Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nickolasova vila - kapitola 5. - Večerní hrátky

30. 04. 2015
0
0
202
Autor
Hikaru Toru

yaoi - boy love - gay / akční, erotické, drama, 18+
(V podstatě jde o duální psaní)

Kapitola 5.

Večerní hrátky



           Svůj náklad vyložil Nickolas v pokoji, který zamkl z venku a vrátil se dolů do kcuyhně, kde se posadil k jídlu. „Ty si nesedneš?“ Pobaveně se zadíval na Yasua.
           Ne nesedl jsem si. Nick přišel. „To… ne…“ Povzdechl jsem si. „Když si to nesmím vyndat, tak si nesednu… promiň…“ Řekl jsem a nahodil opět útrpný obličej.
           „Ale co s tím mám teda dělat? Chci, abys se mnou u jídla seděl, ale zároveň jsem řekl, že pokud chceš, aby byla ta hračka v tobě vypnuta, musíš ji mít v sobě do té doby, než půjdeme spát. Co s tím tedy?“ Opřel se do opěradla a založil si ruce na hrudi. S přivřenýma očima na Yasua hleděl. Byl zvědav, co mu na to blondýn řekne, protože tohle mělo podle něho jen jediné řešení a to to, že si prostě sedne.
           Hodil jsem na něj prosebný pohled. Proč mi to děláš, Nicku? „To jsem udělal něco špatně?“ Zeptal jsem se ho a sám přemýšlel nad tím, co jsem pokazil. Opravdu jsem na nic nemohl přijít. Zkroušeně jsem se podíval na to jídlo. Kdybych byl rebel, tak bych teď prostě odešel a vykašlal se na tu divnou hru. Nebo bych si to vyndal ze zadečku už dávno, ale já byl poddajný.
           „Nic jsi neudělal špatně, tohle není trest, Yasu, to je odměna, jenže ty jí tak nebereš, jak tak koukám…“ Naklonil hlavu ke straně a pousmál se. Blondýnek vypadal jako raněné zvíře, jak tam tak stál a díval se na jídlo, které sám uvařil.
           Koukl jsem zase na něj. Odměna? „Promiň… asi jsem moc… rozmazlenej…“ Tohle až taková pravda nebyla. Matka mi zemřela, když mi bylo 9 let a od té doby jsme byli s bratrem sami doma. „Chtěl bych tebe.“ špitnu a přesunu se k židli.
           Pousmál se. Nebral jeho slova nijak vážně. Teda ta první ne, to až ta druhá. „To se dá lehko zařídit.“ Přikývl a natáhl k Yasuovi ruku, aby si ho mohl přitáhnout k sobě a posadit si ho obkročmo na klín. Jemně poté z něho vytáhl vibrátor. „Lepší?“ Položil hračku na stůl apromnul v dlaních blonďákův zadeček.
           Nickolas mě zastavil dříve, než jsem došel ke své židli a přitáhl si mě k sobě, posadil si mě obkročmo na klín a pak ze mě tu hračku vytáhl. „Ano, lepší.“ Odpověděl jsem s úlevou. A ještě lepší by bylo, kdyby sis mě vzal! Pomyslel jsem si. Úlevně jsem vydechl a dal mu ruce kolem krku. Pak jsem mu dal jeden kousavý polibek na krk. „Máš určitě hlad, měl by ses najíst, než to vystydne. Ztratí to pak tu skvělou chuť.“ Řekl jsem Nickovi a po té ho nechal, jestli mě pustí. Nechtěl jsem mu utíkat, takhle mi to vyhovovalo, ale taky jsem nechěl, aby chudák trpěl hlady. Vždyť on ráno nejdedl.
           „Myslím, že mě to bude chutnat, i když to bude studený.“ Zavrtěl hlavou, že tohle ho absolutně netrápí. Sice byla pravda, že teplé jídlo je vždycky lepší, tak ale… kdyžtak si to ohřeje. Trošku se nadzvedl a stáhl si do půlky stehen tepláky na spaní. Pod nimi už nic neměl, takže se okamitě ukázal jeho penis, který byl jen mírně vzrušený. „Když ho probudíš, možná si i najde cestu do něčího těla…“ Zašeptal do Yasuova ucha. Bylo jasné, co po něm chce.
           Koukl jsem se Nickovi do očí a on mi řekl, že to jídlo, prakticky počká. No, jo, počká, to je fakt… A to už si stáhl tepláky pod zadek až do půlky stehen. Pod nimy nic neměl. Do ouška mi zašeptal to, co se mi líbilo. Moje ručka se okamžitě ujala své práce. Přitom jsem mu přitiskl své rtíky na ty jeho. Začal jsem si jemně hrát s jeho spodním rtem a lehce po něm přejíždět jazýčkem. Ručkou jsem mu promnul jeho velký úd a palcem mu dráždil vrchol. Doufal jsem, že teď nespěcháme a tak jsem se do toho ponořil a nevnímal nic jiného než Nicka a jeho tělo.
           „Správně jsi to pochopil.“ Zašeptal do jeho rtíků a plně se do nich vpil. Líbal je s určitou něhou a vášnivostí a užíval si perfektní péče ve svém klíně. Jeho penis na ty doteky reagoval totiž přímo ukázkově a každou další chilkou tvrdnul víc a víc. Přejel špičkou jazyka mezi Yasuovými rtíky a pomalu se prodral dovnitř, jako už několikrát. Dobýval to území znova a znova. Vzrušeně do úst, které prozkoumával svým jazykem, zamručel a propletl svůj vlhký jazyk s tím blonďákovým.
           Zachvěl jsem se. Nickovy polibky byly dokonalé. Tak moc mě rozpalovaly. Nick mě líbal vášnivě a zároveň tak něžně. Jednoduše dokonale. Dál jsem mnul jeho penis a po chvilce jsem po něm začal přejížtět ucelenými tahy rukou. Cítil jsem, jak krásně tvrdne a nabývá na objemu. Tiše jsem zasténal, když mi vnikl do úst a prozkoumával mou pusinku. Cítil jsem vzrušení a ne malé.
            Za stáleho líbání vjel prsty do blonďatých jemných vlásků a začal se jimi probírat. Nevěřil, že ta jemnost, která mu proplouvá mezi prsty jsou vlasy. Druhou rukou putoval po drobném těle zatím přes látku župánku. Ten ale po chvilce jednou rukou šikovně rozvázal a rozhrnul ho tak, aby se mohl dostat na nahou pokožku. Hladil ji a laskal svými dlaněmi. Poté svým palcem začal dráždit jednu z už trošku zduřelých bradavek.
            Jednou rukou jsem stále dráždil jeho úd, dělal dlouhé tahy a občas i přidal na razanci a rychlosti, abych následně zpomalil a více mu jej stiskl. Druhá moje ruka zabloudila pod jeho nátělník a hladila ho po žebrech. On mě mezi tím sundal župánek a začal si pohrávat s mou bradavkou. Při tom mě neustále líbal a já si to vychutnával a jemně se otíral svým jazýčkem o ten jeho. Občas jsem vypustil sten a zachvěl jsem se vzrušením.
           Opustil Yasuova ústa a zároveň i jeho rtíky a sjel těmi svými na jeho krk, který začal jemně kousat. Už byl ale až moc vydrážděný a jeho úd dosáhl své plné velikosti. „Zase nemáme kondom.“ Uchechtl se, protože byli ve městě a kondomy nekoupili. Jemně stiskl zuby kůži na blonďákově krku a následně ji polaskal jazykem. „Tak pojď.“ Přesunul své ruce na chlapcův zadeček a nadzvedl ho. Poté jednou rukou nasměroval svůj úd k Yasuově otvůrku a otřel se o něj špičkou svého vzrušení.
           Přesunul se s polibky na můj krk a já jsem tiše vzdychl a zaklonil hlavu, aby měl prostor na to mě líbat právě tam. „Nevadí…“ Odpověděl jsem mu na tu jeho větu o kondomu. Zase jsem vydechl slastně, když mi jemně stiskl svými zuby kůži na krku a následně ji polaskal jazykem. To bylo prostě příjemné a vzrušení mi přelétlo po těle ve formě mrazíku. On pak přesunul své ruce na můj zadeček a nadzvedl mě. Nasměroval svůj penis k mé dírce. Nadechl jsem se a potom na něj začal dosedat. Vzdychl jsem, jak do mě pronikl. „Nicku…“ Vypustil jsem společně s dechem jeho jméno. Bylo to příjemné. Vnímal jsem jeho horkost a tu sílu, která mě vzrušovala. Jemně jsem se nadzvedl a začal se hýbat. Alespoň pokud to šlo. Na tváři jsem měl slastný výraz. Ano, rozhodně byl můj výraz ve tváři spokojený. Konečně jsem cítil Nickolase v sobě. Byl lepší než nějaká hračka. Vzrušoval mě. Tohle jsem chtěl. Cítit to spojení, vnímat jeho vzrušení, být mu takhle blízko, to bylo to, po čem jsem toužil. A ta skutečnost, že to je právě on, Nickolas, mě naplňovala neznámým pocitem štěstí. Nebylo to jenom o sexu, bylo v tom i něco víc, ale já to nedokázal určit s jistotou. Zatím jsem tomu totiž ani já sám nevěřil. A přesto, možná právě proto, se mi to s Nickolasem tak moc líbilo.
           Blondýnkovo vzdychání byla pastva pro jeho uši. Bylo to tak moc vzrušující, že sebou i jeho úd cukal, až se bál, aby jen z těch stenů se neudělal. Naštěstí se tak nestalo a Yasu se zcela narazil na jeho úd. Pomalu se začal pohybovat a to Nickolase prostě donutilo zasténat. Ten úzký prostor kolem jeho penisu, ta horkost, nešlo to jinak. Chytil proto Yasua za zadeček a pomáhal mu vysedávat a znovu se nabodávat na jeho úd. „Seš tak úzký!“ Nemohl uvěřit, že někdo, kdo už není panic jetakhle uzounký.
           Jen jsem se na Nickolase, skrze vzrušený výraz ve tváři, pousmál. Byl jsem teď tak spokojený a Nick mi začal pomáhat. Bylo to příjemné. Hodně příjemné a tak jsem začal více se svými pohyby na jeho penise. A nepřestával jsem sténat. Aby mi to šlo lépe, tak jsem si dal ruce na Nickova ramena a pomáhal si tak se zvedáním. Tedy kromě toho, že mi pomáhal i Nickolas.
           „Bože můj…!“ Zasténal a jemně se zakousl do chlapcova ramene, aby své steny a vzdechy tlumil v jeho kůži. Nechtěl přece jejich hosta probudit. Yasuovi to bylo očividně jedno, ale to mu nevadilo. Byl rád, když jeho prostějšek dával vždy najevo, jak moc se mu styk líbí. Celý z blonďáka vyklouzl a místo, aby ho nechal opět dosednout, ho zastavil ve vzduchu. Jedním máchnutím rukou odstrčil z cesty talíře s jídlem na stole a Yasua na desku položil. Poté do něho prudce až na doraz přirazil a zůstal nehybný. Místo toho se vrhnul na mladíkovy rty a vášnivě jeho ústa plenil svým jazykem.
           I Nickolasovi se to líbilo, což dával na jeho rovněž tlumenými steny. Posléze se do mě lehce zakousl. Jeho zuby si našly moje rameno. Bylo to něco podobného, jako když hřebec obšťastňuje klisnu a zakousne se ji do šíje. Nevadilo mi to, bylo to rovněž vzrušující. Náhle ze mě celý vyklouzl ven. Místo, abych opět přistál na jeho údu, přistál jsem na stole místo talířů s jídlem, které byly krátce předtím rázně odstrčeny. Překvapeně jsem na něj koukal, avšak jsem se sebou nechal dělat všechno, co chtěl. Nickolasův nástroj do mě pronikl prudce až na doraz. Vzdychl jsem, on však zůstal nehybný. Sklonil se nade mnou a začal mě hodně vášnivě líbat na rty a jazykem se mi vrhal dravě do úst. Na tu krásnou chvíli, kdy se naše jazyky pustily do hříšného tance, jsem Nicka objal a to jak rukama, tak i nohama. Vášnivě jsem mu polibky oplácel. Tahle dravost se mi moc líbila. Ten hlad po mém těle, ta jeho vášeň, fascinovalo mě to a vzrušovalo. Nickolasova dravost byla jednoduše jiná než bratrova. Neuměl jsem to prostě popsat, ale to proto se mi to s Nickem tak moc líbilo.
            Se rty přitisknutými na těch blondýnkových a jeho nohama kolem pasu, se opět pomalu rozpohyboval. Jen jemně pohyboval boky a pomaličku polehoučku zajížděl svým údem dovnitř Yasuova těla a zase ven. Dovnitř trochu prudčeji a ven hezky pomalu, dlouhým táhlým pohybem. Nebylo v tom nic surového ani dravého a i jeho polibek se pomalu změnil. Líbilo se mu, jak se pod ním blonďáček svíjel a vzdychal mu do úst.
           Obepínal jsem Nickolase a užíval si těch jeho polibků. Tiše jsem mu sténal do úst. Chvěl jsem se v jeho náruči slastí. Tohle bylo lepší než nějaká hračka. Tím jsem si byl zcela jist. Tohle bylo zkrátka dokonalé. On se pomalu dal do pohybu a já slastně vzdechl. Rukama jsem ho začal lehce škrábat a hladit po zádech. Občas jsem mu vplul rukou do vlasů a prohrábl mu je směrem od zátylku nahoru a nechal jeho vlasy proplout mezi svými prsty. Nickovy boky se pohybovaly pomaloučku, tak decentně, jako by si jen pohrávaly s mým tělem. Jeho velký úd ve mně klouzal díky gelu docela dobře a to i přes to, jak byl velký a já úzký. Vychutnával jsem si Nickovy přírazy, které mě tak dobře dráždily, že jsem cítil ty jemné vlkny vzrušení, jak mi kolovaly celým tělem.
           Přirazil pod trošku jiným úhlem a zadoufal, že by snad mohl po chvilce najít Yasuův uzlíček nervů, kterým by mu způsoboval intenzivnější vlny vzrušení a slasti. Prostatu. Každou chvilkou měnil úhel přírazů a s každým přírazem opět přidával na prudkosti a vášnivosti. Věděl, že se moc dlouho v tak úzkém prostoru neudrží a brzy vyvrcholí, proto se to nesnažil nijak brzdit. Naopak si to užíval, jak nejvíce mohl. Slastně zasyknul a tiše zasténal, když se mu Yasu prohrábl vlasy. Bylo to opravdu příjemné a jemu směrem od zátylku až ke konci páteře projel zvláštní mrazík.
           Abych tak umocnil ty jeho pohyby. Dal jsem své nohy z jeho zad, takže jsem uvolnil sevření a nechal je volně klesnout, jelikož jsem je jinak neměl kam dát. Prohl jsem se a zasténal hlasitěji. Postřehl jsem, že se mu mé hraní si s jeho vlasy líbilo. Přinejmenším to tak vypadalo. Proto jsem to několikrát zopakoval. Nick po té začal opět do mě přirážet pod různými úhly. Až do té doby, než jsem se opravdu slastí rozechvěl a vzdychl hlasitěji, než jsem sám čekal. Okamžitě jsem si skousl spodní ret, dost silně a sténal jsem si tluměně, přesto ale dosti intenzivně. Cítil jsem jak mi v podbřišku škube. „Nicku… Aaaah…“ Zasténal jsem a vzrušení mi hrálo ve tváři červení. No, a nejen ve tváři, ale pohrávalo si i s mým mužstvím, které se začalo také nezbedně škubat.
           Ještě víc přidal na tempu, až slyšel a cítil, jak jeho vlastní varlata pleskají o blondýnkův zadeček. Když ale Yasu nechal nohy volně klesnout na stůl, přístup k jeho análu se Nickovi jen zhoršil. Proto podebral Yasua pod koleny a nohy mu trošku přizvedl. Hlasitě zasténal. „Vyhoň se!“ Poručil mu pevně a zajel do jeho dírky až na doraz. Pomalu ale jistě se začal blížit k vrcholu. Narovnal se, zaklonil hlavu, zavřel oči a ojížděl blonďákův zadeček ještě prudčeji a vášnivěji. Přestal kontrolovat své pohyby a ztratil i pojem o čase, takže ani nevěděl, jestli se Yasu začal o svoje vzrušení opravdu starat, jak mu poručil.
           Moje nohy mi Nick přizvedl mírně nahoru. A pak mi docela nečekaně přikázal, abych se vyhonil. Chvilku mi to znělo v hlavě jako zvon z kostela. Prostě takový ten zvuk, který nemůžete vyhnat z hlavy a přemýšlíte o jeho významu. Pak jsem ale jednou rukou sjel dolů a chytil si svůj penis. Promnul jsem jej a pak jsem se začal sám uspokojovat. Nickova rychlost byla hodně vysoká a intenzita také. Sledoval jsem jak se narovnal, zaklonil hlavu a jen přirážel. A já si honil svůj penis také rychle. A vlastně jsem ani nemusel dlouho, protože už tak jsem byl nabuzený až až. Sevřel jsem se kolem Nicka a vlna vzrušení mě zaplavila. Zasténal jsem a vyvrcholil jsem. Tak jsem si postříkal hezky bříško a i hruď.
           Okamžitě pocítil Yasuovo pomalé ale jisté svírání. Jeho vrchol přicházel. Ještě přidal na tempu, že to snad nebylo ani možné, jak rychle svůj úd vysouval a zase zasouval. Skoro až nepostřehnutelné. Spokojeně zafuněl, když se kolem jeho penisu ten úzký prostor Yasuova zadečeku ještě víc sevřel, zmáčkl ho a jemu zaškubalo v údu. Stačilo už jen několik prudkých přírazů a i on sám se udělal do blonďákovy dírky. Jeho semena ale bylo příliš, takže něco začalo z Yasuova zadečku i vytékat, i když byl stále zaražený uvnitř něj. Hlasitě zasténal a pustil blonďákovy nohy, byl celý zpocený a vyřízený. Pomalu vyndal svůj ochablý penis z blondýnkovy dírky, udělal krok vzad a sesunul se na židli, kterou v zápalu vášně odstrčil od stolu dál. „Spokojený?“ Pobaveně se zašklebil a sledoval chlapecké tělo stále rozpláclé na zádech na stole.
           Byl jsem zaplaven vlnou slasti a do toho mi ještě Nick několik okamžiků vrážel svůj úd do těla. To bylo prostě skvělé. Svíjel jsem se v těch vlnách rozkoše, dokud se neudělal i Nick. Byl jsem dokonale plný. A pak když vyklouzl a posadil se. Spíš to vypadalo, že do žide zapadl jako velké auto do písku, já i on jsme oddechovali. Nickova smetánka ze mě tekla. Budu to muset uklidit… no co… Zvedl jsem hlavu a na tváři jsem měl jasně blažený výraz. „Naprosto ano!“ Vydechl jsem ty slova společně se svým dechem. Jen co jsem se vzpamatoval, sesunul jsem se ze stolu. A měl chuť Nicka políbit. První co jsem pak ale udělal bylo, že jsem dal do pořádku, co jsme natropili. Včetně sebe. Nejdříve ale stůl a sebe jsem jen utřel, zatím.
           Spokojeně se pousmál a pohladil Yasua po stehně. Poté jen pozoroval, jak se blondýnek zvedl ze stolu a začal vše a sebe otírat od semene. Bylo to opravdu pěkné, jak rychle se ujal své role. Tak ale proč ne. Už věděl jak na něj. Vojede ho a on udělá, co bude chtít. Rukou si prohrábl vlasy. „Klidně se jdi osprchovat. Mezitím se najím.“ Plácl chlapce po nahém zadečku a vstal od stolu. Vzal svůj talíř a šel ho dát do mikrovlnky, kde nastavil čas na dvě minuty. Mikrovlnka po zapnutí se rozsvítila a začala celkemtiše plnit svůj úkol.
           Jo, cítil jsem se teď naprosto báječně. Opravdu jsem začal mít tuhle Nickovu náladu rád. Já bych vlastně měl rád i jeho, ale zatím to bylo moc brzo. Vždyť jsme spolu byli sotva 24 hodin. Jak bych si mohl myslet, že ho miluji. Zatím jsem z něj měl stále respekt. A to dost velký. Ale tenhle sex, to byla skvělá konverzace. „No, dobře.“ Odpověděl jsem mu, ale stejně jsem ho zkoumal pohledem. Třeba by byl radši, kdybych povečeřel s ním. „Ale můžu se osprchovat i po večeři…“ Nadhodil jsem takovou neuzavřenou větu.
           Zvedl pohled od mikrovlnky a zadíval se na Yasuovu nahou postavu. Úd mu ochable visel mezi nohama a chlapec už tak nějak nejistě stál a skoro až na něho zíral. „To je dobrý, běž se osprchovat, možná to stihneš dřív, než začnu jíst.“ Pokrčil rameny a opět pohled sklopil k mikrovlnce, kde se točilo jeho jídlo. Neměl nic proti, že by večeřeli spolu, ale hádal, že Yasu se cítí dost nepohodlně, když z něho neustále vytéká semeno.
           Přikývl jsem tedy a vyrazil jsem do koupelny. Šel jsem jenom do sprchového koutu dát si rychlou sprchu. Umyl jsem se a osprchoval a znovu se po osušení zabalil do županu.
           Když mikrovlnka tiše pípla, vyndal z ní své teplé jídlo a odesl si ho ke stolu. Posadil se a vzal do ruky příbor. První co zjistil bylo, že jídlo ohřál asi až moc, proto musel foukat. Nebyl ani v půlce jídla, když se vrátil Yasu opět zabalený v tenkém župánku.
           Pak jsem šel za Nickolasem do kuchyně a usmál se na něj. On už měl jídlo na stole. Já jsem si dal svoje ohřát a když bylo hotové, vzal jsem si ho ke stolu. Sedl jsem si a koukl na Nicka. „Dobrou chuť.“ Řekl jsem a pustil se také do jídla, když už jedl i on.
           Ohřál si též jídlo a posadil se naproti němu. „Dobrou chuť.“ Přikývl a opět se dal do jídla. Zrovna nevěděl téma, které by mohli načít a tak doufal, že možná na něco přijde blondýn.
           Byla to taková pohodička. Po výtečném sexu, dobré jídlo. Skoro jsem zapomněl, že jsem tady prakticky vězeň. Koukl jsem se znovu na Nicka. „Hm… myslíš, že bych ti mohl nějak pomoci v pracovně? Tedy… až tady budeme sami?“ Zeptal jsem se ho a myslel jsem to skutečně jako pracovně. Raion se po chvíli objevil v kuchyni a čichal jídlo ve vzduchu. Pak ale odešel, pořád měl co zkoumat.
           Vkládal si sousto za soustem do svých úst a jídlo si vychutnával, dokud nepadla ta Yasuova otázka. Ruka s vidličkou se mu zarazila těsně před ústy. Přimhouřil na blondýna oči a rázně zavrtěl hlavou. „Ne.“ Řekl jen a sousto si vložil do úst. Nechtěl, aby Yasu zjistil, co je doopravdy zač. Kolik lidí už zabil, co všechno ukradl. Všechno totiž ve své kanceláři měl schované. „Tam máš zákaz, pokud tě o něco sám nepožádám…“
           Nick mi dal jasnou odpověď, že NE. „Jasně… rozumím.“ Odpověděl jsem na tu jeho odpověď a pak jsem pokračoval v jídle. Po chvilce jsem ale zase promluvil. „A můžu dostat počítač?“ Čekal jsem, že řekne ne. „Potřebuji přístup na burzu…“ Zamumlal jsem zamyšleně.
           Dojedl své jídlo a opřel se zády o opěradlo židle. „Ne, k počítači tě taky pustit nemůžu. Sice věřím, že bys mě nepodrazil, ale je to pro mojí i tvojí bezpečnost.“ Zavrtěl hlavou a vstal od stolu. Vzal talíř a šel ho odnést do myčky. „Až dojíš, tak přijď nahoru.“ Řekl jen a odešel z místnosti k sobě do ložnice. Z bundy vyndal své cigarety a zavřel se na balkónu, kde si cigaretu zapálil a opřený rukama o zábradlí s výhledem na město pod sebou, ji začal pomalu kouřit.
           Jak jsem čekal. Ani tohle mi nedovolil. Povzdechl jsem si tiše. A pak jsem se věnoval už jen jídlu. Safra… On už dojedl a odnesl talíř do myčky. Řekl, že mám pak přijít nahoru. Přikývl jsem a dojídal jídlo v klidu. On odešel a já jsem pak sklidil i svůj talíř a zbytek jídla jsem schoval na zítra. Pak jsem zapl myčku a vzal si ty papíry ohledně toho kluka i vibrátor. Šel jsem do ložnice. Nick byl na balkóně. Já si sedl na postel a začal je pročítat.
           Pomalu dokouřil svou cigaretu a nedopalek zamáčkl do popelníku na zemi. Poté se naposledy rozhlédl, vypadalo to, že bude pršet a vlezl do tepla ložnice. „Mám zatopit?“ Optal se Yasua, který seděl na posteli a pročítal si zřejmě papíry o Alexejovi. Chlapec zatím nedělal žádný bordel, takže hádal, že ještě spí.
           Četl jsem si ty papíry. Když pak vešel Nick, tak jsem k němu vzhlédl a usmál se. „Ano, prosím.“ Odpověděl jsem mu na otázku ohledně krbu a zatopení. Sledoval jsem ho zamyšleně a usmíval jsem se. Když se pak Nick zase otočil na mě, tak jsem se opět začetl do papírů. Přinejmenším to tak vypadalo, neboť jsem se nějak nemohl soustředit na text. Prostě nedalo mi to a tak jsem je odložil a koukal na Nicka. Zamyšleně jsem si jej prohlížel.
           Skrčil se k malému krbu a začal třísky postupně zapalovat, až všechna polínka chytla a místnost ozářily oranžové plameny ohně. Spokojeně se postavil a povytáhl obočí. „Co je?“ Nijak se neošíval. Byl zvyklý, že na něho lidi koukali kvůli jeho jizvě na obličeji. Pomalu se posadil na svou stranu postele, zalezl pod deku a opřel se o několik polštářů. Potom zapnul tiše televizi nad krbem.
           Nick se mě zeptal co je, když si všiml, jak jsem ho pozoroval. „Niiiiic…“ Odpověděl jsem a usmíval se. No co, jen jsi hezký… Ale to ti říkat nebudu… ne teď. Pomyslel jsem si v duchu. On pak zapl televizi. A já se k němu přisunul a lehl jsem si mu do podpaží a přitulil se k němu.
           „To se mi nějak nezdá…“ Pobaveně si ho změřil, ale nechal ho u sebe a spíš si ho k sobě ještě víc přivinul. Koukal tiše i s Yasuem na televizi a sem tam program přepnul. „Co bude zítra k snídani?“ Optal se zvědavě a pohladil blonďáka po boku.
           Usmál jsem se na něj. „Jasně, že se ti to nezdá, když jsi vzhůru.“ Udělal jsem vtípek. Stejně ti to teď neřeknu! Zavrtěl jsem se spokojeně a bylo mi fajn. Cítil jsem se takhle u něj v bezpečí. Zvláštní, co? To jak si mě k sobě ještě více přivinul, bylo naprosto dokonalé. Dívali jsme se na televizi, ale já ji nevnímal. Já poslouchal Nickovo srdce. Optal se zvědavě na to, co bude k snídani a pohladil mě po boku. „Musíš mi napsat seznam, co máš rád a co nemáš rád. Co bys chtěl k snídani?“ Odpověděl jsem mu se zpětnou otázkou.
           „Jen si vtipkuj, vtipálku…“ Zamručel a snažil se vnímat seriál, který běžel v televizi. Byla to nějaká typická kriminálka. „Co mám rád? S ním skoro všechno, kromě ananasu.“ Pokrčil rameny. „Udělej, co chceš, sním to.“ Trhnul lehce rameny, aby nijak netrhal i s Yasuovou hlavou. Seriál začal vrcholit, agenti postupně nacházely stopy do doupětě kriminálníků.
           Poslouchal jsem jeho zamručení. A jen se pobaveně usmíval. Byl jsem teď opravdu spokojený. Vůbec mi nevadilo, že nejsem doma. Tady jsem teď nebyl sám. A doma ano. Ale stále to ještě nebylo tak, že bych měl tvrdit, že jsem tady o své vůli. I když zatím mi toho moc nechybělo. Jediné, co mi vadilo, bylo to, že mi nevěří, což jsem mu ale nemohl mít za zlé, právě z toho samého důvodu, jako jsem nemohl tvrdit, že ho miluji. Nebylo to možné za tak krátký čas. Ani láska a naprostá oddanost a ani důvěra. V televizi pouštěli nějaký krimi seriál, avšak já raději uvažoval nad svými myšlenkami. Pozvedl jsem k němu oči: „To, že sníš vše, mi neříká, co máš rád.“ Protestoval jsem a roztomile se na něj usmíval. Pak mu ručkou vplul pod tričko a pohladil jsem ho líným pohybem po jeho bříšku a hrudi. „A snědl bys to i kdyby to byl dort? Na snídani?“ Ne, že bych dort uměl. Neuměl jsem ho a nikdy jsem ho nedělal a hádal jsem, že takový mužský by dort na snídani nechtěl. Byla to jen taková provokace. Pak jsem ale zmkl, když tak zaujatě sledoval ten seriál. Nechtěl jsem ho rušit. Ruku jsem ale nechal pod tričkem v klidu ležet a dál se zaobíral svými myšlenkami. Jednoduše mě vyhovovalo tady s ním jen tak ležet.
           Sklopil k němu oči a zašklebil se. „No… To asi změníme. Dorty fakt nejím. Obecně nejsem na to sladké. Ale mám rád vafle, tak jestli někdy dostaneš chuť na sladké, vafle mi vadit nebudou.“ Trošku se zavrtěl a poupravil si pod hlavou polštáře. „Docela rád bych si ale dal k snídani třeba nějaké ovoce nebo zeleninu, klidně nějaký salát. Nebo tousty. Různé druhy pečiva. Je toho opravdu hodně, myslím, že něco vykouzlíš.“
           „Ani se ti nedivím. Také dorty na jídlo nejím.“ Usmál jsem se na něj šibalsky. Když se zmínil o vaflích, souhlasně jsem řekl: „Vafle? Dobře. Někdy ti je udělám.“ Pak jsem naslouchal dál a u toho přemýšlel. On se zavrtěl, aby si poupravil pod hlavou polštáře a se mnou se to zavlnilo jako na vodě. „Co šopák?“ Navrhl jsem. „Šopák s bílým pečivem.“ Upřesnil jsem snídaňové menu. „A bílou kávu?“
           „Šopák? Jo, ten byl šel, jen s tou bílou kávou nevím, to si k tomu dám radši něco jiného. Klidně čaj nebo kafe normální.“ Zamumlal a volnou rukou si odstranil vlasy z očí.
           Přepnul program, protože tamto už ho zase nebavilo. S povzdechem přepínal na další programy. „Proč nic nedávají…“ Zavrčel si pro sebe se svraštěným obočím. Ani si neuvědomil, že jeho ruka se automaticky začala pohybovat z Yasuových lopatek až na jeho zadeček a zase zpátky.
           Nickolas přepnul program a povzdechl si, že tam nic není, přitom mě jeho ruka hladila. Pošimral jsem ho na hrudi, kde doposud byla moje ruka volně položená pod jeho trikem. „Chceš jinou zábavu?“ Zeptal jsem se ho zcela nevinně.
           Poté se zarazil a opět se na blonďáka zadíval. „To seš fakt tak nadržený nebo se snažíš, abych si tě oblíbil…“ Přimhouřil oči a ruku na jeho zádech zastavil. Přišlo mu to celé takové divné. „Ale zábavu bych nějakou ocenil. Co takhle, kdybys mi ukázal, jak si sám se sebou umíš hrát, co?“
           „Tak tedy šopák a tobě udělám černou kávu a sobě bílou.“ Řekl jsem na to a usmíval jsem se spokojeně dál. Nick si upravil vlasy a pak se na mě zadíval takovým zkoumavým pohledem. Ještě si mě měřil, že to bylo skoro až nepříjemné. Jako by mě tím pohledem skenoval až do morku kostí. „Já…? Ani nevím… Obvykle si se sebou hraji… min. jednou denně, ale někdy i dvakrát… Je to divné?“ Zamrkal jsem a opět jsem pocítil jak mi hořela líčka. Asi je to divné, co já vím. Vždyť jsem se o tom s nikým nebavil a je mi 16 co je divného na tom, že jsem furt nadrženej? „Jestli chceš…?“ I když zrovna to, aby se někdo koukal na mě jak se uspokojuji, to mi zvláštní přišlo. Ale ne, že bych byl přímo proti. No vždyť jsem mu dělal mini striptýz tak co…?
           „Dobře.“ Přikývl na návrh snídaně a jen doufal, že má doma veškeré ingredience. To zjistí zřejmě ale až ráno. Poté se překvapeně na Yasua zahleděl. „Mně je jedno, kolikrát si se sebou denně hraješ, blondýnku, ptal jsem se, jestli mi ukážeš, jak si se sebou hraješ… Rozhodně to není divné…“ Mírně se zamračil. Nebylo na tom nic divného, když si šestnáctiletý kluk se sebou hrál. Nějak se přece taky uvolnit potřeboval, když nebylo s kým. Sice bylo trošku navíc, že používal hračky, jak se Nickolas domníval, ale jinak si byl jistý, že skoro každý muž se uspokojuje rukou. Yasu jen měl to něco navíc a jeho zajímalo, jak se dobře právě dokáže pomocí hraček uspokojit. „Mám tu celkem široký výběr, jesti chceš…“ Zamumlal. „Ale nutit tě taky nehodlám!“ Řekl ihned poté.
           Tak trochu mě tím uklidnil, že to divné není. Jak jinak jsem měl vědět, jestli to divné je nebo ne. „Tak dobře, ale hračky nemám…“ Tím jsem vlastně řekl, že je nepoužívám, protože jsem se styděl vůbec na něco takového pomyslet nebo si to jít koupit. A doposud si se mnou hrál jen bratr a já se uspokojoval sám svou ručkou a prstíky. Zvedl jsem se od něj a popolezl jsem na posteli. Klekl jsem si a pohlédl na něj. „Ale rád se přiučím…“ špitl jsem nesměle. Pak jsem se na něj svůdně podíval a začal si sundávat župánek.
           „Používal si jen prsty?“ Překvapeně zamrkal, ale poté nad tím jen zatřásl hlavou a posunul k Yasuovi vibrátor opět pečlivě zabalený v černém podlouhlém pytlíčku. „Tak to zkus, už přece víš, jak na to.“ Hodil mu i gel. Byl si jistý, že jestli je blondýn převážně uke, hračky se mu budou moc líbit. Zvláště různé věcičky, které si bude moct strčit do dírky a dráždit se jimi. Pohodlně se usadil a přimhouřil na chlapcovo šťíhlé tělo oči. Ruku měl zatím položenou na peřině a ne pod ní.
           Na jeho otázku jsem přikývl, že ano. Sundal jsem si župánek z ramene, ale zůstal ještě na mně. Hezky jsem se na Nicka usmíval a svůdně si olízl rtíky. Popustil jsem župánek a nechal jej sklouznout z druhého ramene. Prohrábl jsem si vlásky a pak se pohladil po ramenou a župánek spadl. Nickolas mi podal vibrátor i gel. Vzal jsem je, ale zatím jsem je položil vedle sebe. Hladil jsem se po hrudi. Škádlil jsem si bradavky. Postupně jsem si strčil prstíky do pusinky a olizoval je a cumlal, abych jimi mohl bradavky lépe stimulovat. Vlhkými prsty jsem si je mnul a jemně si kousal ret. Hladil jsem se a střídal mnutí prsou s doteky svých dlaní na svém těle.
             Když ho tak viděl, jeho mužství se už po druhé ten den začalo probouzet k životu. To jak se Yasu u hlazení svého těla tvářil, jaké vysílal signály touhy a jak se snažil vypadat co nejvíce rajcovně. Měl chuť ho hned na místě přehnout, ale ovládal se. Zatím. Jednou rukou na peřině si začal přejíždět přes svůj rozkrok a nenápadně se u toho kousal do rtu. Jestli to takhle pomalu půjde pořád, asi se udělá dřív, než do sebe Yasu zasune vibrátor.
           Můj penis reagoval také. Ještě jsem se ho ani nedotkl, ale on už se stavěl. A to jsem se jen hladil. Pohledem jsem přejel Nickolase. Kousal si ret a vypadal vzrušeně. Hádal jsem, že vzrušený skutečně je. Vůbec by mi nevadilo, kdyby si mě vzal. Nekompromisně. Všiml jsem si i jeho ruky jak je na místě rozkroku. Vyloudil jsem sten. Ten pohled na něj mě také vzrušoval. Pak jsem si znovu strčil prstík do pusinky a cumlal jej. Ne dlouho. S oným prstíkem jsem zamířil ke svému zadečku a vsunul si ho tam. Slastně jsem se prohnul a začal se prstovat. Druhou rukou jsem si začal mnout svůj penis. Jenže jak se Nick hladil strašně mě lákalo ho jít uspokojit. Klidně bych mu ho kouřil… na to mám volnou pusu. Pomyslel jsem si vzrušeně.
           Spokojeně se usmíval a s přimhouřenýma očima blonďáka pozoroval. Bylo to úžasné, jak si Yasu cumlal prsty a poté si je strkal do své úzké dírky a prohýbal se u toho slastí. Nechápal, jak to ten kluk dělá, že ho tak strašně vzrušuje. Olízl si rty, jak je měl náhle suché a rukou zamířil pod peřinu, kde se promnul přes látku pyžamových kalhot. Yasu se začal honit a tak ho napodobil a jemně začal uspokojovat své pomalu tvrdnoucí mužství táhlými pohyby.
           Hrál jsem si se svým prstíkem dál. Hezky si s ním rejdil v zadečku dovnitř a ven a všelijak s ním kroutil. Ale tak moc jsem chtěl Nickovi udělat dobře, až jsem zakňučel. Nakonec jsem to prostě nědokázal se jen tak na něj dívat. Když jsem ho viděl, jak vplul rukou pod peřinu. „Nickuuu…“ Znovu jsem zakňoural. Vytáhl jsem prstík ze zadečku a přicupital jsem k němu, opatrně z něj stáhl peřinu. Ne, nehrál jsem to, abych se mu zalíbil, jak řekl před chvílí, prostě jsem ho skutečně chtěl.
           S mírným úsměvem na rtech dráždil svůj úd. Bylo to tak moc uspokojující a zároveň se tím mučil. Tiše zasténal vzrušením a zaklonil hlavu, jak ten pocit prožíval. Když uslyšel to Yasuovo zakňourání, musel se usmát. Nic ale nestihl dodat, protože najednou byl blondýn u něho a stahoval z něho peřinu. Nechal ho. Jen mu zabořil prsty do vlasů a očima ho pobízel, ať udělá to, co měl v plánu.
           Chtěl jsem ho a moc. Jeho výraz mě nesmírně vzrušoval a burcoval. To jeho mučení sebe sama mučilo i mě a já cítil tu touhu po uspokojení s ním. Nechal mě, když jsem mu sundal peřinu z těla. Čekal jsem na jeho reakci a když mě tak hezky vybízel pohledem, přitom jeho ruka se usídlila na mé hlavě, pokračoval jsem. Klekl jsem si vedle něj a rukama jsem mu sundal kalhoty. Pohladil jsem ho po bocích. A vzdychl jsem. Moje ruce zajely na vnitřní stranu jeho stehen a silně se o ně otřely. Ale příliš dlouho se stehny nezabývaly. Naopak se usídlily v jeho rozkroku. Uchopil jsem jeho již probuzený úd a promnul jej. Přiložil jsem svá ústa k jeho penisu a jazykem olízl jeho špičku. Jemně a přitom jsem přitiskl co největší plochu svého jazyka na jeho žalud. Následně jsem jazyk zvedl a pošimral ho. A pak jsem jeho žalud konečně vcucl do pusinky. Udělal rychlý krátký pohyb dovnitř a ven a promnul ručkou. A pak to zopakoval. Byl jsem k Nickolasovi postavený tak, že by na můj zadeček dosáhl, kdyby chtěl. A já se věnoval čistě jenom jeho kouření.
           Olízl si náhle suché rty a jen pod tím pohledem frustrovaně zaskučel. To jak se ho Yasu dotýkal. Hlasitěji vydechl a prohrábl se blonďatými vlasy. Poté za pár z nich zatahal. „Ano…!“ Zaťal zuby a vyrazil proti těm talentovaným ústům boky. „Přidej. No tak. Ukaž mi, co umíš, ty neviňátko.“ Pousmál se.
           Věnoval jsem se mu pečlivě. Užíval jsem si to. Nevím proč, ale bavilo mě to a to opravdu hodně. Samotného mě to vzrušovalo. Ten pocit, že někoho uspokojujete. Prostě nádhera. Cítil jsem, jak se mi prohrábl vlasy, to bylo příjemné. On mi dokonce za pár pramínků zatahal. A já mohl v zápětí slyšet to jeho žádostivé ANO. Začal proti mé puse přirážet a chtěl, abych přidal. Abych mu ukázal co umím. Neviňátko… he? Obávám se, že mě bráška vycvičil… Hezky hluboko jsem ho nechal proniknout do svých úst a svíral rty kolem jeho údu. Rukou jsem si ho přidržoval a zpracovával ho. A občas jsem zapojil i zoubky. Jen lehce, aby se neporanil. Chvílemi jsem ho sál a chvílemijsem si ho bral do úst hluboko.
           Jednu ruku vymotal z Yasuových vlasů a přesunul ji na blonďáka zadeček. Lehce ho po něm pohladil a následně do jeho vlhké a už trošku roztažené dírky, zajel celým ukazováčkem. „Líbí se ti to, co?“ Začal prudce s prstem kroutit a přirážet do jeho otvůrku. Nijak nekrotil svou vášeň, která mu pomalu zatemňovala mozek. Po pár takových přírazech přidal k ukazováčku prostředníček a opět celý postup opakoval.
           Nick si jednu ruku uvolnil z mých vlasů a přenesl ji na můj zadeček. Zavrtěl jsem se lehce a on pak pronikl do mé dírky svým prstem až jsem vydal hlasitý sten. Zavřel jsem očka a dál kouřil jeho penis. Jistě, že se mi to líbilo. Hodně. Nebylo divu, jeho prsty byly větší než ty moje a když vám takový věci dělá někdo jiný, je to prostě větší vzrušení. Jeho intenzita přirážení byla vysoká. Asi byl hodně nabuzený, ale to já taky. Když už jsem tam měl dva prsty, začal jsem se proti němu hýbat. Bože, Nicku… to je taková slast… Sténal jsem mu do jeho údu. Zrychlil jsem jeho kouření, ale z pusinky jsem si ho nevyndával.
           Dál si prohrabával s jeho jemnými vlásky a zároveň ho prudce prstil. Šlo to celkem samo, protože si předtím Yasu do zadečku strkal nasliněné prstíky, takže ho to nemohlo ani bolet, za což byl rád. Trošku zjemnil to tempo, jakým prsty vyndaval a zase vrážel dovnitř a táhlými pohyby začal blondýnka dráždit. Hezky pomalu a dlouze. Škádlil svými prsty jeho otvůrek. Sám si ale užíval té přepychové péče. Yasuovi to opravdo šlo velice dobře, takže z toho poznal, že jeho bratr, ho k tomuhle zřejmě nutil často. Teď toho využil on. Jako výhodu totiž bral, že už neměl blonďák dávicí reflex.
           Nickolasovy prsty byly skvělé. Ta jeho prudkost se mi zamlouvala opravdu hodně. On ale nebyl hrubý. Naopak, Nickolas byl hodně zkušený a já byl navíc dostatečně připravený z ještě předchozí hry. Jeho prudkost byla úplně jiného ražení, než-li nějaký hrubý nátlak. Po chvíli tohoto dychtivého prstování trochu zjemnil a začal si to nejspíše více vychutnávat. Poddával jsem se mu a dál pečoval o jeho penis. Když ubral, začal jsem si s jeho mužstvím více pohrávat. Občas jsem ho i vyndal z pusinky a olizoval ho po celé délce a jemně oždiboval jeho naběhlé žíly. A pak jsem opět začal brát jeho úd hezky hluboko. Hrál jsem si s sním a dost mě to bavilo. A když mi při tom tak hezky opečovával můj zadeček, bylo to dokonalé.
           Opět lehce zatahal za blonďaté vlasy a povzdechl si. Byla to opravdu slast, i když se Yasuovi do pusinky nevešel celý. Blonďák si totiž uměl poradit jinak a zbytek jeho údu stimuloval stále rukou. A že to uměl. „Tak neviňátko teda nejsi.“ Zasmál se tiše a vzápětí opět zasténal.
           Samozřejmě jsem si užíval i jeho laskání mých vlásků, které jsem pochopitelně vnímal a líbilo se mi, jak mi je prohrabával svými prsty. Nemohl jsem si stěžovat. A jeho sténání bylo mým stimulantem. A pochopitelně i já si tiše sténal do jeho kouření. Pousmál jsem se, když řekl, že nejsem neviňátko. Nejspíše ne,... jsem, myslím, že docela vycvičený mazlíček. A to jsem měl někdy i dosti tvrdou školu. Hlavně, když byl Zentaro opilý a chtěl mě. To býval hodně hrubý a nešetrný. A já mu prostě nemohl odporovat. Bratr byl větší a težší než já a hlavně byl dominantní typ.
           V údu mu mírně zacukalo a on ještě nebyl rozhodnutý, jestli chce chlapce ojet a nebo ho nechat dokončit tuhle ukázkovou práci. „Jestli chceš nástroj, který máš v pusince i ve své prdelce, měl bys přestat…“ Těžce vydechl s námahou. Dal tak blonďákovi na výběr. Jemu to totiž bylo vlastně jedno.
           Nick opět promluvil. Na chvíli jsem vytáhl z pusy jeho penis, abych mohl odpovědět, ale nepřestával jsem jej lehce stimulovat. „Chtěl bych… ale taky tě chci vykouřit…“ Odpověděl jsem mu, na mě teda, hodně souvislou větou. No páni, já se nezakoktal! Hrábl jsem někam vedle sebe a přišoupl jsem Nickovi ten vibrátor s gelem tak, aby na něj dostal. Pak jsem opět pohltil jeho penis do své pusinky. Doufal jsem, že tohle byla dostatečná odpověď. Jasně, že jsem ho chtěl v sobě a aby mě hezky nekomprominsně ošukal, ale také jsem chtěl ochutnat jeho smetánku. A už jsem se rozhodl tuhle hru dokončit.
           Připadal si jako v nějakém profesionálním strip baru, kdy se o něho stará nějaká velice zkušená děvka. Yasu tak totiž opravdu působil, jak si s jeho mužstvím hrál, kousal ho, dráždil zuby, lízal ho a různě sál. Bylo to opravdu úžasné. Když poté k němu blondýn přišoupl vibrátor s gelem a řekl těch pár rozhodujících slov, měl tedy jasno. Nechá Yasua dodělat svou práci. Opět proti jeho ústům a ručce vyrazil boky, jak měl potřebu přirážet do cizího těla. Byl zvyklí na dominanci a moc se nestávalo, že by ho nějaká děvka vykouřila. Že by to dovedla do konce jako jeho blondýn. Spokojeně zavrněl a zacukal koutky. Poté se natáhl pro hračku a vytáhl z blonďáka své hrubé prsty. Pomalu otevřel gel a jak byla tubička zakončena špičkou s otvůrekem, zabořil ji do Yasuovi dírky a větší dávkutubičky vymáčkl přímo do jeho těla. Muselo to studěť, ale bylo mu to jedno.
           Nickolas znovu začal přirážet do mých úst. Nejspíše si nemohl pomoci, aby nepřirážel. Mě to však nevadilo. Přizpůsobil jsem se hodně rychle. Sám jsem prožíval hned několik slastí naráz. Ty Nickolasovy prsty v mém zadečku byly prostě skvělé, jak ně pomalu dráždil. A pak to kouření jeho údu, to se mi líbilo. I když Nickův nástroj byl opravdu velký. Ale já si dokázal poradit. Zaslechl jsem, jak Nickolas spokojeně zavrněl. A to mě těšilo. Za těch pár hodin jsem ho uspokojoval opravdu rád. Jako by tohle snad bylo mé poslání, můj osud. To, jak se natáhl pro vibrátor jsem už nesledoval. Měl jsem jinou starost. Starost, abych mu udělal dobře. Tak dobře, že bude spokojený a uvolněný. To, že vzal vibrátor, jsem poznal jen podle toho, že své prsty vytáhl z mé prdelky. Na zlomek vteřiny jsem protestoval ve své mysli. Hej, vrať to tam zpět… prosím… Vyšpulil jsem na něj zadeček více. A doufal, že mi tam tu hračku přeci jen dá. No tak… prosím… Ve své dírce jsem náhle ucítil chladivý gel. No, vlastně i tubu, hádal jsem. Musel jsem tiše zakňučet, jak to zastudilo. Ale trpělivě jsem čekal a přitom sál a masíroval Nickův penis.
           Jeho vrchol se rychle blížil, proto to nijak nezdržoval. „Udělej se pro mě, neviňátko.“ Použil naschvál to oslovení a zarazil celý vibrátor do Yasuova zadečku a zapnul ho na předposlední stupeň vibrování. Ložnicí se rozezněl zvuk hračky. Jeho samotného to vzrušilo snad ještě víc a měl co dělat, aby zadržel svůj orgasmus.
           A pak řekl Nick, abych se pro něj udělal. Dokonce znovu použil to slovo ‚neviňátko‘. Ale pravda, nebyl jsem už nevinný. Sice jsem byl zneužit, ale nevinný jsem už nebyl. Celý vibrátor mi zasunul prudce do zadečku, až jsem se prohnul a hlasitě zasténal. Zapnul jej a já se zavrtěl, jak se ty vibrace daly do pohybu. Celým tělem mi projelo vzrušení. Bylo to intenzivnější, než když mi ho tam dal v tý kuchyni. Nejspíše tam nastavil větší výkon, usoudil jsem. Musel jsem se opřít o loket. Zakňoural jsem a pořádně jsem si bral jeho velký nástroj do úst. Ručkou jsem si zajel mezi nožky a začal jsem si honit svoje mužství. Zachvěl jsem se při tom.
           Slastí skřivil obličej. „Už budu…“ Zasténal, zvrátil hlavu a zavřel oči. Poté rukou nahmatal hračku a začal vibrátor prudce vytahovat a zase vrážet do do Yasuovi dírky. S příchozím vrcholem začal hlasitěji sténat a více přirážet boky do Yasuových úst. Byla to opravdu slast a on už ji prostě nedokázal v sobě jen tak tiše držet.
          Nick znovu promluvil, tentokráte řekl, že už bude, což jsem vlastně také vnímal, tím, jak mu začalo tepat v údu. A on mi začal vibrátorem prudce rejdit v mém zadečku. „Aaaaach… jooo…“ Musel jsem vykřiknout. I přes to, že to skrze jeho penis v mé puse znělo značně huhlavě. Kdo by ale v takovou chvíli řešil to, jak to zní? Neřešil jsem jak to znělo. Jediné a podstatné bylo to, co jsem cítil. Nedalo se nic dělat. Prostě jsem ho už nechtěl vytahovat z pusinky, takže tak. Chvěl jsem se. A honil jsem si svůj penis rychle a tak, abych se podle přání, pro Nicka udělal. A ta hračka v zadečku, poháněná jeho rukou mi v tom hodně pomáhala. Cítil jsem, že už budu. A opravdu. Sevřel jsem se v záchvatu vzrušení a vyvrcholil jsem. Kňoural jsem uspokojeně do jeho skvělého doutníku a nepřestával jsem ho zpracovávat. Ale musel jsem zavřít očka. Skoro v zápětí jsem ucítil ten nával horké tekutiny v mé pusince. Horlivě jsem polykal, abych se nezadusil a přitom ho svíral svými rty. Poslouchal jsem jak sténá a sám se ještě chvěl vlastní extází. Poslušně jsem všechno spolykal a pořádně jsem jeho nástroj očistil svým jazýčkem. Nevadilo mi to. Olízal jsem ho do čista a teprve po té ho vypustil ze svých úst. Svalil jsem se na postel, hlavu jsem si položil na Nickolasovo bříško a oddechoval jsem. Otočený jsem byl směrem k němu a tvářil se spokojeně. Jeho tvář jsem zatím neviděl. Zavřel jsem očka a usmíval se. Tak tohle byl hodně dobrý program na večer. Kam se hrabala nějaká detektivka.
           Naposledy prudce vyrazil boky, až se lekl, jestli Yasua neudusí a hluboko v jeho pusince dosáhl orgasmu. Cítil, jak jeho semeno stéká do blondýnova krku a ten ho horečně polyká. Usmál se. Ano, to bylo přesně ono. Spokojeně se opřel do polštářů za sebou a vytáhl si blonďáka nahoru k sobě. Jeho hlavu si opřel o rameno a opatrně z něho vytáhl už vyplý vibrátor. Hračka hladce vyklouzla z jeho otvůrku a tak ji položil někam vedle na stoleček a začal se věnovat jen blonďákovi.
           Cítil jsem jak se opřel do polštářů a jak oddechoval, protože se jeho břicho zvedalo. Ona se vlastně zvedala jeho hruď, ale bylo to tak silné, že se to přenášelo i do míst, kde jsem měl položenou hlavu já. Chytil mě a vytáhl si mě k sobě nahoru. Takže jsem otevřel svá modrá očka a stále se spokojeně usmíval. Ta hračka nebyla zase tak špatná… hm? Ale stejně, Nick je lepší. A to kouření jsem si vážně užil. Pomyslel jsem si a kdyby nad hlavami lidí svítili smajlíci, měl bych toho nejusměvavějšího. Hlavu jsem si opřel o jeho rameno, zatímco Nickolas ze mě opatrně vytáhl už vyplý vibrátor.
           Objal ho a začal ho hladit po nahých zádech. „Asi by ses měl jít znovu osprchovat a já to tu zatím uklidím…“ Zabručel naprosto uspokojený a rukou si promnul svůj vlastní ochablý úd. Poté se natáhl pro kapesníček a začal jemně očišťovat i Yasuův klín od semene. Po orgasmu musel být jeho penis stejně citlivý jako ten jeho vlastní, takže postupval opravdu opatrně.
           Nick mě objal a začal mě hladit po nahých zádech. Ruku jsem si položil na jeho hruď a jemně jsem pohyboval prstíky. Takové tulení se mi líbilo. Bylo to hezké a hlavně příjemné. Zase jsem zavřel oči a vychutnával si ty doteky. Kdybych byl kocour, už bych hlasitě předl, jak se mi to líbilo. Nick promluvil. Po té mě začal velmi jemně otírat kapesníčkem od mého vyvrcholení. Nechám se očistit a pak se zavrtím. „Dobře.“ Zvednu se na čtyři a kouknu se mu do tváře. Chtěl jsem se ho zeptat, Líbilo se ti to, ale nakonec jsem to neudělal, snad abych nepokazil tu atmosféru. V tomhle směru jsem byl stále plachý. Jistě, byl jsem jako ta tichá voda, jenže pořád neuběhlo tolik času, abych mohl zcela otevřeně říci, žeNicka miluji. I když už teď jsem mu byl oddaný.
           Opatrně ho dočistil a kapesníček hodil přesně mířenou trefou do koše v rohu místnosti. Nemluvili. A jemu se to líbilo. Nebyl nijak zvlášť výrečný typ člověka, takže mu to ticho přišlo spíše opravdu příjemné a lahodící jeho uším.
           Pak jsem si vzal župánek a šel do koupelny hodit si opravdu krátkou a rychlou sprchu. Nechtěl jsem se tam zdržovat. Navíc dnes jsem se už sprchoval a tudíž, čistý jsem byl, takže jsem tam byl hodně krátce a v cukuletu byl zase zpátky.
           Když se poté Yasu se zvedl a odešel do té sprchy, on sám se se sebezapřením zvedl a začal svlékat povlečení, které bylo pokropené Yasuovým semenem. Naštěstí měl jen jednu velkou peřinu, takže svlékl jen tu a ve skříni našel povlečení, které se hodilo k polštářům. Poté peřinu tím povlečením povlékl a urovnal a opět zaplul pod ní. Na sobě měl jen ty pyžamové kalhoty. Trošku zvýšil zvuk televize a zadíval se na ní, dokud nepřišel blondýn a opět si k němu nepřilehl.
           Zajel jsem pod peřinu, tedy hned po té, co jsem si sundal župánek. Nakonec mi to však nedalo a stějně jsem pípl, i když potichu: „Nicku? Mě se to líbilo…“ a pak jsem se raději k němu přitulil.
           Na jeho tichá slova jen zamručel. Jemu se to taky líbilo, ale z nějakého důvodu to blondýnovi nechtěl říkat. Opět ho objal a pohladil ho po nahých zádech, aby mu dal alespoň nějakou formu útěchy, když už mu nic neřekl.
           Nick jenom zamručel. Nevěděl jsem, co přesně tím míní, ale ani jsem to nechtěl řešit, raději ne. Jen mě objal a pohladil po nahých zádech. Mlčel jsem a zavřel oči.
           „Neslyšel jsi něco z vedlejšího pokoje?“ Zeptal se tiše, aby věděl, jestli náhodou už se ten kluk neprobudil. Moc se mu ho nechtělo jít kontrolovat. S povzdechem se ještě natáhl za sebe a když ruku stáhl před své oči, měl v ní obálku. Roztrhnul ji a vyndal dopis. Spíše pozvánku. Začetl se do ní a mírně se u toho mračil. „Vypadá to, že půjdeme na narozeninový ples…“ Zabručel. Nebyl z toho zrovna nadšen. Nesnášel společnost.
          „Neslyšel jsem vůbec nic.“ Odpověděl jsem mu. Popravdě jsem ani neposlouchal, když jsem šel po chodbě, avšak hádám, že bych ho slyšel, kdyby dělal bordel. „Mám se jít podívat?“ Zeptal jsem se ho a zamžoural na něj. Nick pak za sebou nahmátl nějakou obálku a otevřel ji. Začetl se a docela se začal mračit. Posléze řekl, že půjdeme na narozeninový ples. „Na ples?“ Jít na ples by nebylo až tak překvapující, kdyby však neřekl: MY. Což znamenalo on a já.
          „Ne, nikam nechoď…“ Zavrtěl hlavou a protřel si prsty oči. Začínal být unavený a do toho všeho ještě tenhle dopis. „Jo, pozítří. Narozeniny jednoho milionáře, který si myslí, že i já jsem jen zazobaný milionář. Pozval mě a můj doprovod na jeho narozeninový ples a je asi jasné, že můj doprovod seš ty. Zítra si budeme muset jít koupit nějaké nové obleky. Vyžaduje to. Ženy budou mít zase krásné plesové šaty, jako každý rok. Bude stačit, když se budeš držet u mě a párkrát si zatančíme. Umíš tančit?“ Optal se zvědavě a odložil dopis na noční stolek vedle sebe. Kdyby ne, měli necelé dva dny na to, aby to Yasua naučili. Alespoň základ.
          Nickolas řekl ať nikam nechodím. Vypadal unaveně. Pozítří… Zopakoval jsem si tento časový údaj v duchu. Dál jsem poslouchal Nickolasova slova. „Tančit? To tedy vážně neumím. Nikdy jsem na plese nebyl.“ Odpověděl jsem mu a začervenal se. To jako vážně…? Tančit? S mužem na večírku…? Ne, že by mi Nick vadil. Ale ta představa byla trochu neobvyklá pro mě. „Dobře… takže oblek by šel…“ A co když je ten milionář někdo, kdo zná mého otce? Uvažoval jsem obezřetně a taky se tak tvářil, jak jsem usilovně přemýšel.
           „Neumíš tančit? Myslel jsem, že všichni tihle boháči a jejich děti umí tančit.“ Podivil se právem. Vypadalo to totiž, že mají problém. „Budeš se to muset zítra naučit, nemůžu tě tady nechat. Ten kluk vedle v pokoji už bude pryč.“ Utrousil. To bude zábava. Pomyslel si suše Nickolas.
           Zavrtěl jsem hlavou, že ne. „Matka mi zemřela v devíti a otec na nás naměl čas. Jeho večírky se nás netýkaly…“ Odpověděl jsem Nickolasovi. Bylo to tak. „To proto se o mě staral bratr…“ Zamumlal jsem. Možná právě proto se stalo to, co se stalo. Přikývl jsem, že rozumím, když řekl, že se to budu muset naučit během zítřka.
           Poté se na Yasua zadíval a zblízka pozoroval výraz v jeho tváři. „Nad čím přemýšlíš?“ Litoval, že nedokáže číst myšlenky. V tuhle chvíli by se mu to náramně hodilo, když tak Yasua sledoval. „Jestli tě trápí myšlenka muž s mužem, tak neměj obavy, hostitel je bisexuál a momentálně žije s partnerem.“ Zkusil, jestli se netrefi do toku blonďákových myšlenek.
           Koukl jsem na něj a pak jsem se pousmál. Nepatrně, ale ano. „Takže to nebude… divné…?“ Ulevilo se mi trochu. Ale co je ten boháč zač? A vůbec, zná otec lidi, co jsou ehm… na muže? Neřekl bych, že by otec byl takový. Nick však řekl, že ten boháč je bisexuál, to znamená, že by se s otcem znát klidně mohli. Přemítal jsem si dál. Ale asi nemělo smysl to řešit. A pak mě napadla ještě šílenější myšlenka… …a… a co když zná bratra? Co když… je ten jeho přítel můj bratr…?
           „A to tě ani bratr nenaučil tančit? Budeš to mít těžké, se to naučít za takovou chvilku. Stejně to ale většinou skončí tak, že lidé na parketu jen přešlapují jako tučňáci a baví se při tanci, takže to bude podle mě v pořádku.“ Povzdechl si. Poté se taky pousmál a zavřel oči. „Ne, nebude to divné. Navíc první tanec má právě hostitel se svým přítelem, takže tam lehce zanikneš, nemusíš se bát.“ Ujistil ho klidně a znovu oči otevřel. Zadíval se na Yasua.
           „Nenaučil. Nikam jsme nechodili. Tedy nevím jak bratr, ale já nikam takhle nechodil. Bratr asi chodil na diskotéky, on je odvázaný, ale já ne.“ Aby taky ne. Můj bratr byl stejně pohledný jako já, ale o dost vyšší a taky hezky osvalený. Stejně jako já měl, blond vlasy. „Tučňáci? Tak to bych se tam mohl ztratit…“ Pronesl jsem na ta jeho slova. Uklidnil mě, že první tanec bude mít hostitel, takže pozornost bude na něm. A když se pak všichni budou bavit, tak by se to mohlo skutečně přehlédnout.
           „Pořád ale nad něčím přemýšlíš.“ Přimhouřil oči. „Přiznej barvu, co ti vrtá hlavou?“ Prohrábl se blonďákovými vlasy.
           „No, a kde se to naučím?“ Zeptal jsem se Nicka. „…Já?“ Začal jsem, když chtěl vědět, co ještě mě trápí. Zadíval jsem se někam jinam. „Jen mě napadla taková hloupost… nic důležitého…“ Když mě ale propaloval pohledem, což jsem bezpečně poznal, pohlédl jsem na něj. „Co když tam potkám bratra?“ Sklopil jsem následně po té otázce pohled. „Já vím… je to pitomost…“
           Celkem už ospale něco zamručel nespokojeností a poté se mělce nadechl. „Mám kamaráda ve městě, který vede kurzy tance.“ Zašklebil se. Bylo jasné, že to nebyl kamarád jakože normální kamarád. „Něco mi dluží, takže tě naučí tancovat, ať chce nebo ne.“ Zamručel si spokojeně. Poté nepatrně zbystřil. „Bratra? No, řekneš mu asi to samé, jako svému sluhovi nebo kdo to byl. Že spolu chodíme. Všichni mě mají jen za milionáře, nevědí, co jsem skutečně zač, takže to nebude podezřelé. Maximálně si tak řeknou, že se mnou spíš jen kvůli těm penězům…“ Povzdechl si. Nijak moc to neřešil.
           Řekl, že má nějakého kamaráda, který mě to naučí. Ať chce nebo ne? Hm? Přikývl jsem a položil si hlavu zpátky na jeho rameno. „Dobře… dobře… řeknu mu to samé…“ Odpověděl jsem, ale měl jsem v hlase rozpaky. Svému bratrovi jsem se nedokázal vzpírat. „Jo.“ Dodal jsem pak a hlasitě vydechl. Asi bude nejlepší, když to pustím z hlavy a nebudu řešit to, co vůbec nemusí nastat. „Dobrou noc Nicku.“ Řekl jsem a hodlal jsem spát. Takže ráno udělám šopák a něco tomu klukovi. Byla poslední myšlenka před spánkem.
           „Kdybys měl s kýmkoliv problém, stačí vyhledat mě.“ Zazíval a prostě už televizi vypnul. Byl unavený a zítra ještě bude muset hlídat toho kluka a Yasua hodit do města na lekce tance. „Dobrou…“ Zamumlal a oba je pořádně přikryl. Potom zhasnul a po pár minutách klidu opravdu usnul celkem tvrdým spánkem. Měl v plánu potom večer Yasua z toho tance přezkoušet.
 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru