Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 24.

12. 06. 2020
3
2
404
Autor
Benetka

Výběr muziky byl pro dnešní den velmi velmi těžký. Co? Jak? Proč? Cestou ze zaměstnání slyšel v autě Danielu od Lucie. To byla volba first. Pak při psaní poslouchal Janu Kratochvílovou a její kometu a to byla volba second. No ale do třetice všeho... Všeho. Elán. Který už dávno nemám. A vlastně... Ani newim jestli vůbec někdy měl...?! Možná kdybych na to měl a napsal to a pak kdybych směl řekl bych ZLATOHNĚDÉ právě to......

Naštěstí ale nejsem básník.

https://www.youtube.com/watch?v=rjMgeAJmiWo

Čau Slávi!

Zlatohnědá se řítí do Slávkova výsostného prostoru jako kometa. Jako dlouhá bílá žhoucí kometa...

Zlatohnědé vlásky volně rozpuštěné ale to až tak Slávka nerozptýlí. Daleko horší je přetěsně upnuté tílko. Ufff!!! Škoda že není třeba prasinec. Toby přišla ve vaťáku a... A jak Jí teď nečumět na kozy? Slávek jakožto tvor z naprosté roviny odjakživa miluje kopce. A tyhle dva kopečky jsou prostě PŘENÁDHERNÉ! 

Co se culíš povídá Jí. Nemůžu? Ach jistě že ano... A dívá se Jí do očí. Zlatohnědých. Slávkovi bleskne hlavou že večer to musí být opět líh. Aby to všecko přebil rozbil zabil. A aby alespoň na chvilku zapomněl. Na vše. Ale je to opravdu jen na chvilku. 

Zlatohnědá Slávka utopí tou svou tsunami slov a vět.  Výsledek je ten že si z toho Slávek prakticky nikdy nic nezapamatuje. Prostě nevnímá co mu říká a jen Ji hltá očima. Zvláštní je že když se Slávek skutečně z celé duše snaží být korektní a fuckt! nečumět kam by neměl stejně to není to pravé ořechové. Zlatohnědá se jej zeptá: Co se na mě tak díváš? No dívám se jak jsi KRÁSNÁ a jak Tě... Ve skutečnosti to musí zahrát do autu a řekne: No jak Ti ta pusa jede! Jsi jako šlajferka! Tenhle termit používala Slávkova maminka když byla nějaká žena příliš upovídaná a zároveň koketní. Ale gůgl o tom mlčí. Zlatohnědá protočí zlatohnědé oči a pokračuje v záplavách. A nakonec řekne: Co jsem to ještě chtěla? Do kelu! A v tu chvíli se Slávek rozhodne malinko ji potrápit a říká: Musíš si to psát! Už taky nejsi nejmladší! (No to je tedy džouk!!! :) A bude to jenom horší! A Ona odporuje: Ne! Některé věci budou i lepší!!! Slávek kontruje: Například? To nebudu říkat! Ale já bych to rád věděl! Ne ne ne! Neřeknu! Ještě se krátce zavrtí ve dveřích a je pryč. A Slávka jako první věc napadne sex. Jakože teď to není tak úplně ono ale je naděje že to bude lepší. Možná. Třeba. Snad.

Když se přižene podruhé stoupne si od Slávka asi tak tři metry a opět drmolí. Hele - nechceš jít blíž? Já Ti takhle na dálku tak nějak nerozumím. Nemůžu Slávi. Proč? Víš... Já... Strašně moc prdím! Ooo!!! Tak to aspoň 1 000 000 bodů za upřímnost! Pochopitelně že se Slávek musí zeptat: Jak je to možné?! Odpověď je typicky zlatohnědá: Krámy. Víš - když mám mít krámy tak mě děsně bolí kozy. A na to pomáhá jíst brukvovitou zeleninu. Dnes jsem měla brokovnici. Ale! Brukvovité zase způsobují prdíky. Takže... No prostě díky - je to něco za něco! Slávka možná malinko šokovala Její otevřenost. Ale to ještě zpověď pokračovala protože se zeptal jak dlouho má ty bolesti. Řekla že její PMS trvá týden. Plus ještě samotné měsíčky že. Takže asi tak dva týdny bolestí. Slávka opět napadlo že Jí řekne že to má jisté řešení. I když né trvalé ale přeci jen. Tolik by Jí chtěl říct že by měla mít bábetko. A zeptat se zdali už necítí že Jí tikají biologické hodiny. Jenže nemůže. Na místo toho prohodí jen: No jo - ty hormony. Holky řeší estrádogeny a klucí zase těstosteron. To by ses prostě musela narodit jako chlap aby Tě tělíčko nebolelo tak jak Tě bolí nyní. Její reakce byla úsměvná: To si ani neumím představit mít 4 týdny v měsíci bez bolesti! 

A potom: Co budeš dělat o wíkendu ptala se. No co... Stejně jako jindy: NIC. Nic k ničemu o ničem a s ničím. Dnes se oholím ostříhám a pak si dám vanu. Vezmu si knížku a budu číst. Dokud vydržím a nebo dokud neusnu a hlava spadne mi do vody a já se utopím... MÁ ZLATOHNĚDÁ: Máš v tom svém jedna plus nic vanu? Nemám ale strašně moc bych chtěla. Závidím ti. I třeba to že si lehneš do vody a ona za chvilu nebude růžová... A Slávek pochopil. Tak já už jdu a Slávek ji vyprovázel pohledem když v tom jej zarazila. Slávi - ty mi čumíš na zadek! Přeqapila jej protože zrovna teď to nebyla pravda ale odpověděl Jí: Ano máš pravdu. Ale musíš ocenit že nezapírám a přiznávám se! Ale hlavně bys měla vědět že Ti čumím na všechno! Usmála se a zase byla pryč.

Při dalším příchodu přinesla Slávkovi koláč. Držela jej jen tak v dlaních a pak předala do těch jeho. Kratičké spojení leč to N.E.S.K.U.T.E.Č.N.É. proudění energie. Ach! Pane! Vím že to vidíš!? Čím jsem si to zasloužil ptal se Jí. Ále to jen tak... A pak se skláněla se nad balíčkem na který čekala a Slávek Ji čekoval zezadu. Jak se Jí rýsují obratle na zádech a jak by Ji rád namasíroval a... A. A začala tančit. Snad samou radostí? Ty ses minula povoláním řiká Jí. Tys měla být buď tisková mluvčí a nebo baletka. Netoužila jsi být baletkou? Nene - Já na to nemám postavu. No tak ale do píp! (cenzurováno!) áno? Když už Ty na to nemáš postavu tak kdo píp! jiný!!!

A ještě by Jí Slávek rád řekl repliku od Elánů z písničky si kocka si kocka si kocka:

 

Jako stvořená na mateřství a věci s tím související...


2 názory

blacksabbath
12. 06. 2020
Dát tip Benetka

Kočka/Elán...(vlastním na LP)....a tady Nikdykde přituhuje.....:-)))))...*/*******


Alegna
12. 06. 2020
Dát tip Benetka

jedním dechem přečteno a s úsměvem :-)*


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru