáším, když jsou v sloup. Miluju Tvůj hollywoodský úsměv, nesnáším, když jím plýtváš na jinou. Miluju Tvůj hluboký hlas, nesnáším, když mluvíš tiše. Miluju Tvé rty, nesnáším, když neznají mě. Miluju Tvé červené tváře, nesnáším, když se zbytečně stydíš. Miluju Tvé uši, když mě naslouchají, nesnáším, když neslyší. Miluju Tvůj upřímný pohled, nesnáším, když na mě civíš dlouho. Miluju Tvé dlouhé řasy, nesnáším je, protože je nemám já. Miluju Tvé větrem nadýchané vlasy, nesnáším, když se ráno neučešeš. Miluju Tvé jemné dlaně, nesnáším, když jimi nehladíš mě. Miluju Tvoje dlouhé prsty, nesnáším, když prudce zvedáš ukazováček.
Miluju Tvůj smysl pro humor, nesnáším, když ze sebe děláš klauna. Miluju Tvůj vtip a nesnáším, když se bavíš na můj účet. Miluju Tvou upřímnost, nesnáším Tvou ironičnost. Miluju Tvou oblíbenost, nesnáším to, že všichni ví, kdo jsi. Miluju Tvou bezprostřednost a nesnáším Tvůj ledabylý přístup. Miluju Tvoje nadšení, nesnáším Tvůj radostný jekot. Miluju Tvou věrnost, nesnáším otázku ,,S kým jsi byla?“. Miluju Tvou sebejistotu, nesnáším, když se předvádíš. Miluju Tvou citlivost, nesnáším, když brečíš. Miluju Tvůj optimismus, nesnáším, když lžeš. Miluju Tvou flegmatičnost, nesnáším, když je Ti všechno fuk.
Miluju Tvé: Miluju Tě, ale potichu ho nesnáším. 

 


10 názorů

BarBi28
19. 12. 2013
Dát tip

děkuji, děkuji :) .. 


lopl
18. 12. 2013
Dát tip

"nesnáším když se ráno neučešeš" :(( , ale t** :))


Eba-chan
21. 06. 2013
Dát tip

Velmi zajímavé :)


To je pěkné... S menšími obměnami bych v tom našla i sebe.


BarBi28
09. 05. 2013
Dát tip

to jsem moc ráda :) děkuju 


Alexka
08. 05. 2013
Dát tip

Tak tohle se mi líbí :)


BarBi28
27. 04. 2013
Dát tip

na to nemůžu napsat nic jiného než ohromný děkuju! :)) 


wow nádherně upřímnej nářez


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru