Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nadě_Je.Jéje!Je?

22. 02. 2023
9
6
221
Autor
Benetka

Toužení a soužení je zřejmě stejně tak staré jako lidstvo samo. A až pak za dlouho tomu někdo dal jméno LÁSKA.

No a tak to vidíš můj můj můj Milášku!  Měl jsem být Tvrdončan a nejsem. A z Tebe je Tvrdončanka a to jsi ani snad nechtěla...

Hmmm... Vařím si v kuchyni oběd na zítra. Koupil jsem ve Tvrdonickém COOPu kilo uzeného plecka a pak si přečet že je taky možno uzené maso hodit do trouby. Prej že rozpůlená neloupaná cibule k tomu a taky kuličky černého pepře (Ať se nám vzepře!:) a new spicy! Pochopitelně!! A taky Laurus nobilis. To píšu z prvního patra bez gooooooglování tak jak jen paměť dovoluje_! Toš... Uvidíme co z teho vyleze? Snáď né votrelec!!! :D V Jednotě při nákupu potkal LVICI. Neviděl  ji 100let_ Zcela mě ignoruje zcela ponořena ve svých vlastních sračkách. Jen jsme si kývli na pozdrav a. Tečka.

No a tak teda vařím peču smažim v kuchni a že prej co přitom budu poslouchat?! Rédiou Bít či nebýt?!?!?! Či? Ale... Prostě mě to dnes nějak nebralo. Pustim si vola aké CDé! Nééé?!?!?! Co sem eném tak dlůho neslyšál???  No jasně!!! Čechomor! A přišla pícnička PROMĚNY.

No a vo vo vo tom to je!!!!!!

Vracím se na počátek: 

Toužení a soužení je staré jak lidstvo samo. A naši předkové nám o tom zanechali zprávu. Vždyť to je přece song o nás dvou_!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=x8zBm265v9Y&ab_channel=pidzej78

Na prvním místě je vždy

Tvůj pejsek

Druhé místo bere

Tvůj milenec

Na třetím čtvrtém pátém místě

Na čtyřicátémsedmém

Na šededesátémdevátém

 

JeBůhVíKdo

 

No a pak - kde jsem já

 

Vlastně

 

Já jsem Tvé & Ty mé obrovské

 

 Nekonečno

 


6 názorů

APodezDívka
25. 02. 2023
Dát tip Benetka

Já mám raději kočičky... :D


Alegna
23. 02. 2023
Dát tip Benetka

Ten nadpis, ten teda je, prolog je samostatné a výživné dílo a grafiku ti už pochválili, jen se přidám a hlavně s předešlými naprostý souhlas :)))


Evženie Brambůrková
23. 02. 2023
Dát tip Benetka, blacksabbath

I ty chvíle, které nám připadají na prd, jsou k něčemu.


8hanka
22. 02. 2023
Dát tip Benetka

dievča to pekne vystihlo, máš to krásne vizuálne ...aj obsahovo aj Čechomorovo...

sláčiky, hlasy, text, proste všetko...zase som ako pred rokmi v prvom rade v strede na ich koncerte, vo mne všetko rezonuje, obrovská sila z pódia...

a z Teba tiež...keby ste sa s ňou dali dohromady, možno by ste sa už doma spolu  nudili, možno by už šiel každý svojou cestou, možno by ste boli plní vášne a vo všetkých prípadoch by sme nemali šancu čítať Ťa na Písmáku...

tak neviem...


dievča z lesa
22. 02. 2023
Dát tip Benetka

 ... máš to krásne ilustrované***


Andělka1
22. 02. 2023
Dát tip Benetka

***


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru