Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Princezna a pankáč (jak zhubnout čtyři kila)

24. 09. 2014
3
2
373
Autor
Peggy

Na toho vegana z června jsem se vykašlala. Teda spíš on kašlal na mě a já mám zase ráda krvavý steaky. Jenže holka jako já nemůže být věčně sama. A tak jsem v nějakým pomatení smyslů koncem srpna podlehla jednomu pankáčovi, kterej mě miluje už nejmíň rok a půl. Ještě mi to teda neřekl, ale už poměrně dlouhou dobu to říkal všem okolo. Hlavně když toho dost vypil. Pankáčovi. Ano, já a pankáč. Pankáč a holka, co má padesát párů bot. Letních. Tenisky, sněhule, kozačky ani třeba žabky do toho nepočítám.

Vzal mě na leteckej den a předvedl úplně ukázkový rande. Pokud teda pominu, že doma nechal svou snoubenku a v závěru večera si neúmyslně nechal přejet nohu autem. Bylo to super. Byl okouzlující a vtipnej a já byla princezna s očima a úsměvem, pro který by vraždil. Byla jsem jeho Markétka, jeho miláček, tak dlouho na mě čekal...

Do týdne se rozešel se svou snoubenkou. Vlastně ona si odstěhovala věci zatímco on spal u mě, ale každej z nich to vypráví trošku jinak. Každopádně se rozešli. Nevím po kolika letech, ale nějakou dobu spolu strávili. Nebylo mu z toho asi nejlíp a tak se opil o dost víc než normálně. No co, rozchody přece vždycky bolí...

A tak pořád dokola, jeden den byl úplně k sežrání, druhej se zlil jak dobytek, ráno si nic nepamatoval a aby zahnal černý svědomí, tak si dal k snídani pivo a rum. A do toho plánoval společnou dovolenou, na kterou mě pozval, bral mě do zoo, na koncerty, venčil psa, na pouť,...

A na tý pouti jsem se prokecala nocí až k ránu s veganem. Mluvili jsme o všem a o ničem a bylo to super. Dokud nepřišel pankáč. To se vegan zvedl a s nechápavým kroucením hlavy odešel pryč.

Mně z toho všeho nebylo vůbec dobře. Vlastně mi bylo docela dost mizerně. Nespala jsem, nejedla jsem, pila a kouřila dvakrát tolik, co normálně. Totálně jsem si rozhodila metabolizmus. A imunitu. Týden jsem přecházela nechutný nachlazení a nakonec skončila s parádní angínou a s penicilínem.

Během dvou týdnů jsem zhubla čtyři kila a oblíkla svoje vysněný šaty velikosti 34. Paráda! Až na to, že jsem se cítila vyčerpaná a slabá jako moucha. A pankáč? Třeba mu po tom včerejšku, kdy se vožralej ze spaní pochcal do postele, taky dojde, že něco není v pořádku. No a nebo taky ne.

Mám já tohle zapotřebí?!


2 názory

Zordon
24. 09. 2015
Dát tip

pobavilo


dočetla s chutí.........vegan lepší pankáče...:-):-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru