Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SNY (XX.)

23. 07. 2022
5
4
225
Autor
Benetka

Dostávám dotazy ohledně mých zápisků snů. Takže na vysvětlenou bude tady těch pár slov. Všechno TO co zapisuju je snová realita. Není tam NIC vymyšleného! Mám za to že si člověk po probuzení pamatuje max tak 10% snů. Ty zbylé mizí v nenávratnu. Nicméně i z toho zlomku co zůstane v paměti je možná tak půlka která je jako konzistentní příběh. Třebaže často naprosto nedává smysl.

Dnes kdy v noci opět nespal cca od druhé hodiny ranní nakonev ve čtyři vstal a šel vařit svůj "rituální" zelený čaj. A jelikož se nám den už nějaký ten pátek zkracuje tak to znamená že v tuto dobu je docela tma. Do šesti brouzdal za pomoci tabletu na netu a pak se rozhodl zkusit ještě na chvilku zdřímnout. Povedlo se!

A byl taky sen! Jenže... Jen ten zlomkovitý...... :(

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jl5C4lwYX_0&ab_channel=KrystofVEVO

PHANTASIA XX.

Lord Vojeldort uprchl ze svého žaláře. A já jsem jeden z deseti kdo jej tam uvrhl. Je nám jasné že se bude chtít pomstít. Jeho moc díky černé magii neustále nabírá na síle. Na svoji obranu se společně uzavíráme v jedné místnosti. Chráněna je jednak kouzly magie a druhak kouzly moderní vědy. Konkrétně elektronikou. Pohybová čidla kamery a tak. Ačkoliv jsme udělali maximum mám neblahé tušení že to nebude stačit.

Najednou světlo pohasne a je mezi námi. Tak přece! Jsme jako paralizovaní. Nedokážeme se ani pohnout. Lord si vybírá svou první oběť. Obejme ji něco jí říká a ona následně umírá. Totéž se děje i s druhou. Přemýšlím kdo bude třetí ale dlouho nemusím. Pán zla mne svírá a bere mou ruku. Myslím si že mi ji chce ukousnout. Snažím se s ní ucuknout ale drží mne pevně a říká: Neboj se. Nakonec k ruce jenom přičichne a říká mi věštbu. Co mě čeká a nemine. A tady si to žel nepamatuju. Vím že mi dal nějaké dvě rady a ať se podle nich zařídím. Řikal že na tom záleží má budoucnost. A nechal mě žít... 

Sen skončil já se probudil bylo 7:14 

Teď abych zašel ke kartářce co že mě to teda vlastně čeká a nemine - jémine...?


4 názory

blacksabbath
28. 07. 2022
Dát tip Benetka

uf....ty máš teda sny...........


Evženie Brambůrková
24. 07. 2022
Dát tip blacksabbath

Sápal se po mně hnusný cjlap, který vozil mrtvolu. Tak jsem ho praštila a trefila. Rána šla přímo do nočního stolku, ale byla jsem vítěz.


Alegna
24. 07. 2022
Dát tip Benetka

uf, taky se mi zdají "ošklivé sny", ale na tebe nemám


Zeanddrich E.
23. 07. 2022
Dát tip Benetka

No aby to u té kartářky nebylo ,,z louže pod okap"..


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru