Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Síla lásky

12. 06. 2017
0
1
353
Autor
Baivioce

V životě muže to obvykle chodí tak, že je buď ženami milován a spousta mužů ho kvůli tomu nenávidí a nebo jím ženy pohrdají a muži si ho oblíbí, protože v něm nespatřují konkurenci. Tyto fáze se střídají jako den a noc a obě mají své kouzlo.

Když mi to nevyšlo s Kamilou, nastalo nejtemnější období mého života, které trvalo několik let. V těch krušných časech jsem poznal spoustu skvělých přátel, kteří mě připravovali na další úsvit. Když pohasla záře Kamily, pomalu jsem začal spatřovat další hvězdy, kterými je vesmír posetý. Nakonec jich bylo hrozně moc a mé rány se hojily. Dostávalo se mi od nich úžasné podpory, ale byla to až Lucka, která mi znovu plně rozzářila svět. Nikdy nezapomenu na ten den, kdy jsme běhali po levných krámech a Lucka dvě hodiny vybírala, za co utratit posledních třicet devět korun. Mise dopadla úspěšně a poslední čtyři koruny padly na černou čtvrtku. Jsem schopný pro ní udělat cokoliv, snad i koupit jí kvalitní propisku za devadesát devět korun a teď musím vymyslet, kde na ní vemu peníze. Tímto tedy nabízím ke koupi svůj steam účet za neuvěřitelných devadesát devět korun a pokud se ozvete během následujících pěti minut, dostanete navíc origin účet a tři balení antipsychotik.


1 názor

Lakrov
30. 06. 2017
Dát tip

Připadá mi to jako krátká "zpověď", něco jako jeden časosběrný snímek z mnoha,  které možná přijdpu později. Zmatení je první dojem, který mi přijde na mysl,  když dočítám do konce.  


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru