Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 73.

18. 08. 2022
9
5
164
Autor
Benetka

Tobě - dušičko krásná a tolik bolavá v těle dívky přenádherné...

Nebudeš to číst - wim.

 

https://www.youtube.com/watch?v=u9DV1eHQpcA&ab_channel=GhostBCVEVO

Včera jsem v lekárně koupil sypaný slézový květ. Protože momentálně jiný čaj nepiješ. To se jenom jistím pro případ kdybys třeba přijela. Na návštěvu. Na masáž. Nebo tak. Jsi o tolik tolik let mladší ale dnes nás zádíčka zlobila bezmála téměř stejně. Neboj se. Sledoval jsem Tě velmi pozorně! Ostatně tak jako vždy. A jako vždy se Ti díval přímo do očí - do brány do duše. Ale tak jo... Máš pravdu! I na kozičky a na zadeček Ti čuměl jako vejr a... Já vím... Nikdy nepřijedeš. Ale... Aspoň si hraju na to že jo! Taky jsem koupil minerálku/které nepiju a koupil jsem i džusík/které nepiju protože! V představách: Zvonek zvoní od úterý do pondělí já dveře otvírám a tam! Ty!!! A co kdybys měla chuť právě na to co právě koupil a já to neměl?! Ufff!!! No úpa megastrašná představa!!! No a pak až tomu všemu projde expirační lhůta zas to vyleju do hajzlu...

Jeden by moh´ říct že se i tak vlastně mám jako Král! Můžu se na Tebe dívat. Výstižněji řečeno: Hltat Tě očima! Můžu Tě hladit po vLáskách. I po zádíčkách. Kdo? Už?? To smí??? Krom toho se kterým spíš... Dnes když jsem při tom zavadil prsty o uzávěr podprsenky řikal jsem si že tohle bych ve skutečnosti děsně rád chtěl rozepínat... Což... Bych Ti sice asi mohl říct aniž by ses naštvala ale stejně to neudělám. K čemu by to bylo? Akorát... Chybí tomu to milování. Lhal bych kdybych řekl že po tom netoužím. I když... Toužit asi není to správné slovo. Hodí se spíš kdybych na to aspoň jednou nepomyslel. A... Věřit mi nemusíš ale fyzická láska už pro mne neznamená tolik jako dříve. No ale co bych Ti vlastně měl povídat?! V práci na to není čas a jindy to je čirá sájlentfikšn. A to je asi tak všechno. Tečka. Botka. Ééé... Teda:

BODKA 


5 názorů

annnie
19. 08. 2022
Dát tip Gora, Benetka

Navrhuju, abys postoupil na další level a začal slézovej čaj a minerálku i pít :) :) :)


Evženie Brambůrková
18. 08. 2022
Dát tip Benetka

Doopravdy už by to nebylo ono.


Alegna
18. 08. 2022
Dát tip Gora, Benetka

Byl bys překvapený, kdyby přišla?


Benetka
18. 08. 2022
Dát tip Gora

Milá GORO! Děkuji. Chybku opravím. Čárky jsem zrušil. Pro sebe navždy ve všem co píšu. Nikdo mi totiž nemůže vnutit myšLenku že jsou potřebné. Nezbytné. Žádoucí. NIKDO. 

TEČKABODKATEČKA.


Gora
18. 08. 2022
Dát tip Benetka

Myslíš opravdu na všechno... 

na čárky moc ne:-) + že potom netoužím - po tom

Další /milé/ vyznání.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru