Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tak uz di domu

19. 03. 2015
1
3
185

Tak uz di domu. Neni nic, co bych ti moh dat. Si prazdna. Kdyz ti ublizuju, necejtis bolest, nechces, abych se omluvil, jenom mlcis. Tak uz di domu. Kdyz se mnou sukas, kdyz si se mnou povidas, nedelas to proto, ze to potrebujes, jenom naplnujes schema. Tak uz di domu. Dneska sex vynechame. Tak uz di domu. Vim, ze uz se tesis, az si prohlidnes novinky. Tak uz di domu. Neni nic, co bych ti moh dat....krome spolecny fotky na facebook. Tak uz di domu!!!!


3 názory

Dodatecne mi dochazi, ze jsi mozna myslela uvozovky??? Coz je docela presna poznamka, protoze "Tak uz di domu" rekla vlastne ve skutecnosti ona! Premejslel jsem, ze bych na konci nejak naznacil, ze to rika ona, ale asi uz to tak necham, jak je videt, kazdy si aspon muze prirazovat kazdou vetu komu chce:)


Dekuju za tip.....nebo tipicicicicek:)

Pointou dila je, ze autor ma repasovanej notebook z ciziny a cesky prelepky na tlacitka bud nekde ztratil nebo je ma zahrabany nekde mezi zdejsim bordelem:) A navic je vubec dost laxni a linej a podobny veci.

Ale jsem rad, ze se te to alespon trochu dotklo a ze to teda snad neni uplne autisticky:)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru