Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nikdykde 94.

15. 09. 2023
7
4
131
Autor
Benetka

https://www.youtube.com/watch?v=8IEQpfA528M&ab_channel=WeedPal

Jedu 70 km/h tam kde mohu jet 90. Pro Tebe SEDMIKRÁSKO. Aby ses stihla namalovat. Přičemž se malovat nemusíš. To víš. Stokrát jse Ti to řek. Ale Ty se prostě chceš cítit jako ŽENA. Dokonalá v každém směru. Upravená čistá voňavá zářící. Úsměv na líci. Jedu 30 tam kde mám jet 50. Piloti vozů F1 za námi si klepou na čelo a verbálně proklínají toho DEBILA co jede před nimi. Nevědí že vezu Tebe. MILÁČKU. Nevědí že potřebuješ čas aby ses udělala krásnejší než už jsi. Nevědí že já s Tebou chci strávit co NEJVÍC času. Alespoň takto když už ne jinak. Když zahneme do té krásné aleje stromů a květin tak ještě podřadím a jedu na rychlost č.3 skoro jen tak co noha nohu mine protože cesta drncá a...

Při tom všem přesouvání se z bodu A do bodu Z si povídáme. Dnes ráno to bylo o závislostech. Řekl jsem Ti že si každý den dám 3-4 piva. Ale necítím se být alkoholikem. Tak prečo to piješ Miri? No... Protože mi to chutná. Přitom jsem si vzpomněl na ftípeček kdy se ptají násosky kdo jej nutí pít? A on odvětí: Nikdo. Já jsem DOBROVOLNÍK! Smála ses... Potom mi říkáš: Já jsem závislá na jídle. Hih! MILÁČKU!!! Řekni mi něco nového?! A Tys řekla: Chci s tím přestat. A já: To je chvály hodné! A jak to hodláš provést? No... Miri: To mi musíš přestat kupovat koblížky na snídani. Potom nesmíš péct tak moc dobré buchty bábovky a koláče abych si nemusela pořád přidávat. A vůbec nesmíš vařit nic dobrého! Áha odpovídám. Takže vlastně za Tvoji žravost můžu já. Smějeme se tomu oba. Pak už jsme v Břeclavi a já Ti ještě říkám: Jo - a ještě jsem závislý na tom že se na Tebe musím dívat! Jak jsi krásná!! Podívej se na mě!!! Podívala ses a já řikám: KRÁSNÁ. A za tu vteřinu jsem vybočil kousíček do protisměru. Říkáš mi: Miri! Řiď!!! Vidíš - byla to jen vteřina a... A přísahal bych že se červenáš! To si opravdu tak nevěříš že jsi kráska a nebo to jen nevěříš mně když Ti to říkám? Nebuď hloupá pokračuju. Jsi krásná. To neokecáš. A jo! ČERVENÁŠ SE! Ještě dodávám: Myslíš si o mně že jsem hloupý naivní nebo že Ti lžu když to říkám? Neodpovíš a tak Tě jen pohladím po stehně přes rifle jako už snad tisíckrát_ Promiň. Mám potřebu se Tě dotýkat - nesmíš mi to vytýkat... Nakonec se Tě ještě ptám jestli jsi četla mou včerejší večerní SMS. Ležel jsem ve vaně a pěl zamilovaně písně o lásce Tobě milá... Četla ale už jsem neměla sílu odepsat. Nevadí. Ani to nežádám. Vracel jsem se k Tvé sobotní zprávě že si nezasloužíš můj obdiv a pozornost. A já Ti dnes jen musel zopakovat: ZASLOUŽÍŠ! Vždyť kdo jiný než Ty?!?!?! No... Myslím že jsi byla po ránu hodně na měkko jak jsem Tě sledoval... Možná té své lásky na Tebe hrnu až moc...

Po cestě z5 z bodu Z do bodu A mi povídáš o práci. A já Tě prosím: Přestaň! Dost už práce!! Ale Ty pořád meleš a meleš a meleš... Jak náš kolega udělal chybu v objednávce pro zákazníka - spletl se v desetiné čárce. A on teď zaplatí 13 500 namísto 135 000. Jen takový drobný rozdíl že. Ale mne to nezajímá! Má smůlu má problém soucítím ale_! Já mám v pátek odpoledne práce plné zuby! Pověz mi vtip ZLATOHNĚDÁ! Jsi na řadě!! Já vím Miri ale... Nevím žádný. Dobře. Tak tedy já:

 

Povídají si tři kamarádi která jejich manželka má větší prdel.

První řiká: Moje žena má tak velkou prdel že vždycky v letadle pro ni musíme objednat dvě místa na sezení.

Druhý řiká: Manželka má tak velkou prdel že když si chceme sednout v parku na lavičku tak já sedím na té vedlejší.

Třetí řiká: Ta moje má krásné modré oči.

A kamarádi: No a co jako?!

A on: Ten zbytek je prdel!!!

 

Usměješ se tak jak to jen Ty umíš. Zrovna jedeme přes most nad dálnicí D2 na Slovensko když se Tě zeptám:

 

Už Ti někdo řekl že máš krásné oči?

Podíváš se na mě a odpovíš: Ne.

A já na to:

MÁŠ KRÁSNÉ OČI!

 

PeS:

 

MILUJI TĚ.

 


4 názory

Kočkodan
před 7 měsíci
Dát tip Benetka, Alegna

Možná byste měli aspoň občas jezdit do práce na dvojkole. Ty v roli zadáka. Sice bys neviděl Zlatohnědé do kukuče, nýbrž na chrbát a kousek sedinky, ale zato bys tyto partie mohl pozorovat mnohem delší dobu a hladit lopatky bez nebezpečí třeba i všema rukama, které máš. (pravděpodobně dvěma)

 

P. S. Ne, to není dobrý nápad – Z. by měla poměrně velké problémy s líčením...


Evženie Brambůrková
před 7 měsíci
Dát tip Benetka, Zeanddrich E., Alegna

Docela dost jí závidím. Mě ten můj říká něžná slůvka jen když ho dotlačím na kraj útesu. Pak je to ale krásné.


Benetka
před 7 měsíci
Dát tip Alegna

Děkuji. Moc. Moc. Moc.

 


Alegna
před 7 měsíci
Dát tip Benetka, Zeanddrich E.

Láskou laskavé


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru