Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VáNice

24. 12. 2023
11
8
139
Autor
Benetka

Krásné Vánoce lidičky!

Mám Vás všecky moc rád!!

Jste tady jako moje rodina!!!

;)

https://www.youtube.com/watch?v=z7w-oRGLbac&ab_channel=MrMichem72

Jak už je o mně dobře známo své každodenní radosti a starosti prožívám s písněmi. A když už jsou ty Vánice tak bych se chtěl podělit o to že mou NEJ vánoční písní je právě tady ta Lennonova. Ale kdyby po mně někdo chtěl vysvětlení proč vlastně? Tak bych popravdě musel odpovědět že nevím... :) Prostě to tak je. Sice se tam sem tam taky vtírá George Michael a jeho song Last Christmas. Ale to je asi právě jen a jen tím jak je vtíravý... :D

Už jsem povečeřel. Uvařil jsem polívku z mořské ryby. A usmažil dvě kostky filého. Na kapra prostě rezignoval. Zas až tak mi nechutná a navíc: Kdo se má srát s těma kostma?! Že?!?!?! :D Bramborový salát dělal už včera. Bez majonézy. Nicméně! Mám úchylku!! Majonézu sice nemám rád a nemusím_ Ale. Chlebíčky prostě musí! Být!! S Vlašákem!!! :D

Včera tu byl Adam. Skoro úplně sám mi nazdobil stromeček. Užili jsme si spolu krásný a pohodový večer. Dnes je s mámou a já sám.

Ale možná že příští týden přijede na návštěvu ZLATOHNĚDÁ. Vyměnili jsme si navzájem své dárečky a ona mi v pátek volala že prostě nevydržela čekat až do dnešního večera a že to rozbalila a... V tom Jejím hlase bylo ZNÁT jak je mocmocmoc šťastná!!! A to je prostě to úplně nejvíc pro mě co může být.

Bodka.


8 názorů

gabi tá istá
před 4 měsíci
Dát tip Alegna, Benetka

Vidím to tak, že zlatohnedá na návštevu neprišla, a tak v pokoji odišla...z tvojej hlavy...tak rýchlo...tomu neverím.Ešte bude o čom písať.


APodezDívka
před 4 měsíci
Dát tip Benetka

Sice už je po ale stejně dík! :)

A tak trochu ti i závidím... :/


K3
před 4 měsíci
Dát tip Benetka

Ta radost z psaní je tam znát a to je tady podstatné. Johna jen tak nikdo nepřekoná. Už jenom tím, že ho v pozadí doprovází sbor harlemských dětí, ale hlavně tím že on se nepřetvařoval a svou činnost bral naprosto vážně. Druhý zmíněný song tomu od Lennona nesahá ani po paty.


Zeanddrich E.
před 4 měsíci
Dát tip Benetka

Také Ti, Slávku - ale i všem dalším zde - přeji hezké Vánoce... .


Alegna
před 4 měsíci
Dát tip Gora, Benetka

Tobě taky pohodové vánoční svátky Slávku, tvoje dnešní povídání má hezký konec 


Kočkodan
před 4 měsíci
Dát tip Alegna, Gora, Benetka

Tobě taky, Slávku.

Na Johnovi se shodnem, i pro mne je jeho dílko vánoční jednička.

Přeji ti, ať je ZLATOHNĚDÁ po Adamovi další vítanou návštěvou ve tvých čtyřech zdech.


Janina6
před 4 měsíci
Dát tip Alegna, Gora, Zeanddrich E., Benetka

Krásnè Vánoce, Benetko! 


gabi tá istá
před 4 měsíci
Dát tip Alegna, Gora, Benetka

My sme mali s Petrou lososové prsty s majonézovým šalátom. Kapra nemáme rady a rovnako sa nám nechce srát s tými kosťami. Decká prídu až na Štefana. Pre nich by som musela kapra.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru