Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Phantasia XXXVII.

10. 03. 2024
8
13
109
Autor
Benetka

Záznam z dnešní série snů. Po probuzení bylo na hodinách 6:04.

https://www.youtube.com/watch?v=3AtDnEC4zak&ab_channel=CharliePuth

 

 

Vystupujeme na konečné busu při tůře do hor. Je podvečer - už skoro tma ale stejně se dáváme na pochod. Kamenitá cesta strmě stoupá do kopce. Svítíme si čelovkami ale je už taková tma že se musíme utábořit. Nacházíme kousek rovného prostranství a vytahujeme spacáky. Zuzka s Lukášem na jedné straně vedle sebe a já sám na druhé. Ještě se mi nechce spát a tak koukám na hvězdy. Najednou Zuzka zvedne hlavu a dívá se směrem ke mně. Do noci jí bíle září oči. Pak se zvedne i se spacákem a jde si lehnout vedle mne. Lukáš hned usnul jako špalek a já potřebuji pomoct říká. Zlomil se mi nehet ukazuje mi ve světle baterky dlaň. Asi nemáš náhradní? Potichu se tomu oba smějeme. Obličeje máme pár centimetrů od sebe. Díváme se navzájem do očí. Nakonec se Zuzka nakloní a políbí mě.

Střih.

Ve velké hale je spousta lidí. Mluví jeden přes druhého a překřikují se. Povídají si o politice a o válce. A to mě nebaví. Očima hledám Zuzku. Stojí vedle Lukáše na opačné straně. Naše pohledy se potkají. Odlepí se od zdi a jde ke mně. Poté mě předevšemi políbí. Po očku sleduji Lukáše a vidím jak je naštvaný. Ona se také ohlédne a pak se o to víc ke mně přisaje. Osmělím se a vstrčím jí jazyk do úst. Bereme se za ruce a odcházíme až do nejvzdálenějšího skladu. Jsou tam palety s kancelářským papírem. Nevadí když to bude tady? Ptám se jí a ona se usměje a vrtí hlavou že ne. Pak se milujeme.

Střih.

Odjíždíme pryč a náš vlak je úplně narvaný. Zuzka mi sedí na klíně. Už jsme oficiálně pár a tak to nikoho nepřekvapuje. Držíme se za ruce a díváme se z okna na vedle stojící soupravu. Tam se právě zavírají dveře když ještě dobíhají tři mladíci. Strojvedoucí jim ale odmítá dveře znovu otevřít a tak si stoupají jen tak na stupačky a drží se madel. Na výzvu aby sestoupili nereagují a tak se vlak rozjíždí. Ten strojvedoucí musí být blázen! Říká mi Zuzka. Najednou se ozve strašná rána! Co to bylo?! Ptá se mne. Myslím že jeden z těch mladíků se neudržel spadl a umřel. Její reakce je až hysterická. Natočí se ke mně pevně mě obejme a začne vzlykat. Snažím se jí utišit a nepřestávám jí hladit...

Probouzím se s druhou ranou. Stopadesátikilová sousedka o patro výš spadla z postele. Bytovka rezonuje seismickými vlnami.

A já mám erekci.


13 názorů

dadadik
před 2 měsíci
Dát tip Benetka, Gora

Zda si je pamatujem, nebo ne záleží na fázi spankové, ve které se probudíme.. no

jednoduchý že :)


Benetka
před 2 měsíci
Dát tip Zeanddrich E.

Zea: Asi nikdo nemůže říct že ví jak funguje lidské vědomí podvědomí a nevědomí. A já nevím jak jsi na tom s cholesterolem a s pamětí. Já na cholestorel a taky na vysoký krevní tlak beru ráno jednu a jednu malinkatou pilulku. Moje lékařka na interně mi řekla že  Sny je to v mém věku již žádoucí. Preca nechcete umriet nie? Bola by to škoda... Ano. Je mladá hezká vtipná a_ Slovenka. Asi jsou mi souzeny nebo newim kurwa! Se snama je to všelijaké. Vidíš sám jakou pauzu mám ve svých zveřejněných. Někdy si pamatuju jenom útržky které prostě nedám do kupy ani kdybych se pokrájel. Jindy zas si pamatuju jen že se mi něco zdálo ale naprosto netuším co. No a konečně jsou pak noci kdy si po probuzení pamatuju sny jako by mi je někdo promítal v kině... Ale co přesně způboje to rozhraní mezi wim a newim - tak to fuckt NEWIM! :D

 


dadadik
před 2 měsíci
Dát tip Benetka

Nami - ten, který bydlí pode mnou nepřišel, asi ho to nevzbudilo

a nevzbudilo to ani moji drahou vnučku, která zrovna spala u mě

:)


Zeanddrich E.
před 2 měsíci
Dát tip Benetka

... .

- Myslíte, že to může být ůbytek paměti kvůli cholesterolu, pokud si téměř na své snové příběhy nemohu (většinou) ráno vzpomenout...?


Nami 99
před 2 měsíci
Dát tip Benetka

dadadik -

A přišel teda, nebo ne?  Vy nás tak napínáte.


dadadik
před 2 měsíci
Dát tip Nami 99, Benetka

počkej - ty bydlíš pode mnou?

150 kilo nemám, ale bylo to asi ve dvě v noci dnes


Alegna
před 2 měsíci
Dát tip Nami 99, Benetka

Tvoje sny jsou opravdu jak živé


Benetka
před 2 měsíci
Dát tip Nami 99

Nami: Ejakulaci jsem samozřejmě vyhlásil a ta také následně spořádaně proběhla. 

Jak jinak taky se pak má jít jeden vybočit že... :)


Nami 99
před 2 měsíci
Dát tip Benetka, dadadik

Když bytovka rezonovala seismickými vlnami, nebylo načase vyhlásit ejakulaci?


Benetka
před 2 měsíci
Dát tip

Kočko: Tohle fuckt NENÍ má úchylka!!! Do metrákové mandy bych teda nešel. A to ani kdyby to byla poslední baba na světě... :P


Kočkodan
před 2 měsíci
Dát tip Benetka, Nami 99

Tož honem honem, rychle zazvonit u sousedky! ;-)


Lili.
před 2 měsíci
Dát tip Benetka

Podivuhodné příběhy... obrazy příběhů... živý lidský comics...


trojort
před 2 měsíci
Dát tip Benetka

tak si to užij


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru