Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vesmírná dobrodružství Sana Hola a Slupky Banánové - prolog

11. 09. 2016
0
0
309
Autor
SanSlupka

Bylo, nebylo, v nedalekém vesmíru, ve vesmírné pudlici žil pašerák jménem San Holo.
San Holo byl holohlavý mladý muž plnoštíhlé postavy s okouzlujícíma modrýma očima a nádhernou kozí bradkou.
Kvůli jeho holé hlavě si z něj každý utahoval, jelikož holá hlava byla ve vesmíru považována za výzvu k pohlavnímu styku s transsexuálními opicemi, které z drtivé většiny tvořily vesmírný strážnický sbor. O tom ale San nevěděl.

Jedinou osobou, která si ze Sana neutahovala (možná proto, že jeho/její rodiče byli také transsexuálními opicemi) byla hermafroditní Slupka Banánová. Se Slupkou se San seznámil, když pašoval růstové hormony na planetu jménem Stalingrad, kterou obývají Číňani v čele s velkým vůdcem Maiču-Rakem, který Slupku věznil jako sexuálního otroka. San Slupku zachránil a od té doby cestují po vesmíru spolu.

Jednoho vesmírného dne se ve vesmírné pudlici Sana a Slupky ozval vesmírný komunikátor, který indikoval, že se se Sanem chce spojit někdo, kdo má zájem o Sanovy vesmírné pašerácké služby.
Signál pocházel z nedaleké planety Vietkong, na kterou se San okamžitě vydal.
Když se San a Slupka dostali na Vietkong, přivítal je drogový dealer jménem Lenin, vůdce této podivné planety.
Ten Sanovi se Slupkou sdělil, že chystá hromadné orgie k uctění B.O.H.a (Bisexuální ofidiofilní homosexuál) jejich planety jménem Muhammad Ali. Tento obřad se na Vietkongu praktikuje již dlouhá léta a je součástí tradice celé planety. Tento obřad se koná každý vesmírný týden a vyžaduje velikou zásobu vesmírného kokainu a vesmírných hadů. Doposud měli na planetě dostatek zásob, nicméně po poslední mši jim začaly zásoby docházet a v celém vesmíru je převoz vesmírných hadů a vesmírného kokainu zakázán. Trestem za porušení tohoto zákazu je smrt tím nejbolestivějším způsobem – ojebání do řiti třiapadesáti klony Kim Čong-Una, přičemž z tohoto celkového počtu jsou nanejvýš dva originály.

Když se San a Slupka dozvěděli, co po nich Lenin vyžaduje, chtěli se na něj vysrat, jenže poté Lenin řekl, co okamžitě změnilo jejich názor.
„Zaplatím vám prostitutky z planety Koon-Da na celý život.“
Této nabídce nešlo odolat. Koon-D’ské prostitutky měly pověst nejlepších prostitutek ve vesmíru a když Lenin přislíbil ještě dvanáct tisíc vesmírných kreditů navíc, San už měl jasno.
„Jdeme do toho!“
„To ale není všechno, co byste o této výpravě měli vědět.“ Řekl Lenin.
„Jediné zásoby těch vesmírných sraček jsou na podivuhodné planetě zvaném Kundfrika, která je obydlena Mexičany a Etiopany, kteří na svou planetu nikoho nepouští a když zaznamenají vetřelce, vystřídají se na nich Mexičani s Etiopany a předají jim tak Ultra-AIDS, který jim okamžitě způsobí rektální krvácení. Obyvatelé Kundfriky se krví z prdelí živí, takže musíte být velmi opatrní.“ Dodal Lenin.
San se Slupkou ale neposlouchali. Měli v hlavě vesmírné kurvy a vesmírné kredity.
„Budeme zpátky do tří vesmírných dnů.“ Sdělil San Leninovi a spolu se Slupkou se vydal zpátky do vesmírné pudlice.

Aby se však dostali do Kundfriky včas, musí si pořídit rychlejší pudlici. Ta jejich je zastaralá a do Kundfriky by se dostala až do třiceti vesmírných dní. To znamená, že San se Slupkou se musí dostat do vesmírného obchodu s vesmírnými vozidly. Na vesmírná vozidla ale nemá San dostatek kreditů, a tak se musí dostat na spaceport, který slouží jako vesmírné parkoviště pro vesmírná vozidla. Tam si musí San se Slupkou sehnat (ukrást) nejlepší vozidlo, které uvidí. Jelikož Slupka byla vězněna na Leningradu kvůli krádežím, měla nějakou zkušenost a měla i nářadí přímo na tyto záležitosti.

Když se dostali na spaceport, vyhlédli si nejrychlejší a nejlepší vozidlo – plavidlo kulovitého tvaru jménem Dickos. Jelikož Slupka věděla o tom, co znamená Sanova holá hlava, poslala Sana zabavit stráže, které se skládaly s transsexuálních opic. Když k nim San přišel, opice jej začaly prcat a San nevěděl proč. Slupka se zatím snažila dostat do Dickosu.

Asi po třiceti vesmírných vteřinách se to Slupce konečně povedlo, a tak vzala svoji mocnou zbraň jménem fartshooter a vystřelila po opicích, které se od Sana rázem odtrhly a začaly se místo toho ojíždět navzájem.

„Bolí mě prdel.“ Postěžoval si San, když si sedal do COCKpitu Dickosu. San byl ale velmi silný a houževnatý muž, takže se přes tu hrst opičích chlupů a bolesti v análu dokázal přepracovat. Sedl si na židli, která byla k jeho smůle ve tvaru penisu, takže se mu „židle“ zaryla do análu a San byl připraven odletět. Spolu se Slupkou už jen připravoval plán a výbavu na průnik do Kundfriky.

Netušili však, že odcizili vozidlo vesmírnému drogovému kartelu jménem Drogové Impérium, které vládne vesmíru.

MEZITÍM NĚKDE VE VESMÍRNÉ PRDELI:
Vůdce Drogového Impéria, Darth LSD McKoks, sedí rozzuřený ve své kanceláři uvnitř vesmírné prdele, protože se právě dozvěděl, že San se Slupkou ukradli Dickos, který se právě připravoval ke zničení konkurenčního kartelu, který mohl za rok vyhrát vesmírné drogové volby. Zavolal k sobě náčelníka  Analu a poslal jej na pátrací misi za Dickosem ve druhé nejrychlejší vesmírné lodi ve vesmírném vesmíru – v lodi jménem Anusus Falcon.
Náčelník posádky Anala vytasil svůj Lightstrap-on a přísahal McKoksovi, že ty zmrdy chytí a nechá je omrdat třiapadesáti Kim Čong-Uny.
Svolal posádku o devětašedesáti cumtrooperech a poručil jim, aby nabili své sperm-blastery.
To znamená, že mise bude pro Sana se Slupkou daleko těžší, než si mysleli, i když jim to vlastně ani nedocházelo.
POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru