Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sluníčkovi

11. 07. 2023
6
4
141
Autor
Benetka

Včera jsi měla narozeniny. Miláčku. Přál jsem Ti formou SMS v 6:59 ráno. I myslil si že ještě budeš spát když už máš tu dovču. Já už trapně v práci. Ale již po čtyřech minutách jsi mi odpověděla. A opětovala i smajlíka s polibkem posílajícím srdíčko. Přeqapilas mě. Mile. Leč smile jsou jen smile a den je den a noc... Nemoc. Ne málo.

Víš? Že jsi má poslední láska v tomhle životě?! Stokrát jsem Ti řek (Jó! to je přesně TEN! Řek co neví kolik je v Řecku řek. Minule jsem Tě chtěl malilinko trápit češčinou když jsi mi řekla že už se počítáš jako čéžka. Kontrovala jsi tím ať Tě vyzkouším z nějakého slovenského jazykolamu. Jenže... Já žádný neznám. A tak jsem si jej vymyslil: Bocian žerie čučoriedky. Smála ses až... Ses za bříško popadala: Miri: Ty si naozaj somár. Ale milý. Veď bocian žerie žaby! A hen ten oný jazykolam si si vymyslel. No ano jistě že! Miláčku!! Vždyť pro tebe i dýchám... Či? :) že za to nic nežádám. Bodka. A co já vlastně už taky můžu chtít že jo? 

STROM:

Starý

Trapný

Rovněž

Omámený

Mameluk

Vařím si maďarský guláš na obýdek na zítra a pozítra a popo... Eh. To asi né. Tři dny po sobě to po sobě jíst asi nedám. A v duchu přitom vzpomínám na Tvůj úžasný DIVIAKOVÝ guláš který jsi mi onehdy dala... A tak odbíhám do kuchyně a přitom Ti píši. Ač jsem si na 96% jist že to... NIKDY. Nebudeš číst. 

Tečka.

Nebo...

 

SWITCH UP

 

https://www.youtube.com/watch?v=OrTyD7rjBpw&ab_channel=BlackEyedPeasVEVO

 

Každou

Vteřinou

Svého bytí

Jsem Tebe pln

Milá

I tážeš se mne

Čím že?

Sis to zasloužila!

Takže

Jednoduše:

Tvoje Duše

A moje Duše

Jako dvě půlky

Jednoho

Zadečku

Wim...

Je to na tečku_!


4 názory

Evženie Brambůrková
před 10 měsíci
Dát tip Benetka, Philogyny

To je moc hezké. To s tou duší :-)


Kočkodan
před 10 měsíci
Dát tip Alegna, Benetka, Philogyny

Ano, rovněž vyslovuji souhlas (a to provádím v duchu hodně často) s komentářem Hanky. Jako skladník máš na skladě širokou paletu slůvek, se kterými si často zažongluješ či je polechtáš mezi žebírky. Což bys patrně rád udělal i s oblíbenou rychlou textovkovou reagovatelkou. Míněn hlavně onen žeberní lechtot (dle vzoru chechtot), žonglování již asi méně. ;-)


Alegna
před 10 měsíci
Dát tip Benetka, 8hanka, Philogyny

Přidávám se k Hance, velmi originální vždy a tentokrát i úsměvné


8hanka
před 10 měsíci
Dát tip Benetka, Alegna, Philogyny, gabi tá istá

Paci sa mi tvoje hranie sa so slovickami, mas skvelu slovnu zasobu, vies s nou pracovat a vysledok je originalny...nielen v tomto diele..skoda ta v sklade ..


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru