Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

QUIRKOLOGY c)

01. 05. 2024
0
0
55
Autor
p.s.2005

 

Aby otestoval vliv sebedůvěry na síťaře (networkers) , zaměřil se britský psycholog Richard Wiseman na plánovačku akcí (events planner) Katie Smithovou. Deset balíčků (ze 100) se ke Smithové dostalo v průměru pouhými čtyřmi kroky.
Dobrovolníci, kteří se dříve hodnotili jako „šťastní“, dostávali balíčky ke Smithové častěji, což potvrzuje Wisemanovo přesvědčení, že lidé, kteří se považují za šťastné, si pěstují větší sítě.
Očekávají-li konečný úspěch, jsou motivováni v řetězci pokračovat - toto zjištění potvrzuje kolumbijskou studii. Jinými slovy, vaše síť může mít větší dosah, než si myslíte, pokud jste dostatečně sebevědomí na to, abyste ji využili.

Psychology Today, By published November 1, 2003 - last reviewed on June 9, 2016.

https://www.psychologytoday.com/us/articles/200311/six-degrees-separation

 

Připojil jsem příslušný odkaz z následujících důvodů:

recenze jím uvedená, pojednávající o tématu ve zdejším tuzemsku ještě víceméně nezrozeném, je snadno přeložitelná překladačem Deepl, jinak také reprezentantem toho, co tuzemskou populaci děsí pod zkratkou AI, tedy umělé inteligence;

přičemž podotýkám, že pokud ona AI je opravdu inteligentní, s jejím nástupem musí pro nenapravitelnou neinteligentnost vyhubit ihned více nežli 99% zdejšího obyvatelstva;

viz příklad hned ze včerejška, kdy z 22 osob, které k přečtení včerejšího příspěvku vstoupili, ani jediná můj vzkaz neotevřela s úmyslem, aby byla mocna učinit cokoli rozvíjejícího ve prospěch pátrání po identitě Katie Smith.

 

Obdobně jako je úplně stejně ohroženo příštím nemilosrdným vyhubením i oněch oněch 5 individuí dámského anglického původu, které jsem v tomtéž účelu, prostřednictvím dnešním citátem připomenuté role internetu, oslovil již předevčírem.

 

Katie Smith from Cheltenham.

 

Poněvadž jsem se v mých 77 letech rozhodl přežít každý takový výše popsaný více nežli hromadný masakr, včera jsem popostoupil snad alespoň o mravenčí krok v mém shánění i těch nejmikroskopičtějších podrobností souvisejících s nejhlavnějším subjektem jednoho sociálněpsychologického výzkumu – s cílem nechat ji/nalezenou vyprávět/popisovat její aktivní počitky kohosi odsouzeného do její role jen pouze zásadního co nejvíce pasivního předmětu.

 

Dozvěděl jsem se tedy, jak je v citátu uvedeno, kapitáne Hestingsi, že by se před 20 roky mohlo jednat o plánovačku akcí (events planner)“, tedy i o kohosi jako organizátorku svateb, takže by jí proto celé lázeňské město Cheltenham ještě dneska mohlo znát.

Tam se již, prozatím beze zdaru, pokouším.

 

events planner Katie Smith

Katie Smith

Social Media & Content Manager

Contact information

Work

@rkh.co.uk

 

Z předchozího dalšího včerejšího konkrétnějšího nálezu mi dnes, kromě jiných, plyne povinnost otestovat kombinacemi hypotetických adres zcela čerstvě současně aktuální stav, a to prosbou o kontakt prostřednictvím napůl mnou smyšlených e-mailových identit Katie_Smith, Katie.Smith, K.Smith, KSmith, Katie.S, KatieS, Smith_Katie, Smith.Katie, SmithKatie, SmithK, Smith.K.

Snad jsem kterousi možnou adresátku neopomněl...

 

Pustím se do tohoto jedenáctihlavého pokusu hned!

 

Katie_Smith@rkh.co.uk

Katie.Smith@rkh.co.uk, K.Smith@rkh.co.uk, KSmith@rkh.co.uk, Katie.S@rkh.co.uk, KatieS@rkh.co.uk, Smith_Katie@rkh.co.uk, Smith.Katie@rkh.co.uk, SmithKatie@rkh.co.uk, SmithK@rkh.co.uk, Smith.K@rkh.co.uk

Request:

Please, madam, contact me back.

L.

 

10 zásilek se mi vrátilo, simsalabim, vzápětí ihned jako nedoručitelné.

 

:) : A to je prý, milý kapitáne Hastingsi, profesor Richard Wiseman působící na katedře psychologie University of Hertfordshire odjakživa vyhlášený kouzelník…

 

Kapitán Hastings : Co s tím budeme dělat?

:) :                         Podejte mi, prosím, výtisk všech jízdních řádů aktuálně platných na území hertfordshirského hrabství!

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru