Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nastal čas

12. 05. 2024
0
0
31
Autor
Libertus

Řada lidí si dnes klade otázku: Co se děje s tímto světem? Proč najednou dochází k těmto událostem, které rozvrací naši společnost? Je to záměr, je to náhodný jev, nebo to je naopak cílené? Možná platí obojí? Z jakého důvodu se tak domnívám? Dochází ke změnám, které se uskutečňují nezvykle rychle, až jakoby o překot. Jakoby se někdo snažil dohnat, co zameškal v uplynulých staletích a tisíciletích. Změny, které by jinak trvaly desítky let se nyní stávají skutečností během několika měsíců až dnů.

 Mohlo by se zdát, jakoby ani samotný Čas někdy nestačil sledovat ty náhlé, až chaotické proměny. Dochází k obrovské proměně celého světa. Svět tak, jak ho známe již nebude nikdy takový jako předtím. Zápasí mezi sebou síly Světla a temna. Je to zápas mezi dob rem a zlem. Velmi dlouhou dobu zde vládly síly zla, které pomocí manipulací a zastrašování ovládaly celé národy. Nyní ztrácejí kontrolu, ačkoliv by se mohlo na první pohled zdát, že mají situaci plně pod kontrolou, opak je pravdou. Je to zcela zjevné v historii, ale i v současnosti. Proč? Na tento svět přichází velm mnoho bytostí, které jsou již probuzené a chtějí nám přinést do života více Světla a lásky. To se však nelíbí mocnostem temnoty, které nám vládnou. Světelné bytosti nám chtějí dát nový společenský řád, který by byl mnohem více spravedlivější a dostupnější ke všem lidem bez rozdílu rasy, povahy, náboženství či životního přesvědčení. Tento systém postavený na principech lásky a porozumění mezi národy by nám ukázal život, takový, jaký ve skutečnosti je. Mohli bychom zcela rozvíjet svoje schopnosti, tvořivost, nadání a talent. 

Dlouho dobou manipulací s lidskou myslí a strachem, dokázali však temní pravého opaku. Namísto sebevědomého, zdravého a rozvíjejícího se člověka, vyrobili tvora, který je zcela závislí na systému. Nezná svoje skutečné postavení ve společnosti a  nerozvíjí svůj duchovní potenciál. Tato démonská společnost neumožňuje člověku skutečný duchovní vývoj a rozkvět. Síly temnoty nejsou hloupé, bylo by chybou je podceňovat. Proto přišly s covidem, s válkou, s energetickou krizí a podobnými útoky na lidi. Snaží se na nás vyvíjet,co možná největší nátlak, aby nás ovlládly a zotročili. Ale tomuto tlaku nesmíme podlehnout, nesmíme se stát jejich otroky. Neměli bychom dopustit, aby naše děti trpěli pod krutovládou těchto tyranů a démonů, kteří se neštítí žádného zvěrstva, manipulací a přepisováním dějin. Mají jednu velkou výhodu, narozdíl od nás mají k dispozici všechna média. Ale zapomínají na jednu maličkost. Náš duch ovládnout nemohou. 

 V současné době můžeme vidět, jak dovedně manipulují a nakládají s informacemi, jak zastrašují lidi v podobě různých epidemií a válek. Je to součást jejich taktiky a strategie. V minulosti manipulovali lidmi přes různé náboženské a duchovní systé my. Lidé umírali po milionech v nesmyslných válkách, naprosto zbytečně., namísto spolupráce mezi národy. Uměle vyvolávali konflikty, aby mohli zbrojit a vytvářet další a další nepřátele, kteří ohrožují tzv demokracii a další systémy.

 Ale bytosti Světla téměř vždy zasáhli v pravý okamžik a překazili těmto silám nástup k moci a ovládnutí světa. Jinak by zde na Zemi byla krutovláda, jakou si neumíme ani představit. To však neznamená, že bychom měli sedět se založenýma rukama a očekávat nějaké spasitele, kteří to za nás odpracují. Měli bychom se spíše soustředit na svůj vlastní osobní rozvoj a vizualizovat si lepší život nejenom pro sebe, ale i pro svoje děti. Proces již pomalu započal a je jen otázkou času, kdy se probudí i zbývající část obyvatelstva našeho světa. Temní to ví a proto usilují o naše ovládnutí  O ovládnutí psychicky i fyzicky, abychom byli ustrašenými ovcemi, které se bojí vyjít ven, protože tam například řádí nějaká ta pandemie. Nepřejí si, abychom se sdružovali v kroužcích, spolcích, klubech a podobně. Snaží se nám bránit ke vstupu do přírody, být svobodnou, nezávislou bytostí, která se nebojí nadechnout čerstvého vzduchu.

 

 

 

 

 

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru