Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tělo

17. 06. 2016
5
5
466
Autor
Ariante

Jsem křehká jako hostie -

nevydržím tlak tvého stisku,

ale z mé síly budeš živ


5 názorů

Gora
17. 06. 2016
Dát tip

Ariante: je to pěkně vyjádřeno a tak to chápu i já:)


Ariante
17. 06. 2016
Dát tip

Malá nápověda pro zvědavé: Já v tom vidím dva významy: křehkost těla člověka a sílu ženy, která nespočívá ve fyzické síle. Asi tak. Pokud tam vidíte další významy, jsem potěšena :)


lawenderr
17. 06. 2016
Dát tip

na mě asi příliš komplikované - rozumím tomu tak, že ze mne dostaneš sílu jen, když mne rozdrtíš. Bez pozření mohu být jen symbol, příslib, víra, ale ne dokonané vykoupení, spása - síla pouze potenciální. Tak se jen kaju, že jsem nepochopila ... :/ Ale pěkné zamyšlení (hloupého kopni:))


agáta5
17. 06. 2016
Dát tip

hm... ostrich řekl i za mě


Ostrich
17. 06. 2016
Dát tip

Podivuhodné... mnohorozměrné... Kolik těch asociací a konotací je autorčiných a kolik mých čtenářských  bych věděl rád, ale nechci rušit svátost okamžiku.:-)

Jenom snad něco letmého, jako závan... často teď poslouchám Toulky českou minulostí, nedávno o našich náboženských válkách, tak mi neodbytně naskakuje, jak by do tohoto bylo asi zakomponováno přijímání podobojí způsobou, kdyby naši předci tenkrát neprohráli. Hm a zda bychom vůbec směli takhle psát, kdyby tenkrát neprohráli  :-( 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru