Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Školačka

03. 09. 2013
1
15
9702

Trochu drsnější povídka, rozhodně není vhodná pro děti a slabé nátury. ;-) Tak posuďte sami.

 

Školačka

 

Seděla v lavici ve třetí řadě u okna a pomalu jí začínalo docházet, že z tohoto průšvihu se už nevyvleče. Když byla po škole minule, zdržel ji učitel o trochu déle než ostatní. Až byli ve třídě sami, opřel se o katedru a zavolal si Kláru k sobě. Stála před ním s rukama za zády a s pohledem upřeným k zemi. Tenkrát ji jen hladil po vlasech a šeptal do ouška. "Klárko, jsi moc pěkná a na svůj věk docela vyvinutá dívka, nezkoušej mě provokovat, nejsem si jistý, zda bych tady s tebou vydržel sedět celou hodinu sám." Zvedl jí prstem hlavu tak, aby se mu dívala do očí. Ona mu ji však vytrhla a o krok couvla. To ho rajcovalo ještě víc, ale věděl, že je ve škole ještě moc lidí a tak ji raději pustil domů.

 

"Kláro, ty už jsi zase po škole? Už minule jsem ti řekl, že jestli se tady potkáme ještě jednou, už se asi neudržím. Zdá se mi, že to snad děláš schválně."

Učitel vcházel do třídy a měřil si Kláru pohledem. Pečlivě učesané černé vlasy, sepnuté do dvou culíčků, ovázané červenou mašlí, rovně střižená ofinka jí sahala těsně nad obočí. Bílá blůzka, přes kterou prosvítaly její tmavé bradavky, na krku pevně uvázaná kravata se stejným kostkovaným vzorem jako její skládaná sukýnka těsně pod zadek. Seděla opřená, jednu nohu přes druhou, ruce překřížené přes hrudník s pohledem upřeným ven z okna. Nepodívala se na něj ani když vcházel, moc dobře věděla, že je to on.

 

"Proč tak zlobíš?"

 

Klára neodpověděla, necukla ani pohledem, jen bylo slyšet, jak naprázdno polkla. Přišel k jejímu místu.

 

"Víš co, nemusíš mluvit, to stejně nikoho nezajímá, ale trest přijmout musíš." Práskl důtkou do lavice. Lekla se, s očima plnýma zloby se na něj krátce zadívala a zase upřela svůj pohled ven. Učitel se vrátil ke katedře a vyzval Kláru, aby začala psát ten úkol, který neudělala. Neochotně přešla k tabuli, vzala si do levé ruky knížku a křídou začala psát mluvnická cvičení.

 

Učitel si ji chvíli prohlížel, pak vstal a stoupl si za ni. Přivoněl jí k vlasům a sáhl na bříško.

 

"Piš dál, ten úkol doděláš."

 

Klárka roztřesenou rukou opět začala psát, ale nebyla schopná se pořádně soustředit. Učitel jí uvolňoval kravatu, rozepnul tři knoflíčky blůzky a uchopil do své obrovské ruky její levé prso. Druhou rukou tiskl zadeček ke svým stehnům.

 

"Prosím." Zašeptala ufňukaně Klárka.

"Co prosíš? Máš tam chybu. Prosíš o trest? Dobrá. Stoupni si čelem ke katedře, ruce před sebe."

 

Věděla, že musí, bylo by to daleko horší, ale je pravda, že nic horšího si teď představit neuměla. Když dostala důtkou přes prsty, ucukla. Učitel jí chytil za kravatu, aby se mu musela z blízka dívat do očí.

 

"Budeš poslouchat, nesmíš uhnout! Je ti to jasné?" Klárka vystrašeně kývala hlavou.

 

Přitiskl její hlavu na studený stůl, hladil jí po zádech, pak po stehnech a po jejích kalhotkách. Cítil, jak odtamtud vzlíná vlhké teplo. Vyhrnul jí sukýnku a rukou plácl po zadečku. Stáhnul jí kalhotky ke kotníkům, vzal důtku a prásk. Přes půlky tam po ní zůstala červená čára. "Au!" Vykřikla Klárka a začala se za bolavé místo chytat rukama. Prásk! Dostala i přes prsty.

 

"Raději ty ruce oddělej, bude to tak lepší." V zápětí jí přiletělo dalších deset ran.

"Jenom křič, nikdo tě tady neslyší, to jsem si zařídil. Přece si nemyslíš, že jsem tak hloupý, abych ti takové věci dělal, kdyby na to někdo mohl přijít."

 

Zadeček měla už celý rudý, třásla se bolestí a plakala. Odložil důtku na její záda, dřepnul si za ni a špičkou jazyka objížděl nateklé rány. Štípalo to a zároveň z toho běhal mráz po zádech. Hladil její hladká úzká stehna a vždy se jen letmo dotkl její mušličky. Stoupl si k její hlavě a poručil jí:

 

"Rozepni mi pásek a koukni, co tam na tebe čeká."

 

Klárka neochotně povolila kovovou přezku pásku, rozepnula knoflík a zip. Přes slipy viděla, jak jeho pyj tuhne. Učitel si je sundal, přirození mu teď zakrývala už jen modrá košile. "Vyplázni jazyk." Zakroutila hlavou. Prásk! Přibyla další čára na rudém zadečku. "Už sis to rozmyslela?" Vystrčila jazyk a zavřela oči. "Dívej se na mě." Spokojeně se usmíval a začal si třít pyj o její pusu.

 

Po chvíli se vrátil k jejímu zadečku, lehce jej hladil a poručil: "Roztáhni si půlky." Nezbylo jí nic jiného a tak poslechla. Přejížděl svým penisem přes stydké pysky, pak ji po celé délce olízl jazykem. Chvíli si pohrál s její dírkou, aby byla dostatečně vlhká. Přitiskl žalud k jejímu otvůrku a zatlačil. Byla těsná a sevřená strachem. Cítil, jak pomalu povoluje a přizpůsobuje se jeho tvrdému údu. Plakala, ale on nepřestával. Dral se pomalu do její štěrbinky až po kořen a silně jí tiskl ke katedře. Natáhl se pro její culíčky, přitáhl si je k sobě, až se musela prohnout. Vyjel z ní ven a zase zpátky znova a znova, každým přiražením to šlo o trochu snáz, ale pořád byla dost těsná.

 

Držel Klárku pod krkem a přirážel čím dál zběsileji. Třel jí svou upocenou horkou tvář o líci, třásl se vzrušením a chroptěl. Ještě párkrát mohutně přirazil, pak ji shodil zpátky na stůl, prudce ho vytáhl a ona cítila krůpěje teplého semene na svém zadečku. Otřel si o ni poslední kapičky, mohutně vydechl a oblékl si kalhoty.

 

"Jestli cekneš, bude to mnohem horší, to mi věř."

 

Pohladil ji po zádech,  sebral si věci a odešel.

 


15 názorů

Děkuji za komentář.


K3
09. 03. 2017
Dát tip

Podbízivé. Je v tom laciný záměr vyvolat zpětnou vazbu sebeuzpokojení.


Připojím se k Sambucovi.. Taky mi tam chybí nějaká pointa..Psychologická sonda.. Proč.......Potenciál i náboj tam rozhodně je........

Janino děkuji za kritiku, snad budu mít co říct už brzo. Vyblbnu se, dospěju, naberu zkušenosti a třeba potom. ;-)DT, jak už jsem psala, mělo to být prosté až sprosté, jednoduché a brutální, nechtěla jsem z toho mít psychologické pitvání. Myšlenky v této povídce neměly figurovat. Měl to být pouze ten čin, nic víc. ;-)

 

Ale je pravda, že už pár čtenářů prosilo o napsání Školačky v trochu jiném úhlu, tak možná v brzké době vznikne povídka nová. :-) Tak jsem zvědavá, jestli tahle se ti bude líbit. ;-)


DT
07. 09. 2013
Dát tip

Úchylnější záznam erotiky.  Ty dialogy se mi celkem líbí, ale postrádám tam ten smyslnější pohled na danou problematiku. Proč to dělá? Spíš si dala přednost víc činu, než tomu, co mi tam chybí. :/

 


Janina6
07. 09. 2013
Dát tip

„Tohle byl takový pokus jak čtenáři reagují i na takovou literaturu“ – na laciné porno čtenáři reagují různě, mnozí ho dokonce vyhledávají, ale předpokládám, že ne na literárním serveru. Co se dá k takovému textu napsat? Umíš se celkem dobře vyjadřovat, takže až budeš mít i co říct, základ pro opravdovou tvorbu by tu byl.


Sambuco, už se bojím, abych od tebe nedostala na zadek, když to nezvládnu. :-D

 

Dobře budu se alespoň snažit. ;-)


Sambuca
04. 09. 2013
Dát tip

Gito, je fakt, že sem si tak trochu říkal, že ta mělkost mohla být jenom záměrem. Způsobem jak upoutat pozornost. A v tom případě jsi to zvládla bravurně a minimálně mě si na sebe upozornila.) Ale příště už mě něco podobnýho nezaujme. Tak bacha :D

 


Lakrove díky za kritiku. Jak už jsem psala před tím, jsem zvědavá, co na to čtenáři řeknou a jak se k tomuto dílu postaví. A v neposlední řadě, jak zmiňuješ, proč na sebe neupoutat pozornost právě něčím tak poutavým. ;-)


Lakrov
04. 09. 2013
Dát tip

Prvoplánová erotika, zvrácená, zvrhlá se značným kriminálním potenciálem. Vzhledem k obsahu by (leckterý) čtenář očekával nějakou "přidanou hodnotu": Třeba naznačení (nejspíš záporného) postoje autora nebo hubší průnik do myšlenek jednoho nebo obou protagonistů (proč ta holka prostě neutekla?) nebo nějaké ("legalizující") překvapení na konci. (Kdyby aspoň nedošlo k...) V téhle podobě je to jen záznam čehosi, co je v našich společenských poměrech nutno označit za zavrženíhodné, hnusné. Ale pokud jsi chtěl(a) tímhle textem na sebe upozornit, pak tě upozorňuji, že se ti to povedlo :-)


Sambuco ta třetí rovina nebyla naschvál v této povídce vůbec psaná. Nechtěla jsem, aby se čtenář věnoval zbytečnému příběhu, ale situaci jako takové. Chtěla jsem, aby byla opravdu sprostá, ponižující, aby byl čtenář zhusen nebo další varianta, aby se vcítil do role učitele či Klárky. A je pak vlastně jedno, jaký pocit by z toho měl... Ale kdybych chtěla z tohoto, dejme tomu, laciného porna udělat kvalitní povídku (pokud bych to dokázala), nejspíš bych si vybrala tvoji variantu s rozmlácenou hlavou a usvědčení Klárky z vraždy. Ta by asi tak vystihla trochu záměr nebo myšlenku. ;-)

 

Tohle byl takový pokus jak čtenáři reagují i na takovou literaturu, chtěla jsem zkusit prostě něco pro mě nového. :-)

 

Takže díky za komentáře i tobě Zdendo. ;-)


Sambuca
03. 09. 2013
Dát tip

Naopak ten dvojsmysl neber. Aspoň myslím, už se v tom sám začínám ztrácet :D

 

Co hlubšího bych si představoval? Tý otázky sem se tak trochu bál, protože ti do toho fakt absolutně nechcu kecat :) Ale když už sem se v tom začal vrtat... :D

 

Chtěl jsem tím říct asi to, že mně osobně v tom chybí nějakej třetí rozměr. Něco navíc. Nějakej přesah. Protože jinak tenhle žánr prostě působí lacině, i když je napsanej sebelíp. Podle mě. 

Tak třeba. Skvělá by byla pointa v tom stylu, že to takhle šlo dál, až jednou Klára ztratila nervy a učiteli rozmlátila hlavu o tabuli. A pak ji obvinili z vraždy, ona se nedokázala obhájit a skončila by blbě. Nebo tam zaplést Stockholmskej syndrom, jako že by se do něj zamilovala. Nebo s ním otěhotněla a oběsila se. Nebo tomu parchantovi ukousla péro. 

Dobře,... v tom už tak úplně hlubší smysl není.

Tak zhruba nějak takhle jsem to myslel. Ale je to jen návrh. Jestli se ti to byť jen trochu nezdá, kašli na mě a jeď si podle sebe. 

Chci říct, že v žánru erotických povídek je tohle... docela obvyklý. Řekl bych, zas tolik jsem jich nečetl. :D A právě trochu toho hlubšího smyslu by tě odlišilo od toho zbytku. Podle mě. 

Ale pořád to ber jen jako názor amatéra, kterej se sem zaregistroval někdy dneska v jednu ráno a už si myslí, že tady může rozdávat moudra.)) 

Každopádně tě budu číst dál. Mě si zaujmula ))


Mockrát děkuji za odvahu toto dílo vůbec komentovat. :-)

Zajímalo by mě, co hlubšího by sis představoval? A hlubšího ve smyslu k dílu, ne k ději. :-D Nebo ten dvojsmysl mám brát naopak? :-)


Sambuca
03. 09. 2013
Dát tip

Konečně něco, co vybočuje z řady (aspoň myslím, zas tak dlouho tady nejsem). Dávám ti bod za odvahu. 

V podstatě se tomu nedá nic vytknout. Jako po stylistický stránce a tak všeljak podobně. 

Ale... upřímně... aby to nepůsobilo jako laciný porno, chtělo by to tomu dát něco hlubšího. 

...

Snad to nezní dvojsmyslně. 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru