Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

GramTele

15. 12. 2023
0
4
88
Autor
Benetka

Snad jako jediný z celé firmy jsem v dnešním večeru nešel na vánoční večírek. Jo - prostě su ten divný. A to mi dnes ještě šéf dal šanci na reparát: Buď ještě půjdeš na mecheche a nebo! Výpověď. Má volba byla bez přemýšlení jasná: VÝPOVĚĎ. Jako jo... Majitel platí vše. Alkohol teče proudem a jídla nepočítaně. Ale... Já mám oči plaché laně a při tom touhou se mi potí dlaně. Milá. ZLATOHNĚDÁ. Řekl jsem Ti to v našem nedávném asi hodinovém večerním telefonickém rozhovoru. Důvod proč nechodím jsi prostě Ty. Tečka. Ale! Představ si!! Sváděla mne naše společná nová mladá hezká kolegyně že bych měl jít na tu pařbu jen k vůli ní!!! Tak to fuckt newim co na mě vidí. Když Ty na mně nevidíš nic. Sic! BoDTka.

Včera jsi nepřijela. Menzes. A dnes jsem se Tě ani neptal jestli jdeš na večírek. Jdeš. Prostě to wim. Šklebím se tu teď tomu. Jak jsem hloupý. Hloupý! Hloupý!! Hloupě zamilovaný. Já život bych za Tebe dal. A Ty? Dáš přednost žrádlu přede mnou. Dnes se prostě přemůžeš. Včera jsi nechtěla. Jak prosté. Po tisící jako po sté.

Včera jsem Ti po návratu ze zaměstnání narychlo balil vániční dárky a pak se dal do vaření vepřového guláše. Kdybys třeba chtěla...? Zůstat. A měla hlad... Převlékl jsem se do svátečního abys mne taky jednou viděla v něčem jiném než v monterkách. Zbytečně. 

Jo. Je to jak celá moje Láska k Tobě. Zbytečná. Nadbytečná. Tečná.

Nuž ale...

Já Ti odpouštím.

 

Jako i my jsme odpustili.........

A nevydej nás v pokušení ale vysvoboď nás od zlého...

 

A tak jsem Ti napsal:

 

TY.JSI.TO.NEJDŮLEŽITĚJŠÍ.V.CELÉM.VESMÍRU. Tak jen ať je Ti líp! SRDÍČKO. VELKÉ. ČERVENÉ.

 

Dárečky jsem Ti dal do tašky a postavil ji dnes u dveří Tvého autíčka bo jsi měla zamčeno no... A asi Ti bylo jasné kdo Ti je tam dal že...?

 

Ozaj: Aký bol ohňostroj?

 

KRÁSNÝ!

 

https://www.youtube.com/watch?v=a3uFtI5Zrhw&ab_channel=DiscworldCZ

 

https://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&ab_channel=KatyPerryVEVO

PROMIN STOP UZ ZASE TI PISU STOP Z TE OBROVSKE DALKY STOP KDE JE JEN LASKA A ZADNE VALKY STOP Z DALKY MILIONU SVETELNYCH LET STOP CO NAS DELI STOP OD UTERY DO PONDELI STOP VSAK MOZNA JE TO UZ NAPOSLED STOP CHURAV JSEM TO NAPOHLED STOP TOUHOU PO TOBE STOP TO VIS STOP TO VIS OTAZNIK STOP NEVIS STOP NEVIDIS STOP NESLYSIS STOP NE VYKRICNIK STOP STOP STOP


4 názory

Zeanddrich E.
před 4 měsíci
Dát tip

(A jinak mi tohle velice živě připomnělo situaci, kdy jsem v jedné práci nejel na rozlučkový večírek mého přímo nadřízeného (když šel do důchodu); také jsem tam prostě nemoh, kvůli jedné kolegyňce (musel jsem nutně doma vyorávat brambory...) )

 

:::::::::::::::::

Kolegyňka je (asi) na druhém konci republiky dnes; kvůli tomu vedoucímu mne to ale mrzí dodnes ((zanedlouho potom odešel z tohoto světa...))


Zeanddrich E.
před 4 měsíci
Dát tip

 

... .

Slávku, nevím přesně proč, ale po četbě mi přišla na mysl scéna z jednoho filmu, jak leží kůň po dostihu na dráze za příkopem, ...., a nějakej chlap do kamery říká: ..zastřelte ho, ať se netrápí...!

 

(( ...)).

((to ovšem neznamená, že bych Tě k něčemu podobnému naváděl...!!))

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Vo co jednodušší to s láskou mají třeba řádové sestřičky; - říkají některé, že žijí bytostně splynuté s Kristem -a ten je snad nezklame... .


gabi tá istá
před 4 měsíci
Dát tip

Ach, Bene, čo ti poviem, keď ty to sám vieš...a aj tak, napriek tomu...ju miluješ


Alegna
před 4 měsíci
Dát tip

bolo nebolo bolo bolavo stop

k tobě znova bude nová stop


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru