Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Polobůh ze serailu

18. 02. 2020
2
3
457
Autor
Abelquin

Dnes jsem napsal na dílně pro duševně nemocné tento text, paní vedoucí se docela líbil, tak jsem ho sem vložil, ale nevím, jestli sem mám vložit třeba odkaz na svoji knížku, nerad bych ji potopil svou příležitostnou touhou sdílet a taky myslím, že to nikoho nezajímá... :-)

Bez licenčního poplatku za provoz systému se manželka tvou bohyní nestane, ani nestanoví za sebe právoplatnou náhradu, ani se nestaví v lékárně pro tvé ušní svíčky, a už vůbec z peřin nevyklepe prach a nenechá je vyvětrat na čerstvém vzduchu, neuhneš pohledem, ale utrhneš si hlavu jako rytíř svaté aliance, jako polobůh ze seriálu nebo ze serailu mocné královny, jako červ či jako stonožka, kterou se hází do žita mnohem snadněji než flintou nebo sličnou lékárnicí s cedulkou na ňadrech, nebo ospalým stokilovým psem, co už zapomněl aportovat.


3 názory

Gora
21. 02. 2020
Dát tip

Máš tady u "dlouhé věty" pár desítek čtení, takže určitě čtenářů víc než jednoho. 

Jen šaškuj:-), Písmák to snese. Taky se mi dost často nedaří, jak bych chtěla. Měj se.


Abelquin
21. 02. 2020
Dát tip

Dík. Já taky pořád šaškuju, vymyslím si dílnu, nebo to, že jsem si ji vymyslel, chodím tam rád, i sem na Písmák, ale problém je v tom, že sem občas dávám i špatné věci. Nemyslím teď; tahle jedna věta je určitě moc krásná, ale třeba jindy... Bojím se pak "Hru na život" s tím spojovat. Stejně tu nemám žádné pravidelné čtenáře, možná tebe. Dík za tip a za kritiku... :-)


Gora
19. 02. 2020
Dát tip

V textu asi není co hlouběji zkoumat:-). Jedna dlouhá věta je zručně napsaná, protože ty psát umíš. Představy máš zajímavé, srovnání červa s ospalým stokilovým psem je vtipné.

 Odkaz na knížku vlož, někdo se určitě najde, kdo nahlédne:-)


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru