Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Holka v depce !

17. 09. 2014
1
2
252
Autor
Méda Ted

„Ený !!! Je mi to tak strašně líto ! '' Křičel Deny a utíkal za mnou až na konec chodby. Věděla jsem že to křičí on za 1) Poznám ho po hlase

a za 2) Mám pocit že je snad jediný ze školy kdo mě zná moje jméno nebo spíž přezdívku.. Otočila jsem se a čekala až přiběhne až ke mně. Objal mě ! A asi 10minut jsme tam stáli v obětí. Všechny holky na nás koukaly, ale nekoukaly na nás aby projevily soustrast, oni mi záviděly, záviděly mi že se objímám s tím nejhezčím klukem ze 7. třídy. Já si nezáviděla ani náhodou ! Klidně bych si to vyměnila s kteroukoli z nich... Hlavně abych tady nemusela stát,před těmi davy lidí co na nás tak blbě zíraj,a místo toho se někam zahrabat, někam hodně daleko a hluboko, kde mě nikdo nenajde, ani Deny ne ! Stáli jsme tam a já si připadala jako v tranzu ! Denis něco blábolil ve smyslu že to bude dobrý ,že to zvládnu že to SPOLU zvládneme, ale já ho nevnímala všechno to šlo jaksi mimo mě ! Jeho pevný obětí, jeho soustrast, to jak na nás ostatní čumí. Všechno , všechny zvuky ! Nechápala jsem proč tam stojíme, proč se objímáme, co se děje ?!A co to furt blekotá ?! Z toho všeho mě probralo až zvonění na hodinu. Všichni se rozeběhly do tříd , Deny na mě ještě chvíly mluvil, pak se rozeběhl na hodinu a ještě zpětně zavolal „Sejdem se po škole,čekej na našem místě ! '' Já na hodinu nešla, šla jsem na záchod, zavřela se v kabince, sklopila prkýnko, tašku přes rameno od Adidasv které jsme nosila učebnice jsem hodila na špinavou podlahu a sedla si a břečela !

                                                                                                                         ***

Slyšela jsem crčení školního zvonu,otřela si vlhkou ospalou tvář a podívala se na hodinky. Už byla čtvrtá vyučovací hodina musela jsem usnout ! Pátou vyučovací hodinu jsem strávila líčením rozmazanýho, ráno tak pracně upravenýho make-upu. Sebrala jsem tašku hodila si jí přes rameno a šla domů ! Tenkrát jsem byla poprvé za školou !!! Cestou domů jsem si v drogerii koupila barvu na vlasy.A doma si avoje plavé středně dlouhé lokny ostříhala na mikádo, obarvila na černo a vyžehlila ! Lepší „Se smrtí přichází smutek, a se smutkem změny !'' Bylo mi jedno kdo co na to řekne ! Tohle je moje nové já ! Černé,smutné, a strašně unavené ! Zívla jsem si, zhasla v koupelně a viděla to na pořádnou dávku spánku! Probudila jsem se až druhý den o pul druhé odpoledne a byla jsem ráda že je sobota a tak jsem si přetáhla deku přes hlavu a spala až do osmi do večera ! Pak jsem si pustila na youtube pustila svůj oblíbený pořad upíří deníky a čekala na tetu.

 


2 názory

Méda Ted
18. 09. 2014
Dát tip

Pošlu vám zbytek až u sebe budu mít materiál :D :)

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru