Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 23.

03. 06. 2020
4
5
460
Autor
Benetka

Slávek nemá moc přátel či kamarádů. Ale není se co divit. Jen málokdo jej vystojí... 

Rozesmátý kluk s kudrnatýma vlasama kterého na své pouti životem potkal před mnoha a mnoha lety je v něm dosud. A když se jej tenkrát ptal kolik mu je tak On odvětil: Jako tomu tanku co stojí v Práglu na podstavci...

Ahoj Laďo!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=HjK30nhy7CU

Hej!

Bože Pane tak teda dík!

Dík za tu depku...

On se pousmál a otcovským tónem řekl: Neni zač. Rádo se stalo! A rozchechtal se na celé kolo až se za břicho popadal a div že z obláčku nepopadal a po tvářích se mu řinuly slzy smíchu.

A zrovna včera Slávek podstoupil šetření od pojišťovací agentky jelikož si chtěl malilinko vylepšit životní pojištění. Jedna z otázek zněla: Co vy a deprese. Deprese? Newim neznam. No co by jí tak měl povídat že?! Obvzláště vzhledem k tomu že pokud by si Slávek vzal neschopenku na hlívu tak pojišťovna stejně udělá ee! Na to se u nich prostě nehraje. Tak jakýpak copak. No... A zase jiná otázka zněla: Co vy a alkohol? Ufff... Opět se nabízela tatáž odpověď - newim neznam. Leč agentka jej zná snad až příliš moc dobře takže tady by to prostě neklaplo. Ostatně její slova byla ta že: Slávku. Prosím tě - můžeš mi říct proč tak strašně moc piješ? A on: Tak to wim úplně naprosto přesně! ABYCH ZAPOMNĚL! A na co? Kontrovala ona. Nooo... To už jsem zapomněl tiše odvětil Slávek...

I když... On zřejmě dobře ví. Zapomenout na svět na život a hlavně na BOLEST. 

A pak po nocích zvrací a budí se s kocovinou. S kočičí vinou. Aneb jen jeho je vina. 

MEA CULPA.

Nakonec to Slávek takticky uhrál na tři píva á noc&den... Hihihihihihi...!

No a ještě veliké plus na tom je to že Slávek nehulí. A dokonce se mu cigára i hnusí. Ostatně - není nic horšího než napravení kuřáci! Třebaže s tim Slávek skončil už asi před dvaceti lety. To by pak teprve měl u pojišťovny utrum.

Dnes Slávka "trápila" ZLATOHNĚDÁ hned od rána. Příjde si vysmátá jak lečo a že prej prečo?! No... Zprvu se Jí i Slávek chtěl ptát na spoustu věcí - jako že DNES UŽ KONEČNĚ! JUPÍ!!! Ale to by u toho nesmělo být milion nebo tak svědků. A nemyslí ty jehovovi. Chtěl se Jí ptát třeba na to jak dlouho už je tady u nás u Čehůnů a jak to že jí jde tak krásně vyslovovat Ř ?! A přitom si až BOLESTIVĚ uvědomuje jak málo Ji zná. 

NEZNÁ.

A NIKDY NEBUDE.

A to vědomí je... Jaké vlastně?!

BOLESTIVÉ?

Ó ano. Je přeci tak málo té bolesti. Tak jen další a další! Víc a víc!! Sic!!!

Čili je už na řadě pomalu začít zapomínat. ZLATOHNĚDÁ na světě NENÍ pro Slávka a nebo i k vůli Slávkovi... 

Byť si třeba Slávek řiká že lidi v životě nepotkáváme náhodou. Něco nám mají dát/předat. Co Slávkovi dává ZLATOHNĚDÁ?! Třeba to že je na světě pouhopouhý červ. A nemá nárok na nic. NA NIC. Tečka.

A tečku tomu všemu nasadila jejich společná kolegyně všemi velmi ceněná komodita. Slávek řídil a čuměl přitom po ženských. A to až tak intenzívně že přejel do protisměru a ona jej na to upozornila. Slávek strhl volant a nic se nestalo. Tentokrát. A tak jí řekl: No jo no - to je tak když jeden čumí po holkách. Ale já už se jen dívám. A ona odvětila: Vždyť ještě není tak pozdě ještě můžeš......

Ještě můžu.

Co vlastně?

 

 

UŽ JE POZDĚ.


5 názorů

Alegna
04. 06. 2020
Dát tip

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=daniel+landa+touha

možná,že tohle je její poslání, Zlatohnědé :)


Benetka
03. 06. 2020
Dát tip

Eště že nésu paragán... To by byl teprv uragán! :D


aleš-novák
03. 06. 2020
Dát tip Benetka

Když už nemůžeš, můžeš ještě třikrát. Parašutisti sedmkrát.


Benetka
03. 06. 2020
Dát tip blacksabbath

LEPŠÍ UŽ TO NEBUDE.


blacksabbath
03. 06. 2020
Dát tip Benetka, aleš-novák

Slávečku...prečo...jsi ty v debréziííí...dneska to není na hihihi........*/****


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru