Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Klišé

22. 11. 2023
6
7
101
Autor
Benetka

Momentálně máš ty svý krámy a tedy bolavé bříško. A já bych měl správně jen držet hubu. Nebo... Možno iba len pohladit Tě a šeptat: Tíško.

TIŠE.

Milá_

Miláčik.

Maznáčik!

Koláčik.

Ten nejsladší.

Veď vieš?

Či?!

NEBO_?!

 

Je to jenom takové klišé?!?!?!

 

https://www.youtube.com/watch?v=w5EdVRJHHW4&ab_channel=FranziNagel

Musí to být hrozně otravné když ti neustále někdo funí za krkem se slovy:

MILUJI TĚ!

Že?

Nebo ne?! 

Avšak vzhledem k tomu že jsi diplomatka...

Vlastně! Vidíš!? Přece jen jsi alespoň jednou v životě matka! Diplo... 

Prepáč. Hlúpy humor viem. Však čo iné môžeš čakať od opilca ako som ja. Čo? Nuž... Niektorý mi tu tak hovoria že som iba len hen ten oný opilec. A možno že aj áno. Len žiadne drámo. Či?

Ach. Keby som len tak vediel čo a ako. Ako Ťa spraviť šťastnú. Alebo... Viem? Možno že práve tým že Ťa nebudem obťažovať... Ach.

Chtěl bych... Přál bych si... Jít. S Tebou. Každé ráno. Každý večer. Vyvenčit pejska. A pak sbírat hovínka. Držet se při tom za ruce a nechtít se pustit. Teplákovkama od vietnamců při tom šustit. A! Prostě!! Nikdynikdynikdy nechtít se pustit!!! Dotyky dvou dlaní jak nevinné oči laní... Nebo tak. A potom_ (Později večer_!) Se milovat.

Šepkala bys mi: Maznáčik! Eště troška ma postískaj. Tak! Tak!! Tak!!! Aj! To by bol raj!!!

Či_

?


7 názorů

Zeanddrich E.
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

(..myslím si, že kdyby neměl Slávek alkohol pod kontrolou, nejezdil by autem pravidelně do práce, ..., a nepsal by pravidelně na Písmák :´), etc. ) ((zvláště doma na vsi jsem znal několik lidí, kteří se o víkendu trošku přepili z nedostatku jiné náplně ale když měli tu jinou náplň, nezdálo se, že by jim alkohol něějak nadprůměrně chyběl... :) ))


8hanka
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

materský fanklub, zlaté:)

To sme poniektoré museli byť maminkami v príliš mladom veku...ale hej, máme Slávka radi,možno až maminkovsky, ochraniteľsky, je nám ľúto, že si ubližuje, má v sebe "potenciál", škoda len toho alkoholu...čo on dokáže so slovami...


Kočkodan
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

Ano, sbírat exkrementíky,

po úsměvu tajemném

se pak dotknout vzájemně

(a dost extrémně) rtíky…


Evženie Brambůrková
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

Ale představit si to dovedeš parádně.


Alegna
před 5 měsíci
Dát tip Benetka

Líp než to napsala Hanička, to říct nejde, přidávám se 


8hanka
před 5 měsíci
Dát tip Alegna, Gora, Nami 99, Benetka

najväčší umelci svoje najlepšie diela vytvorili z nešťastnej lásky, ty si na tom podobne...máš romantickú dušu, bohatú slovnú zásobu, neskutočne používaš slová, slovíčka, slovká, spájaš nespojiteľné,  vás dvoch nedokážeš, aspoň nie tak, ako o tom snívaš...ale vtedy by nevznikli toľké skvelé veci  o veľkej nenaplnenej láske...si náš písmácky génius, škoda len toho alkoholu, ničíš si život, pritom ktovie, či by si sa bez alkoholu nevybral inou cestou...inou láskou...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru