Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

72. SUPERKOULE - "svatba / výročí" - dílo č. 5

06. 09. 2013
6
6
644

 

Zpráva na chatu Online hry Goodgame empire

Milý spoluhráči FightKokoříne! Ani nevíš, jak jsem rád, že jsi poslal tolik kamení a dřeva. Konečně jsem dobyl barbarskou věž na poušti a dostal jsem za to zbývajících potřebných 47 bodů, abych dosáhl levelu 67. Těch sedm bezesných nocí stálo za to. I když mě už někdy kolem levelu 45 opustila žena. Všiml jsem si toho až ráno. Vstal jsem od počítače a v ložnici jsem nikoho nenašel.

Nedlouho potom mě propustili z práce. Prý že jenom neustále hraju tu „blbou hru“! Z bytu už mě taky vystěhovali. Dokud jsem měl notebook, ani mi to nevadilo. Na ubytovnu jsem si s sebou odnesl malý kalendář. Po několika dnech a probdělých nocích jsem se do něho podíval, kolikátého je. Na kredit do telefonu jsem už dávno neměl. U dneška tam byla ještě manželčinou rukou poznámka „40. výročí svatby“. Ještě že tu není, zase by otravovala, že ani po dvaceti letech manželství nemáme děti.  

Tak dneska jsem se propašoval v armádě spásy do kanceláře k počítači. Než mě ráno vyhodí, musím dozbrojit, nasbírat zlaťáky a zlepšit alespoň osm budov. Možná se dostanu až na level 69!  Tak dneska můžu celou noc hlídat, FightKokoříne, aby nás někdo nepřepadnul.

 

 


6 názorů

Janina6
10. 09. 2013
Dát tip

Nablblý to není, jen to dobře vyjadřuje nablblost hlavního hrdiny :-)


Šikovnej chlap, umí si jít za svým, to je na tip


Antonín8
07. 09. 2013
Dát tip

Sorry, ale to je tak nablblý, že tomu tip nedám.


Lakrov
07. 09. 2013
Dát tip

Bavím se hned od prvního odstavce :-) Pátá věta je krásná a spolu s ní mi dochází, že jsi první, kdo tohle téma (svatba/výročí) pojal (ač okrajově) netradičně a s určitou invencí. V tomhle kole je tohle pro mě (zatím) nejlepší dílo. Napadá mě ovšem, zda není únikem od tématu.

 


Janina6
07. 09. 2013
Dát tip

:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru