Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

výsledky 64. SUPERKOULE

14. 04. 2013
0
10
864

 

tohle kolo, 64. v pořadí, by mohlo mít "na triku" hned několik rekordů - nízký počet soutěžních děl (nevím, jestli někdy bylo méně),

málo čtenářů, tipů a ještě méně komentů a taky rekordní počet autorských tipů u jednoho díla

takže bych ráda pogratulovala vítězi   a poděkovala všem čtyřem účastníkům Potlesk

 

dílo autor počet tipů umístění
64. SUPERKOULE - dopis - dílo č. 1 yenda1 1 2.  
64. SUPERKOULE - dopis - dílo č. 2 Whitesnake 0 3.  
64. SUPERKOULE - dopis - dílo č. 3 Erna Němečková 7 - mimosoutěžní dílo *
64. SUPERKOULE - dopis - dílo č. 4 Kroky ve sněhu 6 1.  

 

- a zvlášť bych chtěla poděkovat naší milé spolupísmačce Erně Němečkové za to, co pro SUPERKOULI už udělala, dělá a v budoucnosti  ještě udělá - vedle ní vypadáme všichni tak normálně a lidsky, jak už dlouho ne a to je milé a za to jí patří veliký dík  Jednička

takže: díky, Erno, a neopouštěj nás - snad svůj vítězný prapor budeš mimosoutěž třímat i nadále pevně a neochvějně 

a abys poznala své fanoušky a obdivovatele, mám pro tebe malý dárek

- aby se ti neztratili z očí a mohla jsi s nimi snadněji navázat kontakt

 

autorka &
Erna Němečková
Rozhodně ne Erna Němečková
Úplně nový účet někoho jiného
S Ernou nemám nic společného
Nejsem Erna Němečková
Jsem tu nový a nevyznám se tu

 


10 názorů

Díky za všechny vyjádřené i budoucí gratulace k vítězství, nebylo to jednoduché, ale já vytrvám.

doufám že všichni včetně doktora Chocholouška souhlasí s tím, že vítězem je opět (a jistě i v příštích kolech bude) Erna. Gratuluji Krokům ve sněhu, že dokázaly držet krok :o)


Neměla by sis s tím zahrávat, víš co je syndrom vyhoření, když si budeš na svý bedra brát tolik práce, pak ti z toho jednou jebne. Nestyď se a poděl se se mnou o tu tíhu. Lidi si mají pomáhat. Vždyť jsi můj bližní.

jsi úžasná žena, Erno a já nejsem hodna ti zavázat střevíček - pokud hýříš fantazií, opravdu si zařiď jakoukoli vlastní soutěž - já už to nějak dožiju single

s nejupřímnějším díkem ti přeju dobrou noc


Je to pár rukou, to znamená 2 ruce, moje ruce, pravá a levá, WC mají společný se mnou. Svojí nabídku myslím vážně. Když jsem se podívala na koule zpátky, je vidět že ti došla fantazie nebo něco, dřív byly takový zábavnější témata a pak jako by jich začalo ubejvat a najednou tyhle nuzný. Prostě potřebuješ pomoc.

a kde se ti koho prosím tě povedlo přesvědčit? kolik těch rukou teda máš k dispozici? jsou to páry nebo jen levé či jen pravičky? na jakou činnost jsou nezvyklejší? mají sepsané CV?

a to od 10 k 5, to jsou pomluvy - obykle to bývá od 21 hodin do opět 21 hodin některého dalšího vhodného dne..


Nechci žádnou vlastní soutěž, ale podívej se jak to vedeš, od desítí k pěti, je jasný že by se ti hodila nějaká pracovitá ženská ruka, a já mám k dispozici pár takových.

nachytej si vlastní mouchy, milá Erno, kouli budu raději dál nezvládat bez tebe - ale klidně si nějakou vlastní soutěž rozjeď, určitě tě všichni tví obdivovatelé rádi podpoří


Chápu že pořadatelka soutěže nemůže a ani nezvládá dělat všechno, jak je vidět, proto se dobrovolně nabízím, že jí s pořádáním soutěže klidně pomůžu. Ráda bych vychytala některý mouchy, co soutěž má.

Mám hned několik závažných stížnosti, vezmu to popořadě: 1. Soutěž koule nedovoleně manipulovala s mým dílem a měnila jeho obsah. 2. Byla jsem naprosto neodůvodněně vyřazena ze soutěže. 3. U mého díla není uveden počet tipů, čímž se chce nejspíš ututlat že jsem jich dostala nejvíc. 4. U mého díla není napsáno, že je vítězné, bez ohledu na to, zda je mimo nebo ne, je vítězné a fakta mluví za vše.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru