Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velmistři pseudofilosofie

22. 07. 2016
4
6
546
Autor
Baivioce

Standovi bylo strašně špatně rozumět, což byla velká škoda, protože jeho teorie stály za to. Doporučil mi, abych hodně pil kolu, protože to odrazuje kiksovky, což jsou samice antimedvědů. Za původce všeho zla považoval Zdeňka Svěráka, ale uklidňoval mě, že armády dobra už dávno zvítězily nad jeho temnými silami. Nejvíc mě ale pobavilo jeho prosté tvrzení, že křesťané to s tím bohem přepískli. A také musím zmínit jeden kompliment, který se mi od něj dostal – že dobro ze mě přímo čiší. I kdyby se celý svět zbláznil a já dostal Nobelovu cenu za literaturu, tak nevím, jestli by to překonalo toto mimořádné ocenění od toho nejpovolanějšího – generála vojsk archandělů a motýlodlaků.

Vlajkovou lodí v bláznivých teoriích Aleny bylo počínání ukrajinských dělníků, kteří v Braníku vlastnili jakousi boudu, z jejíhož komínu vycházely toxické chemikálie, které měly omámit děti hrající si na blízkém hřišti, aby byly povolnější k sexu. A nebyli to pouze Ukrajinci, kdo byl nadržený, například její soused si na ní vynucoval sex sbíječkou. A já jsem ji varoval před primářem psychiatrické nemocnice, který měl v plánu to samé, ovšem ke sbíječce ještě přidal rozladěné piano a talíř ukradený z čínského bistra.

Kuba se jednou probral na podlaze v McDonaldu a bylo mu jasné, že před chvílí zemřel. Stále byl sice naživu, ale ta smrt se popřít nedala, něco bylo prostě jinak, možná v tom hrály roli černé díry a časoprostorové paradoxy. Od této chvíle se radoval, že dokáže cestovat časem, ale mrzelo ho, že se nedokáže podívat do situací před svým zrozením. Nejedl maso, protože mohlo být lidské a i kdyby nebylo, sám nebyl schopný si maso obstarat (ulovit zajíce, stáhnout ho z kůže atd.) a tak mu přišlo nefér, aby ho pojídal. Měl určité trauma z počítačových her, když mu jeden hráč napsal: „Přestaň se modlit, nebo co to sakra děláš.“ Došlo mu, že ho sledoval kamerou umístěnou nad monitorem notebooku a od té chvíle ji zakrýval lepenkou. Neví už ale o tom, že já mám ve svém oku zabudovanou kameru, kterou ho sledovala Avril Lavigne, která je do něj bláznivě zamilovaná.


6 názorů

Baivioce
28. 07. 2016
Dát tip

Přes půl roku sem nehulil, ale mám teorii, že kiksovky nepozorovaně zamíchávaj tvrdý drogy do gorilího sádla, takže sme zfetovaný v podstatě všichni :(


Lakrov
27. 07. 2016
Dát tip

Dočteno sice souvisle, leč jediné, co po mě po dočtení zůstává, je otázka:  THC nebo něco tvrdšího? :-)  Omlouvám se za zlehčení nebo případné nepochopení.  


careful
24. 07. 2016
Dát tip

Jsou tam vtipná místa a je to celkem čtivé... problém je v tom, že jsou to takové střepy bez rámce... nemá to úvod ani nic podobného...jsou to takové črty...nevím, zda sis je vymyslel, nebo jsou to skuteční pacoši někde a ty tam jsi taky pacoš, nebo třeba uklízeč... no prostě to nemá rámec a kromě toho "i takhle trhlej může někdo být (možná)" to nic neřekne...


IQ nick
23. 07. 2016
Dát tip

Tak koukám, že to vypadá na pěknou Baiviocištinu. Super! b:-))))))


okoloidúci
22. 07. 2016
Dát tip

:) *


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru