Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Brácha

25. 07. 2016
4
8
404
Autor
Baivioce

Když se ohlédnu za minulostí, velmi mě mrzí, že velkou část života jsem si nevážil toho, jakého mám super bráchu. A nejenom to, dokonce jsem mu někdy ubližoval a sám sobě se za to hnusím. Teď se snažím napravit, co se ještě dá a poskytnout mu podporu, jakou si zaslouží.

 Jeho životní úděl není lehký – s celým světem to vždy myslel strašně dobře, ale ostatní v něm vycítili jakousi slabost a tak to pěkně schytával. V současnosti si myslí, že je Antikrist a že telepaticky komunikuje s mimozemšťany, kteří chtějí, aby se stal vládcem světa. Kdyby k tomu skutečně došlo, lidstvo by mohlo slavit, protože on by nikdy nedokázal provést nic zlého. To je tak absurdní, jako kdyby Miloš Zeman vyhrál Wimbledon.


8 názorů

Baivioce
26. 07. 2016
Dát tip

Abych pravdu řek, taky se v bráchovi úplně nevyznám. Takže z textu se dá vyvodit spíš naše pouto než jeho osobnost (snad).


Lakrov
26. 07. 2016
Dát tip

Po celou tu krátkou dobu čtení se ve mně ozývá otázka, kdo (jaká osobnost) se z bráchy vylíhne, ale z poslední věty není jednoznačně poznat, je-li odpovědí na to mou otázku nebo pouhým přirovnáním.


Yozam
26. 07. 2016
Dát tip

Jsem si poprskala monitor :) Ta poslední věta za to může.


myslím, že správně zařazeno do kategorie miniatury prozaické, tohle je vtipné, bystré, lehce stravitelné. T*


okoloidúci
25. 07. 2016
Dát tip

... námety sú (pre mňa) ok, zdá sa mi (tak ako agáte), že to chce jednotlivé kamienky vkladať do väčšieho celku, do pre čitateľa uchopiteľného rámca.


agáta5
25. 07. 2016
Dát tip

budu držet palce :)


Baivioce
25. 07. 2016
Dát tip

Děkuju :) Pokusim se o to, ale nebude to lehký. Sem taková povaha, že sotva se do něčeho pustim, tak šup šup a mít to rychle za sebou. Popřemejšlim o silnym námětu.


agáta5
25. 07. 2016
Dát tip

:) můj brácha je taky nevyléčitelnej dobrák .. ale není Antikrist, jen truhlář :))  a za vládce světa by se nehodil, jinak by nejspíš by vzniklo bezvládí :)))

nemáš zájem sepsat něco víc ucelenýho? Mě to u tebe vždycky přijde jako vytržený z něčeho delšího... a to je škoda, ráda si čtu tvý věci...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru