Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pečený králík aneb Tanakina kuchařská říkanka

17. 10. 2002
2
0
1478
Autor
Tanaki

Šťourám se v očíčku

mrtvému králíčku

láhev vína

základní je potravina

manželovi ráda vařím

rumem tím nic nepokazím

 

Ten kdo s citem porcuje mrtvolu

půl úspěchu má zaručen

v psovi mám výraznou podporu

chápe mou vášeň pro kulinářské umění

navíc rád uždibuje králičí potvoru

až přijde drahý domů a uvidí svojí pilnou ženušku

dojetím zvlhne mu zrak

dáme průchod své vášní na kuchyňském prkénku

vzduchem letí kusy masa, mozek střeva, očíčka

z nedopečeného králíčka

 


racky
27. 05. 2004
Dát tip
škrtat, píglovat – a jen radost bude větší.

Čolito
19. 10. 2002
Dát tip
teda až na to porcování mrtvoly.

Tanaki
18. 10. 2002
Dát tip
no jak je uvedeno - jen tak pro radost :) je to jedna z mnoha basni, ktere si s manzelem piseme jako vzkazy kdyz prijde jeden z nas driv home :)

Print
17. 10. 2002
Dát tip
:-)*

clovrdik
17. 10. 2002
Dát tip
:-)) jasná věc - láska prochází žaludkem a zkus toho králíka jíst živýho, no ne ? :-))

Rowenna
17. 10. 2002
Dát tip
Človrdík to vyjádřil správně. antivegetariánská.

Šťourám se v očíčku mrtvému králíčku to je jasně nejlepší, zbytek už je proti tomu jen takovej odvar...

m11
17. 10. 2002
Dát tip
ještě co na to ten králíček........................ myslím že tip by ti nedal...........

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru