Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu: HUMORNÁ PRÓZA&POEZIE

15. 01. 2002
0
0
2482
Autor
Áďa

Pro mě psaní představuje snahu bavit a rozesmát čtenáře. Rád čtu knihy, které jsou humorné, ale za legrací skrývají vážnou myšlenku.

Vyzývám všechny autory homorné prózy: S p o j m e s e ! Jedině vtipem, myšlenkou a dobrou náladou můžeme čelit depresi, apatii a nenávisti. Legrace neznamená plytkost a povrchnost, ale otevřenost a přátelskost. Být vážný a smutný umí každý. Být veselý znamená vydávat dvakrát víc energie a být zranitelnější vůči útoku hrubého člověka. Ale jen veselý dokáže vyvolat příjemnou změnu v náladě ostatních. Buďme lepší, buďme vtipní!
Čmelák
30. 03. 2004
Dát tip
Díky za avízo - určitě a rád si přečtu...

ahoj mjkněte na mje dílko chci se stát hvězdou..cmuk

Áďa
14. 05. 2003
Dát tip
Vymyslete prosím krátké a úderné sdělení do Výzvy klubu Humorná próza a poezie. Vaše podněty budou zapracovány do nové výzvy. Děkuji za Vaši tvořivost. Áďa - zakladatel klubu

Čmelák
27. 04. 0002
Dát tip
Prosím autorky a autory děl, která obsahují životní optimismus, jsou úsměvné a pohladí duši o avízo (zprávu), zda souhlasí s jejich zařazením do OÁZY HUMORU - KLUBU HUMORNÁ PRÓZA (viz odkaz Kluby - zde v Písmákovi). Každý z nás má jiný úhel pohledu na humor Tvůj humor se nemusí ztratit ani utopit v záplavě jiných děl, jestliže ho společně zařadíme do klubu. Čmelák

Áďa
20. 04. 0002
Dát tip
Ale jistě Breto :o)

Áďa
20. 04. 0002
Dát tip
...nebo Brete? :o)))

breta
18. 04. 0002
Dát tip
Vážení, směl bych se k vám vmáčknout do klubu?

Áďa
29. 03. 0002
Dát tip
Maličkost :o) Každé dílko má své pětimístné číslo napsané úplně vpravo nahoře, vedle datumu vložení. V celkovém seznamu klubů klikneš na ADMINISTRACE Pak sjedeš až na konec stránky kde je VLOŽENÍ DÍLA. Vybereš si KATEGORII do které se to hodí a do ČÍSLO DÍLA napíšeš to zapamatované číslo. Pak stikneš VLOŽIT a je to tam :o)

Čmelák
09. 03. 0002
Dát tip
Děkuji Vám Všem, kteří mně avízujete humor. Pozn. č. 1: Za zařazení Stevensonových děl do klubu "HUMORNÁ PRÓZA" mohu já a Krel, který mně na něho upozornil. Pozn. č. 2: Jestliže je ve vašich dílech více humoru. Ozvěte se, prosím...

Čmelák
25. 02. 0002
Dát tip
Děkujeme za nabídku. Velmi rád si přečtu.......

Popelucha
22. 02. 0002
Dát tip
Ahojte, připadá-li vám něco vtipného z mé prózy, přidejte dle libosti. Zdá se mi, že se kdekdo nejvíc nařehtal u mého cestopisu Nudíte se? (protože nejvíc se každý nasměje cizímu neštěstí).

Čmelák
12. 02. 0002
Dát tip
Návštěvníků klubu přibývá - DĚKUJI VŠEM, ale příspěvků je zatím málo - VYDRŽTE, PROSÍM! Dnes jsem zařadil mezi povídky tři části svého VYZÝVATELE, které tvoří jeden celek.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru