Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vylepšené pohádky- Tři prasátka

26. 06. 2014
0
2
325
Autor
katybuby

Byli nebyli tři bratři. Jmenovali se Pepa, Franta a Mečislav. Žili se svou matkou ve vesnici v malém domečku. Když dospěli, vydali se do města, kde chtěli rychle zbohatnout a žít si na vysoké úrovni.

To se jim částečně povedlo, každý si pořídil svůj dům, ale museli chodit do práce. Všichni tři měli sklony k tloustnutí a měli rádi jídlo, takže za něj utráceli většinu peněz. Za rok už byli všichni tři pěkně vypasení. Každý bydlel ve svém domě a každý si pořídil na svou obranu zbraň. Pepa nůž, protože nebyl schopný udělat si zbrojní pas, Franta pistolí (byl líný pokračovat k nebezpečnějším zbraním) a Mečislav si pořídil samopal- načerno.

Jednoho dne seděla prasátka ve svých domech.

A najednou na Pepovy dveře: buch buch buch!

Pepa se s vypětím všech sil zvedl a zamířil ke dveřím. Když byl na polovině cesty, dveře se otevřely. Stál v nich chlap, s pistolí v ruce. Byl to šílenec posedlý myšlenkou, že všichni tlustí lidé by měli zemřít. Doslechl se o třech bratrech a vydal se na ně.

Jakmile ho Pepa uviděl, vydal zvuk ne nepodobný prasečímu kvíknutí a co nejrychleji se kolébal k zadním dveřím. Tak tak se stihl dostat do Frantova domu, který  tím jeho blízce sousedil. Franta, když slyšel, kdo obchází v sousedství, vytáhl pistoli.

Jenže ani to nestačilo, šílenec se dobýval dovnitř. Tak se oba bratři kolébali k Mečislavovi. Ten se šílence nebál, vytáhl samopal a čekal. Jakmile šílenec přišel, Mečislav zamířil a vypálil. Trefil se přímo do srdce. a tak měli od šílence pokoj.

Ponaučení: Vyplatí se mít samopal.

 

2 názory

Norsko 1
27. 06. 2014
Dát tip

vydal zvuk ne nepodobný prasečímu kvíknutí.., to jo


Pohádka pro malé budoucí politiky :D


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru