Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 88.

17. 07. 2023
3
2
82
Autor
Benetka

Dnes...

https://www.youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA&ab_channel=MinistryofSound

88

To jsou dvě na hlavu postavená nekonečna.

Ty & já.

Ty - má nedostupná slečna.

Já - láska Tvá věčná.

 

No... Co bych Ti miláčku asi tak měl vyprávět? Jak jsem se na Tebe těšil po těch 14 dnech co Tě neviděl? A když jsi pak ráno nastoupila ke mně do autíčka první co jsem Ti řekl bylo: Ahoj SEDMIKRÁSKO! Jsi moc krásná!! A Ty? Hrála jsi upejpavou. Čože? Ja? Nie... Hmmm. To mi jako chceš říct že si to vymýšlím?! Jsi prostě nádherná a fidli basta!!! A navíc v těch šatičkách... Ach! Pane!! Ty to vidíš. Pohladil jsem Tě po nahém stehně a_! Jsi nějaká mastná povídám. Proč? Preto aby som nebola suchá. Musel jsem smát prostě no... Mimojiné na tobě miluju to jak jsi trdlo. Jednoduše jsi krom jiného i vtipná. Už jsem to asi napsal několikrát ale rád se budu opakovat: Ty jsi prostě SMRTÍCÍ kombinace pro muže! Krásná chytrá vtipná vnímavá pohotová krásná... Jo. To už jsem řikal. Promiň. Krásná. Nemůžu si pomoci. Svou touhu křičím do noci... Musel jsem Ti předat své dárky ke Tvým narozeninám a tak jsem zabočil na párkoviště u Kostické váhy. Kam to ideme Miri? To už jsi měla oči namalované... A taky já jel celou cestu 70 km/h a prosil jsem v duchu všechny řidiče za mnou o odpuštění!

PROMIŇTE MI PROSÍM ŽE VÁS ZDRŽUJU VE VAŠEM SPĚCHU ALE JÁ PROSTĚ CHCI BÝT S TOUHLE HOLKOU CO MOŽNÁ NEJDÝL BOK PO BOKU... TAK. 

Potřebuju chvilku času navíc abych Ti mohl ještě jednou dodatečně popřát k narozeninám a vzadu na sedačce máš dárečky. Miri... To si nemusel... Musel! Vždyť jak jinak Ti dát najevo svou lásku. Ne? A upekl jsem Ti bábovku. Je celá jen a jen pro Tebe. Akorát se mi ji teda nepodařilo vyklopit vcelku no... Tak snad to nebude vadit...?

No a potom ve čtyři když Tě nabíral před kanclíkem před cestou domů jsi řekla:

 

Miri! Tá tvoja bábovka je úžasná!! Aj keď mi eště štvrtka zostala.........

 

 

___________________________________________________________________________________________

PES:

MILUJI TĚ.

Bodka


2 názory

Evženie Brambůrková
před 9 měsíci
Dát tip Benetka

Taky by se mi líbilo, kdyby si mne muž takto předcházel. Ale o tom se mi už může jen zdát :-)))


Alegna
před 9 měsíci
Dát tip Benetka

Apetit ji nechybí :), tak tohle bylo to klečení, vlastně pečení .... a moc se mi líbí ten úvod s tečnami ....


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru