Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

MY

05. 01. 2003
5
23
27839
Autor
turandot

obrazek [http://212.80.76.22/ruffians//My.jpg]


23 názorů

ch_34
24. 08. 2008
Dát tip
Že jsem blázen do šestnáctiletejch holek, přece!

Semeno
23. 08. 2008
Dát tip
panejo. to jsem ale dlouho dlouho neviděla. a co si o tom dnes, po tolika letech, myslíš, pavlíku? :o)

ch_34
12. 06. 2008
Dát tip
Zajímavý, co člověka napadne po chvíli přemýšlení o ničem. sweet little… Lásku!

ch_34
28. 05. 2008
Dát tip
hmmm, hmmm… ještěže si ten obrázek pamatuju přesto by mě zajímalo, jak by mě jalo to přímé srovnání mějte se dobře, dámy!

Semeno
31. 08. 2007
Dát tip
Kunhútko kunhúťácká, já jsem si to nejen užila, ale byl to pro mne velmi silný zážitek, dlouho jsem na to myslela a stále v tom pokračuji. A visim tobě nebo Mártymu 40kaček, protože jste utržili za dvě placky ale dostala jsem to dohromady s těmy naušnicema, takže vám to dám. Tak mě napadlo, tvoje maminka si kupuje ňáký věci od avonu nebo oriflamu? Nepotřebovala by náhodou katalog?Co?:o))

turandot
15. 01. 2007
Dát tip
(to je teda -kurevsky kulantně- osudovej nápis) zas tak vážně sem to nemyslela, kunhi to jako né, jestližes nepřišla, pak sem nepřišla doháje s výrokovou logikou tak to sfouknem: oboje je škoda a oboje naše vina a rychlé odbočení: ať žijou zkoušky!

turandot
08. 01. 2007
Dát tip
věta: jestliže 13. 1. Exit, pak 12. 1. Jericho

Wemi
03. 01. 2007
Dát tip
jo, milá martino, já se sem dívám, když někdo pošle avízo:) hawk tobě taky hezkej novej rok! a střemhlav do zkouškovýho! (lehce nepřesvědčivej vystrašenej tón)

turandot
03. 01. 2007
Dát tip
tobě taky.

Wemi
12. 12. 2006
Dát tip
středa - ta se mi nehodí leda! tak jak si to myslela... to "kam jsme to dopracovali!" - jsem jedno ucho...

Wemi
12. 12. 2006
Dát tip
K-D-Y!? mám čas dnes odpoledne, ve čtvrtek odpoledne a taky možná někdy v pátek... jako na předání knih. Kunhúto, co myslíš tím 'kam jsme to dopracovali':)) časy divočiny ty tam jsou? nebo co?

Wemi
11. 12. 2006
Dát tip
teda já se vyjádřím sama za sebe... z jakýhosi zmatku - snad zoufalství, či co já vím, co to bylo - jsem nejprve odmítla možnost jet do Českých Budějovic, pak jsem odmítla Ondru (za což budu v nejbližší době zlynčována) a nejedu do Desný... pak jsem chvíli kombinovala/plánovala/propadala zmatku... až jsem se viděla s Jirkou a domluvili sme se, že budeme si dělat videovečer u nás doma s tím, že přijde i Shammann se slečnou Klárou... protože to je docela dost milá a schůdná cesta a nevyžaduje další zmatkování a vůbec, bude to pěkný asi tak sem vám z toho ještě víc zmatená... protože vy snad máte nějaký aspoň trochu funkční návrhy, který nejsou jenom 'budeme spolu'? auauuuuuu semínko, těším se na sobotu kunhúto, neblázni a pojeď, prosííím!

Semeno
09. 12. 2006
Dát tip
tak já jsem si jistá , že si ji přeji zstrávit jedině a právě s vámi, .. ovšem páč jsem o tom to mluvilo s míšoum,, ta jede s márou někam do plzně, póza za vlasy odvleče Márty do ciziny, a ostatní na tom nejsou lépe, téměř propadám smutku.. Tedy? jo, wemčo je v Praze..

Wemi
14. 11. 2006
Dát tip
meine liebe katarakta, o měsíc později se hlásím a musím říct, že mně se teda líbili hlavně Pavilon M2, soráč, ale nejsi hezkej kluk v pruhovanym tričku, co mi mrskal basovkou jen velmi málo centimetrů před nosem, né? ale i tak ste byli dobrý...:)) viď, semínko?

turandot
13. 10. 2006
Dát tip
jé du ti volat, bejby

Semeno
12. 10. 2006
Dát tip
totiž. no jasně. bublinky. budu sem teď snad častějc, tak jenom, že můžem komunikovat. Míšo, to víš, moc chci svůj deštník. A zejtra zavolám tý pani, ať si teda z nás nedělá šoufky, jak to vypadá s tou pani. jsem teď dost doma, tak se ozvěte. No a mám tady ten skype tak mi dyžtak ňák řekněte co mám dělat nebo tak a kdy u toho sedíte.. no, já jenom že vás mám moc miluju, .. jako že se mi stejská.. no sem

turandot
06. 09. 2006
Dát tip
dobroje o orlickej horách vim, nicméně jet nemůžu, kdyžtak jinej víkend.. nejede ten chlapík, viktor?, menuje se viktor, žejo, myslela sem, že bude číst ty básničky z blázince.. jinak, nikdo z vás neoslovil pózouna, měli bychom mu vyrobit pozvánku, prostě doufám, že se připlazíš, jinak se zasejc nedohodnem, hřibe dotazy: kdy se vrací wemínko? sémě už je školák?

turandot
05. 09. 2006
Dát tip
jó vlastně sem eště chtěla: to kunhi, semínko+viktor.. zejtra dem od pěti s márty, pózou a laďkou fukovou na volejbal, jenže je nás furt málo, nechcete se přidat? jinak holt nezbejvá než bejt sveřepí a ignorovat nedostatečnej počet..

turandot
05. 09. 2006
Dát tip
1)semínko, máš u mě už asi tři tejdny deštník 2)kunhůto, máš u mě už asi tři tejdny deštník 3)oba používám, a sušim v hospodách 4)jináč sem chtěla vyzvědět, jak je to s výjezdem do kladna na ten márův jurskej park..? kdo kdy se kde sčucháváte, uvažuju o tom, že by bylo snesitelný připojit se k vám a strávit s váma další večer.

Kalim
11. 08. 2006
Dát tip
krásný den, překrásné dámy mého srdce

Wemi
14. 07. 2006
Dát tip
aha, já nevim (velmi, och, velmi smutný kukuč...) není náhodou řeč o Vlachovce, Šumavance, Dambořance nebo Baboucích? to sou zase moje oblíbené kapely... protože, řekni sama, kdo má na 'mařenko těš se' 'pepíčku načpak?' 'až půjdem z hospody, budem se mačkat' umca umca, pam pam... no????NO????

Wemi
05. 06. 2006
Dát tip
tož děcka, já ale budu pryč.... středa?

turandot
05. 06. 2006
Dát tip
tak eště upřesnim, ale uvízlo mi v hlavě něco o sedmi hodinách.. kladivo najdeme všichni, žejo? salónek s vlasní přístupovou cestu na společné hajzlíky, co víc si může smrtelník přát.

Brambiště
04. 06. 2006
Dát tip
a to je zajímavá teorie..jenže budeme-li se jí řídit, tak mladý budem už jen pár měsícůch :( no, nedá se nic dělat. pak ještě existuje jedna teorie, která nejni z márovy kebule, a to, že člověk je tak mlád, na kolik se cítí, že. čili podme si myslet že je nám zas těch sladkých šestnáct a našim oblíbenym adrenalinovym sportem je zkoušet v hospodách, jestli nám nalejou, popř. jestli nebude šťára. tehdá sme si vlastně asi ani moc neuvědomovaly, že nás něco jako maturita čeká..nebo sme si to nechtěly připustit. ale víte co je podstatný? že sme pořád spolu. po těch letech. nyní-dost bolo sentimentality-trochu organizační poznámky: 1) polezte ve středu na pivo se mnou, mlíkem, márty a mandákem 2) málem bych zapoměla že v pondělí je nakupovací den, ikdyž nemáme prachy dem se aspon podívat po krámech, shánět knížky, vyzvedávat vejplaty a konečně vybírat dárky pro naše blízké 3) nezapomente že v sobotu má krtek narozky a zvaní jsme všichni (jen nevim v kolik, ale to bude asi vědět kery) 4) někdy koncem měsíce má ségra na veronáku poslední zvonění a určitě nás tam ráda uvidí, kdo se přidá???? pusu

Wemi
28. 05. 2006
Dát tip
prázdnota + otupělost + nejistota + neschopnost představit si budoucnost + částečná apatie střídaná vteřinovými návaly euforie + pocit osamocenosti v tom velkém světě + nechuť něco začínat = dospělost? ooooo, bože, jesli tohle přežijem.. (- pro ty, kdo by to třebas nepochopili: dělám si legraci!) prej než nám bude dvacet, sme mladý.. vlastně stačí jen se smát, kdy chceme a tancovat taky, kdy chceme a bejt potažený mladou kůží to vynalez mára, tudle teorii

marten
24. 05. 2006
Dát tip
Haj hou, tak už to mám za sebou! Teďka budu držet palce zase já vám...

turandot
23. 05. 2006
Dát tip
štěbrambi: to by ses divila.. důchidci na zelenym pruhu sou v jistých ohledech jedineční.. du zejtra odpoledne, když mi nebudete držet palce, poznám to. neska držíme márty.

Brambiště
22. 05. 2006
Dát tip
pavle, děkuji, tos napsal hezky.. semi: to mě potěšilo to cos napsala..ale sama uznej-to nemůže bejt recht, páč já nejsem jedinej tvůj bližní, hm? též tě mám ráda..jinak menší anketa: KDO Z VÁS MÁ KDY MATURITNÍ=SMUTEČNÍ DEN? JÁ TOTIŽ VE ČTVRTEK, ALE AŽ TEN PŘÍŠTÍ, TAK DOUFÁM ŽE NA MĚ POČKÁTE S NĚJAKOU CHLASTAČKOU. kery, k tvojí otázce dne: máš s tim nějaký zkušenosti? :)) čus bambus!!

Semeno
18. 05. 2006
Dát tip
:o)) tak jsem to určitě nemyslela .. :o))

turandot
16. 05. 2006
Dát tip
neboj, víme.. ty letní ježucho

Semeno
15. 05. 2006
Dát tip
Míšoo,... no přece důchodci milujou pouštět si nahlas dechovku, a jinak by to neodůvodnili, než , že neslyšej přes cirkulárku......!!! :o)) palce si cucám kvůli vám :o)) Květen!! Pozor na to.. :o)) sem

turandot
15. 05. 2006
Dát tip
slečny, -ZDRAVÍ, SÍLU NAJDEŠ V SÝRU + + PĚSTUJTE VE SKLEPĚ OBŘÍ ŽAMPIÓNY !!- navrhuju držet si palce řetězově. otázka dne: k čemu potřebujou důchodci na zahradách neustále zapnutou cirkulárku?

Semeno
14. 05. 2006
Dát tip
Volnou.. Dnes jsem přemýšlela o tvých narozeninách,.. Barborko--.. V blízké době tě příjdu políbit. :o) Mám tě ráda, jseš nejbližší bližní jakého mám. Skutečně tě miluji. Sem

ch_34
14. 05. 2006
Dát tip
hele.. Báro, chtěl bych ti říci, že tvé povrchní číšnictví je úžasná záležitost, protože můžeš lidem donést štěstí, jindy zlost a další... dokonce jim nemusíš přinést nic ale všechno, jež uděláš, je nadánáno potencí něčeho jídlo a pití a všechno s tím spojené... na lidi opravdu hodně působí chtěl sejm ti jen říci, že někdy máš tu moc učinit lidem den lepší, můžeš dva sblížit, anebo naopak není to povrchni činnost myslím, že má v sobě mnoho krásného hele... plastelína dělá klukům skvrny na kalhotech a Pixies stejně špatně vyslovujou Un chien Andalou... Přeji vám mnoho zdaru, dámy. Hlavně, volnou mysl! Líbám vás....

Brambiště
14. 05. 2006
Dát tip
vy chlapáci..ještě si stěžujte!!!!!! JÁ nemám ni inteligentní plastelínu, ni slovy tři synonimické slovníky a dokonce ani devět podělanejch a přebytečnejch stovek který by se daly vyhodit za kapelu jež mi je sotva známa (ted se kunhi neuraž, nemůžeme znát všecko žejo.) a ted mi řekněte, co si mám počít, já ubohá a nebohá? ani básnířkou se nazvati nemohu, neb toho nejsem hodna.. i budu se tedy utápěti ve svém povrchním a nic nepřinášejícím stolničení, budu bloumat nad podivnými slovy z ekonomiky a budu se snažit dohnat to, co mi chybí v češtině i bez vašich vychytávek tolik záviděníhodných..a doufat budu v naše brzké setkání někde mezi stromy, na louce či u znečištěného botiče..že semi..tak pa

Semeno
12. 05. 2006
Dát tip
OJ, roztomilejší discusi jsem ještě neslyšelo. Kunhůtko moje oblíbená, to se ti vážně chce mačkat se v přeplněný ASkropoli? Já bych na ně jela do Jičína, tam bude určitě míň lidí.. což.. aspoň bych řerklao , vlaszně, teda jestli tam hrajou.. Heleť a já tomu nerozumim,.. jaktopže jsou takhle najednoiu pixies? Wemínkuo, hořím upřímným obdivem, k tvé plastelíně. Skutečně okouzlující bytost. Ach, míšeňko, wemínko, martinko, a další nepřítomní,.. mám toli k práce.,,.. těším se až si vás budu moci s klidným srdcem užívati a nasávati a krmiti se vámi,.. dosytosti mé nenasytnosti,... . Scházíte mi, mám vás ráda tolik,.. až nemohu jinak, než vás milovat. Přeji krásné dny sem

Wemi
12. 05. 2006
Dát tip
neumim anglicky, tyvole, kunhúto

turandot
11. 05. 2006
Dát tip
je rozdíl mezi třema slovníkama a slovníkem, kterej je jako celek rozdělěnej na tři části.. hovoří z toho spíš touha po podrobnostech a rozšíření vědomostí.. ale přeju ti z celýho osvalenýho srdce, abys ukojila primární pudy a vyřvala se a vypogovala na pixies, fakt voe, držim palce a skáču na jedný noze/od 7:30-8:30 s přestávkou na cigáro

turandot
10. 05. 2006
Dát tip
jo máš pravdu kunhůto, slovník synonymický je mi milej vlastně jen proto, že ho používám jako tác v závodních jídelnách.. tedy prakticky a bez sebeobohacování.. to za prvé.. a za druhé u něj nekonečně času sedim a obdivuji pravé úhly a modrost jeho desek.. je kouzelnej holt a podléhám...jo někdy ho nosim na hlavě/všechny tři díly a zatraceně mi sedí k naušnicím..

Wemi
10. 05. 2006
Dát tip
jo a nepučíííííím (kiš kiš kiš kiš!!)

Wemi
10. 05. 2006
Dát tip
a život je jen o lásce k sobě samému a bližnímu svému... tedy i k INTELIGENTNÍ PLASTELÍNĚ!!!!

Wemi
10. 05. 2006
Dát tip
hele, hele, kunhútice, mysli si, co chceš!!! ale co mě VÁŽNĚ popudilo je ten fakt, že JÍ se básnířkou zovat odvážíš a mě nikoliv!!! co to má znamenat???? a ještě dodatek: JÁ SI TEDA ROZHODNĚ ZTRACENÁ NEPŘIPADÁM, PROTOŽE TEPRVÁ S TÍM 'MATERIÁLEM', JENŽ INTELIGENTNÍ PLASTELÍNOU NAZÝVÁM, SE MŮJ ŽIVOT STAL JEDNOU VELKOU BÁSNICKOU METAFOROU. SNOUBÍ SE V NĚM LYRIKA S EPIKOU!!! JE TO ŠÍLENÉ, KRÁSNÉ... A TEN POCIT, KDYŽ MI PROTÉKÁ MEZI PRSTY... ACH, JAKO BY TA ZELENÁ LESKLÁ HMOTIČKA PRAVILA: "JEN TEBE JÁ MILUJI" ale to, ty zatracená "hudebnice" nikdá nepochopíš

turandot
09. 05. 2006
Dát tip
je trojdílnej.. pučim ti ho, když se budu moct přetahovat a protahovat půl hodiny s tvym intelektuálnim plastem..

Wemi
09. 05. 2006
Dát tip
ty máš synonymickej slovník?!!! pučíš mi ho někdy, abych se s nim mohla mazlit a hrát a hledat v něm slova až do absolutního vyčerpání!?! ovšem jednu vadu i ten slovník má... za a) nenatahuje se jako žvýkačka a za b) neumí skákat, když ho vytvaruješ do kuličky

turandot
09. 05. 2006
Dát tip
tvoje plastelína je inteligentní, to ovšem wemínko, ale je sterilizovaná a musíš si mejt ruce, než na ní sáhneš.. myslíš, že jde o hluboký vztah? to já a můj synonymický slovník v pevné vazbě..

Wemi
09. 05. 2006
Dát tip
já a moje inteligentní plastelína vrazíme raději 900Kč do alkoholu, cigaret a měkkých drog, než do poslouchání povrchních výplodů pseudoumělců nekoordinovaně mlátících do všemožných rádoby hudbeních nástrojů... já a moje inteligentní plastelína raději zažijeme něco HLUBŠÍHO, co je všem posluchačům, kterým tito "hudebníci" vymývají mozky, na hony vzdáleno a cizí... ovšem, já a moje inteligentní plastelína vám kážeme: 'ještě nejste ztraceni! přijďte, přineste víno a mnoho jiného alkoholu, knihy, dobrou náladu a slyšte, poznáte, co je život zač! a ani se u toho nespotíte!' já a moje inteligentní plastelína se s vámi loučíme a přejeme vám slunce a co nejvíc předmětů, z nichž se dá cokoliv vytvarovat a pak se to rozteče, v duši

Brambiště
27. 04. 2006
Dát tip
jupííí, sem si na to zas vzpoměla!!hehe..jinak proč jako mě nepřicházej žádný avíza? nejenže sem zahrnuta do takzvaného "zbytku", ale ještě se na mě úspěšně dlabe..bůůů....

turandot
18. 04. 2006
Dát tip
oujé pátek byl prostě vynikající, vzpomínkovej, cheche-od školky do čtvrťáku, cestování časem při pivku.. znovu prožijte děsuplný příběh jak mrňavou marťu a barču přepadli mladší romíci a byl z toho boj a pak přišel krásný chlapeček s pudlem-trhačem...

Wemi
18. 04. 2006
Dát tip
prej sem tam nebyla, no... momentálně jsem zle, čili nepříznivě naladěná... ble ble... co ste jako dělaly/i v pátek večer? že to bylo tak super? na severu bylo krásně až moc, jakože praha je teďkon dávivá... a dusivá... ale zvrací se tu moc dobře achjo, holky, to je šílený. se mi zatraceně stejská po vás a mám vás tak strašně ráda... /nějak mi to zní v uších divně/ tak pá

Wemi
17. 04. 2006
Dát tip
no tak sem se vrátila zase a koukám, že nic nevidim

Wemi
12. 04. 2006
Dát tip
lásky moje!! tak sem se s váma chtěla nějakym způsobem rozloučit, jedu pryč do pryč... někam na sever, kde je zima a sníh tam čvachtá kolem bot!:) a puostě vám chci poslat pusu a popřání hezoulinkejch a slaďoulinkejch Velikonoc (zadarmo!!!!)... ne vážně, čau kočky, užijte si to tu beze mě:) from mary with love

Semeno
12. 04. 2006
Dát tip
ok, zavolám, až budu doma

Semeno
11. 04. 2006
Dát tip
Kunhútko,.. ... mám strašně práce, a vždycky když splnim nějakej nesplnitelnej úkol, potřebuju sehnat prachy, a i za poslední peníz si musim koupit něco nového na sebe,.. tudíž, kdy půjdem nakupovta dle mého nového módního průbodce Prahou? mimochodem vzala jsem pro vás dva na víc, kdo by měl zájem!! :o)))

Semeno
09. 04. 2006
Dát tip
uzená šumka, kyselý okurky, včera jsem brečela, už mi to de dobře,.. buď nejim a nebo se přecpávám, v noci nespim, ve dne usínám a zaspávám životně důležitý věci. Důležitou roli v mým životě hrajou myšlenky na vás, na Viktora a na industriální fialovou. Oblíbila jsem si fotky wemeních prsou, a na velikonoce bych jela ráda. A na Keana do dovadla pod Palmovkou nechoďte, .. sice často dobrý monology, ale nic z nich nemáte, páč ta hra je jako celek k ničemu, a to se herci můžou snažit jak chtěj, protože tam na jevišti zbydou jenom herci , bez hry. Napsala jsem maturitní písemku,.. přesně čtyři strany, přesně za čtyři hodiny. A stihla jsem se přitom pokecat hořčicí. Heleťe zítra jdu do NoD nad Roxy na free fashion show,.. tak vám pak povim, teda jestli nechcete jít taky. Ozvěte se, mám vás ráda šmoulové Mimochodem, páteční výlet za podvazky byl vynikající. :o) sem

Wemi
07. 04. 2006
Dát tip
!!!!! koupila!!!! fíha.... zbožňuju tě... budeš paf... koukla ses do snáře... ty řízky sme neudělali, mám dojem, že kvůli ptačí chřipce...

Wemi
06. 04. 2006
Dát tip
já miluju ta AVÍZA!!!!!!!!! -vaše prázdná hlava, fantomas, nebo tak kunhútice, se mi o tobě i zdálo v noci... chtělas, abych ti udělala řízky z klokana!!!

Brambiště
06. 04. 2006
Dát tip
já to mám lékařsky potvrzený-je to štítná žláza.+jarní únava+nezdravý životní styl spojený s ponocovánim= taky sem unavená, věř že moc. ale nevim jak z toho ven..

Wemi
04. 04. 2006
Dát tip
mám stát u tebe, aby bylo na co padat?

Wemi
28. 03. 2006
Dát tip
tak sme se dotěšily/i

Wemi
20. 03. 2006
Dát tip
tak smutno jest na světě bez avíz z MY... nieje to pravda? děcka...

Brambiště
17. 03. 2006
Dát tip
tak jo. "já chci koláč" oukej? ale nech tam i tulenctu fotku..jinak sem naprosto pro nějakou novou fotku, ale to nejni jentak-udělat někde fotku. na to musí bejt čas, klid, prostředí (hezké, milé samozřejmě)a hlavně LIDI, takže až se někde sejdem patřičně připraveny na focení, bude to bezva..předběžně navrhuji velikonoce, co? doufám, že at budem kdekoliv tak budem spolu páč mi strašně moc chybíte..anebo ještě k tý fotce-což takhle provést jí na wemenní oslavě? tam snad budem všichni a prostředí..no, strávili sme tam pubertu, takže to pro nás něco znamená, ne? a ted k vám promluvim jednotlivě: kunhi, jak ti to šmakuje na kytaře? wemi, copa ti je ty můj chudáčku? já sem takhle proležela minulej víkend :( abyl to pěknej vopruz..ještě ted mi neni uplně fajn semi, mrzí mě že nepřijedu!!!!!!!bůůůůůůůů A NA ZÁVĚR CHCI VŠEM ŘÍCT, ŽE JE TEN MŮJ MATURITÁK, PROTOŽE OD VÁS NEMŮŽU OČEKÁVAT NĚCO JAKO ODEPSÁNÍ NA MOBIL TAK TO STRKÁM SEM S TIM, ŽE BUDU DOUFAT ŽE MI NĚKDO POTVRDÍ ÚČAST. POJDME SE V PONDĚLÍ ASPON NA CHVÍLI SEJÍT VE SNACKU, TAM TO PROBEREM, JU? JINAK LÍSTKY MUSIM KOUPIT UŽ VE STŘEDU, STOJEJ DVĚ KILA, ALE TO UŽ VÍTE..BUDU SE NA VÁS TĚŠIT. KDO BUDE CHTÍT MŮŽE MI NAPSAT NA MOBIL NA SLOVENSKO, POTĚŠÍTE MĚ..ALE JÁ VÁS ASI NEPOTĚŠIM PÁČ NEBUDU MOCI ODEPISOVAT, NEBOT BY MĚ TO ZRUINOVALO :))I TAK BUDU VDĚČNÁ NA JAKOUKOLIV KOMUNIKACI S MĚSTEM RODNÝM..MĚJTE SE KVÁÁÁÁÁSNĚ, VOLOVÉ

Semeno
15. 03. 2006
Dát tip
Chci kkoláč, a makovej, ale od kunhúty sním jakejkoliv. Myslím na koláž, a vím že bude nejkrásnější. :o)

Semeno
15. 03. 2006
Dát tip
Milá moje Kunhútko, ze zdravýho nejspíše pojede martinka, zavolej jí, .a pak vem wemeno, a bude legrace. Jinak máš pravdu, že by to bylo na pytel. Ale plánuju, že budu vypadat ďábelsky, minimálně se nechám vyfotit. Hele, ale dozejtřka to musí bejt jasný, zejtra chci slyšet, jo, nebo ne, protože jsem koupila lístky pro všechny případy, páč je jich pekelně málo, početně jich je asi šest nebo tak, tak jsem koupila dva, jeden se dá ještě sehnat, ale musíte mi dát šanci, kdyby jste se zdejchly, abych je prodala a měla penízky,.. jasný? Mám vás ráda broučkové a ráda vás uvidim Vaše oblíbené semeno

Wemi
15. 03. 2006
Dát tip
"Jo - chci koláč" teda a ten čudl zmáčknu až potom, jesli ti to nevadí..

Wemi
14. 03. 2006
Dát tip
jo a koláž je naprosto geniální nápad, kunhúto, začínám ti rozumět, CHÁPAT tě, víš... /ruce sepjaté a výraz andělský/

Wemi
14. 03. 2006
Dát tip
milé moje semeno, tímto svojí účast nepotvrzuju... schade vejmluvy poskytnu až později, teďkon sem nemocná, doma pod peřinou schovaná

Semeno
14. 03. 2006
Dát tip
Jo, ples, to je jedna z věcí, která by mě zajímala. Kuhúto, jseš nedovolatelná, a to doufám, že mám tvý správný číslo, ale minule jsi mi ho dávala, nebo ne? A máš hlasovou schránku, což je hnusný, ale je fakt, že jí mám taky, neznám totiž číslo na infolinku, ale zrušim. A vy přijeďte, momentální situace vypadá takto: Nepřijede Bára, je na slovensku, Márty se ozvala, že by přijela, ale pozděj. Míša nemůže přemluvit šamana. A ostatní? Přijede také Viktor. A na intr by to chtělo spacáky, abych vás mohla propašovat zadarmo, nebo vůbec vás tam dostat,.. a lístky stojej pade, zatim mám dva, další na stání nevypadaj, u vchodu se koupit nedaj, pak už to vypadá na pozdní příjezdy a pašování zadarmo, taky se dá kouopit lístek za stovku, ty snad ještě jsou . Mám Vás ráda broučci šmoulovatý. sem

Brambiště
13. 03. 2006
Dát tip
čau chlapi..tak sem tady od rekonstrukce pífmáka poprvé a povim vám-sem znechucená. (doufám že to neslyšel tvůrce..ale-vlastně dobře mu tak!!)páč mi to příjde jako "stránky velice úspěšné firmy produkující kvalitní a moderní koupelnový nábytek, sprchové kouty především". tak. a co vy, jak se máte vy starý vojny????hehe :)) kunhi, mám tě ráda, ale ruce pryč od naší historicky nejstarší dochované společné fotky. vopovažte se jí vyměnit, jenom proto že si třeba myslíte že tam nevypadáte dobře nebo tak něco..naopak. všichni sme tam KRÁSNÝ, páč sme svoji..tak. leda by přibyla nová, ale žádnej čenž!!

Wemi
13. 03. 2006
Dát tip
nechápu!!!!! /cukajíc koutky v záchvěvech potlačovanýho smíchu/

Wemi
11. 03. 2006
Dát tip
to je docela škoda... nikdo m mi nerozumí, nikdo mě nechápe /s patřičně zoufalým výrazem děvčete, jež právě překročilo práh kouzelného dětství a začíná operovat s dalším stádiem -nepochopenou pubertou/ :))))

Wemi
08. 03. 2006
Dát tip
otéká? teda ó té ká... otok toto(k)= foto(k) chápete, co tím chci říct?

turandot
04. 03. 2006
Dát tip
jo, tak přines foťák uděláme novou

ch_34
17. 02. 2006
Dát tip
Báro, sakra... dostal jsem za to tužku... Báro, bože, Báro...

Brambiště
14. 02. 2006
Dát tip
já taky nevim vo čem je řeč..

Semeno
14. 02. 2006
Dát tip
jejda Barborko,.. uvidíme se?

ch_34
13. 02. 2006
Dát tip
no.. Báro, přece musíš vyřídit tu Semenní záležitost... já bych to řekl přímo, ale někde jsem slyšel, že se o tom na veřejnosti nemluví...

Semeno
13. 02. 2006
Dát tip
Cože? Semenní záležitost?.. hm

ch_34
12. 02. 2006
Dát tip
Semínko, jsi vyříená po Báře. tsss A Báro, no... je mi líto, ale už to bohužlnešlo, abych jel znovu do Smržovky, ba Albrechtic, hledat vás na sjezdovce, alóbrž jsem se v noci vydal sem — do Boleslavi, a Mladé k tomu. Mňou... a vůbec... vítám vás po jistě šťastných návratech domů, a kdybyste se přeci jen měli nudit, pořiďte si domů mě. :-) Pavel váš...

Semeno
12. 02. 2006
Dát tip
jsem vyřízená po Báře,.. hm.

Brambiště
12. 02. 2006
Dát tip
to sem moc nepochopila s tou vyřízeností po mě..jinak pavle-musim ti říct, že tu sobotu sme úspěšně proflákali (trochu se, pravda, stydím..) a nelyžovali sme ani trochu. zato byla sranda a vašek si aspon poprvý zahrál kulečník..takže sme to dohnali dneska..

ch_34
10. 02. 2006
Dát tip
na hory na hory.. na kerý asi

Semeno
10. 02. 2006
Dát tip
miláčkové.. jsem sama vždycky tomu podlehnu, jenom doma jsem slabá, protože .. doma .. není.. správně od tý doby, co jsem se naučila plakat, pláču vždycky.

ch_34
09. 02. 2006
Dát tip
Chtěl jsem ti jako říci, Martino, že jsem na ten tvůj ples chtěl jít. Možná jsem to snad i poplet, ale i tak je to jedno, ten tejden jsem už jeden ples měl.. a .. no... už bych to těžko utáh. takže se omlouvám, že se omlouvám až takhle po funuse. Nejedete někdo na lyže na sever třeba? Achjo.. je tu sněhomokrá zima... a ... únava nějaká... proklatá sestřina postel!

Brambiště
09. 02. 2006
Dát tip
přátelé, já zejtra ráno vodjíždim na hory, přijedu v neděli, ale později večer, takže což takhle k nám do báru zajít na chvíli v pondělí večer? ráno sice budu v práci a odpoledne schánět šaty s mamčou, ale k večeru vás ráda uvidim..napište mi, pjosím..nejlíp na mobajl, at vo vás mám nějaký zprávy..pa a pusu

Brambiště
09. 02. 2006
Dát tip
ještě avízečko..já fakt nevim čim to je že se to vždycky pošle jen jednomu nebo dvoum lidem!!

Brambiště
09. 02. 2006
Dát tip
kurva tak ještě sólo pro wemeno..

Semeno
08. 02. 2006
Dát tip
wemííínko, .. já jedu na běžky,.. v neděli. a abys vědělo, o víkendu jsem tě moc chtěla vidět,.. a nic. Chjóóó sou věci, .. už mi pekelně scházíte............ Kdo bude v pátek doma? Přeji vám krásné dny a ať se po cestě do školy zpátky něco někomu nestane,.. zmrzlo, ale voní to vodou,.. mmm :o)) sem

turandot
08. 02. 2006
Dát tip
ójé semínko stalo se cheche v pátek asi eště budu doma, v kolik přijedeš?

Semeno
08. 02. 2006
Dát tip
asi eště? Jedeš snad někam? Přijedu-- půl až tři hodiny. Hm?

turandot
08. 02. 2006
Dát tip
tak já se ti eště vozvu na přenosnej telefón mohla bys totiž asi rovnou přijít k nám na film, co co co? (nejedu nikam, akorát beru prášky proti bolesti a plížim se jak stařenka)

Semeno
08. 02. 2006
Dát tip
jo, ale bacha, jsem padesát korun v mínusu a omezili mi volání a psaní zpráv na ŽÁDNÉ!!!! chjo,.. a ani za to nemůžu, aspoň myslim,. No tedy dobrá, já přijedu na povel kamkoli kdykoli, a na film ještě radši, chtěla bych vidět................... úplně všechno,.. vždyť víš,.. :o))

turandot
08. 02. 2006
Dát tip
dobroje napíšu ti, třeba už budu nadopovaná brufenama působit jako rybička a uvěřim tomu a pojedu do říčan, prostě ti napíšu.

turandot
08. 02. 2006
Dát tip
cheche takyjedu, du spát napiš nám potom podrobnej výčet emocí po zkoušce, pankrůto prosím jo?

Semeno
08. 02. 2006
Dát tip
cože? kam jedeš??? :o))))) Pankrůůta jedééé!! :o)))) a co tebe, ty špuclo jedna, kdy tebe uvidim?

Wemi
07. 02. 2006
Dát tip
hele, jesli vás to zajímá... tak se s váma loučím, kočičky moje... co neděle... co? vracim se v pět ráno, takže... třeba dybysme v pět odpoledne šly sem nahoru do báru, nebo na višeň nebo někam... coooo? a mám s sebou svý starý číslo... teda... no... čauuuu

Wemi
20. 01. 2006
Dát tip
já nikdy nevodcházim vod tématu:) byl, byl.-- plesovej, ničim mě to nepřekvapilo, ale přece to byla síla.. trochu smutnej a spousta nádhernejch lidí

Wemi
19. 01. 2006
Dát tip
a já mám po maturitnim plese... v konfrontaci s tou fotkou, tady nahoře... je to divná věta

Brambiště
19. 01. 2006
Dát tip
a jakej byl, voe nee? a neodcházejte vod tématu!!

hmm...zaujímavá foto ;D

ch_34
17. 01. 2006
Dát tip
mňo... kdybyste náhodou mířili někdo k severu, zvu vás láskavě na čaj...

ch_34
17. 01. 2006
Dát tip
ha! ha! ha, ha! když nemůžu Praha na sever, může sever ku Praze :-)

Semeno
16. 01. 2006
Dát tip
marten!!!!!!! ty sem taky chodíš jo??? :o)))) wemeno!! Co je to za zprávy? Povídej.. co všechno je , očem nevim?

turandot
16. 01. 2006
Dát tip
semeno, hned po zubaři jedeš pryč?

Semeno
16. 01. 2006
Dát tip
No jasný,.. před chvíli jsem odtamtud přišlo a objednali mě na vrtání!! Je to v háji... a te´d ještě dělám úkoly do školy. .. copak?

Wemi
16. 01. 2006
Dát tip
jaký zprávy, heleďse semeno... jakýýýý??? já to myslela jakože sme se před 24 hodinama viděli... všici a že tó, že už je to zase pryč... mno

turandot
16. 01. 2006
Dát tip
wemeno, poď zejtra na koncert

Wemi
16. 01. 2006
Dát tip
zejtra mám flamenco... přecééé a druhej den maturiťák, to asi neklapne...

turandot
16. 01. 2006
Dát tip
cože ty máš pozejtří maturiťák???

Wemi
16. 01. 2006
Dát tip
mhmhmmm... říkám to už dvěstě let:)) ale vlastně ne moc nahlas... totižto... nó, prostě tak... mám... lístky sou moc drahý, pro vás... a vlastně žádný nejsou... bude mi tam bez vás smutno... ale vlastně si tam vemu vaše fotky a postavim je na stůl (pordilo mi brambiště, dyž sme se náhodou potkaly:)

turandot
16. 01. 2006
Dát tip
dobrej nápad tu mojí si vlož do zlatýho medailonku a koukej se na ní i při tanci ty moje sou taky nechutně drahý serte na něj vám řikám dámy

Wemi
16. 01. 2006
Dát tip
řekla bych ti: seru na něj, ale zaprvý: se mi na něj srát nechce... chci tě vidět, jak v šatečkách a bez úsměvu kráčíš si pro šerpu obklopená lidma, co ti sou srdečně fuk a zahrnována falešnými úsměvy (tak si to představuju) zadruhý: ode dneška nemluvim sprostě! a zatřetí: není technicky proveditelné se vymísit (od slovesa vyměšovat) na ples...

turandot
16. 01. 2006
Dát tip
vymísit/od téhož slovesa se na plese ale jo nebudem to rozplizávat, hej

Wemi
16. 01. 2006
Dát tip
hej, možná že to bude lepší... to nerozplizávat... budu mít perly na krku:)

Brambiště
16. 01. 2006
Dát tip
hele, co to kurňa má znamenat! já sem se teprv ted dozvěděla že stále funguje i tato diskuze..myslela sem že když je ta nová tak automaticky nahrazuje tuhle..počkát..tak TAKHLE JE TO?!vy se tu scházíte za mými zády?! buuuu...jestlipa to ví márty, NO? ta tu totiž taky podezřele nepíše..jen počkejte, zajíci, já jí to vyprdelim!

Wemi
15. 01. 2006
Dát tip
vrum vrum... před 24 hodinama:(((( achjo... to by se na to jeden vyto, có?

turandot
13. 01. 2006
Dát tip
dobroje, nějak ti to pošlu, nebo se uvidíme někdy si myslim.. po zkouškovym a tak se na vás přijedem podívat

Semeno
13. 01. 2006
Dát tip
Martine víš co? A víte co vlastně všichni? Totiž, já včer a bylo v kině a vidělo jsem Mrtvýho muže! A v kině, a to určitě nikdo z vás nemá. No, martinovi to řikám proto, že tam hrál Gibby Haines.. ale už si nepamatuju koho. noo... bezva :o)) sem

Wemi
13. 01. 2006
Dát tip
mrůůůůůů. děti... už zejtra!!!! hahááááá

marten
13. 01. 2006
Dát tip
Vrrrrr, už za 20 hodin. Hurááá

Semeno
12. 01. 2006
Dát tip
......... fjůů, bych sebou vzalo psa, ale.. ..................................................... já příjdu

ch_34
12. 01. 2006
Dát tip
já vám jako chci říct, že jsem překvapení.... :--) mám radost, dneska mi vrátili kytaru, ale je bez strun.. takže stejně nevim, co všechno už nevim

tuhle soboto se ucim. no velkou asi jako asi 10 cm vysokou. tak nejaks to tenkrat kreslila

turandot
11. 01. 2006
Dát tip
v sobotu od tří, chlapi upřesnim kde

turandot
11. 01. 2006
Dát tip
a ví (cheche teďkons v nočnim busem sem se bavila s proklatě starym pankáčem, vysvětloval mi svojí podivnou profesi, seznámili sme se mimo zákon nebo jak se to teďkons řiká)

tak vseho nejlepsiho ty blazne. uzij si to, pac ti zachvilu bude dvacet. my uz vime ake to je. hruza. ja jsem to ani nepostreh a uz sem v tom. a hlavne koukejte zvladnout tu maturu. jo potreboval bych tu tvoji malbu te priserky cos delala u michala na byte. si ji vrazim na telo. tak potrebuju nejakou dokonalejsi verzi. dik a pusu

Semeno
11. 01. 2006
Dát tip
heleť, to jako vod tří??????????? Cože?? Já du na den otevřenejch dveří na češtinu a .. copak jste někdy někdo viděl oslavu která neni vod večera do rána???? Cože? Ve tři ještě nejsem použitelný semeno, moc brzo, nesouhlasim!!!!!!!!!!!!! sem

Wemi
11. 01. 2006
Dát tip
semeno jde na den otevřenejch dveří??? filozofická fakulta? čeština? já taky!!!!

turandot
11. 01. 2006
Dát tip
Gibby: děkuju... na rameno? tyjo tyjo tak to ti jí klíďo nakreslim. jak velikou? a víš ty co, co děláš tudle sobotu? semeno: někdo zas může jen brzo, sémě, si přiď kdy chceš, šmoulo

turandot
11. 01. 2006
Dát tip
pro všechny: OD TŘÍ HODIN ZAPOČÍNÁ V SALOONU/LŮNU OSLAVA! HOSPODA NA KOZAČCE, MÁCHOVA 20 PIVO ZA 17 TEPLÁ JÍDLA STOLNÍ HRY POVOLENY KYTARY NE PSI ANO když pudete z míráku francouzkou nahoru, po čase zahnete do máchovi a ahnedle to uvidíte.

Wemi
11. 01. 2006
Dát tip
tak já si vemu s sebou karty a budeme stavět záchod!!!! (já sem totiž místo kytary ne, četla karty ne, což mě k smrti vyděsilo... zažil někdy někdo nějakou oslavu bez prší nebo vole, padni?) a co udělat alcoholfree party? ne, to nic... a mám přinýst brambůrky a slaný tyčky? taky nic... divný myšlenky mám dneska pokusím(e) se ve tři dorazit... ale stejnak mi to připadá děsně děsně brzo!!! nejsem zvyklá vás vidět tak dlouho... pekelně se těšim

turandot
11. 01. 2006
Dát tip
cože nejseš zvyklá?/ne neopakuj to, tohle je výrok nad výroky

Semeno
10. 01. 2006
Dát tip
Narosenininy,.. a moje divadlo? Co se bude dít? Dívko milá, .. pomož mi.. sem

Wemi
10. 01. 2006
Dát tip
hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa triumfálně... takle hrdá sem

éééééééééééééé

Semeno
05. 01. 2006
Dát tip
Joooooooooooooooooooo Já to vědělo!! Drž se ty Pankrůto smažená, na másle pečená, mastí mazaná..!!!!!

Semeno
03. 01. 2006
Dát tip
je k zulíbání !!!!!!!!!!!!!!! :o))))))))))))))))))))) Myslim že tato dívka je natolik pohledná, svou tváří a myslí osvěžuje prostředí , ..že není nutno sáhodlouze mluviti o její pleti , či jemných rysech,.. důležité je vědět, že je prosycena láskou která jest její aurou......... MT sem

Wemi
03. 01. 2006
Dát tip
prostě mačiatko (to mám vod eileen... slovensky to je:))) jakou pomstu, vyfotíš mi zadek, přimaluješ pár beďarů a dáš ho mně do profilu?

turandot
03. 01. 2006
Dát tip
dofrasaholkokunhůtová, mám z tebe radost/tak držim

turandot
02. 01. 2006
Dát tip
cheche a ty spiklenci vzádu, ty stojej za to, jak se vaškovi prodlužuje nos a brabi hejbe ukazováčkem, cheche jinak: moc ti to slušákuje, kunhůto

Wemi
02. 01. 2006
Dát tip
že je k sežrání!!!!!?

Wemi
02. 01. 2006
Dát tip
já si jich přeju teda hodně... těch fotek, nejdůležitější ale je, aby mi to tam slušelo, ať nemusim bejt zbytečně smutná jo krůta kunhúta je největší sekáč

Wemi
02. 01. 2006
Dát tip
no pohleďte na tu kráááásu!!!!! jeden by se uzáviděl...

Kalim
24. 12. 2005
Dát tip
martino... neblij... jsem řikal, že jsi na tý fotce samozřejmě nejhezčí, to ti musej dosvědčit

Wemi
22. 12. 2005
Dát tip
aháááá, zakládáš si novou narcistickou kariéru?

Semeno
22. 12. 2005
Dát tip
Né, tu přenechám tobě. Ale já jsem samozřejmě nejlepší :o)

turandot
22. 12. 2005
Dát tip
jen počkejte, budete tady mít fotek kolik si budete přát

Semeno
21. 12. 2005
Dát tip
Hehe, fotka semene!!!!!! Takže takhle vypadám:

Semeno
21. 12. 2005
Dát tip

turandot
19. 12. 2005
Dát tip
přiďte je tam! smůla.smutej´k

turandot
19. 12. 2005
Dát tip
eh, tyvaďo neska. od půl osmý. v karlíně na matfyzu. humbuk. myslim, že to sem včera chtěla říct. (omluvy+omluvy+pozvání+)(vždycky je dobrý končit +)

turandot
19. 12. 2005
Dát tip
ale neupřete mi, že smutej'k je krásný slovo.

Wemi
18. 12. 2005
Dát tip
ať to blití obnáší cokoliv, víš, že ve mně máš vždy stoprocentní OPORU!!!! budu ti dávat i otrávený jídlo, aby se zvýšila efektivita tvýho toho... vyprazdňování... holt seš jenou super, tak se nedá nic dělat:)))) ps: smím ti někdy ohořet ruku?

Wemi
16. 12. 2005
Dát tip
tvrdý i ti něco říká?

Wemi
15. 12. 2005
Dát tip
seš nejbystřejší na světě!!!!!!!!!!!

Wemi
14. 12. 2005
Dát tip
wuuuuuuu.... bubububu!!!! vy zlobidla... zkouším vaší bystrost!!!!

turandot
14. 12. 2005
Dát tip
bystrá po prvé!

Cha chá, vy ste hustimíři :o)))) Nebo hustimírky? :o)

Wemi
16. 07. 2005
Dát tip
seš magor.... skorem mi tečou slzy z vokou a neviem prečo:)

co jste to, jak jste to? Mee

turandot
17. 05. 2005
Dát tip
ble, nesnášim abaton, vypadá to v něm jak v kotelně a bazénu dohromady...ble.

Wemi
17. 05. 2005
Dát tip
cože jdete zrovna na gájamasája? he... milí, mí, nejdu ani tam ni do jbc nejedu... chacha, i když vlastně mi do smíchu není, ale chachaaaa... mám antibiotika... nějakej spejšl spálovej streptokok, co ho nikdo jinej nema:) tak čus

Brambiště
17. 05. 2005
Dát tip
vole kery dyk ti řikám že je to v akráči!! wemčo, až taaaaak????na jak dlouho to ještě bude, co myslíš? až budeš zdrávo tak se hezky brzo vozvi, měly bysme zajít na pivo..dlouho sme spolu nebyly..

ch_34
17. 05. 2005
Dát tip
akropolis je u Jiřáku... přes sad přímo dolů pořád rovně, je to kousek... vlastně je to i stejná ulice jako daleko od burundi (tušim), jen na úplně jiný straně (noční přepad doma)
přivez si určitě Krtka, ať jsme aspoň ve třech... sakra... doufám, že to nebude žalostný teda jako doufám, že tam nebudu sám
Marie, je i líto, že stále churavíš, někdy se za tebou stavim, už jsem neviděl věčnost a mnohokrát déle jsme nikde nebyli spolu všichni přijeďte... půjde-li to jen majičko

Brambiště
16. 05. 2005
Dát tip
přátelé kdo z vás jde ve středu na gaia mesiah?(nebo jak se to kua píše..). dejte mi dyžtak vědět, že bychom se případně sešli před abatonem.. jo a kery, mohla bys mi prosím nějak opatřít text na desperada? třeba jen od tvýho táty, bych se to chtěla naučit..hlavně s akordama teda.. líbám vás, koukejte se vozvat chlapi!

Brambiště
16. 05. 2005
Dát tip
sem to zjistila-hovno abaton ale akropolis-což pro mě vlastně nehraje příliš velkou roli, páč stejně netrefim ani do jednoho..takže-gaia-středa 18., 130kč předprodej ku stání a v den konání 150kč, velký sál.pa a brou

Brambiště
16. 05. 2005
Dát tip
sem to zjistila-hovno abaton ale akropolis-což pro mě vlastně nehraje příliš velkou roli, páč stejně netrefim ani do jednoho..takže-gaia-středa 18., 130kč předprodej ku stání a v den konání 150kč, velký sál.pa a brou

ch_34
15. 05. 2005
Dát tip
milovaní! nemohu se za vámi stavit a pozvávat vás osobně... mnohokrát, abyste nezapomněli budete mi největším darem a největší dar můžete mi přivézt jen a pouze vy opět nemám čas, poze na nedělní návštěvě ve Mšeně prosím vás, prosím... řekněte to všem a každému, mluvtě mými slovy pozvěte i Terku a všechny... nemám čas, protože s Kubou pylně uklízíme byt, aby se v něm dalo spát i vám... prosím, přivězte si raději u spacák a karimatku.. nevím, jestli vám budu ještě moci napsat... 21. je sobota.... přijeďtě už v poledne raději... alespoň někteří klidně můžete i v pátek, můžete-li můžete kdykoliv, budete vítáni... přivezte jídlo, pitivo... buřty třebas jakkoliv chcete a modle te se, ať raději prší, má-li pršet... a pokud by přeci jen byly bauře... nebude to vadit.. půjdeme k nám na zahradu do altánu ku grilu... anebo budem jinde pod střechami.. je tu přeci tolik střech...
ve dne tu bývá i teplo... ale je hodně zrándné.. zatím nevydrží.... vezměte si raději něco teplejšího... prosím vás přijeďte.... pro jednu zas krásnou noc společnou... prosím vás.... všechny své milované... a nejmilovanější napište mi, pokud nebudete moci... nebo zavolejte.... (723 162 119) budu rád, i když se ozvete, pokud přijedete... buďte krásní váš Pavel

Brambiště
15. 05. 2005
Dát tip
pavlí já ti velice děkuji za pozvání, ale již sme se o tom bavili-celej víkend makám..tak doufám že se ti oslava vydaří, vše nej a na dálku aspon pusu

Semeno
15. 05. 2005
Dát tip
Teda Bááro, tak ový pěkný neodmítnutelný to bylo, a ty seš na to moc velkej realista, ..já chci a as přijedu, vše teprve ukáže seJeště stále je příliš brzy.. :o)) Na mne.. :o))

Wemi
12. 05. 2005
Dát tip
hohohooooo.... jo, na višeň bych zašla... ale nemáte čas už odpoledne? co vy na to... někam se jí projít a tááák

Brambiště
12. 05. 2005
Dát tip
chmmmm...takže pro ty co to nevědí(ačkoliv doufám, že již nikdo takový neníííí) chci jen upozornit na menší změnu-páeteční večer po zodpovědné úvaze strávíme v hells bells, kde se budem scházet už od pěti, nebot v tuto dobu onen zminovaný rockin pub otvírá a bylo by vhodný klovnout ten hustej stůl v zadní místnosti..když nám bude štěstí přát tak se tam objeví i slunce, mára, kurt a možná mandák..prostě doufám v co nejvíc lidí a ten stůl teda taky, páč je nejlepčí a NÁŠ! tak pa (sice se líp cejtim v naší blízké, levné, důvěrně známé a zaflusané višni, ale to neni tak reálný a navíc je tam nákej podivnej číšník..nemusim ho teda vám řeknu..ale na mě to nezávisí, vše vám popř. může vysvětlit kery)

Brambiště
12. 05. 2005
Dát tip

Brambiště
12. 05. 2005
Dát tip
avi

Brambiště
12. 05. 2005
Dát tip
avi

Brambiště
12. 05. 2005
Dát tip
avi

turandot
11. 05. 2005
Dát tip
hmmhmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMMMMM! kurva ale vážně! mary, nepruď...seš porád nemocná doma, tenhle song si najdeš! vůbec:kdo (mimo báry) jede na hrádek?!¨ btw: michal tam jede se psema sám až v sobotu. v sobotu pět a víc hodin dopoledne. já a snad jiní přijedem kolem poledne-....snad

turandot
11. 05. 2005
Dát tip
já , krtek, semeno?, symbi, mára?, š?, bára?-spíš ne-e, michal a dva psi... kurva ty márty ser na maturu, ten víkend to stejnak neuspořádáš... a nezkvalitníš...

turandot
11. 05. 2005
Dát tip
kladeňáky vítám..ovšem pokud tam bude vašek pomlčka fanda.... a bára....co poznala, že aspoň jeden z mejch rumů je fajn. a jiný asi neznám..jen...zrzka, co má narozky jak káťa, a ty další....co je zárověň klávesák a další jeho kamarádi-... a pudžíny... a dalších moc lidí, co si nepamatuju------ budou tam????

Wemi
11. 05. 2005
Dát tip
hmhmm... sakra, já nepojedu... docela mě to štve (slza v oku)... docela dost... vlastně si uvědomuju, že jsem neustále v moci své mámy a nejsem schopná jí odporovat v zásadních věcech... prostě řekla, že na víkend nikam nepojedu, tak nejedu... sakra, bolí mě v krku a mám ňákou angínu, čí co... děcka, kdy tam jedete? jako jestli vás ještě uvidim... a kdy se vrátíte?

turandot
11. 05. 2005
Dát tip
uéééé koukejte----------

turandot
11. 05. 2005
Dát tip
A VOLAJÍ: KDYŽ LÉTAT ZNÁ AŤ ZVE SE ZLODĚJ VZDUCHU ZATÍMCO ANDĚLÉ POLETUJÍ KOLEM NĚHO VESELE

ch_34
11. 05. 2005
Dát tip
hej hola... na návštěvě u rodičů.... ještě ke mně můžete dojet z dolního náměstí čtrnáctkou... prostě u Jednoty
fňuk uvidíme se

turandot
11. 05. 2005
Dát tip
hoho...nimrám se v přejkladech apollinaira, abych nemusela civět do sociálně kritický prózy...br. kunhy, co se jít projít?

ch_34
11. 05. 2005
Dát tip
rád bych se za vámi v pátek stavil zkusím se uvolnit a najít vás držte mi palce.... válim se v maceškách... jinak je tu dost zajímavý počasí.. už pár dní... každejch deset minut je jinak... leje... září slunce... bauří.... strašidla se rojí... slunce pálivec.... pak korále sněhu.... a déšť pak hned.. a slunce a kroupy.... a mrholení... a vichr.. a sníh.... a macešky.. paráda! člověk je v tom dění skoro šťastnej ahoj.. musím... už hehe... poprvé budu prát záclony....

turandot
11. 05. 2005
Dát tip
uéNÉééé(srdceryvně) jak si aktivní a romantická, vodstrkalas mi fešáka charlese jak na běžícím pásu z nedohledna...

ch_34
11. 05. 2005
Dát tip
možná nepřijedu... ale kdy vás mám pozvat k sobě na narozeniny.... achich ach.... čarujte, ať radši sněží než prší... ať neni mokrý dřevo

Brambiště
11. 05. 2005
Dát tip
Chlapi..takže-doufám, že se v pátek všichni ve zdraví (i v nemoci, wemčo) aspoň sejdem na višňovce, hm????????ráda bych vás všecky viděla..navrhuji šestou až sedmou hodinu, čas je minimálně do jedenácti, tak mi neřikejte, že to nestíháte..já tam budu..klidně sama. tak. těšim se na vás

Brambiště
11. 05. 2005
Dát tip
ještě avi

Brambiště
11. 05. 2005
Dát tip
dobře a poslední avízo kurva

Wemi
10. 05. 2005
Dát tip
hmhmmmm.....

turandot
09. 05. 2005
Dát tip
ou, danny boy, the pipes, the pipes are calling dohajzlu, poslechněte si to, protože to mám pořád celej den v hlavě.

ch_34
08. 05. 2005
Dát tip
ve středu nebo v úterý bych se rád podíval za vámi nemohu vám dát nijak vědět... tak vás budu asi obcházet podomě :--) pusu vám všem

ch_34
08. 05. 2005
Dát tip
sladké stěhování v noci mi sněhová smršť vyrazila okno... (myslel jsem, že to je jenom ve filmech)

ch_34
08. 05. 2005
Dát tip
hmmm... jestli budu mít jak dát vědět... a bude-li čas, podívám se za tebou do Mělníka.. přecijen jsem tam nebyl..... ani nepamatuju, kdy to bylo ale asi moc času nezbyde
kdyby se za mnou chtěl někdo stavit... tak autobus stojí padesátku a bydlím v Podzimní 54 (Jablonec 2 — Šumava) ....u Jednoty hmmmm. kdybyste stáli na Horním náměstí a čučeli na funkionalistickej kostel nádhernej Nejsvětějšího srdce Páně, všimli byste si uličky jdoucí z levé strany za něj (mezi kostelem a letním kinem)... vydáte–li se po ní, po pár metrech v zatáčce jsou schody vedoucí přímo dolů.... a půjdete–li stále rovně po těchto schodech a dále.. a dále do protějšího kopce.. podél kiny Oka... a pořád rovně a nebudete–li se ohlížet, abyste nezkameněli... dojdete až na ten kopec a tam je lehce secesní dům s hnědým plotem naproti hřišti a panelákům.... tak tam já bydlím.. tam je Podzimní 54, 466 02 Jablonec nad Nisou — Šumava
z autobusáku... když najdete Podhorskou ulici... která vede od Rampy dolů kolem hospody Techtle mechtle... z parkoviště autobusovýho na ni vede průchod.. skrze dvůr této hospody právě... a najdete–li ji.. půjdete touto dolů... stále.. kolem antikvariátu Runa... a pod ním hned je křižovatka... i tudy půjdete stále rovně.... dozadu... (směr Tanvald dle ukazatelů)... běžte po levé straně... ačkoliv popravé je trefika (větší a v domě)... stále rovně... až uvidíte dvě vily... jedna z nich je ZUŠ a ta hned za ní je Dům dětí a mládeže Vikýř... inu a tam narohu... zahnete vlevo.. dokopce samozřejmě.... (na tom rohu by měl být nějaký menší koloniál) a až nahoře... zahnete vpravo...... a hned.. po pěti metrech asi.. zas vlevo uzounkou uličkou.... a vyjdete hned u mého domu... (resp. je to ten hned po vaší levici)
je to jednoduché.... Semínko děkuji... spát je opravdu kde.. je tam matrace v patře.. které je celé spací je tam manželská postel... je tam gaučík... a spousta místa nazemi a neni tam zatim nikdo jinej než já

papouch
07. 05. 2005
Dát tip
tur.: vono se to pak zvrtlo, já bych aj jó, ale ďvč se myšů bójí

ch_34
07. 05. 2005
Dát tip
zase skok upozorňuju, protože bych vás raději pozval osobněji... vím, že to úplně se všemi nepůjde... ale mohu se snažit (na oluvu, člověk toho opravdu nemůže napsat tolik... ani tak, jak by chtěl, když musí tak zběsile skokově a rychle) mám vás moc rád lidi jsou legrační zas letím do tyrol he, he... exodus

turandot
07. 05. 2005
Dát tip
------------------------------------------------------------ mam vas rada, chlapi. a konec.

Wemi
04. 05. 2005
Dát tip
nevim, jak si to myslel... ale říká se: první slovo platí atd.... jo... já chci taky umět vkládat obrázky

turandot
04. 05. 2005
Dát tip
to se přece neřiká tak výhružně: warning, i will invited you... dejte si bacha, upozorňuju, že vás pozvu... (zní to divně) (chjo 21 je dost) (myslim, že rači budu slavit jarního ježíška. kolikpak mu asi letos bude...jedenáct? pověz semínko, ať můžem vypracovat přání)

turandot
03. 05. 2005
Dát tip
tradá-tradadá nefotogenickej ĎÁBELSKEJ GULÁŠ--- nejklidnější chlapík: nadšenej cestovatel vlakem/ návštěvník semináře rétoriky a stylu, chemie a ostatních předmětů v úkrytu pod vlasy za krkem/ dokonce i u piva na vartě se mu líbilo... abyste ho všici zhlídli, sem myslela...(rozpačitě...takovej kravál kůli strakatýmu potkanímu svrčkovi, viďte)

turandot
03. 05. 2005
Dát tip
eště avi pro papoucha, kerej aspoň uvidí o co přišel... jestli si na to tedy milý papouchu pamatuješ, to je on..krysátko jedno, chjo... tou poštou bych ti ho poslala, kdybych věděla jak to dopadne..nakonec ho tejrala během celej den a noc velká krysí vobluda, až byl unavenej a ta holka, co jí vlastně ani neznám ho zašila někam do říčanskýho zverimexu. fuj jí-

ch_34
03. 05. 2005
Dát tip
jděte doprdele s prvnim májem! ať všechny třešně shnijou! ---------------- předběžně vás upozorňuju, řže vás pozvu na své narozeniny, které bych rád skoubil se Semeními v sobotu 21. května u táboráku v Srnčím dole (jižně od Žižkova Vrchu v JBC (dopravu má nově zajišťovat i HOTLINER -tz. že to bude levnější)
zítra... zítra pojedu na majáles... už musím... ahoj

ch_34
03. 05. 2005
Dát tip
(s tim 1. májem jsem to zase tak nemyslel.. miluju třešně!)

turandot
02. 05. 2005
Dát tip
i mě to odpusťte. (přísahám, že ze mě neni vidět ani hlava) přispěju taky svou troškou do jadřince: i já vás miluji! inu ale dnes volám: zasrané jaro! (je to trochu závist, anóbrž to vypadá, že zas pár dní skejsnu v brlohu. doháje! pyly! doháje! slunce! apod.)

Wemi
02. 05. 2005
Dát tip
seš zase nemocná, ty naše křehotinko? to už snad není možný, možná se zejtra zastavim... můžu? kunhútice jedna šílená, není ti co odpouštět... z mý strany

turandot
02. 05. 2005
Dát tip
jasan, wemčisko, i když, netroufám si počítat kolikrát do měsíce leháš ty... seví..přilez na čaj a brambory..hehe.

Wemi
01. 05. 2005
Dát tip
byl pozdní večer, první máj, večerní máj byl lásky čas hrdliččin zval ku lásce hlas... vypadá to, že uschnu... tohle je první rok, kdy mi nikdo nedal pusu... ani pavla... ale miluju vás... a to mě živí...

Semeno
28. 04. 2005
Dát tip
Prosííííííííííím vemte mě kamkoli sebou, jak vás tak poslouchám, jede každej po svym, já vás chi vidět všechny, a tak hrozně hrozně hrozně moc chci bejt s váma a kdyby zbyl čas chci jet na chatu, jo pak příští tejden budu každej večer v praze, sice dost unavený ale přec semeno. Budu totiž jezdit na praxi do přerova. Takže takhle ňáko. Miluji vás a úplně mě to drásá

Brambiště
27. 04. 2005
Dát tip
tak hele, já nemám žádnou španělku-ikdyz omlácené mé dřívko, pravda, je..za stopade nikam nejdu, už jen proto že to neznám a hlavně budu do půl pátý v práci-minimálně..nicméně bych vás ráda viděla, nechci teda moc předbíhat, ale viděla bych to na půlku nebo jak dnes pravila kunhi-udělat vohen třeba na dobrý vodě, vzít nástroje, lidi a buřty a kalit..a kalit..a kalit..ale kdo ví, jak to všechno bude..zatim pa

Wemi
26. 04. 2005
Dát tip
wemeno se neutrhlo ze řetězu... voe... to spíš se zamotalo do klubka nití nedorozumění se svojí máminkou.... a maminka se vztekala a nemluvila a já jsem byla klidná jako beránek... hm, to taky přehánim... že audislave zrušili? to vím už pár dní... a nějak mě to štve... až do podzimu čekat... vrrrr, to je na nic... a čarodějnický setkání... jako každej rok plánujem něco se třídou, nebude tam ale ani pavla ani lucka prunča a bůhví jestli moje šarkyna dorazí... mnooo, každopádně jestli mě petr nějakym kouzlem nedonutí, abych s nim a jeho kumpány (včetně maxe) odjela k němu na chatu stavět podium pro punkové kapely, půjdu na půl cesty.... tak pojďte taky... na tej louce je místa dost a kytáráám se tam taky bude líbit.... a vám taky a mně s váma taky... cococo? nebo jste vymyslely něco lepšího?... heheeeee

turandot
26. 04. 2005
Dát tip
prej na strahově v nula-sedmičce je nějakej dobrej koncert punkovejch kapel, jestli ste už o tom neslyšeli z jinejch zdrojů... bych tam šla. před den budu asi na leteckym dnu, ale večer bych to rozpálila...

Wemi
26. 04. 2005
Dát tip
nula sedmíčkáááá? kdo ti to řekl.... strahov je supr, i když nevim, proč... pivo tam neni levný, blbě se tam sedí.... a je to divný, ale mně se tam líbilo a kdo tam hraje, to nevíš?

Wemi
26. 04. 2005
Dát tip
30.04. 2005 19:30 Ex Models (usa), Esgmeq Baví vás trávit Čarodejnice pálením pneumatik ve společnosti folkáren drnkaných na otřískanou španělku. Nebo by jste radši něco lepšího? Jeden tip by tu byl - vystoupení Ex Models bude bezpochyby psycho koncert roku. V Praze budou hrát v sobotu 30. dubna na 007 spolu s Esgmeq. Ex Models se dali dohromady v roce 1998 v Brooklynu a od začátku si získali respekt především díky bláznivým koncertům. Krátké, intenzivní a jakoukoliv běžnou strukturu ignorující no-wave vypalovačky se pak už navždycky staly poznávacím i odstrašujícím znamením téhle úchylné kapely. Představte si nervní atak ve stylu Devo, zesílenej až na bolestivý maximum. Ex Models jsou víc rock'n'roll než Melt Banana, víc punk než The Seconds a jsou ještě víc pošahaný než třeba The Chinese Stars. A teď si představte všechny tyhle kapely rozmlácený a rozprášený na nejmenší částice a poskládaný dohromady nějakým úplným magorem. 22.00 Hip Hop Party Orion, Wich, Trafik CENA: 150k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wemi
26. 04. 2005
Dát tip
tos myslela?

turandot
26. 04. 2005
Dát tip
už to tak vypadá... Esgmeq, jojo to je vono... mára včéra líčil nějakýho jejich bubeníka dosti živě.. s tim vstupnym to taky řikal, že to bude mastný... tak vám nevim... JE POSLEDNÍ ČTVRTEK V MĚSÍCI____POLEZTE NA KRYCHLI!!! sobota je daleko..

Wemi
26. 04. 2005
Dát tip
hmhmmmm.... já tam za stopade nepůjdu.... a na tu krychli, uvidíme....

turandot
24. 04. 2005
Dát tip
vrrrr gotice, chlapi.

ch_34
24. 04. 2005
Dát tip
zítra jedu s Anetou do Prahy, chce nakupovat, tak se třeba ozvěte

Wemi
24. 04. 2005
Dát tip
jaká byla gotika... co co co? povídej, turandot, povídej... já prožila víkend plnej vášní... o tom později... chvílema to bylo hnusný...

Wemi
20. 04. 2005
Dát tip
hej, plány na víkend... báro! juaký máš? a co semeno... a márty dý... víte někdo něco jo vlastně krom toho, že kunhútisko, semeno, bára a míša jsou pryč.... a sakara... víte někdo, co bude dělat márty?

Wemi
18. 04. 2005
Dát tip
houhouhoupy hou.... tohle byl jeden z nejhezčích víkendů na světě... nezdá se vám? opravdu si myslím, že jsme si to řádně užili.... miluju vás a miluju pátek, kdy jsme zase my děvčata seděla v jedný hospodě, když už ne u jednoho stolu (viď báro:))).. taky posílám pusu:)

turandot
18. 04. 2005
Dát tip
byl. teda myslim, že byl krásnej tenhle víkend-

Brambiště
18. 04. 2005
Dát tip
..bych řekla tyvoe..

Brambiště
16. 04. 2005
Dát tip
tak se to včeeeera vydařilo, co? :o) hehe, good akcička :) jen ste mě teda většina dost vytáčela s tou vaší separací-trapáci!!!!jeden krtek to začne-jako obvykle-a zbytek jako hloupé stádečko se po něm opakuje!! a márty vám, chudák, zabookovala tak dlouhej, pěknej stůl.. ale díky vám za včerejšek. tak moc se mi s váma líbilo. a ty všechny líbačky-to byl teda malej úlet :)))) jen doufám, že se na mě václav nebude zlobit. právě spinká-jako nemluvně. nato že ještě před třema hodinama plánoval, že jestli já usnu tak von bude čumět do stropu se docela seknul..a proto vám píšu taky ted.už sem se vykoupala, skoro mi už uschly vlasy, najedla sem se, uklidila sem mámě prádlo z balkonu, vyřídila mejly, stáhla a následně skoukla fotky ze včerejška..a on stále spí..asi mi to nedá a pudu na cigáro..když teda furt jen spí..=) pussu vám!

Brambiště
14. 04. 2005
Dát tip
tak sem tady, zasejc po létech..doufám, že se zejtra se svými milým "zedjéčky" uvidím, neb většinu z vás sem už dlooooooooouho nepotkala..(smutné fňuk....). víc nemám co dodat. jen sem vás chtěla pozdravit. a říci vám, že vás mám ráda, bejci

ch_34
14. 04. 2005
Dát tip
boží! promiňte

Wemi
13. 04. 2005
Dát tip
hmhmm... tak sedim ve škole... teďkon... děcka, jsem utahaná jako nikdy dřív... deset dní... dneska je ten poslední... já nevim.... sobota\ je šestnáctýho?

ch_34
13. 04. 2005
Dát tip
sobota je šestnáctýho

Wemi
13. 04. 2005
Dát tip
holka moje zlatá je pryč....

ch_34
12. 04. 2005
Dát tip
máme tam prostě běsnit jako obvykle... he, he (ačkoli trochu chcíple nynější náladou) proč si myslíš, že tam jdu s Jirkou? hmmm, tys nás vlastně nikdy neviděla spolu na koncertě asi no, vypadá to asi tak, že mu skočim v jedný chvíli na záda, pak spolu tančíme poněkud homosexuálně... pak zas na záda... a jedeme pogo.. a to je pak docela uchylný... a kolem nás skáče Verča
rád se s vámi sejdu v sobotu již před tím napíši vám

Semeno
11. 04. 2005
Dát tip
Nejni pravda . Kdyžs napsal včera, rozumí se v sobotu, ..a to já vidělo více. 2kravíny a jeden koncentrák. Na vlastní kůži a strach. A též jsem se opět více zamilovalo,.. má zlaté kudrlinky, milované oči, pusu jako růži, .. řekla mi že má ráda moje oči, minule že se jí bude stýskat,.. už na ni nejde nemyslet pořád.Ach je mi teď pořád nádherně, ale o to více unikám pocitu povinnosti, který mi udržoval prospěch ve škole,.. místo abych četla co je v sešitě čtu jména a obrazy,..její, a mých lásek. ..nerozplývám se a nesládnu. Jen zažívám intenzivní krásu. Ačkoli, jako vždy. Vše při starém a stejném. Kunhútko, myslela jsem na tebe a wemínko celou neděli. Chtělo jsem ti zavolat, ale nemohlo, páč jsem den trávilo v Litoměřicích, kde jsem bylo okouzleno Azavakem,..nejkrásnějším psem světa. Když ho spatříš, neuvědomuješ si fádnost či absurdnost okolí,soustředíš se jen na něj, až ho nevidíš, jen zažíváš pocit, jak dýchat voňavý vzduch na konci světa. Jak tedy proběhla seminární práce? Kdy budeme vyrábět Tvrdohlaví mobil? Co mám zprostředkovati a obstarati? Love sem

ch_34
11. 04. 2005
Dát tip
hmmm, Semínko, buď se Krtek odbarvil a změnil pohlaví anebo by mohl začít žárlit (anebo naopak?) ale určitěs neviděla, co já potom... v noci ještě sněžilo.. a to tak, že to byl vichr sněhovej

turandot
11. 04. 2005
Dát tip
hehe šnekáč je láska sama o sobě? tyvole ty jatka v seleticích, to sem se třásla...jatka a pekelně moc berušek a pes jak písek, jak pískovej lev, mravkolev...sendynka huňatá a medová.. sem energicky/energeticky mimo, neboť lítám a tryská ze mě štěstí a dobrá nálada a skáču a vůbec: todle nečtěte, rači se koukněte na obrázky medka. jo a dám sem znova toho králíka, páč ste mi ho zakecali. jak můžete zakecat tak parádní vobrázek, to mi povězte(ale nemyslim to zle, abyste věděli)

ch_34
11. 04. 2005
Dát tip
veselý hrátky na jing a jang zachraňte koně! mně neni do smíchu nikdy v pondělí asi
když už se to zakecalo: tak se zeptám znova kdo se mnou, s Verčou, s Jirkou et cetra půjde v sobotu 16. (tedy tuhle) do ČT na Fixu nechť se ozve (a nejpozději se srazíme ve 20:30 na půl cesty)

ch_34
11. 04. 2005
Dát tip
vám sem toho králika dám já, když na to zapomněla... asi zapomněla http://www.sweb.cz/ruffians/medek-kralik.jpg: Králík od Medka

Wemi
11. 04. 2005
Dát tip
hoj.... semeno, ty jedno semeno... v litoměřicích... pes... jedu tam zejtra, nejdřív nás společně proženou koncentrákem, abychom si uvědomili hrůzy již dávno napáchané, pak nás vysaděj v litoměřicích a násilím nás odtáhnou do pizzerie v modřanech... děti, ani nevíte, jak bych vás chtěla vidět... pod očima mám kruhy (jako záchranný, ale né tak pruhovaný), taky jsem zvracela, fandila spartě na fotbale (tam jsem musela povinně se svou austauschpartnerin jít), viděla jsem spoustu nácků, spoustu magorů, co jenom řvou a divně se koukaj.... taky jsem zjistila, že praha je v podstatě jeden velkej obchod a hospoda... a že i v německu jsou outsideři.... vím asi tisíc výrazů pro sex, pro penis... umím říct, že jsem duchem nepřítomna a bláblá.... sommerschluss verkauf... kdo to ví odpoví.... o víkendu? miluju vás

ch_34
11. 04. 2005
Dát tip
německy umim: seznamovací: meine Liebe, komme fike! vyznávací: bis zum Tode treu brací: ja wohl! a milovací: ich liebe dich bis zum Tode treu — jak jsem řekl
já už přestal rozlišovat města, prostě jenom přecházim z ulic do ulic asi bez domova

turandot
11. 04. 2005
Dát tip
wemeno: pátek-višňovka-márty dý oslava-18:00-vrchni:brácha vrtule. a jináč kdybys chtěla se mnou jít zejtra na gotharty na dobešku, tak se vozvi..tak do šesti.

Wemi
10. 04. 2005
Dát tip
vy jste teda kulišáci...

ch_34
10. 04. 2005
Dát tip
kdyby byli na Symbiho chatě, tak by mě dost nasrali... teda... ona ta chata není úplne Symbiho, ale je 20 minut ode mě asi jsou spíš u něj doma, že jo?

ch_34
10. 04. 2005
Dát tip
kdy budete zase hrát? budete, že jo? zrovna teď mi není veselo škoda, že nejsou tady

ch_34
10. 04. 2005
Dát tip
včera jsem viděl běžet bažanta přec selej horisont, prošel mezi šesti zajícema, nechal přejít dvě ropuchy a čekal, než tak vykonají, viděl kachny natahovat krky po hladině dopředu a pár kaprů vyskočit, viděl jsem taky racka... a nikdo jinej to neviděl

Semeno
09. 04. 2005
Dát tip
Wemínko na nás kašle, a my zase kašleme na Pavla. To se mi nezdá jako rovnováha.

ch_34
09. 04. 2005
Dát tip
má přece tu germánku doma, a určitě s ní musí pořád všude chodit, kázat jí o Václavovi, o Šemíkovi, o bazilišcích, o císaři, o tý ošklivý hlavě označující hladinu povodně et cetera, et cetera, et cetera myslela, že kníže měl bejt minulej tejden teď hodně tápu v paměti, ale myslim, že říkala, že germána si bude doma hřát dvě neděle myslíš, že se všichni smějou a vypadaj před ní růžově? (jako, před germánkou)

ch_34
09. 04. 2005
Dát tip
co to je "blog"?

ch_34
07. 04. 2005
Dát tip
no, ještě je u nás cyrkus... neni to sice cyrkus Praha.. ale je to cyrkus s gepardem, hrochem, slonem.. a tak....

Wemi
07. 04. 2005
Dát tip
a neni cirkus s měkkym i?

ch_34
07. 04. 2005
Dát tip
to si piš, že je! ale tohle je fakt tvrďáckej cyrkus maj hrocha!

Semeno
07. 04. 2005
Dát tip
Ach jo, mám pocit jako kdyby tady bylo někomu smutno. Si myslim že budu na praxi,..ale třeba budu mít chuť si jít zařádit, ale mrzí mě že je to zrovna fixa, ..mám teď náladu na úplně jinou muziku, ..ale co je dnes nemusí být zítra.. wemínko,..miluji tě a chci tě vidět, půjdeš v pátek na Gottharty nebo jak se to píše,.. nebo bys raději se mnou strávila sobotu u mě na chatě, s mou babičkou, dědou a gladiolami?

ch_34
07. 04. 2005
Dát tip
chcete někdo trávit pátek a sobotu v Hradci? budu tam úplně sám.... vezmu s sebou pytlík bombnů bombasticky kyselejch nebo sladkejch... pepřovejch? když to pomůže

ch_34
07. 04. 2005
Dát tip
mám v rukávu schovanou prosbu

turandot
07. 04. 2005
Dát tip
Wemčo, hale, kedy ti odfrčí ta freundin výměnná?

Brambiště
07. 04. 2005
Dát tip
přátelé....tuto sobotu-vlastně asi i kus neděle, možná i noc z pátku, se může pobývat u symbiho..teda řikal to..někteří o tom už víte-míša, krtek, márty, jiní ne-e, takže proto píši..já se tam snad ocitnu s václavem v sobotu po osmé večerní, ale druhej den ráno zas pádim do práce..přesto bych vás ráda viděla. jelikož nemám kde a kdy jinde a jindy, byla bych ráda za tuto sobotu..symbi vás jistě též rád uvidí..leda by se někomu chtělo v pátek do hells, ale vy asi půjdete na gotharty..zkuste s tim víkendem něco udělat..mám vás ráda..

Brambiště
07. 04. 2005
Dát tip
.

ch_34
06. 04. 2005
Dát tip
fakt divnej králík... vim, budete na tom šermu ale asi ne všechny.. nebo jo? jak jsmte se dostali k Hlasovi (marie dej mi čaj-marie dej mi sílu)? —vybavuju si hodně situací, kdy jsem k tomu došel já.. ale co ty?

ch_34
06. 04. 2005
Dát tip
chjo

turandot
06. 04. 2005
Dát tip
mám semenní video, co točila ráchel. a tohle je prosím mikuláš medek.

ch_34
06. 04. 2005
Dát tip
už to vím

ch_34
06. 04. 2005
Dát tip
ehm ještě jsem vám neřekl, že v sobotu 16. dubna budu na FiXe v ČT takže, ... kdyby někdo rád se mnou
tohle mi napsal Pavel Anděl: Zdravím, velmi nás těší váš zájem a rádi vás přivítáme na LIVE vysílání Noci s Andělem s Vypsanou fixou. Buďte, prosím, v sobotu 16.4. nejpozději ve 21:30 hod. na hlavní vrátnici ČT na Kavčích horách, ulice Na hřebenech II, Praha 4. Buďte oblečeni tak, aby vám bylo milo a zároveň, abyste mohli řádit, až fixa spustí. Bohužel není v našich možnostech zajistit noclehy. Pavel Anděl
takže, pokud chcete, tak mu asi napište na noc@czech-tv.cz anebo to řekněte mně, a já mu odpovim, že nepříjdu sám... anebo tam prostě přijďte příjďte.... (lákavě)

ch_34
06. 04. 2005
Dát tip
a víte, co? už jsem mu napsal, že ho potěšim ještě víc, že nepříjdu sám...
kde jsou Kavčí hory.... (ups)

ch_34
06. 04. 2005
Dát tip
dobrý bože, vlastně..! vlastně! Míšo, Míšo, chceš tam jít?

ch_34
05. 04. 2005
Dát tip
12. dubna — v Hradci Králové přednáška o alchimistickejch symbolech 22. dubna — Ibl 22. narozeniny 23. dubna — ve Vagonu Plastici a taky Mezi ploty a Folkovej kvítek
dělejte si s tim, co chcete.... ale vlastně vás i zvu na setkání

ch_34
05. 04. 2005
Dát tip
a prvního května... a noc na prvního.. asi budeme někde v Praze.. asi na Vyšehradě, či Šárce nevim, kdo všechno... asi já a Luboš nebo Kuba třeba Jirka vůbec nevim

turandot
05. 04. 2005
Dát tip
mezi ploty... klára o nich neska v anežce mluvila/anežka přes rétorikou/...marie dej mi čaj-marie dej mi sílu... chjo. 22. a 23. sem v libuši nebo jak se to menuje...

turandot
05. 04. 2005
Dát tip
neni to fascinující, kurva?

ch_34
05. 04. 2005
Dát tip
je.. nějak tak to vypadalo nad postelí, kde jsem přišel o nevinost ble ale je to fascinující; čí to je?

Semeno
04. 04. 2005
Dát tip
Sternenhoch až přes jeden víkend. 8.4? Řekni že deš a du.

Semeno
04. 04. 2005
Dát tip
Sternenhoch až přes jeden víkend. 8.4? Řekni že deš a du.

turandot
02. 04. 2005
Dát tip
kurva, tys ji marzty nesehnala?... sakeera... špatnej den, ty\vaďo... zpitej trovhcu...sakra, to tam tma pudem sami/samy...dohajzlu.márty----moc druhů\úmoc hospod...

turandot
01. 04. 2005
Dát tip
klíma-KLÍMA-KLÍMA! SEMENO? KDY, VOE? V NEDĚLI? v neděli můžu....

marten
01. 04. 2005
Dát tip
semeno, co ten febiofest? pudem na něco, že jo? 8.4 tam budou hrát Gotharti - zadarmo!

Semeno
31. 03. 2005
Dát tip
jojojojojo ale nevim jestli wemínko by chtělo wemínko ..nemam mobil, takže tě uvidim a to ještě nevim, v krajním případě v neděli. Dostaneš medové bonbóny, jo a vlastně nebo bude promítání Utrpení knížete Sternenhocha, u mne,..tudíž :o))tam sem love wem

Wemi
31. 03. 2005
Dát tip
hmhmmm... jen kdybych tak věděla, kde je kaštan, že:) semeno, ty hlavičko... kdy bude promítání? kdy... potřebuju si všechno rozplánovat and so on... hmhmmm medový bonbönky... chachá...

Wemi
30. 03. 2005
Dát tip
haúúúúúú..... vivat víkend...!!!!! co budete o víkendu dělat... já mám asi volno a ráda bych vás viděla, protože mi v pondělí přijede návštěvnice aus Deutschland a to vás asi zase tejden, spíš dvá neuvidim... vim, že je to moje chyba... a bláblááá... ale tak kdyby něco... snad... tak se ozvěte

ch_34
30. 03. 2005
Dát tip
vždyť má darcy koncert v Kaštanu kam teda nepudu jedině v případě, kdyby tam jel Jirka, a já mu to nerozmluvil, páč on neví, že tam nepudu —protože před tím, kdy jsem to nevěděl jistě ani já, jsem ho přemluvil a trochu nadchnul mám vás rád (p.s.: kdyby měl s sebou darcy náhodou to demo.. ha, ha... asi mít nebude, ale, kdyby měl, tak mi ho vemte)

Semeno
23. 03. 2005
Dát tip
no hm

Brambiště
22. 03. 2005
Dát tip
tak tady píšu za svou maličkost, míšu a václava! koncert byl velmi pěkný, vavřinec jednoznačně nejlepčí-z toho co sme stihli..kunhi-ste hustý! fakt jakože málo moc :)))) semínko!!!!!!!!!!!!!bílé víno miluji nejvíce ze všech vín!!!!!!!!!určitě ho někdy dotlač, zlískáme se spolu :-) a koukej se mi brzo vozvat, potřebuji s tebou mluvit.

Brambiště
22. 03. 2005
Dát tip
.

Semeno
21. 03. 2005
Dát tip
Achich ach Achich och, pročpak pláče žlutý hroch? Mám francouzské speciality typu vína bílého, sýrů plesnivých, šunek sušených, salámů kořeněných, bonbónů medových, čokolád alkoholických i ne,.. a takže,...ač přijedu opožděně vzdáti hold svátkům velikonočním,..budete se míti snad o to více na co těšiti,.. Přesto mne samotné nepřetěšíte. Love sem

turandot
21. 03. 2005
Dát tip
love tam to je ta básnička z čekárny doktorky melicharový... těšim se, Semínko mé milované.

Semeno
21. 03. 2005
Dát tip
hele pijete bílý víno, že jo?

ch_34
21. 03. 2005
Dát tip
Míša raději velice, než červený, má bílý.. dobrý výběr, Semínko. Abych ti popsal ten koncert... Nikdo na celym Žižkově nemá tušení, kde ta hospoda je, ani že nějaká taková vůbec existuje. Takže jsme s Verčou unaveni stopem z Hradce běhali po Žižkově asi 2,5 hodiny... a to jsme běhali od Jiřího z Poděbrat až k Vítkovu. Když jsme dorazili (díky Wemení a internetí pomoci -ani eurotel asistent nám nepomohl, ani taxikáři, ani zlatý stránky), hrála Nazapomeň na kočku, jejichž kytaristy to byla oslava narozenin. Dali jsme si s Verčou pivo (1 každej a platil jsem... heč!). Pak začal hrát Vavřinec Studnička... a bylo to vážně dobrý. Nezapomeň kočku měli vážně dobrej konec a Vavřinec Studnička vážně dobrej začátek. Víc jsme s Verčou nestihli, protože jsme museli jet na Čerňák. V metru měli všichni tulipány, jenom jedna ženská měla umělou růži a tři karafiáty. Takže nevim, jak to pokračovalo, ale bylo to výborný, když jsem tam byl. Bylo tam asi 7 černejch psů a jedna unavená ženská, která vyháněla všechny z parketu, protože tam chtěla bejt sama.. a pak děkovala. Ale nebylo to ani tak hezký, jako zrůdný. Bára tam byla s Vaškem. Ale nějak zapomněla na sestru. No.. a ještě jedna holka mě tam zdravila.. ale nemám skoro ponětí, kdo to byl. Ale asi mě znala, tak předpokládám, že to byla ta, co napsala ten text "mha přede mnou, mha nade mnou...". Kaktus byl skvělý! ale Verča mě s nim štvala celou cestu, protože ho zpívala. (Náhodou zpívá už líp, ale obludně u toho tančí.) Naštěstí v autě usnula... he, he... No... celkem to bylo dobré.
prostě teď budu muset jezdit do hospod kamkoliv, když nám zavřeli Rampu. takže mě, drahé Semínko, můžeš klidně pozvat na koncert v Mělníku.. či onde.
stačí ti to? nebo chceš vědět víc? jestli víc, asi se budeš muset zeptat Martiny nebo Báry jo, jo... buďte pozdraveni, skřítkové

Wemi
20. 03. 2005
Dát tip
jaký to bylo? co? já jsem nějak nemohla přijít...

turandot
19. 03. 2005
Dát tip
hehe nepřídu...

turandot
18. 03. 2005
Dát tip
týjo dyk to je dřív než večerníček?! (snad, snad přídu, kurňa, bych chtěla)

turandot
17. 03. 2005
Dát tip
hlavně, aby tam nebyl kolben, to bysme si nedali tak akorát pivko za ten večír a pak schlíple neodešli...(chjo, to se obávám kvůli vám, páč já si stejně dám to jedno pivko, budu si hrát na vaška celej večer, hehe, protože ty antibiotika zasr...no proto prostě) no a na kunhůtu bych šla..

Wemi
16. 03. 2005
Dát tip
děcka, myslela-li jste si někdy, že u mě budete tento pátek spát, že se budeme moct upít k smrti... že budeme spolu až do rána a že se budeme mít krásně... HOUBY!!!! nechala jsem se unýst slibama mý maminky, že odjede, že to zařídí... vykašlala se na mě... pepa musí v sobotu do práce, takže bude doma a máma s nim... a brácha taky... všechny jsem je prosila... a skončilo to dneska ráno otázkou: a to si sem chceš vzít ty svoje kamarády?! mnoo, nic... mám slzy ve vočích a mrzí mě to... protože jindy už to nepůjde... mrzí mě, že jsem tě, báro, donutila si předělat brigády podle tohodle pitomýho pátku.... symbimu se zas omlouvám, že bude muset jet domů brzo... proč mi to slibovala? hrozně mě štve ten přístup... ale na višeň půjdem.. žejo? půjdem... a třebas se stane zázrak a celá moje rodina se na jeden večer propadne do země... i s pepou... a v sobotu že se zase objeví doma s úsměvem na tváři... halalíííí, miluju vás....

turandot
16. 03. 2005
Dát tip
ou ty skorobabo. upijem se k smrti jindy. snad ta višeň. kolik višní, tolik třešní nebo jak to tam je.

ch_34
16. 03. 2005
Dát tip
včera v čínském bistru jsem poznal, že nejlpší je stejně se přejíst... děvčata milá... přátelé moji pražští... mám vás rád Symbi, děkuju

Brambiště
16. 03. 2005
Dát tip
hele chlapi, upít se můžem stejně, ne-e???????? sice ne ku smrti, ale to by nebylo až tak zdravý.. deme slavit wemenní dospělost, tak to stejně nebude jen tak vobyčejnej večír.. wemčo, ty služby mi fakt nedělaly problém, neboj sa. míšo, zpíjet se můžem kdykoliv se nám zachce (tak-skoro kdykoliv..) :)))) já si myslim, že pokud nám bude višňa (nebo spíše její personál) přát, tak nás netlačí ani čas, a ani moc ty peníze(v porovnání s jinými podniky..), takže si to určitě užijem i tak. a ted se ptám-kdo všechno de v sobotu na kunhi koncert? pojdteeee......at je nás co nejvíc. já sem sice do vosmi v práci (jak jinak taky, že)ale přijedu určitě. doufám. budu se snažit. jen bych, kunhi, potřebovala znát zase všechny informace a podrobnosti, bych věděla co a jak. beru s sebou opět václava a sestru-nemáte-li nic proti.. wemčo, václav na tu voslavu nejde..vim že ti je to asi stejně fuk, mě to teda trochu mrzí, ale o to víc panáků si můžu dát, co :o) mám vás tůůze ráda a těšim se na vás. mlask!!!!!!!!

Brambiště
16. 03. 2005
Dát tip
a ještě avízko pre wemínečto..

turandot
14. 03. 2005
Dát tip
Kunhůto?(smutně) tak stručně a jasně předesláno. to je škoda zatracená. tohle úterý? a tuhle sobotu? bo ty další? šmankote, jak dlouho sem tě neviděla/nemluvila s tebou/myslim doopravdy mluvit/né se zpitě vyzpovídávát/sakra mám tě ráda...

ch_34
14. 03. 2005
Dát tip
__

ch_34
14. 03. 2005
Dát tip
dejte tam, prosím, jinou fotku... nějakou se závojem... přes vás... přese všechny

turandot
14. 03. 2005
Dát tip
Pavle---------------------------

turandot
13. 03. 2005
Dát tip
hádej, voe... ten, co sou prázdniny...dvacátýho pátýho přece.

ch_34
13. 03. 2005
Dát tip
šelesti.... to žlutý nebylo na mě... vlastně nic.... vlastně tady nejsem...

Brambiště
13. 03. 2005
Dát tip
tady se to tváří jako informační nástěnka, takžeeeeeeee: středa, tušim 23. se razí do štěchovic. potřebujem tam bejt aspon v půl pátý takže si to v ústavech nějak zařidte. asi už o tom všichni víte, ale pro přehled: jde o naši budoucnost, společnou budoucnost..moc tomu sice nevěřim, ale podaří-li se nám na katastrálnim zjistit něco o hadí boudě, jsme krůček k vítězství..inu pak už nám zbývá jen něco málo sloních kroků, a máme společný příbytek na krásném, romantisch místě :)))) následoval by přesun k nám na havrana, kde bychom přespali jednu noc, pak bychom si udělali menší výlet skrz masečín do štěchovic, potom odjezd domů a jak se již míša zmínila-čtvrtek relaxace v práglu, v pátek odjezd do hořovic..doufám, že se sejdem všichni-cococo????????každej máte za úkol vymyslet si jak zatáhnout poslední hodinu ve středu, abychom stíhali onen ouřad..bude-li to pro někoho problém, můžem se rozdělit na více skupin a zbytek si nás vyzvedne ve štěchovické hospodě..dalším vaším úkolem je vymyslet dárek pro katku, když už teda slaví ty narozky :) btw.neví někdo z vás, kolik jí vlastně bude?? tak to je asi tak šecko..bylo to vyčerpávající, ale mám pocit, jako bych odvedla fakt málo dobrou práci :o) ted se vám ještě pokusim poslat avíza a vy se koukejte ozvat.. promluvím k vám ještě jednotlivě: wemi, kde že to seš??s kym že to seš?? na jak dlouho že to seš?? kunhi, ráda si na tě čas udělám, jen mi musíš včas říct kde, kdy a za kolik..včas=alespon 2 dny předtim, nepudu sama.. líbám vás, s pozdravem ukecané brambiště

Brambiště
13. 03. 2005
Dát tip
já ty posraný avíza snad nevodešlu nebo cože!!!!!!!

Brambiště
13. 03. 2005
Dát tip
já ty posraný avíza snad nevodešlu nebo cože!!!!!!!

Brambiště
13. 03. 2005
Dát tip
já ty posraný avíza snad nevodešlu nebo cože!!!!!!!

turandot
13. 03. 2005
Dát tip
bude jí eště o něco víc než michalovi...dvacet dva? neřikala, že je jí jednadvacet? dohajzlu, znáte veselej film? apoň jeden... /you see, the devil haunts a hungry man, if you don't wanna join him, you got to beat him. i ain't sayin' i beat the devil, but i drank his beer for nothing. then i stole his song./

ch_34
12. 03. 2005
Dát tip
rybíz....

turandot
12. 03. 2005
Dát tip
POZOR-POZOR, CHLAPISKA MÍ MILOVANÝ! takto mluvil dnes hořovický čarodej: máme kde spát, přijet můžem v pátek ráno, odejt v nedělu, plešive/magickej kopec padá, eště se neví, kde to bude, čekám, kdo mi to potvrdí, v úterý mu brnknu, kdo a kolik nás bude. hale---takže poďte, hlavy, ve středu pojedem do těch štěchovic(tázavě), přespíme, zkouknem Haďovnu, jedna noc v praze a pátek hořovice? co co co?

turandot
12. 03. 2005
Dát tip
kurňa a polezte mě navštívit.... sem chcíplotina nemožná.

Wemi
12. 03. 2005
Dát tip
ja ti nerozumim... kterej patek?

Semeno
11. 03. 2005
Dát tip
Miláčci šmoulí. wemínko. vypadá to, že se k tobě osmnáct nedostanu. Vynahradím, vrátím.. Jedu to the france.. aurevoir Semeno

turandot
10. 03. 2005
Dát tip
velelikonoce......velikonoce...velilenokoce...zkrátka: si kuř, brambule, že sou... povím ti příběh ze života, klidně se posaď, štěbrambi a poslouchej. za dávnými časy, když jsem byla eště malej rybíz, toto dopoledne, vstoupil do třídy akademický malíř Karel Pokorný, za účelem suplovat u nás hodinu mateřského jazyka. inu a takto k nám hovořil: "dokázal bych vás tuto hodinu odprofesorovati. naučím vás kupříkladu vyjatá slova po zet (to neni narážka na tebe, chlape, prostě to řek). brzy-jazyk-nazývat se-ruzyně!" vzkřikl vítězoslavně a zběsile se zasmál. a pak nám pustil film o architektuře. tímto však u nás zjednal si úcty a autority. hehe...no nic... Kunhůto, sem s tebou nemluvila uherský věky! Wéménó! Semenó! a vůbec, vy sebranko, co sem vás naposledy viděla v erroru, letmo, letmo, letmo!

Brambiště
10. 03. 2005
Dát tip
no jo, chlapy....vy si ted hezky všichni vodjedete kamsi do hor a vánic a co já zde zmůžu..takřka sama..opuštěna svými jadérky..úplně sama.. nu dobrá, nebudu to tak prožívat, zbude tu se mnou snad aspon ta márty..

Wemi
10. 03. 2005
Dát tip
jo... tak vam pisu odnekud z dachsteinu... bydlime v apartma, co ma dve televize a pocitac s internetem... televizi nezapnu... internet jsem taky pustit nechtela, ale nakonec jsem se rozhodla napsat mamince e-mail... tak tu jsem... v pondeli se vracim... takze bud budu mit celej tejden volno nrbo odjedu nekam daleko do desny.... ale s osmnactym porad pocitate, zejo?:) miluju vas... desne moc a nejak mi tu chybite a to nejsem pryc ani 24 hodin

Brambiště
09. 03. 2005
Dát tip
chmm....chlapi..no tháák, kurňa..dyk sme se tady tak dlooooouuuuho nesešli (teda-že to řikám zrovna já, co..).... tyjo.ted jsem sem zavítala po nějakym čásku a řeknu vám, že za těch....pět či kolik let(?) sme se moc nezměnili...to je celkem hlína!(teda-pro ty, kteří jsou zde náhodou a právě jim běží hlavou, že radši už naposled, chci jen podotknout, že toto jsou přece jenom převleky..nebo tak něco..sem se do toho zamotala..sakra, to sem celá já..), ha! ale aspon už nejsem tak moc nepíšící, co márty? :)))) tak vás šecky vyzívám, zdravojádrovci, i vy nezdravojádrovci, pojdme někdy hodit hromadnou řeč..chybí mi to..ale stejně raději osobně-tim chci jen nenápadně naznačit, že velikonoce jsou k tomu dobrou příležitostí! všem pusu a brou noc!

Brambiště
09. 03. 2005
Dát tip
....nebo že by "vyzývám"???? to je vostuda..ted fakt nevim..

ch_34
13. 12. 2004
Dát tip
tý jo. i Michaela už je v klubu!!!
napadlo mě, že bych vám napsal básničku..... někdy zas.... třeba, až pojedu domů....... ůůůůůůůůůůůů ....ůůůůůůůůůůůůů......... úúúúúúúúúú.......úúúúž zejtráááááááá nebo pozejtří..........

turandot
09. 12. 2004
Dát tip
všichni víme jen ty možnosti, co z ná bára...

Wemi
07. 12. 2004
Dát tip
děcka, já jsem už zase nemocná... kdybyste se náááhodou chtěli někdo někdy třebas stavit... tak můžete... ne, vážně... strašně se nudím... jo, a kdo má jaký návrhy na Silvestra, krom těch, co ví Brambiště?

ch_34
07. 12. 2004
Dát tip
když se to podaří a já k vám pojedu... a když nebudu přesvědčenej, že se tam budu bytostně nudit a zoufat si samotou.... uvařim vám guláš.... a vezmu utěrky, jelikož je mám a všude je vozívám a vezmu třeba i mou imitaci kytary a asi i pivko malý a spostu balíčků čaje a množství zrnek kafe.... budu váš Tracy-vařič...

Wemi
02. 12. 2004
Dát tip
huááá....

Semeno
01. 12. 2004
Dát tip
to asi ne Brambůrko, to je jenom Pankrůta, jinak nic. A pak ...........v dnešním moderním světě

turandot
01. 12. 2004
Dát tip
tyvoe semeno reaguje na avíza! myslim že udělám stojku z nerozvážnosti!

ch_34
01. 12. 2004
Dát tip
já asi neudělám nic... jakož to jediné, co je tu možné dělat

ch_34
01. 12. 2004
Dát tip
---tady v Opavě

turandot
01. 12. 2004
Dát tip
udělej most(hehe)

ch_34
01. 12. 2004
Dát tip
udělám, jestli budeš chtít... uměl jsem ho... uměl jsem spostu věcí.. třeba jsem uměl i takový ten neřešitelný problém chlapů... už ale asi neumim

turandot
01. 12. 2004
Dát tip
.. to by mě zajímalo, co je neřešitelnej problém chlapů, všech dokonce něco na způsob provazu? nebo tak něco?

turandot
30. 11. 2004
Dát tip
co?

Wemi
30. 11. 2004
Dát tip
ále... to že si tu budeme povídat....

Brambiště
30. 11. 2004
Dát tip
může mi někdo kurva říct kdo že je ten rakapolrak????esli to nááááááááhodou nejni kunhůta...ale to asi ne??

Wemi
29. 11. 2004
Dát tip
huáááá, zase jsme to vzdali?

ch_34
26. 11. 2004
Dát tip
----------jenom takovou vsuvku... když se něco neobjevuje na Pismaku, neznamená to, že se to nepíše....

Wemi
26. 11. 2004
Dát tip
vrrrr.... hurá... napadlo mě... jen jsem si vzpomněla na takový starý věci, závan těžký nostalgie... fredie krúgr kolibříci, věčné studie o pissu wemule-gemule koneckonců, chleba máme dost- chachá, chlapi, vzbuzuje to ve vás něco (mám takovej divnej úsměv na rtech:)? kde jsou ty tarý časy věčnej trampů.... to není výčitka... jen abyste si nemysleli cha, mám vás ráda...

turandot
26. 11. 2004
Dát tip
týjo dyť tendlencten klub je jenom ---no sakra, jako že prostě patříme k sobě, volové! žeruvás. silvestr! a tvíty/ tvý ty...

ch_34
25. 11. 2004
Dát tip
no, ale zase je to hezká fotka... to musí všichni uznat mlask
jako odpověď na tvé avízo, Rakapolraku, ti musím říci, že já v klubu nejsem... holt nejsem nejsem zdravý jádro a nic se s tim nedá dělat
ale už se míň scházíme v životě.... stejská se mi

Wemi
25. 11. 2004
Dát tip
hej.... tož... sakra, měla jsem to na jazyku a teď nevím, jak to říct... a nevzpomínám si, co to bylo. euheuuuu

Wemi
25. 11. 2004
Dát tip
tak to zkusim říct jindy... jestli nebude pozdě:))

turandot
24. 11. 2004
Dát tip
nebuř se, voe..ber to jako zrůdný fotoalbum... rači mě navštiv...zkouknem dylanův unplugged...a nafotíme s brambulí ty věci, což? pak se stanem ůspěšnými a hlavně anonymními tvářemi umělého davu a hehe budeme mít na vánoce vystaráno.

ch_34
04. 10. 2004
Dát tip
budu...dost se snažim si udělat volný pátek... jenom je to težší, než to vypadalo... snad to půjde.. drž mi palce

turandot
04. 10. 2004
Dát tip
držim!

ch_34
03. 10. 2004
Dát tip
já mám teď pocit, že jedu na věčnost do Uoguodagauo... miluju vás
Michaelo, smrtelně tě miluju!!! nepřehánim

turandot
03. 10. 2004
Dát tip
ale budeš sem jezdit, pořád, budu tady na tebe čekat, budu čekat a budem chodit k vltavě a ...jezdit tady s těmahle kabrňákama po celý republice... a najdem modrou vopici. nádraží sou nejbezútěšnější místa...

ch_34
01. 10. 2004
Dát tip
vede tam nějaká dálnice, co?

Wemi
01. 10. 2004
Dát tip
a proč tam jedeš? bude se mi totiž jako tó... stejskat a to nebudeš po matuře bydlet u semene? dělaj se tam vůbec nějaký maturity?

Wemi
30. 09. 2004
Dát tip
DOPRČIC!!!!! kde jste, vy zmetky plechový....

turandot
30. 09. 2004
Dát tip
...eee...to sem ti neřikala? že jedu na deset let do Ouagadougou?

Wemi
23. 09. 2004
Dát tip
ne, neuvidíme... už nikdy to byl jen džouk... tak pro odlehčení těla i duše

Wemi
21. 09. 2004
Dát tip
já se tu producíruju.... taky sama před sebou... je mrzutý odpovídat sama sobě, nemyslíš? to by to tady vypadalo... wemi, avíza odeslána wemi, odpověď pro wemi, wemi, wemi... ach, já hlupačka sebestředná

ch_34
21. 09. 2004
Dát tip
hmm..... a já sám a ty sám... aspik neni fájn... kecám hlouposti

ch_34
21. 09. 2004
Dát tip
chybíte mi, abyste věděly.... miluju vás!

uvidíme se teď někdy, že jo... že jo..?


turandot
15. 09. 2004
Dát tip
hlavohruď vzhůru drazí!

Wemi
15. 09. 2004
Dát tip
vrummm, vruuum, přijíždím pozadu autobusem, turandot, máme vyhráno.... poděsilas mě skupinovou terapií a já jsem se vyléčila co budeme dělat? chci tě vidět, rakůpoloraku, páč pro těba něco mám děcka, pojďte, budeme se smát... ztratila jsem mobilní telefon... nebo mi ho ukradli

Wemi
11. 09. 2004
Dát tip
áhoj.... zdravím... jsem doma... poněkud předčasně... ze čtvrtka na pátek jsem problila celou noc a měla halucinace, kterak jsem obrácený dikobraz... a nikdo mi to nevěřil... miluju kýble... dva dny jsem nejedla a jsem nějaká unavená mám vás ráda a nějak mi chybíte... ovšem... a vůbec netušim kolikátýho je, to se mi ukáže, až to pošlu, žejo? a ještě jedna věc.... tó, kdybyste chtěli, tak za mnou přijďtě... třeba... nebo taky ne... a míšo, jak to vyzerá s tvým pkojem?

Wemi
11. 09. 2004
Dát tip
oprava... pokojem

ch_34
11. 09. 2004
Dát tip
hurá, Wemeno je doma dřív!... protože blije! jaké to je?
Michaelo! musíš mě naučit, kdy ti končí škola, kdy přijedeš domů a kdy si třeba pustíš počítač.... vážně.... musíš.............

Wemi
11. 09. 2004
Dát tip
báječné... nazdar, voe!!!

ch_34
11. 09. 2004
Dát tip
původně jsem si tě teda nevšim.... chápeš... hledam vždycky v seznamu přihlášenejch [turandot]..... ach.... vše, co mi stačí ke štěstí, hledám v seznamu

turandot
08. 09. 2004
Dát tip
haf, chlapíci

Semeno
08. 09. 2004
Dát tip
Čau šmoulo. Hele, tak jsem včera dočetla Jullietu, a neni to tak strašný. Docela to de. Docela jo, až na ten konec, vždyť to žádnej nemá, to se dělá uprostřed napsat ..a žila šťastně až do smrti. ?.. hm.. Dobře, uznávám tvé pohnutí, třeba u pasáže kdy má mozek tý holky na obličeji..ale jinak..jde to. Teď jsem zvědavý na 120 dnů Sodomy. Kunha by na to se mnou šla do kina. Co? Kdo by šel ještě? :o)

ch_34
08. 09. 2004
Dát tip
už si to shánim na dvd.... ale kdyby to nebylo rdahý, tak bych třeba i šel.... kdyby ještě byl čas... mňou... dejte někdo Michaele pusu!

Semeno
06. 09. 2004
Dát tip
Jo. zajímavá představa.

Semeno
02. 09. 2004
Dát tip
Ještě ne, nejdřív musím dočíst tvoje knížky, abych ti je mohlo vrátit. A jelikož jsem tento víkend, i přes můj zármutek a odpor, dočetlo bídníky, tak již jsem svolna ke čtení i jiných pošetilostí. Sakra, nechápu jak k tomu dočtení mohlo dojít, a to zbývalo již málo k 1.výročí.. No vrhnu se Sadovi k nohám a ponořím hlavu skrze jeho fantazii. Tož na vás nebudu mít tolik času. Dnes jsem dostalo první známku, a jak to tak vypadá, potáhne se to v tomto duchu i nadále.. :o) Přeji Vám, aby jste měli radost ze slunce, a ještě větší rozkoš z ranního(2n?) chladu. Krásně. semeno.

ch_34
02. 09. 2004
Dát tip
(2n!) Inu, jak chceš. Hm, prostrkovat hlavu Sadovou fantasií.... (asi mám moc bujnou fantasii já... bych řekl.... ale je to zajímavá představa)

Semeno
01. 09. 2004
Dát tip
Žiji v ráji, bez pochyb. Tečka.

ch_34
01. 09. 2004
Dát tip
hmmmm, semeno v ráji! už jsem tě zapeklitě dlouho neviděl tak jsem si ze stesku hrál na počítači s tvějma fotkama chtělo by to zase něco udělat, abychom se sešli, pobavili et ceterra, et ceterra, et ceterra....

ch_34
23. 08. 2004
Dát tip
odpusťte, už je mi lépe... napadlo mě se praštit z druhý strany.... mamí, já se jdu proběhnout s holí....

ch_34
22. 08. 2004
Dát tip
jsem smutnej, nadmíru smutnej... řekněte mi, proč je paměť tak zrádná? normálně má fungovat tak, že člověk zapomene časem na to špatný a dobrý si má pamatovat... tak proč u mě to funguje jinak.....? proč zapomínám na všechno... na všechno jistě zapomínám... a proč se mi pak z ničeho nic nahrne do očí všechno to špatný a zlý? proč? přece to není normální do prdele, udělejte mi, prosím vás, něco s hlavou proč začínám mít divný pocity? doufám, že jsou falešný... tak proč jim teď víc věřim... a musim se přesvědčovat, abych na ně nedával... sakra, moji milovaní, udělejte něco s mojí hlavou

Wemi
22. 08. 2004
Dát tip
pojeď sem... nebo ne.... nefunguje to jinak jen u tebe, soudím podle sebe... ale znám i miliony dalších lidí, kterejm neustále vyplouvá na povrch vzpomínka zlá a krutá... jak se jen bránit? myslet na to, co pořád máš a hledat nějakou jistotu, přesvědčovat se o tom, jak je všechno krásný a blablabláá chjo, pavle, mrzí mě, že jsi smutnej... a nevím, jak ti pomoct... tak jen plácám.. drž se... drž se nás... vždyť tě máme rády:))

Wemi
21. 08. 2004
Dát tip
hejhola..... tak.... žijeme.... žijeme... mí milí, aktivita klesla a přitom bylo tak příjemné si s váma povídat... třebas až zase semeno uteče na intr a uvidíme se míň, třeba se sem zas všichni vrátíme... chacha, ovšem není nad vizuální či teda fyzický kontakt, verbální... mám vás ráda... a marihuana vás rozseká

ch_34
28. 05. 2004
Dát tip
ahoj abych se vrátil k 10. MVR... zanmená bez pochyb... Marihuana Vás Rozseká a myslím, že o tom nemá cenu ani diskutovat, ani pochybovat... protožeže je to to jediné, co s tím můžeme udělat... že jo, Maruško?

Wemi
27. 05. 2004
Dát tip
kurnik, lidi.... pomoc... takovejch zoufalejch výkřiků už bylo a nic

Brambiště
27. 05. 2004
Dát tip
co tim myslíš?

turandot
11. 05. 2004
Dát tip
MVR=mám vás ráda, né? já tam taky nemůžu bejt dříve...jo ve čtyry je to nejlepčí!

Semeno
10. 05. 2004
Dát tip
Báro! Seš Pokrejvač? Nebo Dlaždič? So MVR

turandot
10. 05. 2004
Dát tip
jojo vlaječky vodporný! vlaky žádný vlaječky nemaj a jezděj blbějc... hale revoluce je náhlej převrat né! no nic... mtr! a mvr! MVR!

Brambiště
10. 05. 2004
Dát tip
hele dámy co je to vase MVR?? jo mimochodem míso, v kolik se dneska vrátís? kdyby to bylo nejak slusne tak urcite zavolej.. jinac ve stredu kluci koncej v pul tretí, já tam ale muzu bejt az tak ve ctyri, tak se tam snad nejak sejdem..dej vedet jak na tom budes, pa

Brambiště
05. 05. 2004
Dát tip
ty jo-sem si jich včera ani nevšimla....béééé....ale určitě musely bejt parádní (ikdyž pravda trochu neviditelný), páč ty seš přece na kruhy pod vočima expert, že..(pan kerouš by moh vyprávět :o))

turandot
05. 05. 2004
Dát tip
pst(hehe, tenhle omyl mi nepřipomínej, nemyslela sem, že se tátovi kruhy pod očima nelíběj, vážně) přeceda je fajn chlap, tak poď rozdupem ty hnusný pampelišky a servam vlaječky z busáků! mám pocit...(nesměj se mi)..neska mám pocit, že sem vtělená revoluce...(rozpačitě)..moc tomu nerozumim a nevim, jak se mám tvářit...

Brambiště
05. 05. 2004
Dát tip
proč myslíš? já se ti nesměju, neboj....páč ani pořádně nevim co to revoluce je :o) přeceda je dobrej, to jo....sem ráda, že spolu zase pečem....ty, chlape, dneska si to doufám pochopila-že tě mám ráda? jak sem truchlila kvůli mártymu....ale já vim, že ty mi rozumíš....že jo? hele, proč to tu v poslední době táhnem jen my dvě, hm???? tomu teda fakt nerozumim!!!!!!!!!!!! tak pa, já pádim, než zase budu poslouchat ty kecy o tom, kterak tu sem dlouho....no znáš to, ne.... ale že ty zkurvený autobusy dneska jezdily zkurveně, co...ke všemu ty zkurvený vlaječky jak měly....kurva.... :o))))))))) mtr

turandot
04. 05. 2004
Dát tip
nerozrušuj se, nemocným to nesvědčí... uhm, no jo včera sem tady moc nebyla...včera sem usnula někdy před sedmou a kolem sedmý sem vstávala ještě nevyspalejší než sem uléhala mám parádní kruhy pod vočima přídu ti je ukázat, sestro

Brambiště
03. 05. 2004
Dát tip
halóóóó!!!! kde ste všichni, kua?! to mě úplně děsí-tady se to tváří jak po vejbuchu atomovky-všude pusto..jen tu, pravda, neni zdevastovaná krajina.... sakra, lidi, konečně mám pevný připojení a nikdo si tu se mnou nebude psát nebo cože? navíc sem nemocnej člověk-berte na mě ohledy........ tak nic? fajn, já mizim. stejně tu u mě stepuje můj "naprosto klidnej" otec a mlátí mě do mé bolavé hlavy ať už vypadnu.....tssss....to je úroveň....auuuu....zase....a prej lžu!!!! vidíte-tady máte úplně živě popsanou situaci u nás doma....tak já du....pa....ještě to musim protahovat, abych ho jaksepatří vytočila....

Brambiště
30. 04. 2004
Dát tip
kery, ty stejně nikdy nezradíš-dííííííííííííík! počkej....jo: DÍK ZA TO ŽE TĚ MÁM A DÍKY JEN MERCIIIIIIII! MERCÍÍÍÍ JE MOJE DĚKUJI, MERCI ZA TO ŽE SI! a za to že ste vy všici, kua! to je song, co? hehe!! nicméně včéra sem stíhala celej den chudáčka mártyho a taky slunce, ale stálo to moje vopruzování za to, páč sem z nich KONEČNĚ večír vytloukla potřebné informace, a to: zejtra tedy jedu do hořovic....sama....se trochu bojim-držte palce ať nezabloudim-dyk mě znáte :) ale dnes na ty gotharty bohužel nemohu, ikdyž bych ráda, páč o tom doma ani nevěděj a navíc sem slíbila sestře že za ní zalezu do špitálu, když už je teda ten náš mrzáček vybobkovaná ze zejtřejší voperace, nu a potom sem domluvená s mou lesbickou láskou, že někam zajdem na pokec, protože mám strach, aby se se mnou nerozvedla (míšo-ty víš že k tomu má náš křehký vztah sklony :o) a tak ji musim ujistit o tom, jak moc ji miluji!!!! takže si to vše krásně užijte, moji milí blízcí, a pjosím-napište mi, vy co máte kredit. a vy, co kredit nemáte mi taky koukejte napsat, kurva! pa

Brambiště
29. 04. 2004
Dát tip
a víte co vám řeknu já, ogaři? ŽE VIM HOVNO!!!!!!!!! ale teď nepřehánim-úplný hovno, vážně...fňuk.....sem si řikala, jak moc ráda bych zase po těch letech viděla svého milého mártyho, ikdybych měla přespat někde pod karlovym mostem spolu s ostatními santusy, ale jak už to v životě bývá, vždy se objeví nějaký problém a i tentokrát mě neminul....jednoduše sem tuze nervózní, kde a s kym budu, protože martin do prahy nechce-a ty míšo víš, že bych to tady koneckonců brala, i přes romantický nocleh s mými rodiči, a proto k vaší radosti-hostim asi nevyjde a kdoví jestli mi vůbec něco vyjde, takže je dost možný, že ty zkurvený čáry, který každej druhej tak slaví (za své výrazy se omlouvám těm, jež mezi tyto nadšence patří) já možná strávim bez NĚJ, ale to vás upozorňuju, to pak se mnou nebude ž-á-d-n-á řeč. páč budu jenom CHLASTAT A TRUCHLIT (jen ne zvracet, probůh-že, pavle?) míšo-chlastala a truchlila bys se mnou...? já jen doufám že k tomu nebude muset dojít hlavně ať tohle šmarjá nečte martin..... nu, měla bych vypadnout dřív, než bude pozdě, páč začínám psát zas sračky bez hlavy a paty....to bude asi tou příšernou školou, která mi leze na mozek a ze který bych čim dál tim víc radši vypadla. se mějte, mám vás ráda.

turandot
29. 04. 2004
Dát tip
kurva Brambištátko moje jasně že s tebou budu chlastat! naučim se hejbat ušima a třebas tě rozveselim sakra, hehe, si kuř že tě rozveselim!

WiruZ
28. 04. 2004
Dát tip
cheche.....to jsou holky jako lusk...... kref a mliko nebo jak se gurva rika.....

ch_34
26. 04. 2004
Dát tip
a nejtlistší ze všech je podle fotek Semeno, což je zvláštní možná bych poznal Báru, a jestli bych poznal podle fotky Martinu, Michalu a Marii, stejně bych nepoznal Kunhynu, poněvadž na této fotografii vypadá, jak bych to žekl...pěstěně, přirozeně chm... divnej obrat
je to divný... ve skutečnosti jste všichni až strašidelně tlustý, a tady vyhlížíte docela vyzáble
no, ale stejně spočinuly mé zraky nejprve na Michaele, jak si tak vzpomínám a jak jsem napsal, je to nehorázná reklama na vaše texty

a už jsem přišel na to, co budu dělat na čarodějnice ale mám v té uvaze trochu problém... je to už tento víkend, avy máte docela bohatý program, ale třeba vás přesvědčím.... Totiž, je třeba si uvědomit, že spojené ostrovy je pitomá slavnost ke vstupu do Evropské unie... (teď nevím, kolik je mezi vámi euroskeptiků jako já, ale zkusím to...) Je třeba slavit čarodějnice buď neutrálně tredičně, anebo vyjádřit svůj odpor v isolaci. Prostě a jednoduše vám to řeknu. Luboš má takový krásný návrh... a mě se líbí (Bob ne!). Což takhle udělat si procházkový výlet do míst, která asi neznáte, ale mohu říci, že jsou krásná. Nikde nikdo. Jen srub v lese, v horách a kopcích u Štolpichu (to je ten nejlepší potok plnej kamení)... Já vím, máte program; ale třeba Báře by se mohl zamlouvat víkend s kotlíkem a vínem... Hele, je to tady: http://www.mapy.cz/handler.py?action=zoom&newZoom=3&mapWidth=552&mapHeight=420&zoom=70&lon=54588144&lat=183041824&highlight= -přímo uprostřed Prostě je to to nejkrásnější místo v Jizerkách... kopce, skály, srázy, balvany, voda, Hejnice a její pekárna
Tak kdo by se vzdal Spojených ostrovů a přijel by k nám? Prosím, alespoň někdo... aspoň ty, Míšo. Prosím...

Wemi
26. 04. 2004
Dát tip
hohoho, na víkend čarodejnicový... tedy alespoň na pátek mám barvitý program... takže nic... no, je to tak asi špatně, ale je mi fuk na oslavu čeho jsou United Islands... hlavně že tam budou hrát kapely na který bych se jinak za 33kč těžko dostala a hlavně je to v Praze, jasné? zůstávám zde s krásnou Kunhútou... o jejímž zjevu se toho dá tolik napovídat

turandot
26. 04. 2004
Dát tip
chjo...seš děsnej, teda jako že proč stavíš docela nevinný lidi před takovýhle rozhodnutí... aspoň já?...jenže sakra (fakt zoufale) čarodějnice sem neslavila nikdy. nebudu je slavit ani nyní. v tom mám taknějak jasno. pátek sobota neděle je tady hodokvas kapel a nemusim si řikat, pudu na tenhle koncert nebo na tenhle, no asi jak mi vyjdou prachy.., páč je to všechno nasardinkovaný na vcelku malý ploše, tak malý jak jen Praha může bejt, a navíc za cenu startek! víš, jak bych moc chtěla abys tady byl...wish you were here... víš, že ať budeš tady nebo na pochodě s Lubošem nebudeš se učit... víš, (a to je asi nejdůležitější, teďka se můžu klíďo vytahovat jak kšandy, víš, že bych se snad i těch kapel vzdala...) ŽE MĚ NAŠI PO TAKOVYMHLE INTERVALU NEPUSTĚJ. a s tim nic nenadělám...můžu stát v ústraní od pátku na hlavě a nic se nezmění, maximálně barva mýho vobličeje... tak poď ty k nám. i s Lubošem, s kymkoli...prosim...

ch_34
26. 04. 2004
Dát tip
vím, jak bys chtěla, abych tam byl vím, že se s Lubošem budem i trochu učit--teda ne tím obvyklým způsobem, ale krásným způsobem, tím nejlepším dialogem... vím, že, když budeme sami s Lubošem, bude to nuda... řekneme si po prvním panáku rumu dobrou a provokativně usneme vím, že když budu šťastný s tebou, bude mi lépe, ale budu mít také hloupé pocity z toho, že podvádím rodinu (rozuměj si tomu, jak chceš, ale myslím, že víš) vím, že vždy říkáš, že nemůžeš, vím, že tě většinou pustili, vím, že jsem teď v Praze byl já, ačkoliv vím, že teď dávají policajti stopařům pokuty pětikilo kvůli mistroství vím, že nemohu přijet, prptože mi hlas říká, že by to bylo špatné, že by se stalo něco zlého... věřím mu vím, že teď po tobě nemohu chtít, abys přijela
ale vím, co chci; vím, co musím Miluji tě!

Wemi
25. 04. 2004
Dát tip
vím, že nic nevím! kalorie, michalo, spalujou, smíchem? hahahahahahahahaaaaa.... křečovitě neupřímnej smích

turandot
24. 04. 2004
Dát tip
chacha to si děláš srandu ne?

turandot
24. 04. 2004
Dát tip
(vesele) (chachachachachachacha) (smích je zdravej žejo a prej se při něm snad i spalujou kalorie řikal ňákej znalec nebo co...) (a teďkons se skorem kamennym ksichtem) ehm..ale dyť my víme...

ch_34
20. 04. 2004
Dát tip
tak mě teda napadlo, že, když se jim bude chtít,budoem se moci učit češtinu všichni tam u vás protože jedině Praha je nářez!

Wemi
19. 04. 2004
Dát tip
to nám to ale zase pěkně funguje, ten Písmák, což? juchůůůů, dneska jsem se děsně flákala, víteco, o víkendu půjdeme všichni někam společně.... jo? pavel může přiject a přivézt třeba Jirku a uděláme si piknik.... v lesáči s čoklama, romantika a tak....

ch_34
17. 04. 2004
Dát tip
tak, tak, drahé slčné, slaqdké slečno, děkuji a nápodobně

Wemi
16. 04. 2004
Dát tip
jůůů, je pátek večer.... michaela v jablonci, semeno v praze, já skoro na chatě... naše cesty se rozcházejí... pro tentokrát užijte si víkend!

Wemi
15. 04. 2004
Dát tip
byl?

Wemi
15. 04. 2004
Dát tip
dělal?

turandot
15. 04. 2004
Dát tip
moh bejt? moh dělat? hehe, promiňte...

Wemi
15. 04. 2004
Dát tip
tyvaďo michalo, víš, jak pekelně dlouho jsem tě něviděla? a není to ani trošičku tvoje chyba... nebo jo? já jen že vůbec nemám čas, pořád prodávám nějaký krámy po praze... a zejtra hned odpoledne mě máma chce odvézt na chatu... není vyhnutí... co to sakra je? chybíš mi... doprčic, připadám si taková prázdná....

turandot
15. 04. 2004
Dát tip
tak poď se mnou vrátit flašky. teďkons. hned. polez. počkám na tebe me barákem, voe. mě prozvoň. tak prááázdná tak prááázdná tak práázdná, budou se mi všechna rána zdát tak prázdná tak prázdná tak prázdná..to je nejzoufalejší nápěv, i když vodrbanej jak džínska po tátovi..

Wemi
14. 04. 2004
Dát tip
ehm, já jenom tó.... víte-co... zírám jste divný, ale moji.... semeno: jaký triko? pavle: NEMŇUČ!!! michaelo: nepij!!! brambiště: semení je just s jednim N, a to myslim v dobrém:) a jen tak by the way, mám vás ráda... jste taková príma parta pohodovejch lidiček (ach, příliš mnoho času trávíme s jinejma lidma)

turandot
14. 04. 2004
Dát tip
wemínko: nezírej a měj nás ráda. furt. sama za sebe to slibuju. teda že mě ničim neodradíš. přísahám. tu závorku na konci nechápu.

ch_34
14. 04. 2004
Dát tip
tak já to udělám asi takhle: Barboro, MILUJI TĚ!!! Dominiko, MILUJI TĚ!!! Marie, MILUJI TĚ!!! Martino, MILUJI TĚ!!! Martino, MILUJI TĚ!!! Michaelo, MILUJI TĚ!!! a osatní z Vás MÁM MOC RÁD TÉŽ! (abecedně seřazeno, aby se nikdo nehádal) co bych bez Vás...

turandot
13. 04. 2004
Dát tip
ježiš proč takový věci vyřvávám do éteru..?! pak bych měla chodit jak pštros a kypřit beton tváří rudokožce, sakra. Brambule, jó, ať žijou bohnice a čapí hnízdo zejména a taky ten chlap s pinčlama za trikem ať žije a taky pajda a ....a tak.

Semeno
13. 04. 2004
Dát tip
Já chci do bohnic.. když jsme u toho wemi, musim ti ukázat triko, jinak to nejde

Semeno
13. 04. 2004
Dát tip
Já chci do bohnic.. když jsme u toho wemi, musim ti ukázat triko, jinak to nejde

ch_34
12. 04. 2004
Dát tip
MUÍÍÍÍÁŮÚÚÚ

Brambiště
09. 04. 2004
Dát tip
přátelé, tak sem se sem taky konečně dostala! hurraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! samo že ne z domova, jako vždy, já totiž teraz sedim v bohnicách s mártym a symbim, a můžu vám teda jako upřímně říct, že mi tu chybíte..všichni....nám všem.........kurva, uvědomujete si, že krom mně a keroušovic sme všici úúúúplně v jinym koutu této malé zanedbávané země...?! to je přece šílený....to se nám už dlouho nestalo, no ne?? lidičky, já vás mám fakt ráda. úplně každýho z vás. a neni to martinem-víte jako že bych měla dobrou náladu a psala takovýhle vyměklý věci, je to zkrátka tim že to tak je...to je věta, co? :-) tak já zase mizim ke stolku, ať tady tak nebrzdim provoz. pa, přátelé moji drazí! ps: wemeno? nejsem si jistá, ale když už sme u těch oprav co se gramatiky týče: semení s jednim "n"? haháááá-snad semeNNí, ne-e? to je jako na základce: okenní rám, apod. promiň, já musela...ale neber si to nijak zle, vždyť i ty patříš do mé skupiny nejoblíbenějších lidí! mlask!

turandot
09. 04. 2004
Dát tip
hééééééééééj sem zpitáááá. trochu¨. jak vůl sem zpiáát. ááááůůů. brambi zejtr ya snad . doufám že. sand na tu šárku, blila sem v mrtzrum. nějakej čínan mi dábal übrouselk. a nějakej skejtáik vlastně tři si se mnou povídali ař na háje. abych nebklila. hodný kluici.

turandot
06. 04. 2004
Dát tip
jéé nojo ty vlasy sis barvila v seleticích, jak ses bála ukázat babičce!!! budeš zas? teda jako barvit si vlasy.

ch_34
05. 04. 2004
Dát tip
proč vopuštěný? už jsme se moc dlouho neviděli, opravdu mě to mrzí, a věřím, že se zase uvidíme... co kdybys přijela na Velikonoce? šlo by to? anebo ne? hmmm, mám tě rád

Wemi
05. 04. 2004
Dát tip
anebo spíš JO, viď Semínko? co by to bylo za Velikonoce bez semeního smíchu... kdo by si barvil vlasy na modro? sakra. Semeno, ty pojedeš.... prosííím

Wemi
04. 04. 2004
Dát tip
ale houbeles... děti, já už navždy chci řídit traktor.... je to nádhera... zkuste to taky!

ch_34
04. 04. 2004
Dát tip
hele, zrovna se učim zahrát Traktor od Vysáčů ach, ta pekelná kombinace E a G ale ono to půjde!

Wemi
04. 04. 2004
Dát tip
Visáči s tvrdým Y???

ch_34
04. 04. 2004
Dát tip
no, já to fakt napsal! hele, nechápu to, pokaždý mě tam napadne napsat tvrdý-ale vždycky si to uvědomim... to je teda vostuda....

Semeno
04. 04. 2004
Dát tip
Ježiš já mám nějaký divný připojení. Takhle přes infraport mi to normálně zobrazuje avíza naposledy z února. A celý je toňáký zabržděně vopožděný,hergot, málem bych vám zapomnělo vyčíst avízo, ale jsem poslední dobou nějaký vopuštěný, tak je mi i to vaše avízo milé. :o)

ch_34
03. 04. 2004
Dát tip
jo, teď mohu říci, že jsem to setkání podělal teda jako nepodělal, ale asi bych tě netáhl do hospody, ale hospodu přitáhl za tebou... škoda, že jsem nic neměl v hlavě

Wemi
02. 04. 2004
Dát tip
jako celýho.... celý všechny... pomoc, je mi strašně teskno a nějak mi přijde všechno beznadějný... třebas vás ještě odpoledne uvidím!

turandot
01. 04. 2004
Dát tip
heh to je na mě? něco o stavu holubů po vydání zákazu je krmit, o tom jeho znázornění v lucerně- jak tam sedí na tý mršině koně...atakdálatakdál...dvacet minut o fyzice neni moc...

ch_34
01. 04. 2004
Dát tip
hele, v úterý máme písemný maturity, tak mi držte palce a posílejte mi nápady, ať mám o čem psát! teda prosím

Wemi
01. 04. 2004
Dát tip
mohu vás všechny absorbovat do sebe.... tedy do mě?

ch_34
01. 04. 2004
Dát tip
to jako celýho? prohnilé Wemeno! JASNĚÉ!

ch_34
31. 03. 2004
Dát tip
Text: hele, cos psala do toho dialogu s Vaškem?

Wemi
30. 03. 2004
Dát tip
hohohohóóó.... přeji krásný den vám všem... ať žije Francie!!!!

ch_34
29. 03. 2004
Dát tip
ha...a něco z průseru: Cecílii uletěly cecky...

Wemi
29. 03. 2004
Dát tip
právě objevuji krásy pomerančového džusu... jsem lehce zmatená... co to tam plave? kde to plavu já? co jsem já? pomerančovej džus? jablečnej... má někdo rád džusy? che, proč je po džusu takovej divnej pocit v žaludku? kdo vymačkává takovou hromadu pomerančů? kam se podějou ty kůry? a co jahody? kde jsou všechny stopky od jahod...kolik lidí musí pracovat v továrně na odstopkování jahod? dovedete si vůbec představit ten obrovskej kompost? těch odpadků... kurva. mám ráda jahodovej džus! víte, kolik to stojí práce, slepit všechny ty krabice na džus? kolik lidí denně pije džus? a kolik ne? potřebujeme džus, protože jsou v něm vitaminy? kde jsme my? jsme stopky nebo kůry... nebo snad lidi? chrochro, existenciální otázky... co teprv slupky od banánů... ty hned zhnědnou na skládce, na velikym kompostu... pak s tim možná hnojíme pole plný jahod... jo? nebo se mýlim není to celý jen divná metafora? kterou nikdo včetně mě nechápe? co? haló? semeno, kolik stojí kilo jahod? jí někdo z vás rád jahody? nebo černej rybíz, za chvíli budou i melouny, manga a různý jiný dobrůtky... doprčic, michalka čeká venku

ch_34
29. 03. 2004
Dát tip
a kde čeká Jan Tleskač?

Wemi
29. 03. 2004
Dát tip
já nevim.... dneska mám pocit nepodobný těm dřívějším... chmmmm, zejtra hrajeme epochální premiéru našeho slavného divadla, neumíme role, vlastně hrajeme jen proto, abychom se mohli jít za ty peníze večer opít... prej... i panprésor kurva, už je půl osmý... jdu se učit text

turandot
29. 03. 2004
Dát tip
mlask tobě Mary... uvařila sem si pudink a je mi v rámci možností blbě a fajnově a kurňa no prostě hele sem na rozpacích, jak to nejlíp říct, aby to dopadlo na ornou půdu, stli to chápeš, ale: 'si tě asi miluju, voe! du psát intervijů s fiktivním malířem, drahá ženo, bokovko, muži, příteli atakdál...

Wemi
28. 03. 2004
Dát tip
kdo koho bacil?! Cecil? hej hola, mám za muže vola... jdu se utopit nesnažte se to pochopit to neměl bejt rým

turandot
28. 03. 2004
Dát tip
cecílie lije zmije !!!!! zbije jí jůlije? použije kyje? ??????

ch_34
27. 03. 2004
Dát tip
ha, há, bedeme mít opar a vy bacil!

turandot
26. 03. 2004
Dát tip
sem zjistila, že už dávno taky berem členovce....hm...a já eště nezačala ty měkejše pitomý...hm.. Kdo nepřijede tak nemůže co?

Semeno
26. 03. 2004
Dát tip
Co řikal?

Wemi
26. 03. 2004
Dát tip
že kdo nepřijede, tak nemůže... oh, výborná dedukce, milý Watsone:) ale bacha, triumf století: KDO NEPŘIJEDE NA VÍKEND DO PRAHY, TAK NEMŮŽE! OSTATNÍ TADY (zajisté) BUDOU!

Wemi
26. 03. 2004
Dát tip
a navíc, kdo nepřijede nedostane ode mě ani od michaely, semene, martiny, brambiště, druhý martiny (žejo holky?!) a ani od nikoho jinýho pusu.. HAHÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! máte utrum...

Wemi
25. 03. 2004
Dát tip
saprlot... to je nekdo sikovnej, ze? ja uz mam clenovce za seboua nijak dobre se z nich necejtim navic se mi stejska... hrozne moc ale jo, jsem strasne vesela,nebudete tomu verit, ale jo... hele, kde je to krasny jaro?

ch_34
25. 03. 2004
Dát tip
hele: KDO NEPŘIJEDE NA VÍKEND DO JABLONCE, TAK NEMŮŽE! OSTATNÍ TADY BUDOU. (že jo?)

Wemi
23. 03. 2004
Dát tip
polívka je grunt, kdo jí nejí, ten je špunt... ať žije slepičí vývar vývar s nudlemi anebó rozmixovaný želvičky anebo hrášek pórek....¨ fuj, znáte mléčnou polévku?

Wemi
23. 03. 2004
Dát tip
učit se, učit se, učit se! členovci....

ch_34
23. 03. 2004
Dát tip
cha, vy jste príma, normálně jsem dostal jedničku z recitace, a to jsem si z toho udělal zoufalou prdel... recitoval jsem Rébus od Seiferta: ČTVERÁK ŠTĚSTÍ ČTVERÁK ŠTĚSTÍ ČTVERÁK ŠTĚSTÍ ČTVERÁK ŠTĚSTÍ

Wemi
22. 03. 2004
Dát tip
já, já bych jenom.... mějte se pěkně, miluju vás

Semeno
22. 03. 2004
Dát tip
-o-

ch_34
22. 03. 2004
Dát tip
tady je to všude plný lásky.... svět je zkaženej jako sýr... :-) miluju vás!

turandot
22. 03. 2004
Dát tip
zdarví sílu najdeš v sýru a pohádka základ života.

ch_34
22. 03. 2004
Dát tip
ha, hóój!!!

turandot
20. 03. 2004
Dát tip
uh seš rychlejší než ....sem si myslela....Chjo, tak sem včera všechny pozványk do knajp vodmítla... tak jim du zasejc zavolat curyk, že teda jó... nebo pudu na Borna nebo do bazénu nebo na na tu Vltavskou za Martinou nebo ... chjo...

turandot
19. 03. 2004
Dát tip
tak jó nó- já vás taky.

Brambiště
19. 03. 2004
Dát tip
hele....dyť vy víte, že já bez vás....nevim co by se mnou bylo, chlapi!!!!

turandot
19. 03. 2004
Dát tip
ve slovenské metropoli Poprad lze se snadno výbordelně poprat!! doufám, že nepřivezeš monokla po slovensky!

ch_34
19. 03. 2004
Dát tip
v severočeském Jablonci s penězi jsme bez peněz teda, na konci.-.. :-)
tak jsem holt musel, stejně jako včera, zase chlastat zadarmóóó.... ho, ho, hó to je krásné!

turandot
19. 03. 2004
Dát tip
slunce-blunce Mary? Hale musíme tadytoho chlápka zejtra trumfnout... Opít se za všechny jeho opití, který má navrch..(ou..stli sem to nepřepískla...) Jedinej alkohol, ke kerýmu sem si za poslední tejdny nemocí a dopisování sešitů krátce přičuchla, byla Klářina voňafka?! Hanbím se a stydím!

Wemi
19. 03. 2004
Dát tip
euheu.... míšo.... co mám dělat, já zejtra na devadesát devět percent musim jet k babičce, chjo... pomoc a na večer mám čajovnu.... ale ráno s tebou ven jdu.... ve třičtvrtě na prtě mezi baráky?

turandot
18. 03. 2004
Dát tip
to sou votázky, vážení!! chodit? mnohem lepčejší je...no sakra...kdyby všichni byli jedna velká noha/pohybující se kožně svalový vak! Žádný ruce, žádný stehna!!!!(jak řiká Fencl) Hehehehe, vy teda umíte člověku naladit poránu myšlenky na tu správnou fregvenci...

Brambiště
18. 03. 2004
Dát tip
zdraví vás depkám tradičně propadající, zoufalé, vydeptané, vyřízené, zničené, skoro plačící brambiště....jo, sem to já. vám můžu slavnostně oznámit, že se ze mně stává čim dál tim větší troska. ale vůbec se mnou nenechte vyděsit (myslim vás, co ste se mnou v poslední době netrávili příliš času), protože to je jenom vo zvyk. nechci malovat devila na zeď, ale tipovala bych, že tak minimálně do příštího víkendu o moc jiná nebudu, a kdo ví jak to se mnou bude potom....za svoje náladový stavy se tedy omlouvám předem, a radši padám, nebo tady ten klub zaseru ještě většíma sračkama!!!! (no, to je slovník, kurva!!)

ch_34
18. 03. 2004
Dát tip
teda, Báro! Dáno, je nám dáno! Báro, divá Báro! (sakra, jak to ten Brichta zpíval...?! to je jedno, krásně se u toho ožíralo.... jó, to byly časy... ach)
lítat, lítat, já chci zase se naučit lítat... ale bůh, kterýho jsem stvořil, je už dávno pohřbenej, a to doslova, udělal jsem to já... a Joel si tyhle věci užívá sám_

Wemi
18. 03. 2004
Dát tip
miluju vás!

ch_34
18. 03. 2004
Dát tip
nápodobně

Wemi
17. 03. 2004
Dát tip
do hajzlu! do hajzlu! do hajzlu.... to tady s náma jde, má cenu sem vůbec chodit?

ch_34
17. 03. 2004
Dát tip
má cenu chodit?

Semeno
08. 03. 2004
Dát tip
Ty seš sci-fi

ch_34
08. 03. 2004
Dát tip
tak, víte jaká je má nová role... zhulenej, či podobným způsobem zfetovanej telefon s vrzajícím, později zlomeným, číselníkem a se sluchátkem, které se ode mne chce odpojit.... to je jak v Národnim!

Semeno
05. 03. 2004
Dát tip
To je úplně jasný, stejně by to bylo na ..jeden výkal.. protože když je člověk na školním lyžáku nemá si co vyskakovat, ..a ke všemu v tu noční hodinu, víš? ..Ale aspoň jsem podpořilo tvé sportovní výkony, což? :o))

ch_34
05. 03. 2004
Dát tip
to jo, představ si mě, jak se v černém kabátu, se vzhledem medvěda na lyžích, řítím, vyhejbám ve tmě ztracenejm zatracenejm stromům, skalám... s cigaretou v zubech... to je sci-fi...

ch_34
03. 03. 2004
Dát tip
ono to bylo jen pět kilometrů do Josefáče, ale víš z jakýho kopce!? Se nediv, že se mi nechtělo se potom v noci vracet tamtudy domů...

Semeno
01. 03. 2004
Dát tip
Já to opět nechci číst, ..namám čas musim dopisovat sešity, jsem totiž bylo na horách, víte? A bylo to tam moc fajn, kdyby to třeba někoho zajímalo, a Pavlíka je mi líto, protože se trmácel do maxova, namísto Josefova dolu, .. Promííň :o))

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
dáreček? (zadumanej pohled do vnitřku sebe samé) AHÁ!!!! takže ty seš těhotnej, můžu bejt kmotra? nebo teta, nebo cokoliv jinýho... strejda z pátýho kolena? chlapeček, holčička... nojo, to se dá zjistit až někdy ve třetim měsíci, inu, počkáme... michalko, pavle gratuluju vám!!!! jdu koupit plíny a nějaký těhotenský šaty.

ch_34
23. 02. 2004
Dát tip
klíd, půjčim si ty Michaeliny... Míšo, Míšo, že mi je půjčíš, že mi je DÁŠ?! je to jezevec

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
to nevíš, to budeš vědět až... (zaraženej úsměv, jako když ti něco drtivýho dojde až o chvíli pozdějc) JEZEVEC!!!!????????????? jezevec... ehm... takže pavle, vy máte, ehm, v těch vašich horách hodně, jakbychtojenřekla, březích jezevců či jezevčic...? michaelko, jsi podvedená... s jezevcem či jezevčicí

ch_34
23. 02. 2004
Dát tip
anebo ti něco řeknu: bude to pro tebe možná zdrcující, žes na to nepřišla dřív: já jsem mořskej koník a Michaela je asi jezevec!

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
doprčic... vždyť já znám míšu už dvanáct let, není přece tak chlupatá... takže oholenej jezevec. a ty? HA! nacyhtla sem tě, koníci-mořští nemaj vlasy a paruka by ti upadla, a taky nemaj nohy a ni ruce a a a... ty nejsi koník!

ch_34
23. 02. 2004
Dát tip
koliks viděla mořskejch koníků v exilu na souši, daleko od moře, he?! to nemůžeš vědět, jak se my dokážeme přizpůsobit... a vůbec, nevíš ani nic o lesních zvířátkách! lesy ubývaj, a tak se všichni stěhujou do měst a asimilujou, asi milujou, milujlou... a nejen lesní... i my koníci... nedávno jsem tady viděl jednoho kajmana... jak myslíš, že by chlap mohl nosit dítě, kdyby nebyl koník... ty chytrá!

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
chjo! jak ti mám věřit? jak mám vědět, že nejsi utečenec z blázince!? he? (ticho) pravda, že se v migraci mořskejch koníků moc, teda vůbec nevyznám, ale... (ticho) ale máma řikala, že na mořský koníky věřit nemám! na jezevce jo... tak mě nech se srovnat s realitou... a koníci, koníci jedí maso?

ch_34
23. 02. 2004
Dát tip
koníci jedině koninu! kepak... v rámci milace se jí, co druh...
pomož mi se setkat s tím mojím chlapákem Michaelou... nepotkám ji tu, ať se snaží, jak se snažím.... o víkendech nemůže.... jsem z toho takovej zoufalej... a nechce se mi koukat se na Pompeje..

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
pomož? ehmmmm, takžeee... teď když míša ví, že jsi těhotnej, to, určitě za tebou přijede... fakt nebo přijeď ty za ní kurva, dyť to neni zas tak daleko... nebo jo? nebo ti jí mám poslat poštou (samozřejmě doporučeně)? expres... vlakem? letadlem? nemám prachy.

ch_34
23. 02. 2004
Dát tip
poštou to je levnější a není to zakázaný... v Americe se to tak dělá... teda dělá to jen pár šílenců, který se úplnou náhodou sešly v Americe... hele, někdo přišel!!

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
tůůůůrááándot... můj stín, přítel, láska, bokovka mé všechno!

turandot
23. 02. 2004
Dát tip
CHACHACHAchachacha! JEZEVEC! Pavle(slavnostní výraz), gratuluju ti vřele! Když je to ten jezevec, to ti k těm mejm těhotenskejm šatům přihohdim eště bezvadnou noční košili, do kerý se vejdu třikrát a do meziprostorů naležto dvě Lejdyny! ...kdy to budeš potřebovat(rozpačitě, neb nevim jak dlouho maj tydlety jezevci porodní lhůtu nebo jak se tomu řiká..) Wemínečko, snobenko-ženo-muži, příteli, bokovko a tak...MUSELA BEJT TMA, jinak by tam jedna z mejch čtyř forem byla!(to neni možný, fakt ne...ale jako žena jsem ti ráno volala, a tvůj brácha řikal, že si se mnou, teda řikal, že na chatě, ale to znamená s bokovkou a tudíš se mnou..ale kurňa...sem zamotaná..tak se tě teď jako milenec ptám, kde si byla, když si nebyla se svojí ženou ani přítelem..

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
ooops... sakra... počkej nasazuji výmluvnej kukuč... byla jsem... ehm... ahááá.... se svojí mámou

ch_34
23. 02. 2004
Dát tip
na chatě byla! ježiš, ty si ale... nefanoušek Jablonce.... ňuf-ňuf

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
kdo? nefanoušek jablonce.... kdo to je, ať ho zbiju?! doufám, že jsi tím nemyslel mě.... MUFFFF

turandot
23. 02. 2004
Dát tip
Mary..aha...moment, to přede mnou kreješ, žes byla se mnou jako s bokovkou, nebo cože? heh-kdo je nefanoušek Jablonce?

Wemi
23. 02. 2004
Dát tip
pozdě bycha honit... kdo je bych? a proč by ho chtěl někdo honit....

Wemi
22. 02. 2004
Dát tip
ueheu... jsem naprosto vycerpana... michaliste jedno pekelny, kde jsi jeste neni tma, ale presto nevidim svuj stin, manzelku, pritele, milenku ani milence... kde kurnik jsi? jakyy hosty, nebo co?

ch_34
22. 02. 2004
Dát tip
jak to mám vědět, je to tři dny starý! ale asi na vás! no jasně, že na vás! nebo snad na ty, co se mě maj střežet? to je blbost,.,,, těšim se na vás, abyste věděli! mám pro vás takovej dáreček... bude se vám líbit jo, přijedete někdo pátýho na Fixu?

Wemi
19. 02. 2004
Dát tip
a ty zas nekul oči (teda doufám, že to nejsou ty psí)!!!! proč mňučíš, pavle? hehehe, to mi připomíná Kouli Koulovatou... naší milou malou kočičku. semeno?

ch_34
19. 02. 2004
Dát tip
to nic... to jen nedočkavost na hosty... 8-)

turandot
19. 02. 2004
Dát tip
nee-e myslela sem na voči takový tý rybičky, co když se jí zmáčne hlava na placku, vylezou jí voči...takový lepkavý...fuj, už je má vobalený práškem z vořezanejch verzatilek... je škoda je při každý příležitosti nekulit..

Semeno
18. 02. 2004
Dát tip
Co je?

turandot
18. 02. 2004
Dát tip
(vykulený voči)

turandot
16. 02. 2004
Dát tip
jenom se mi to děsně líbilo...tak sem vám to honem musela říct...(pokrčení-smutné-rameny)

Semeno
16. 02. 2004
Dát tip
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Wemi
16. 02. 2004
Dát tip
chyba je na mé straně, tak z toho nesmutni, má milá turandot... už radši mlčim semeno?

ch_34
16. 02. 2004
Dát tip
vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmňau

turandot
16. 02. 2004
Dát tip
nemlčte a nevrčtě... heh..Semeno?

Wemi
15. 02. 2004
Dát tip
tak ne, no... sem zase slyšela, jak jsi byla včéra rozverná a prskala jsi vodu. včéra rozumí se sobota, tj. 14.února. poprskej všechny kol sebe (jako tehdá mě v tom adršpachu...vrrrr) dzzzzt... chci to slyšet, tuříne... prooosííím vůstokčak(docela zoufale)... vůůůd

turandot
15. 02. 2004
Dát tip
wůd-čak-čak-čak-vůůůd...(sem jak zpomalenej film, když slyšim Angie...nejpomalejší bez myšlení) Tak poslouchej(zazubení-pomalé samozřejmě): Střež se psa!/Cavé canem. Žádná jiná čertovina v tom nejni...

Wemi
15. 02. 2004
Dát tip
hemmmm... ehm, děkuji za trpělivost (divně řečeno, páč jiný slovo než divně se sem nehodí), některé souvislosti mi docházejí poněkud.. ehmmm... pomaleji.. teď už jsem pointu pochytila a pochopila! blin, blink, blink... dokonale schlíplá jsem, bab šubab, bab bab dubab...

ch_34
14. 02. 2004
Dát tip
jÁ TI NIC NEPOSLAL, ALE MYSLÍM, ŽE TI PRÁVĚ TO VADÍ! TAK TO SPRAVUJI! ahój!

Wemi
14. 02. 2004
Dát tip
michaelko, řekneš mi, jak si to původně myslela s tim AVE KANCEM (v neoriginální podobě).. ze semena se stává normální morous ne-li bručoun..

Semeno
14. 02. 2004
Dát tip
neeeeeeeeejseeeeeeeeeeeeem bručoun wemeno

ch_34
14. 02. 2004
Dát tip
vždyť to řikala: střežte se psa teda doufám, že to řikala na tohle, protože si to tak už pamatuju

Wemi
13. 02. 2004
Dát tip
ale houby... na konci ještě musí bejt: a pokud ještě nezemřeli, tak tam šťastně žijí dodnes někdo si potrpí na americký happyendy

ch_34
13. 02. 2004
Dát tip
vždyť říkám, provázen krkem bez takového krku by ti bylo totiž blbě (tlačilo by to v žaludku)-proto, když si krkneš a jeti fajn, ti s krkem musí být šťastně až do smrti....

Wemi
13. 02. 2004
Dát tip
myslíš, že by to děti pochopily... protože pohádky sou přece pro děti, ne?

ch_34
13. 02. 2004
Dát tip
pohádky jsou do sta let!

Wemi
13. 02. 2004
Dát tip
fakt?! ale co pak, co pak, když ti je sto a půl?

ch_34
13. 02. 2004
Dát tip
to už s tebou nikdo nepočítá (hele, některý stolní hry jsou jen do 99

turandot
13. 02. 2004
Dát tip
ale Tajemství oranžový kočky je od šesti do stošesti let...

ch_34
13. 02. 2004
Dát tip
tak to sju vyjímky... a co po tom? hele, taky nezapomeň, že Tajemství oranžový, není kurva nikde k dostání!

turandot
13. 02. 2004
Dát tip
je(hrdě) prej je to v jedný knihovně v Olomouci jako stařešinská kniha na podej...to sem našla na netu, abys věděl...

ch_34
13. 02. 2004
Dát tip
já vůl! (plácaje se do čela) že mě to hned nenapadlo... :-)

turandot
13. 02. 2004
Dát tip
(velkomyslné gesto-prostě máchnutí rukou) Nezoufej!

Semeno
13. 02. 2004
Dát tip
Neposílejte mi avíza! řekl jednou jeden vzdělaný člověk, a nikdo nikdy nezjistil, jestli měl pravdu

Wemi
12. 02. 2004
Dát tip
LALALALALALALALALALALALAAAAA... buďte víc aktivní, tady nemá to skorem cenu sem chodit...

turandot
12. 02. 2004
Dát tip
tradadáááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! neska sem byla čtyry hodiny na krvi... vlastně na krvi deset minut a zbejvající čas na olšanskejch hřbitovech...o biologii sme sledovali takový larvičky v mase... (hoho) SEM AKTIVNÍ, NÓBRŽ VYHLAŠUJU SOUTĚZSKU: ..kdo z vás přijde na to co je "CAVÉ CANEM!" dostane pěstí!(protože bych se styděla velkolepě a brčálově bych zezelenala závistí, bo já sem to nepřišla... nic s Nickem Cavem to neni..to prej taky někdo zkoušel...pro neznalce, je to latinsky a prej se to normálně nachází v mozaikách na zemi před vratama...)

Wemi
12. 02. 2004
Dát tip
hele, já teda rozhodně nechci dostat pěstí... ale zdá se mi, že tam sou přeházený písmenka a ještě je to cizím jazykem totiž, já myslim, že to má bejt AVE CANCEM... teda spíš AVE KANCEM... jako kancem, tim prasetem žijícím v lese jinak na internetu jsem si našla, že AVE je jméno barzoje z chovný stanice Biskupstwo (www.geocities.com\avebiskupstwo\) ty lomítka v tej adrese maj bejt pochopitelně na druhou stranu:) takže když to shrneme, tak to znamená, že ten Ave (pes-barzoj stanice biskupstwo) je KANEC... a to je asi vše, co vám k tomu řeknu, doufám, že to k něčemu bude ps:ave teda moc pěknej neni, jen se na něj koukněte no prostě barzoj ave kancem

turandot
12. 02. 2004
Dát tip
Chacha, to musel bejt vyhlášenej kanec, když si to Římani psali před baráky!!!! eště máš dva pokusy..pak se můžeš nechat podat(ďábelsky se hihňaje)

Wemi
12. 02. 2004
Dát tip
a koukla ty ses vůbec na toho barzoje?!!!!! (výhrůžně)

ch_34
12. 02. 2004
Dát tip
hele cavae je v řečtině hlediště... caveau je francouzsky sklepení jinak je Otta nějak slabej v tomhle směru... ale u dveří.... to by mohlo být: hovna opucujte zde... nebo: vejdi vítaný to je skoro to samý

turandot
12. 02. 2004
Dát tip
STŘEŽ SE PSA!

Wemi
12. 02. 2004
Dát tip
stojím si za svým!!!!! je to možná i nějaký příběh či pohádka: jak se stal AVE KANCEM

ch_34
12. 02. 2004
Dát tip
takže jsem se strefil! HOVNA OPUCUJTE ZDE!

Wemi
12. 02. 2004
Dát tip
nojo pořád!!!!

ch_34
12. 02. 2004
Dát tip
přiběhl AVE, opucoval hovna, pomiloval se s majitelkou dveří a stal se KANCEM.... pak bloudil peklem a očistcem provázen Vergiliem, nebem provázen Beatriccií a naším světem provázen krkem.... kdepak, pohádky mi jdou....

Wemi
07. 02. 2004
Dát tip
já nemám plnohodnotnou omluvenku, ale můžu si sehnat razítko od doktorky... blázne, ty mě neznáš? ty nevíš, že když mi zavoláš v sedm večer, tak že prostě nikam nemůžu... asi je to divný, ale pravidla naší rodiny fungujou nějak jinak! máme zakázaný nehlášený večerní vycházky. a to jak si řikala, že se už tři tejdny snažíš se mnou jít ven, to malinko přeháníš.. viděly jsme se před tejdnem, já kurva vim, že je to málo... ty si myslíš, že tě nechci vidět, jo? tak si mě zabodni čim chceš, ale rychle!!! ať to dlouho nebolí.

Wemi
05. 02. 2004
Dát tip
hej hola... co je smým tuřínem a co je s mojí martinkou a co je s mojí kunhútkou a s mám brambištěm???? já teď vůbec nemám čas... a zdá se mi, že už s váma ztrácim kontakt

turandot
05. 02. 2004
Dát tip
co je s tvým tuřínem? Kurňa ty jedno Wemeno! Teďkons sme my tři (o kterých bylo výše hovořeno, my tři, co spolu chodíme...kromě Brambíska, ale ta měla plnohodnotnou vomluvenku) byli na zdravotní procházce!!! Smim tě zabodnout střelnou zbraní?(trudomyslnej ksicht)

ch_34
05. 02. 2004
Dát tip
Koniáš kouká do díry____

Wemi
04. 02. 2004
Dát tip
víte co jako né? mě se po vás tó stejská... sme odporný, semeno, turandot... jsme divný.. dyť bydlíme v okruhu pěti set metrů od sebe... kurňa, tak jaktože nejsme spolu (toť otázka... býk či nebýk... to je zase toreadorská otázka:) potřebuju šaty na bratrův ples... ehmmm... pavle půjčíš mi nějaký... a ty michalo, a semeno... co ty? chtěla bych s váma uvíznout na vojenský základně uprostřed jungle... v tý, co se mi o ní dneska zdálo, byla moc pěkná a útulná (tedy samozřejmě až na to, že na nás neustále někdo vypouštěl řízený střely), ale nějak se mi tam stejskalo po mámě. v tom snu jsme tam byli deset let, pak jsme pod kopcem objevili harrachov a jeli jsme domů do prahy. busem sme docestovali až k nám domů a hráli jsme dámu pro šest lidí (nebo sedm?). poté přišla máma a já sem se jí s hystericky šťastnym pláčem vrhla okolo krku.... miluju vás

Semeno
04. 02. 2004
Dát tip
Miluju tě zejtra jsem u tebe jako na koni bez sovy s herbářem a smradlavým oblečením promineš mi?

ch_34
04. 02. 2004
Dát tip
a co já, a co já...? já budu asi brečet... zas

Semeno
04. 02. 2004
Dát tip
O co?

ch_34
04. 02. 2004
Dát tip
o co, že jo? když jo, prodáš.... cha cha chá... mrkvesud

Semeno
04. 02. 2004
Dát tip
Já jsem babral, nic neprodám! Oni nezabrali, ani poslechnout si to nechtěli. , No nic, dostanu je , ..dobrá tedy,..mám je přece jenom za rohem,..doslova

ch_34
04. 02. 2004
Dát tip
chci víc!! chci vás!!!

Semeno
04. 02. 2004
Dát tip
Smůla no. Santana live

Wemi
04. 02. 2004
Dát tip
hahahaaaaaa... mám vás na mušce!!!!! hurá do pralesa.

Semeno
04. 02. 2004
Dát tip
Dispát chorobo. Teď jsem kvůli tobě nemocný o prázdninách. ovšem narozdíl od tebe nejsem simulant, a tak se neléčim.

Wemi
04. 02. 2004
Dát tip
to je na mě, ty humuse?! ty nejsi nemocný, to bys přece huhňalo

ch_34
04. 02. 2004
Dát tip
chci víc!! chci vás!!! chci si s vámi povídat!!!!

Wemi
04. 02. 2004
Dát tip
tak!!!! JÁ TAKY!!!!!! tož mluvme.... tststssss

Semeno
04. 02. 2004
Dát tip
tsssssssss fuuuuujjjjj

Wemi
04. 02. 2004
Dát tip
semenóoooo... ty si divnýýýýýý!!!! úúúchyl

ch_34
04. 02. 2004
Dát tip
Wemi, máme píseň! Zazpíváme si ji, že jo? Záviš - Chcánky Ami 1. Když člověk tmavé chcánky chčije E pane na nebesích to zlý je G a když jsou chcánky hezky bílé H7 je to až neskonale milé Jeden náš známý ten měl chcánky žluté tak jako zlaté stránky není nad chcánky pěkně světlé u píva někde v čochu v teple Ami F R: Ó, chcánky proudící chcánky E se struhankou škubánky Ami F Ó, ó, ó, chcánky, vychcané Hankou E Ami škubánky se strouhankou 2. Země se do kolečka točí měchýře nalité jsou močí chlapci poklopce rozpínají dámy si v podřepu to dají Chcalo se chčije a chcát bude chcánky jsou světlé, žluté, rudé chcánkama psi si značí trasy to by snad stačilo tak asi R. Ó, chcánky třpitivé chcánky se struhankou škubánky Ó, ó, ó, chcánky, vychcané hankou škubánky se strouhankou, škubánky se strouhankou

Wemi
04. 02. 2004
Dát tip
týjo.... ty si zlatíčko, víš... nemám slov... úúúúžasný!!!!!!! CHCALO SE, CHČIJE SE A CHCÁT SE BUDE!!!!! dyť to je pravda... nikdo se tomu neubrání

ch_34
04. 02. 2004
Dát tip
myšlenky jsou jako naše oči

Wemi
04. 02. 2004
Dát tip
a já už musím jít... teda jít spát

ch_34
04. 02. 2004
Dát tip
a já musim sehnat cigáro a vyplnit přijímačky a naučit se Seiferta

Wemi
04. 02. 2004
Dát tip
tak brou noc

ch_34
04. 02. 2004
Dát tip
takou sladkou, zase nyvou, věčně nyvou... ale milosrdnější...

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
nebo tuhle... Ležérní Ken 2003 Ken je opravdu velmi aktivní. Teď je jeho nejoblíbenějším sportem ježdění na kolečkových bruslích. Každou volnou chvíli stráví v parku a prohání se po jeho cestičkách.

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
ale asi se ten obrázek nezobrazuje jen proto, že nefunguje Seznamovský web

turandot
02. 02. 2004
Dát tip
mě funguje... hola HEJ, TÝVAGO! Vždycky sem chtěla mít kena...pravého od Matela! Vytisknu si ho, vystřihnu a nalepim na takovou jednu barbínu, co jí nemám ráda...!

Wemi
02. 02. 2004
Dát tip
moje barbínky spinkaj ve sklepě... ale michalo, jak víš, že je tenhle pravej... nejedla si nááhodou šlehačku? tu falešnou.. mimochodem, mě ten obrázek taky nefunguje

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
mlask, mlask, miluju vás! (nejlepší a nejmoderněší verš)

Wemi
02. 02. 2004
Dát tip
jo, ale škoda, že se nerýmuje... na něj se hodí jen neotřelá odpoveď... hmmm, já taky.... nebo co

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
mňou, mňou, houpihou, vaše je mé štěstí...

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
mňou, mňou, houpihou, vaše je mé štěstí...

Wemi
02. 02. 2004
Dát tip
tóó tamto, víšco, ne?

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
jasně, že ne! ale tó, že tó, ale asi tó

Wemi
02. 02. 2004
Dát tip
tamto? ty tó tó? fakt?! no neto... a pointa se neztratila... tamto

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
takže jo

Wemi
02. 02. 2004
Dát tip
pokud jo... tak jo.... jestli ale opravdu ... skutečně tó?! hm?

turandot
02. 02. 2004
Dát tip
to ehm totiž tamto..nechte toho tamtoho, viď né...já se umim vyjadřovat(pro sebe vzpurně)koukejte.. "kurva co koníte né? s tim tim..no..jak se tó...kurva se to..vobrázek!..s tim vobrázkem je všechno v kurva-cajku, né jako!...??"

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
neni protože tó, mě se netó! a nebuď tó, taková

Semeno
02. 02. 2004
Dát tip
Mě se to taky ne to

Wemi
02. 02. 2004
Dát tip
a já už to sice nechci tó... ale mě už netó pár tó ...dní... jako! tuříne máš to nějaký tó... víš co jako, né? potento, to ti řekne každej... takže tó s tim něco udělej, nebo bude TO!!!!!!

Semeno
02. 02. 2004
Dát tip
wemínko! Jak se máš?

Wemi
02. 02. 2004
Dát tip
velmi dobře.... a ty?

Semeno
02. 02. 2004
Dát tip
Je mi špatně, pudu spát,..ale spát se mi nechce Mám volno,.....ale mám snad čas?

turandot
02. 02. 2004
Dát tip
nemáš! Sketo! Hale já s tim nic ne tó, jó? takže tó, nechtě mě.. žejó... Hale, je to tim, že mi byl sebrán kabel, kerej propojoval soubory na jednom počítači se soubory na počítači jiném...trakže se tento obrázek nemůže dostat na ten váš netó..teda net...tak je tó...

ch_34
02. 02. 2004
Dát tip
tak tam tó napiš, tamten tó.. místo tamtoho tóhó

ch_34
01. 02. 2004
Dát tip
láskou ku světu pryč!

Wemi
01. 02. 2004
Dát tip
medovina, nechutná jako med... šlehačka ve spreji je jenom ztuženej rostlinej tuk se smetanovým aroma a hnacími plyny... do psích sucharů se dávaj drogy, aby je ti psi pořád chtěli... všude jsou jenom samý podrazy...

turandot
01. 02. 2004
Dát tip
zbušim každýho, co ti podráží nohy a židle! kurva máš recht! I plíseň na hermelínu je šlechtná uměle... ...ale zato dobře, uznej...hele šlehačka, medovina i psí granule sou taky "chutně" falešný... (to chutně je v uvozovkách nikoli z ironie, ale z rozpaků nad tim, jak tam nesedí..nenapadá mě jiný slovo, ale vim, že mi rozumíš..)... čokoládová poleva v sáčku je taky jenom tuk...(zaraženě)každá čokoláda je hlavně tuk...né ble teď bude každá kostička chutnat jak samotný máslo ble né né blebleble!!!!

Wemi
01. 02. 2004
Dát tip
ale ale ale... michalko to jsou ty granule tak zoufalý, že do nich musej cpát návykový látky, aby je ty chudáčci psíci furt chtěli... co když je to to samý třeba i stou čokoládou, co když nám začnou cpát drogy i do chleba, abychom si ho kupovali? a navíc, šlehačka je hnusná... ta ve spreji...

ch_34
01. 02. 2004
Dát tip
protest za nežluknoucí, ale za kysnoucí mléko!!! Míšo, nějak mi nepracuje horní obrázek na týhle diskusi. Jestli ti to dělá taky... (Vypadá to, že je smazanej.) tak tam vlož místo příkazu pro zobrazení tamtoho, příkaz tenhle... je to upravenej ten samej...

ch_34
01. 02. 2004
Dát tip
mohlo mě napadnout, že se to hned zobrazí... <img src="http://www.sweb.cz/ch-34/soubory/my.jpg">

turandot
28. 01. 2004
Dát tip
mlask! (Wemínko sem v traumatu, chvilkovym, ale stojí to za to... trojka balantýnky na lačno je hnus, prospali sme kus hokejovýho turnaje v pánskejch šatnách, pak sem utekli...a nějak to prasklo...děda je na mě děsně hodnej, máma je spiklenec a táta odevzdanej, zdá se, a já furt dělám takovýhle prasárny a lacině je kamufluju.. je mi blivno! Kurva, proč to dělám?!!!)

Wemi
27. 01. 2004
Dát tip
des chláchories... to je blbost, al jen mě to tak napadlo:) mám v hlavě slovo, něco jako enthusiasmus... a je mi divně smutno, po vás

Wemi
25. 01. 2004
Dát tip
michalóóó... skládám ti poklonu...

turandot
25. 01. 2004
Dát tip
proč?? nedělej to!!!!! Wemenó!!! Nebo jo,klaň se mému výbornýmu herbáři! Na ten sem pyšná, i když sem neska zjistila, že mi shnila taková ta bílá pámelníková bobule! Klaň se mu a já se s nim zkusim nakrucovat! Wemenó? Hale z tý kouzelný krabičky hraje Sluníčko, sluníčko..? Už sem nejzmatenější, protože ten začátek je...no je jinej... Cituji: co je to - co to je - jak se to - menuje?(Kunhůta) Natahuju to furt znova a znova, dychtiva touženého rozsvícení se v kebuli...

Wemi
25. 01. 2004
Dát tip
hehe... skláním se tedy před herbářem i před shnilou bobulí:) já znám jenom sluníčko, sluníčko, popojdi maličko, stojíš tu u cesty, stane se neštěstí, něco tě zajede... uf... to je morbidní

turandot
25. 01. 2004
Dát tip
no právě todlencto sluníčko myslim!!!!...nikoli Satanovo Sonne...ale todle Sluníčko... tak kua, co to z tý tvý natahovací krabičky zvonkuje??? jojo už se snim nakroucám/nakrucuju... ty bobule sou dvě a obě shnilý, takže to má větší efekt...navíc jak se nakrucuju, můžu třebas klidně i ukázat, že ten list nad tim s listem kaštanovníku jedlýho je vod toho zaprasenej a... a ...a to bude něco!!!!

Wemi
25. 01. 2004
Dát tip
tyjo... ty seš prostě úžasná (já tě nejspíš miluju)... můj herbář si odneslo semeno do svýho doupěte a od zý doby jsem ho neviděla... je mi z toho žalostno:( kurva, já nevim.... nevimco to ta debilní krabička zvonkuje.... ptej se žita poví ti to

turandot
25. 01. 2004
Dát tip
žito je pěknej vopičák...neví ani, kde je kuřecí máma, tak jak by asi mohlo vědět todle.. Nebuď smutný, už ho nikdy neuvidíš...(jo taky bych jaksi..no, můj smysl života by se zkrátka nenaplnil, kdybych nezjistila, že ty kuličky uhnily... takže ty nanajdeš pokoje, ale našla bys, kdybys viděla jak ti třebas zplesnivěl kořen u řebříčku..) (nemůžu tě chlácholit, když vim, jaká je to pro tebe ztráta..osudová přímo)

Wemi
25. 01. 2004
Dát tip
tyjo... i v tento žalostný okamžik rozjitření našich ran, se musim smát... co to je proboha za slovo CHLÁCHOLIT, checheche... neni směšný?

turandot
25. 01. 2004
Dát tip
chlácholó, chlácholás, chlácholáre... DUDLI DUDLI DUDLI DA--------------HÉJ! Zastav svět a pusť mě ven!

Wemi
24. 01. 2004
Dát tip
hmmm.... tak jo:))))

ch_34
24. 01. 2004
Dát tip
tak jo, tak jo... vážně (jako pes se standartním tepem 200 t/min)

Wemi
24. 01. 2004
Dát tip
a to mě přivádí na jednu divnou otázku... ty si ten pes, co mu míša vydloubla oči????

ch_34
24. 01. 2004
Dát tip
poznalas to! Michala to zakrejvala a lhala, když říkala, že je to Ladyna... ale já už nemůžu, nemohu dál... Totiž to já, Tramp byl vydloubán. Vidím teď jen poslední obraz před tím, než se to stalo... stále a stále, a těkavě v myšlenkách rozvíjejících, a stále... její tvář...

Wemi
24. 01. 2004
Dát tip
jak vypadala... zkřivená zlostí, záchvěv soucitu, nebo jenom chladná krvelačnost.. teda okolačnost... povídej!!! Maxipes Fík tě pomstí...

ch_34
24. 01. 2004
Dát tip
ale já jsem tomu rád.... vypadala božsky :-))

Wemi
24. 01. 2004
Dát tip
to vona zase jako jó... řekl by pepa

ch_34
24. 01. 2004
Dát tip
:-)

Wemi
24. 01. 2004
Dát tip
to je ovšem zajímavé... velice zajímavééé

turandot
23. 01. 2004
Dát tip
já taktéž nechci přemejšlet...když přemejšlíš, stane se to všecko tak jako tak... Dějou se divný věci...a o přestávkách sme ten nejsmutnější a nejdivnější kruh.. i v hospodě sme nejtišší a nejsmutnější a nejopilejší...

Wemi
23. 01. 2004
Dát tip
CHMMM... JÁ SEM DNESKA CELEJ DEN SAMA a nemocná, tak je to na houby... diný, že ste smutný...

ch_34
23. 01. 2004
Dát tip
Wemí, já jsem sem nemohl jít... nepracoval mi net.... ani už vás nemohu prozvonit... má poslední akce byla prozvonění Míši.... pak mě napadlo vypnout telefon... jestli tam ještě něco mám... no, nejsem já blb? Wemi, když si budeš chtít popovídat prozvoň... třeba budu doma,a třeba se povede načíst Písmáka...

Wemi
22. 01. 2004
Dát tip
hoj.... lidi je to humus... já už nikdy nechci bejt sama doma a přemejšlet....

turandot
20. 01. 2004
Dát tip
dneska sem měla závrať...kolem sebe vzduchoprázno..když sem usínala při zeměpise, stála sem někde v Ardenech a pohybem..podobnym dřepu, podobnym pohybu, kterym se rozhoupává plechová houpačka na pouti...sem se vymrštila úplně pryč, děsně rychle sem letěla ničim...a nešlo to korigovat! chtěla sem to potom přivolat znovu, ale už to nešlo..

ch_34
19. 01. 2004
Dát tip
nezapomeň na mý dvě!!

Wemi
19. 01. 2004
Dát tip
HEJ POZOR!!!!!! 30.ledna (pátek) bude někde v Praze (myslim, že Kobylysy) koncert Znouzectnosti, juchůůů 31.ledna (sobota) je Immodium, píše se to s dvěma M nebo jenom s jednim? 3.února budou Jesus Puras (prej nějaká dobrá těžká muzika, řikal Dan), je to v Rock Café... zadarmo... ale je to úterý, tak nevim tak. poďtééé tam někdo, aspoň na něco:) i když já ani nevim jestli tam budu (vzhledem k vysvědčení) vypuštěna... já vim, pavle, tvý dvě jsou nejlepší, teda spíš nejkratší... heh, to zachvíli budeme mít kompexy z toho jakou dobu trávíme na toaletě...

turandot
19. 01. 2004
Dát tip
hohó..tak třicátýho prvního řikáš! Jestli nepojedu na hory s děvčicama, tak se mnou, milé a diplomatické, rechnuj... neska sem měla třice pět!!! Čekající před kabinkou málem nevydržely (y protože sem nebyla na pánech)

ch_34
19. 01. 2004
Dát tip
to na mě nikdo nečekal... to protože jsem byl venku 30. říkáš? ale určitě s nima hrajou 3 dřeváci, a ne Mrkwe.. to já si radši zalezu k vojákům, Psím vojákům u nás... jestli ovšem budu na horách... ty jo, dneska jsem byl tak unavenejm, že, když jsem psal závěr k seminárce, psal jsem věty typu: (teda, když jsem se probral, byly o věty,,, jinak to ani něty nebyly, byly to takový divný slova... ale to nejsrozumitelnější vypadalo takhle): (o bižuterii) "...je vidět, že květiny v lese děvčata dobrou měsíc sen..." původní obsah měl být: "je vidět, že bižuterie je sice mezi lidmi známá, ale že by se po mí lidé sháněli, se říci nedá..."

turandot
19. 01. 2004
Dát tip
(vesele)(je mi z tebe vesele) (ježiš u vás sou ty psí..néééé!ne-ne, to nejde, že ne! áúúúúúúúúú!)

Wemi
19. 01. 2004
Dát tip
hehehe

ch_34
19. 01. 2004
Dát tip
je mi z tebe omdlelo a vzletno... rozumíš, že jo? mylšenky jsou jako naše oči! hmmm, jsem mimo mimo svět

Wemi
18. 01. 2004
Dát tip
zvládli jme to i bez hodinek... to vůbec nemá cenu, já jsem tam byla jenom patnáct a půl vteřiny..

Wemi
16. 01. 2004
Dát tip
hmmm... jeden moravák (s vekým M) mi řikal, že jsem čertík... tak sem zmatená a jak to teda bude s tim močenim, takhle se nikam nedostanem!

ch_34
16. 01. 2004
Dát tip
řeklas, že to chce průměr... ale napřad to chce hodiky....

Wemi
15. 01. 2004
Dát tip
blebleble... budem se jí na to muset zeptat... nejsem schopná odpovědět... do not cry.... hmmm, a s tim močenim teda zase nic nebude? předpokládám, že ty nemáš problémy s prostatou... koneckonců jednou seš asistent-laborant, tak laboruj, ne.

ch_34
15. 01. 2004
Dát tip
čím to je, že odcházíte, akorát, když já přicházím? je to ze soucitu, že nechcete, abych tu trávil hodiny, hodiny a dny...?

Wemi
15. 01. 2004
Dát tip
ne-e je to spíš tim, že přicházíš moc pozdě:) tedy co se týče mě, tak já neodcházim, pouze si nacvičuju zneviditelňování.... holt to ale ještě tak dobře neumim

ch_34
15. 01. 2004
Dát tip
Wemeno, ty 'si Ďábel!!!

Wemi
13. 01. 2004
Dát tip
heheee, mišo.... já si na něco vzpomněla hele: vůdstostokstokčakvůdstokčakčakvůdčakstockvůdstoskstokřakvůdstokčakvůd atd.... je mi báječně... pavle, změřte si čas, jak dlouho ti trvá než se vyčuráš .... teda změř to tak desetkrát (nezávisle na sobě... samozřejmě) a pak z toho udělej aritmetický průměr, jo? dík... bylo by fajn kdyby to udělalo co nejvíc lidí... od obou pohlaví zhruba stejný počet močících zástupců... chtěla bych totiž udělat opravdickou močící studii... předem děkuji

ch_34
13. 01. 2004
Dát tip
hele,,, jenžwe když má někdo potíže s prostatou... tak je hotovej za vteřinku.... pak zas za vteřinku.... a takhle chodí třeba půl hodiny.... nevim... vim, že to v poho stíhám, než se uvaří půl litru vody... ale, když jsem byl malej, tak jsem to nestíhal.... a taky vim, že Veruna je rychlejší než já

ch_34
13. 01. 2004
Dát tip
pomóc... když jsem si toho všim prvně, myslel jsem, že je to chyba Písmáka, ale je to tak... proboha, co se stalo s Martinou (teda s Inian)?! sakra, co se s ní satalo, proč se vymazala? (docela zoufale)

turandot
12. 01. 2004
Dát tip
...chjo tak to tě netrumfnu.. ale byla sem neska plánovací kalendář pro následující tři dny a věšák(uznej taky to neni tak špatný)

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
(tak mě Písmák zasejc vypek a nádherná odpověď je ve ztracenu... škoda) teče voda v pissoáru teče, teče, teče soused si dvě lehké ženy sebou domů vleče ňákej vořech z vokna mrsknul violončelo a já si nechám vytetovat piču na čelo....

Wemi
12. 01. 2004
Dát tip
bleheheheh..... mišo, já také neviem, čo mu na to mam povedat... pavle, já bejt tebou tak si na čelo nenechám vytetovat... ehmmm... jak bych to jen.... ženské pohlavní orgánz....(teda jestli nechceš jít na medicínu specializace gynekolog)... neni to moc efektívní... nechej si udělat mrkwu nebo tááák... kolosseum... ALE PROBOHA NÉ piču (přidušeně a stydlivě)... jinak to s tim pissoárem je bezva...

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
hele, to je citát, to je Záviš! krom toho peacha se taky bere, ne? vždyť je to metafora kolossea....

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
hele, to je citát, to je Záviš! krom toho peacha se taky bere, ne? vždyť je to metafora kolossea....

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
hele, to je citát, to je Záviš! krom toho peacha se taky bere, ne? vždyť je to metafora kolossea....

Wemi
12. 01. 2004
Dát tip
chjo, sem uďála takovou zásadní chybu.... teďkon neviem ako sa mám chovať.... stydím se...

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
nestyď se... buď svá, nevaž se, odvaž se!... Boženko, Svatávko, Mariánko, moje milá kamarádko, Wemínko milované, já se těšim, až ti šlápnu při valčíku na palec!

Wemi
12. 01. 2004
Dát tip
BRATR NÁS ŠMÍRUJE!!!!!! JE TADY S NÁMI A MY O TOM ANI NEVÍME.... UFFFFF.... FAKT...

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
já už žádnej jeho svetr nemám!!! (rozhodně)

Wemi
12. 01. 2004
Dát tip
pššššt.... jakej svetr? o ničem nevím.... ALE FAKT!!!!!!!!!!!!! jestli náhodou na ten palec nešlápnu já tobě, to ale spíš až bude ča-ča... nebo co

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
to se nebojim, čačovat nebudu.. no ten zelenej :)))) tak já si ji za trest lajsnu

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
né, čaču ne! to nezvládám už co třeba mazura... to mi můžeš i vykloubit ramena...

Wemi
12. 01. 2004
Dát tip
TSTSTSTST.... to si s tebou vyřídim chlapečku, pak se ti budou zdát noční můry o WEMENECH....

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
aspoň, že nevíš, co se mi zdálo dneska v noci.... jak, že se tvůj bratr jmenuje?

Wemi
12. 01. 2004
Dát tip
to bys chtěl vědět, co? třeba ti to vyjeví sám... když tady teď tak slídí:)

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
hmmmm.... jeden pozorovatel tu je......

Wemi
12. 01. 2004
Dát tip
jo, to bude von:)

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
hele, sněží...

ch_34
12. 01. 2004
Dát tip
chci vás sakra obletovat.... jako láhev rumu mou...

ch_34
11. 01. 2004
Dát tip
jinak, abys věděla, jak jsou tyhle hračky pro mě důležitý... většina mých příbuzných pracovala právě v Tofě... babička už dávno dělala vnitřky pian... tety taky, jiný malovaly tyhle věci... děda a strejdové se zabývali něčim mužnějšim- kompletací, broušením, soustružením,... dřevěných dílů... druhej děda byl kontrolór kvality... prostě těhlch hraček jsem měl nejvíc... docela zajímavý je, že továrna se jmenuje: Detoa Albrechtice s.r.o., a při tom stojí v Jiřetíně (paradox, kterým se malé dítě musí zabývat...)
hele, já si podám přihlášku do klubu, abych sem měl jednodušší přístup.... abych nemusel klikat na: [ch_34]->[Oblíbení autoři]->[turandot]->hledat->[My] jo?

turandot
11. 01. 2004
Dát tip
Hale a budeš pokračovat v rodinnym podniku...? Já měla něco podobnýho, lae nevim, jestli přesně z Tofy... taky sem měla takovýho psa stejně udělanýho, ale z modrejch korálků..mohlo to bejt vlasně cokoliv, mělo to čtyry nohy, vocásek a korálek místo hlavy a to zas vyráběla moje babička... mno si podej, aléé nevim, jestli tě budu moct vzít...(Semeno neni benevolentní)

ch_34
11. 01. 2004
Dát tip
hm, psa dělaj červenýho... modrou dělaj opici.... :-> mňou-mňou-ňuf-ňuf

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
mufmuf... pravilo, moudree wemeno

ch_34
11. 01. 2004
Dát tip
kajmany nedělaj, bastardi!

turandot
11. 01. 2004
Dát tip
(Pavle, co to máš za výraz. 's mě vylekal...:->) Ó má mužoženo, v tvém doprovodu pojedu kamkoli! A třeba i do horoucích..horoucího Jablonce... Kontrolní otázka: máte radši takový ty zelený kyselý jabka, nebo ty červený, co se blejskaj...Řešim dilema...máme doma vobojí...

ch_34
11. 01. 2004
Dát tip
hele, nebo ještě takový ty žlutý přesládlý.... nejlepší jsou dědovy malý černený malinově chutnající

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
ja ma radsi zeleny... ale nejlepsi jsou chilli papricky, ty si dej, ma lasko... a krokodyly snad jo?

turandot
11. 01. 2004
Dát tip
hm...už sem nakousla to zelený...(Wemeno seš telepat) KROKODÝL DANDÝ BYL CHLAP A NÉ ALIGÁTOR...FÚJ MU!

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
blebe, sladky jablka me ne to.... nechutnaj toliko ako kysela...

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
ale potom... co kajmani???????????????? co s nima bude...

turandot
11. 01. 2004
Dát tip
ják jako kajmani..? kajmany si holt muší člověk vyrobit sám samotinkej... sou zelený? když se tam tak melou ty barvy...

ch_34
11. 01. 2004
Dát tip
ch, ch, chá! krokodýla dělaj! krokodýl

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
kajmani sou cerveny, ne? jako jablka u pavlova dedecka na zahrade... nebo ne...

ch_34
11. 01. 2004
Dát tip
ňuf-ňuf, kajmane, chceš se seznámit?

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
s krokodylem? to si musim dat bacha, teda pokud nejses hodnej krokodyl.... jestli jsi laskavy a hodny krokodyl, rozumi se, ktery nepokouse me a moji ctyrokou zenu, tak se samozrejme rada seznamim...

turandot
11. 01. 2004
Dát tip
má výbornou rohožku na zádech...ale proč?

turandot
11. 01. 2004
Dát tip
já vim proč! aby nás s Wemenem moh vozit na zádech, že jo! Jo!!!!

ch_34
11. 01. 2004
Dát tip
tak třeba v pátek, jo?

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
chce bejt uzitecnej, hlupacku, zvlast ted v zime, kdyz maj lidi mokry boty... lehne si pred dvere a slouzi jako rohozka a schod v jednom... je moc objetavej...

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
ty ses teda hodnej, nebo co?

Wemi
11. 01. 2004
Dát tip
musim jiti, tak se mejte... trebas pekne

ch_34
11. 01. 2004
Dát tip
jo jsem.... včera jsem ale dělal stojan pod Radkovo kombo, to bylo príma! Pak dělal držáka saxofonu, podavače kazu a Stopanginu, čepíře piva a jeho donašeče, stojan pod bicí... a držák Radkokytary.... ale jako stojan pod kombo jsem se cítil nejlíp!

turandot
10. 01. 2004
Dát tip
aha! znám... ale bála sem se vždycky, že je rozbiju... ale mám ráda ty pískací, gumový, měla sem výbornou tlustou žábu a krokodýla Alfréda(o tom sem ti řikala) a červenýho foxteriéra...

ch_34
10. 01. 2004
Dát tip
takovýhle (z www.detoa.cz)

turandot
10. 01. 2004
Dát tip
Ta je! Znám je, daj se vychýlit za předpokládaný hranice ...ale ne tak daleko, aby to bylo šokující... sou fajn a vystřelujou jim nohy, to mě bere!

ch_34
10. 01. 2004
Dát tip
Jan Tleskač!!!! skoro

turandot
10. 01. 2004
Dát tip
(magická formule, milionkrát vyslovená)...když natočíme nejdelší osten Ježka tak, aby vyčníval z klece nejširším jejím otvorem, posuneme Ježka do poloviny výšky klece...(...)

ch_34
10. 01. 2004
Dát tip
miluju tě!

turandot
09. 01. 2004
Dát tip
týýjo...to sou vjecy.. Hale, dejte mi recept na neviditelnost....(psovitý voči)

ch_34
09. 01. 2004
Dát tip
teda je pravda, že psi nectím jako bohy, ale přesto: chudák pes, kterýmus je vyfoukla... bublivukem očí... okafukem

Wemi
09. 01. 2004
Dát tip
tyjo, teď kvůli tobě chodí po světě bezokatej čoklík... a vůbec, proč nám ukazuješ vyfouklý psí oči, když chceš znát recept na neviditelnost... to z nich jako budem dělat kraslice?

ch_34
09. 01. 2004
Dát tip
Michalo, ty sadisto.... tak mě napadlo: třeba byl ten pes masochista a je tomu rád, prože se mu to líbilo... Míšo, snaž se pochopit, když tě neuvidí ten pes, tak nejsi neviditelná pro nás....
teď začínám mít, milé Wemínko, strach o své oči...
Míšo, to ti nepomůže! Nech toho! Byla bys stejně vidělná, jen my slepí....! Míšo, né!!! uá! uá! uá! Sakra, nemohli bychom se obdivovat v tvých krásách....

Wemi
09. 01. 2004
Dát tip
hehehehehe, michalko, pak je tady taky taková otázečka z mé strany... to je teď lejdyna slepá? jdu radši zkontrolovat jlinku... pes jako pes ty bys chtěla mít slepou/ýho muženu? pavle, použijem profesionální potapěčský brejle, márdi nám je pomůže vybrat... protiokovyfoukávací..

ch_34
09. 01. 2004
Dát tip
Koumáku! V tšch plaveckejch od Luneticů jsem se pořád bál....
(šeptem:) Musíme si vymešlet, jak je Michaela bůhvíjak krásná, aby se nemohla vzdát těch načich muženatejch lichotek... (ve dvou to teda budou sudičky)
Michalo, tvá kštice je božská! Vítr si pohrává s kadeřemi na tvých svalnatých lýtkách! (takhle se na to musí)

Wemi
09. 01. 2004
Dát tip
joj, tohle neumim... míšo, miluji tvé žluté prsty a drtí mě představa, že bych tu barvu již nikdy neuzřela... netrestej mě za lásku k tobě, ne vole? pavle, dobrý?

ch_34
09. 01. 2004
Dát tip
Svatavské a Boženné, bravurní

turandot
09. 01. 2004
Dát tip
sudičky? jen slabej výraz pro vás dva, abyste věděli!!!!! Alice in Chains maj trojnohýho psa a trojnohýho pána, proč bych sakra nemohla bejt čtyřoká a můj pes neokatej.... Nepříde mi to tak krutý...(je to krutý??) (neni...ne..nene) A vaše lichotky na mou dokonalou mužnost slýchám denodenně ze všech pěti světových stran- OLD SPICE byl vynalezen po tom, co sem jednoho chlápka doslova ohromila svojí mužnou aurou... A teďkons: (drsný tón, hodný přinejmenším šéfa genksterský bandy osmýho stupně) Jestli tady nebudu mít do čtaryadvaceti hodin RECEPT NA NEVIDITELNOST....tak....(záhadné mlčení)...tak se třeste vo svý bulvy jak rosolový dortíčky na palubě rozburácený jachty! CHACHACHA(nepříčetný chechot při kterym, ač neni Jackův, tuhne v žilách krev, divnej smích, krutej smích...chachaááchácháchachachá-chachachachachá-jachachachacháá)

ch_34
09. 01. 2004
Dát tip
ne-e a nekřič tak, nebo ti vlaze na hlavu náměstí

turandot
09. 01. 2004
Dát tip
vlahý náměstí na hlavě...jako klobouk...? náměstí, co by se mi vyšplhalo na hlavu...jako klobouk s nožičkma..? můžu se smát potichu...?(bezeslov)

ch_34
09. 01. 2004
Dát tip
jako mužská pleš jako davy hlasů jako nejistota jako klobouk fialový

turandot
09. 01. 2004
Dát tip
fialový od tý divný dezinfekce, co tim maj malý bezzuby děti natřený dásně... fialový od pračky plný švestek...když je pereš na padesát, pouštěj v sebeobraně... A ve vaně sou pecky!

ch_34
09. 01. 2004
Dát tip
Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar! Ping pong bar!
dřevěný hračky z Tofy (dnes Detoa, takový ty dole mačkací zvířátka) mi pochodujou před očima... po horizontu... dvacet osm centimetrů mezi náma...

turandot
09. 01. 2004
Dát tip
dřevěný nepískaj, viď...

ch_34
09. 01. 2004
Dát tip
aha? ty určitě znáš! tokový ty klaněcí žirafy, hrochové, mravencové, pesové.... i kominíkové... ty, co dole zmáčkneš , silon se povolí a navlíknutý dřevěný korále se rozhejbaj....

turandot
08. 01. 2004
Dát tip
Wemeno, to bys se mnou musela s košem, nebo tak...a ne povídat mi pohádky po telefonu! Po telefonu mě totiž líbat nemůžeš! Cheche- no nejsem já chytrák? Jestliže stojíš ve frontě na něco Ohromnýho, stojíš se mnou...a to znamená, že sme nejdelší fronta! SEMENO! SEMÍNEČKO! Nééééé! Kulhánkovic rodina se bude smažit v horoucích peklech! Všech sedmi! Sakra! Co...co na to doma, šmoulo...?

Semeno
08. 01. 2004
Dát tip
Co na to doma? Mámě to napráskala babička, když jí Kulhánek volal, ... a pak mi máma jenom mezi řečí(když jsem na ní kvůli něčemu ječela) že jako o tý chatě ví. ZATIM to prej tátovi neřekne, ale vona časem vykecá úplně všechno..

turandot
08. 01. 2004
Dát tip
úúúúúúúúúúúúúú! Kurva. Je mi to líto, Semínečko... (kyselej křečovitej) Pane Čermák, pozvem Vás na karamelovej pohár a smáznem to, co Vy na to?

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
joj, ty vado.... semínko, to je v pytli, zkus to třebas hodit na mě. řekni, že sem ti vyhrožovala smrtí, když nás tam nevezmeš!!!! tak a je to... míšo, nejsi ty nějak moc chytrá.... máš snad vědecky dokázáno, že to nejde?? hmmm? cha! já můžu líbat i přes telefon.... aleee, zatim se mi nechtělo... pavle, i tebe? jo! ale mám podmínku: musí to bejt vzájemný... pro všechny..

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
nabízím záhon mrkví! (no bude to bolestní ztráta, ale pro Vás i to...) Semínko, drž se... když tak to sveď na mě... když to půjde...

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
!!NAJEDNOU!!

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
najednou to nepůjde... hmmmm proč ty mrkwe? vůbec je do toho, chudinky, nezatahuj...

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
jenže to budeš ty zlíbaný z podoby nejmíň pětkrát, a my ostatní jen jednou.... to není fér (buéééé-buéééé)

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
checheCHE!!!! nebul, tak vás vezmu pětkrát dokola, no a je to.

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
mňou, to se teda těšim.... velmi lákavá nabídka... promiň Míšo, tyhle věci se neodmítaj... nebo ne, ukáži ti sílu své vůle a vydrřim to od Wemene desetkrát... a za každé jedno kolo ať dostanu jedenáct tisíc polibků od tebe...

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
to teda BLEBLEBLE.... radsi nebudu nic rikat, i kdyz uprimnost nade vse, vidte? asi bych se pocurala po 110000 polibku od michalky, co je moc to je moc... no co, dyt to trva dlouho, ne?

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
!!!>NEJDELŠÍ PISS NA SVĚTĚ

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
jojojojojooooo.... miso, ja chci takyy, prosiiimmmm no tak, co? sem prisla na jednu vec, pavle, tak se libejte vy s michalou sami a ja budu mit aspon mene prace...

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
přeci nebudu držet trest ve formě více, jak sta tisíce polibků od Michaly, bez těch deti odpodobnění od tebe.... že mě nechceš připravit o rekord? ne, to bys neudělalo... vždyť by tam sejně, na pamětním pissoáru bylo vypissáno: "autorská šestice rekordmanů"

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
ne, ne, ne... nechci nas vsechny takhle potupne pripravit o zapissek v Guinessove knize rekordu. ale delam to jen kvuli nam vsem... podte na mou hrud, teda az pak...

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
ne, ne, ne... nechci nas vsechny takhle potupne pripravit o zapissek v Guinessove knize rekordu. ale delam to jen kvuli nam vsem... podte na mou hrud, teda az pak...

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
'sem šťastnej jako blecha, když vohnědáš, Marie!!!! vóhnědáš!!

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
já vohnědám????? jooo? vážně, opravdu, fakt? nemůžu tomu uvěřit. za to ruku dovohnědaám...... vóhnědám.. kdzž jsem v tom, tak už to fakt teďkon dovohnědnu

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
je-éééé-ééé-é-ééééé

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
NAKOLENANAKOLENA JE TO TAK A VAŠE SAKA AT VÁ POSERE PTÁÁÁK!!!!!!!!!!!!!

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
těšim se na vás hóódněééééééééé!!!

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
hmmmm... to je jasný....

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
:--)

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
achjo, kdybych do vás aspoň nebyla tak beznadějně zamilovaná... hiphip hurá ZJ a spol.

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
nápodobně a zcela.... hip hap hop! a piss! a miluju, muluju vás!!!!

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
nápodobně a zcela.... hip hap hop! a piss! a miluju, muluju vás!!!!

Brambiště
08. 01. 2004
Dát tip
miluju a maluju a miluju a maluju....jako kdybych slyšela přiskříplý hlásek neckyho(prepač, kery..) hip hipie hipies!!!! du, se mějte voene....

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
milujeme Neckáře! malujeme Neckáře! hele, doma máme vlastně asi čtyři jeho desky

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
necky jsou supr.... zvlášť když je v nic voda vyhřátá sluníčkem...

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
co? kde ty se tady bereš? ty 'si neviditelná?

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
jo, mám neviditelnej plášť a tu a tam se někomu zjevim....

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
teď už budu zase pryč... tak dobrou noc, děti

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
mňou

Wemi
08. 01. 2004
Dát tip
ne eště chvíli...

ch_34
08. 01. 2004
Dát tip
mlask

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
Jojo, když zabednim okna s ucpu škvíry pode dveřma...tajně ty korálky nosim a dokonce aniž bych je sundala-meju si s nima ruce Pavlovym mejdlem! CHACHACHACHACHACHA(nepříčetně)

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
Hojdy... kde se mám hlásit o "čestné členství" ?? :-*)* Díky za kategorii, kerá je věnovaná mě... to ještě nikdy nikdo neuďál... fňuk.. :-))

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
koukám, že činnost klubu se nějak rozjíždí
když by diplom s čestným členstvím, dostal Seregil, a já ne, asi by mě to naštvalo... děvčata, s kym jste to byla víckrát v hospodě...? (to je nejsilnější argument, proto ani nemusim psát ty ostatní)
ne, mohu být jen stranný pozorovatel...

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
ch_34... to je fajný, žes byl víckrát s děvčaty v hospě... ale já mám v klubu sekci... což mi lichotí... A taky to záleží na členech... tak to adresuj členum... :-)))

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
:-) já jen, abys věděl, tak jsem to poslal i tobě sakra, s tou sekcí tu vzniká problém... (tak si uvědomuju, že nebejt mě, sekce by tam asi nebyla... teda ona by na to jistě přišla, ... ne, nebyla by tam beze mě, že ne Míšo (sebepřesvědčujícím výrazem)?)
hmmmmm____ :--)

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
Týjo fronta do klubu Zdravýho jááádra...? To se nevidí často... Dvoučlenná fronta... To taky ne... (co mám dělat, co mám dělat, kousat si nehty??)(takováhle složitá situace!!!) Ehm...pánové, vaše dotazy vám zodpoví třeba...naše vedoucí mgr. dr. mudr. Semeno...(uf a je to)

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
sakra, sakra, sekce, sekce...

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
2XSS

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
cha, chá.. já frontu nestojim, já stojim o krok vedle... jen jsem takovej ten nadávající dědeček, co říká, že kdyby se náhodou fronta měla stát, kdyby měli něco otevřít, tak že jsem tam tak zbůhdarma stál dřív.... :)))))))

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
Já si klíďo tu frontu vyspím.. zatím jsem sám stojící, usínající a usmívající se (vrásky v mé neholené tváři..)

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
stejně nemáš šanci, prostě nejsi zdravé jÁÁáááadro turandot by byla vykrákána a uškrcena, kdyby tě přijala... cha-chá! a na banány se stálo vedle, ale už je stejně po Vánocích... ale možná... to zdražování teď se nám vrátí v levnějších lokomotivách.... chceš, jednu ti prodám?

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
...byla... protože důkladný popis toho, co všechno se dá dělat s Písmákem si podal pouze Semenu... nechtěla sem se dát zahanbit, neboť ono spravovalo uhnívající klub samo a už dřív sem si řikala, že tam to Seržovo dílko přišpendlim...no a tak se to stalo, že sem tam udělala sekci! Promiň, Pavle...(rozpačitej výraz)

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
no jistě, jsem hrdej jak na svýho sedmiletýho haranta, kterýho nemam! žes na to přišla... ale nebejt Semenina prozření, nedala bys to sem, že ne? (zoufale do ticha) že né...?

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
Víte vy co? Já si stoupnu eště vedlejc jak ta jedlejc a založim novou frontu...eště nevim na co...samozřejmě na něco ohromnýho, uchvacujícího a tak podobně, že... třeba potom budou lidi z těch druhejch dvou front přebíhat do tý mojí...

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
Dobrá dobrá.... holt vzdám frontu.... jen člověka potěší zájem... (padající kroupa z levého koutku oka - venku tuhne krutě... :*))

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
není pro Muže hanbou, uroní-li v té tvé frontě i v mé nefrontě kroupu! nevzdávej, když tě vtáhnou, budu moci ronit krupobití!!!

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
Seregile, nesmutni, zažongluju ti s láhvema od okurek, chceš??? Pavle, jasně že né (poplácání po rameni) Kdyby se Semeno nezačalo aktivně podílet na zušlechťování klubu, dál bych naňho házela bobek... funkce klubu mi stejně vždycky přišla neobjasněná..prostě byl a to je všechno...

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
fúúúúj (to bylo jako oddechnutí, žádná reakce na nic, natož na okurky)

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
a jaký vokurky? Rychlokvašky?... :-))

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
hele, to budou močáky...

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
..takový ty co je vnich naložená i cibule... nebo jaký chceš...si vyber... nechci se vytahovat, ale žonglovat umim se všema typama vokurek! (ale nevim co to sou rychlokvašky...)

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
rychlokvašky jsou ty velký narychlo zavařený..... sem měl u kámoša na chatičce... záchod nám pak nestačil... ale byly dobrý.. Ty s tou cibulí mam taky rád....

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
Tak kerý...?(zmateně) (to zmatení připočítávej z padesáti procent těm močákům- sem ňáko nepochopila, cože tím chtěl ch_34 říci...)

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
chceš jako říct, že neznáš močáky?! obrovský (ale ty malý, prostě ty kyselý) nesáklý vokurky, co se louhujou skoro v rašeliništi.... a bez zavařování

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
Ať to nekomplikujeme... ty s tou cibulí...

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
neznám ty tvoje močáky, protože sem poznamenaná nejprv Semenem od šestky do devítky a potom tebou a Wemenem a vašima debatama o pissech, tak se nediv... Děkuju Seregile! Chtěla sem, aby sis vybral ty s těma cibulema, poněvač je krásný jak rotujou celý lahve a zároveň v láhvích rotujou vokurky a cibule. Je vidět že máš estetický cítění.

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
bych psal pissáky (chtěl jsem to napsat he-eé) teď se mi vybavila ta geniální myšlenka se stovkou sester v malý místnosti

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
blééééééééé!!!!(utíkajíc do skříně)

Seregil
07. 01. 2004
Dát tip
Mno snaším se udržet si rozum v chladných podmínkách pracovní doby (a přetopený místnosti) ...

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
(opatrně se vracejíc) Koukej Seregile! Svist- švum-bublybubly-svist- švum-bubly-bubly-svist- švum-bubly-bubly......atd.(citoslovce žonglování) Už to rotuje..líbí? A teďkons ti už nesměj padat z vočí kroupy!

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
budou se sypat mně...

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
pročpak? Dojetim nad tim jak krásně žongluju?? Vždyť to nemůžeš vidět-seš zavřenej se stovkou sestřiček vedle...

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
kdepak, piss na nich zmrzl.... stojim frontu/nefrontu na něco zajímavějšího.... třeba na tebe.... p.s.:musel jsem si pustit KASHmir, abych to přežil... a mobydicka

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
chacha: Cash-mir -sehr gefählt...(špatnej slovosled, ale bacha na to, začneš bejt závislej nejen na Hurt)

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
prosba o sen.... chce se mi spát....

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
ať se ti nějakej lítací, ty sou nejkrásnější a ať chutná po borůvkách, když poletíš rychle a střemhlav...

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
ať je o tobě...

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
ať je o tobě...

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
hou, ještě tohle: Gothart jsou na Rampě 17. 1. 2004 (to znamená, že hned po plesisku) a 30. tam máme Psí vojáky Jirka se překonává.. viz. tunel.zde.cz

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
avi

turandot
07. 01. 2004
Dát tip
týjooo! Gotharti!!! A je to uskutečnitelný! Já chci do Jablonce! Báro! Pojeď, honem!

Wemi
07. 01. 2004
Dát tip
hmmmmm.... to je sranda, kazdej z vas je v jiny fronte. ja sedim doma a ucim se zemepiss a mozna se ze me [piss] stava suchar... hle, k Vanocum jsem dostala ziletky a pouzivam je na telo, mam je zkusit i ve vlasech?

Wemi
07. 01. 2004
Dát tip
chochochooooo... vlastne jooo... jdu se postavit do fronty na neco OHROMNYHO!!!! stojim frontu na clenstvi v klubu pissalkuch ch-34 [sakra, dosly mi BONY]... nekde sem zaslechla, ze to tam pry mate fajne, nebo co :)) smim vas vsechny zlibat do nemoty, az vas zas uvidim? jo, i tebe kerousovko, nediv se toliko!!!!!!

Semeno
07. 01. 2004
Dát tip
Chachá.........teď je mi veselo Prásknuli nás Kulhánkovi, ...jen tak, ..jako veselá vložka.... Ale co, už je mi to všechno jedno, už je mi to všechno fuk.... Johó, Víte že nejstarší českej blázinec je v Dobřanovicích? Jo, chcíplej chanel,....-34, Předběžně potvrzuji svou účast na vlastnoručních tlachách, ...totiž ono čtení.... pochop..te... Fuj, já se bavim se znásilňovačem wemen.... :-O

ch_34
07. 01. 2004
Dát tip
Semínko, docela by mě zajímalo, koho máš na mysli, protože jsem mimo. Semínko, mockrát děkuji. Možná, že by šlo, aby se tam daly i obrázky. Určitě by to šlo, ale musela bys přijet o dost dřív, aby se to stihlo.... Takže nevim, asi je s sebou vozit nechceš. Děkujůůůů! Kulhánek o nás nesměl vědět? (promiňte) Kulhánkovi jsou ze Seletic? Ty jo, máš to blbý? Wemeno, i mě?

:-)

turandot
06. 01. 2004
Dát tip
Wemínko mé rozmilé, co je to za kecy? Když budeš vypadat jako prouzič, tak ti možná daj holý hlavy přes čumák, ale i tahle možnost je zažehnaná! Tak mi hezky na rovinu řekni: (drsně a hluboce) VOCODE? Pavle, Pavle, můžu první, viď že jo, můžu??? MLASK! (hele...-opatrně ať jí nevyplašíme- je tady kapka nový krve...tývado)

:-)))

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
jak se ti to stalo, cekanko_ucekana?
první bude... eeeeee... co mám s tebou dělat

to je tik

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
hele, třeba je to nakažlivý... ;---) (skoro)

Moc dlouhej nos :-)

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
O - o ) I I ( ( I I ) \ /

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
tak to nějak se sbortilo

turandot
06. 01. 2004
Dát tip
...nic protože sem nejrychlejší a nemusim se s nikym prát! Hejááá! ...? Hmmm... 8-{][} No jo, ste oba lepčejší, co se dá dělat...

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
hele, Michalo, ty máš kníra!!! i vous? ty jo!

turandot
06. 01. 2004
Dát tip
Co máš furt s těma fousama...teda...tohle měly bejt masitý černošský rty, abys věděl...

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
no, jako knír to bylo hezčí (buď klidná, Jirka knír nenosí a na nikom jinym mě nezajímaj... a tak)

turandot
06. 01. 2004
Dát tip
Fajn (ulehčeně)... 8JE (tohle je vykulenej upír trojzibej s křivym nosem)

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
tyjo, takovej kartáč pod nosem!!!!!!!! ty se nezapřeš...

turandot
06. 01. 2004
Dát tip
(Zatrvrzele mlčim. Potají na tebe plazim jazyk. Tak a máš to.)

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
'sou věci, který miluju, někerý víc, a víc!!!!!

turandot
06. 01. 2004
Dát tip
(kdybych s tebou mluvila, zeptala bych se, jestli míníš fousy, ale takhle nic...)

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
takhle nic, takhle ty a vyplázdnutý jazyk, brzy, ozyvati se

Wemi
06. 01. 2004
Dát tip
neneneneneneneneen nerozumim vam.... vy ste divny.... uchylove....

turandot
06. 01. 2004
Dát tip
HALÓ-HALÓ! WEMENO MÁM NA STOLE TVÝ KORÁLKY! VÍŠ TO?? (a hnedle vedle Pavlovo mejdlo a šampóón) (to všechno mi pro vás dalo Semeno, neni to milá holka, co myslíte..?)

ch_34
06. 01. 2004
Dát tip
Michala je starej fetišista, bacha na to.... (neptejte se na co :) )

turandot
05. 01. 2004
Dát tip
ne, do favorita máš eště daleko, ale Balzackem se ti o několik metrů prodloužily nohy a tak ti to už pude snáž... Kdybys jí přinesla snídani do postele... To by tě pak měla radči než mě a to se mi NELÝBÝ! OKAMŽITĚ ZAPOMEŇ NA VŠECHNO, CO SEM TI TEĎKONS ŘEKLA. TAK.

Wemi
05. 01. 2004
Dát tip
a co, ehm co že si mi to řikala... pamatuju si něco o balzacovi a pak... mám nějaký okno

Wemi
05. 01. 2004
Dát tip
a co, ehm co že si mi to řikala... pamatuju si něco o balzacovi a pak... mám nějaký okno

Wemi
05. 01. 2004
Dát tip
dokonce dvě okna, což

turandot
05. 01. 2004
Dát tip
Windousy dokonce...hehehe...

Wemi
05. 01. 2004
Dát tip
windousky... jsou jenom malý.. hle, a byl den.. bílý den... mám špinavý okna, páč nic nevidim.. mám strach, že mi tady dá někdo přes hubu...

ch_34
05. 01. 2004
Dát tip
miluju vás!!!!!!!!!!!!! dejte mi všechny pusu na okýnko..

Wemi
04. 01. 2004
Dát tip
hmmmm...

turandot
04. 01. 2004
Dát tip
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!!! Lidská komedie-Balzac! Si hlava pomazaná! (moje máma z tebe má radost)

Wemi
04. 01. 2004
Dát tip
juchuuuu, to me tesi... vzdycky jsem si prala byt favoritem tve maminky, a to nemzslim to auto. ma pani kerousova takovou tu tabulku, kam se zapisujou kladne a zaporne body? balzacku, milacku...

turandot
03. 01. 2004
Dát tip
hehehehehehehe!

Wemi
01. 01. 2004
Dát tip
strávili sme ho spolu hezky? lalalalalala... tjadydadydááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosimtě...

Wemi
01. 01. 2004
Dát tip
brambi já zapomněla o co sem tě chtěla poprosit (úzce to souvisí se slovem PROSIMTĚ, jež je ve zprávě uvedené výše)... trebas si ještě vzpomenu....

Semeno
28. 12. 2003
Dát tip
Páni! wemeno? Co to tady rozšiřuješ? :o))

Wemi
28. 12. 2003
Dát tip
já? coby? nic, ne, normálka! teď se tvářim opravdu, ale opravdu nevinně! martino, tuříne že je to celý pravda????!!!! žejo!!!!!

Brambiště
28. 12. 2003
Dát tip
ne, wemínko, máš pravdu, já vám o p r a v d u n e r o z u m i m! poněvadž vás nestíhám-hlavně tajdlenc....ale to se všechno změní, chacháááááááá!teď spolu budem hezky trávit silvestra a pak už mě, DOUFÁM, vaše tajemný, za nos mě tahající, rozhovory nevyvedou z míry.a teď mě, mládeži omluvte(i když sem tady momentálně sama..), já se odebírám vyslídit v bytě nějaké pistácie a následně je i zkonzumovat..držte palce.

turandot
27. 12. 2003
Dát tip
chacha šťoura a divnej chlápek za sklem! FUJ! ZA VŠECHNO MŮŽEOU ONI. A NAVÍC ZA TO, ŽE MÁM STIHOMAM A PO OBOU SE STÁLE OTÁČÍM. Předpokládám, že vy také, dámy...

Wemi
27. 12. 2003
Dát tip
hmmmmmmm... jo, silná paranoia.... nemám ráda lidi, co se ukájej na náš účet.... aspoň se moh zeptat: HELE DÁMY MOHU SI ZA VÁS TAKHLE STOUPNOUT A DĚLAT NECHUTNÉ VĚCI, ZE KTERÝCH SE VÁM BUDE CHTÍT BLINKAT???????? to je slušnost, ne.... nenávidim veřejně onanujíci prasata a věčně nepřijíždějící autobus číslo 154 ( na kterej se čeká tři čtvrtě hodiny) bleble.... nebo to třebas vůbec neni o sofiji ani o márdim.... třeba je to o BOBOVI A BOBKOVI ..... možná se jenom márdi trošičku přeřekl..

Wemi
27. 12. 2003
Dát tip
nenávidim je příliš silný slovo.... tak teda? nemám moc ráda

turandot
27. 12. 2003
Dát tip
Wemínko, mluv mi ještě chvíli z duše! Jo- myslim, že se Márty nemýlila, když ponuře prorokovala, že prasata sou se šťourou domluvený. Zapomněla si říct-že máme rádi Rosmena a chyba lidí je, že si nestříkaj voňavky na záda, když se vracej z Kruhu, kde musej jedno pitomý pivko(vlastně dvě) stihnout vypít za dříve určený limit-10 min.

Wemi
27. 12. 2003
Dát tip
pleteš se to nebyl Rossman, ale DM jako drogérije márket.... jo, eště, že nás nenutili ho vypít na ex.... to by bylo teprv pošušňáníčko... je mi to líto, ale tohle nikam nevede, páč naám SeMeNo, PaVeL AnI bRaMbIšTě nerozuměj... oni tam nebyli.... ale stejně to byla síla, co?

turandot
27. 12. 2003
Dát tip
Jo-------------------------------------------!

ch_34
27. 12. 2003
Dát tip
cože? vždycky jsem chtěl vidět veřejnýho masturbátora! ale když jsem ho v létě viděl, jak stojí dva metry za mnou a kouká se při tom na mě (vedle sice seděla Veruna, ale on se určitě díval na mě! jistě!!!), byl jsem zklamanej... vypadal strašně roztomile a směšně ve svym marnym snažení... poprskali jsme ho smíchy...

Wemi
27. 12. 2003
Dát tip
chudák, když byl tak roztomilej, tak proč jsi mu nepomohl???? hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

ch_34
27. 12. 2003
Dát tip
no byl k smíchu... hele, představ si to: léto, poledne, slunce praží... a člověk, co je dva metry za tebou si myslí, že ho nevidíš, i když se díváš, při nejmenšim, jeho směrem

Wemi
27. 12. 2003
Dát tip
ten náš vypadal hrozivě a násilnicky.... možná to bylo tim, že byla zima a tma... my sme se ho fakt bály a taky na nás koukal, když jsme odcházely ještě rychle vyběhnul z křoví a naposledy.... BLEEEEEEEEE

ch_34
27. 12. 2003
Dát tip
bylo-li vás víc, doufám, že jste se zastavily, otočily a prohlásily nějakou sarkasticky vtipnou, drsnou a sebevědomou věc... nebo ještě jedna možnost... zpomaly jste trochu a pohodovými kroky pomalu odešly svým směrem (to aby si nemysle, že zdrháte - to jim vždycky zkazí náladu) nebo jste se mohli zeptat, proč to dělá... ježiš takovejch možností!!!
řekni, žeste neutíkaly

Wemi
27. 12. 2003
Dát tip
ehmmmmmmm..... rozhodně jsme neběžely, to nééé... my sme se na něj vykašlaly, páč nám byla zima... tak sme možná šly trošičku rychlejc než normálně... ale V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚkvůli němu, to ne.... jo a navíc jsme spěchaly na tramvaj...

ch_34
27. 12. 2003
Dát tip
ahá, toste mi zkazily dojem

Wemi
27. 12. 2003
Dát tip
nene... já jsem jenom trochu zmatenáa vyděšená, míša a martina ti to řeknou líp...

turandot
26. 12. 2003
Dát tip
Co to vidim? Chřipka????? Ale Wemeno!!!! Co to je?? Neeeeeeeeeeee! (vlastně moment- Pavel mě nedávno učil lepšímu vychování, takže hezky zapoměň na mou nelibost vůči tvý chorobě a poslouchej druhej pokus) CHCI ABYS NEMĚLA ŽÁDNOU CHŘIPKU. CHCI ABYS BYLA ZDRAVÁ.(tak je to správně)

marten
26. 12. 2003
Dát tip
Wemeno! Jaká chřipka?! Stejně vim, kdo za to může.To ta hnusná nízkopodlažní ŠŤOURA. Ta to všechno zavinila

ch_34
26. 12. 2003
Dát tip
já se moc všem omlouvám (hm, aby to bylo osobní): omlouvám se ti moc Míšo, opravdu mi odpusť ty Semínko, Wemeno, promiň mi to, Báro, nezlob se za to na mě, Martino, prosím tě o shovívavost, Kunhuto! prosím, jednou to přehlédni... odpusťte mi to, že se nevěnuji tak úplně tématu a že nejasem bezradnej. Tak nějak totiž věřim, že to nějak dopadne, protože nic nemůže bejt horší, než prožívání Vánoc v mý hlavě. Já prostě vim, že vás uvidim, a že se budeme mít celkem dobře. Vím, že Wemínko je nemocné již nějakých pár dnů, takže se z toho vyléčí... (tak doufám, že se vykřešu i já)
a teď úplně něco jinýho: kterej myslíte, ža má Márdi doma? anebo má úplně jinej? to se musí zjistit

turandot
26. 12. 2003
Dát tip
Cha-anketa konečně! Jinej!!! Dals sem jenom jeden, kdy se kouká přímo ven z plakátu...pohledem jí uhejbám...jenže to je ten Reverende- a tam neni tak svůdná jako normálně. To nebude vono. Něco jako s těma le démon nee?

ch_34
26. 12. 2003
Dát tip
já vim, že pohledem uhejbá... co ten čtvrtej... (na ten první mi tam ale sedělo, že každej den je stejná... německaj plakát, tak se koukala tak divně, ale byl ošklivej a na zeď bych si jej nedal)

turandot
26. 12. 2003
Dát tip
dyť řikám, ten čtvrtej...ňákej takovej sem si představovala...ale kouká jinam...Ať nás rozsoudí Márdi!!

ch_34
26. 12. 2003
Dát tip
Démon žen, že kouká jinam?

Wemi
26. 12. 2003
Dát tip
já bych řekla, že to zpívá blbě.... spíš: sophie lorenový visej na plakátech u mě doma... ale to by pak nebyla pořád stejná, nedivim se mu, že jí pohledem uhejbá.... on se enem přeřeknul.... hele MARTEN.... hihi to zní jako martensky... jo, za chřipku může šťoura a za naše doživotní trauma nese vinu šílenej onanista ZNIČIL NÁM MLÁDÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak s tim máme teďkon žít?????

ch_34
26. 12. 2003
Dát tip
??? já bych řek, když už připustíme Mardiho omyl, že měl zpívat: "na plakátech vysim doma Sophii Lorenový..."

turandot
25. 12. 2003
Dát tip
hehe..no Báro? Jedem ne?(nadšeně)

Semeno
25. 12. 2003
Dát tip
Au au Bolí

Wemi
25. 12. 2003
Dát tip
achjo... jsem mimoň der beste... nerozumim vám, vadí???? pavle... nevim koho, kdo, kde kdy našli..... semínko nevim, co tě bolí..... atd. atd. atd.... možná mě omluví moje chřipka a dočasný zamlžení mozku, ale moc bych na to nesázela... taky se omlouvám...

ch_34
25. 12. 2003
Dát tip
třetího přece!!! (ale pak jsem si vzpomněl, že jím je Martina) Wemeno, napadá tě to co mě?

Brambiště
24. 12. 2003
Dát tip
tak nevim, jestli vám mám, přátelé, nejdřív popřát hezký vánoce, anebo rovnou přejít k věci: VY MĚ TADY ZASE DRBETEEEEEEEEEEE????!!!! nebo cože?! musim vám ale něco říct-nevim, jestli se s váma mám dál kamarádovat, páč já sem na vás moc hloupoučká a ty vaše ouvahy někdy nestíhám....ale co! pokud mě do pissu nepošlete VY, tak já vás budu mít stále ráda, páč jeden blbec v partě neni nikdy na škodu, žáno. jináč k tej chalupě-je to v řiti, řekla bych.nejde ani tak o to dřevo-od toho je tam přeci pavlik, aby dělal chlapský práce (hehe), ale jet tam na černo....no nevim nevim, ovšem nic lepšího můj omezený mozeček momentálně nenapadá. kdyby třeba NÁÁÁÁHODOU, tak dám vědět. Zatim se mějte, lidi.pusu fšem!

Brambiště
24. 12. 2003
Dát tip
tak nevim, jestli vám mám, přátelé, nejdřív popřát hezký vánoce, anebo rovnou přejít k věci: VY MĚ TADY ZASE DRBETEEEEEEEEEEE????!!!! nebo cože?! musim vám ale něco říct-nevim, jestli se s váma mám dál kamarádovat, páč já sem na vás moc hloupoučká a ty vaše ouvahy někdy nestíhám....ale co! pokud mě do pissu nepošlete VY, tak já vás budu mít stále ráda, páč jeden blbec v partě neni nikdy na škodu, žáno. jináč k tej chalupě-je to v řiti, řekla bych.nejde ani tak o to dřevo-od toho je tam přeci pavlik, aby dělal chlapský práce (hehe), ale jet tam na černo....no nevim nevim, ovšem nic lepšího můj omezený mozeček momentálně nenapadá. kdyby třeba NÁÁÁÁHODOU, tak dám vědět. Zatim se mějte, lidi.pusu fšem!

Brambiště
24. 12. 2003
Dát tip
já sem vopravdu debil!!!!zase sem to poslala dvakrát-kurva!!to je snad jediná věc, kerou sem na Písmáku proslavená....tak hezký svátky =)

ch_34
24. 12. 2003
Dát tip
Báro, měl jsem tu devět řádků o obhajobě tvého genia, ale pak jsem to smazal pro blbost. Teda promiň, bylo to blbě napsaný, radši ti to řeknu osobně, páč to nedozírný následek pro mě a pro Wemeno... Protože, nevim, jestli to tady mohu tak říct, Wemeno, my ho našli!!!
Přeju ti dneska fakt dobrou večeři!!! A spoustu dalších věcí, které si přeješ. To ti řeknu, já bejt tvou rodinou, tak jim Interkoši, nebo si pozvu služebnictvo domů... :-) (představ si, že ti o Vánocích servírou tví kamarádi a nenáviděj tě, že kvůli tomu nemohou domů..)

ch_34
24. 12. 2003
Dát tip
Jinak to, víte, jak jste chtěli a nestihli kapelu Gothart? (myslim, že to byl Gothart) No, tak jen,. že je Jirka docela dlouho zná...trochu... prostě je pozval v lednu na Rampu.... takže, je-li to vaší touhou, máte za čim přijet

ch_34
23. 12. 2003
Dát tip
co pořád máte, vždyť jenom Praha je nářez! tak to řekněte rovnou, že budu v Seleticích spát venku (teda hlavou dovnitř, abych ohříval vzduch), abych mohl na rozkaz jakékoliv z vás doběhnout co nejrychleji do lesa a kácet a mítit a krást a pustošit a odtahovat nepozorovaně pně vzrostlých, seschlých doubků... (ospalý malý hlásek u podlahy):já chci taky do Seletic______

turandot
23. 12. 2003
Dát tip
My taky, Pavle (bezradná od pusy zpomaleně padající myšlenka)

ch_34
23. 12. 2003
Dát tip
Semínko, myslím, že když to nevíjde, asi... nevim to jistě, asi... proboha, asi nahlas... zakleju... pššššt

ch_34
23. 12. 2003
Dát tip
tak další fotka napochodu: nevím, jestli jste si toho všimli, ale Báře se kouří z hlavy... Na okně seděla kočka, byl krásný letní den. Na okně seděla kočka... a venku štěkal pes... ///spíš to bylo obráceně, pes byl přilepenej na okně zevnitř a kočky seděly venku (štěkaly?).nad čim jsme to tenkrát přemejšleli, nad nekuřákama? nad voudou!

ch_34
23. 12. 2003
Dát tip
Pravda, to jsem zvoral.
tak další fotka napochodu: nevím, jestli jste si toho všimli, ale Báře se kouří z hlavy... no, ten text už sem přepisovat nebudu!!!nad čim jsme to tenkrát přemejšleli, nad nekuřákama? nad voudou!

ch_34
23. 12. 2003
Dát tip
se přiznám, jsem vám chtěl ukázat jaký to tam bylo, abyste věděly dokonce Wemeno zdokonalilo pumpu v zimě!!!! Semínko, to je přece eso na stole! (pochodující a tančící v rytmu valčíku, hoj to se má, zpívá krásně... ach, ta esa)

turandot
23. 12. 2003
Dát tip
No jo! Brambiště přemejšlí na plný pecky!!! Nebo to je skoroneviditelnej roh - Brambiště je zakletej jednorožec a slunce to odhalilo, protože my sme banda tupoňů.

Wemi
23. 12. 2003
Dát tip
měli bychom se brambišti veřejně omluvit za naše pochybení.... bacha !!!!! pavel srávně poukázal na zdokonalení pumpy v zimě... všiměte si rukojeti (nebo jak se tomu říká) důvtipně obalené jemným a hřejivým provázkem.... to se musí dát taky patentovat....

Semeno
22. 12. 2003
Dát tip
Volové, z toho bude průser jako kráva, ...ale když o to tak stojíte. V bytě udělám vystýlku, jako že tu tejden hodovalo sedm lidí, ale na chatě to musí bejt jako v cajku. Pozor! Kvůli spálenýmu ohřejvači nebudeme moci pohodlně ohřívat vodu na nádobí, všechno si budeme muset tam odvézti vlakem, ..a musíme minimálně mrznout, ne-li zmrznout, protože musíme pekelně šetřit dřívím. Bláho, a ani fotky, teda jestli budu dělat fotky, tak to budu muset ňák zakamuflážovat. No páni, to bude vodvaz. Pavle? ty chceš jet taky? Bože prosímtě, ať mě žádnej soused nenapráská, a ať se proboha nestane nic krutýho a neočekávanýho.

ch_34
22. 12. 2003
Dát tip
hele, ono i sídlišťní byt má svou poetiku... sledovat obdéník měnícího se světla a třást se štěstím.... (jen taková vzpomínka:)
Domino, chceš říct, že jsi mě neodškrtávala v seznamu pozvaných hostí?!

Semeno
22. 12. 2003
Dát tip
Ale jo......... :o)) No, takže jeden hlas pro byt, kdo bude další?

turandot
22. 12. 2003
Dát tip
Sousedy uplatíme domácim cukrovim, co domácim- hornoměcholupskym cukrovim...ale...Hu- s tim dřevem nás to dneska s Márty napadlo...se asi pozná, co? Leda že bysme nějaký vyčórovali majetnějším sousedům, nebo pumpařům- u pumpy by stejně nemělo ležet nic hořlavýho, žejo... Nebo nakoupíme spoustu vánočních stromečků- po vánocích přece budou ve slevě a budem se hřát z nich!!!

Wemi
22. 12. 2003
Dát tip
nojooooo.... to je průser, ale když budem tady v práglu, tak je to prostě na houbelec.... to bude vypadat (vůči rodině) děsně mile, když budu vánoční prázdniny trávit o dva bloky dál... urazej se a BUDE!!!!!!! ale asi pořád lepší uražení soukmenovci než-li nikdy už nejeti, následky možného průseru, do seletic.... SAKRA, ALE CO V PRAZE?????? nejsem schopná jaksi racionálně uvažovat.....

Semeno
21. 12. 2003
Dát tip
Wemeno vypadá jako Julie! Hej chlape! Stýská se mi po fotkách.

Wemi
21. 12. 2003
Dát tip
tstststssss.... to neni féééér.... rudnu, já se stydím.... i když dalo by se z toho vytřískat docela dost peněz.... tak akorát na plastiku.... julinka.... ehm..... semínko, může jet julinka s námi do seletic.... tedy pokud nepojede ta druhá bestie...????

Semeno
21. 12. 2003
Dát tip
Au, moji miláčkové, že bych na to zapomnělo? Normálně, máme na výběr. Do seletic můžeme jet buď nelegálně, nebo nám byl nabídnut legálně, náš byt,..od 29-max.4.1. Hm? Je to na vás. Jak to rozhodnete

ch_34
21. 12. 2003
Dát tip
hm, Semínko, jelikož teď ležím, nemohu běhat po scanerech... hele, na táborech se taky dětem stýská.... někerý maj fotky, ale někerejm se pak stejská víc... ale nikomu se nestejská po fotkách, protože nikdo nemá fotky fotek, jak se smějou u vánočního stromku.... prostě tvůj stav je zcela mimo mou zkušenost...

ch_34
21. 12. 2003
Dát tip
abych se ale vyjádřil k tvé nabídce... z Prahy by se tedy dostal snáz... tak i do ní.... ale Seletice jsou Seletice... krom toho tam musim postavit rozhlednu.... ráno v pět vyjdu z chaloupky a večer ve dvanác přijdu.. zmožen celodenní prací... do čtyř budu spát.. pak budu hodinu snídat... a zas vyrazím... denno denně, dlouhé věky.... in Metal gibt es Warheit! in Seletice gibt es Semeno tak mě napadlo, že budu muset vzít i nějakej ten alkohol...
jestli o tom má cenu hlasovat...a jestli mě Semínko zveš taky... pravici na srdci drže, zdvihám dva prsty, konkrétně si zvolte, pro vobu Seletic.... ... pěje hymnu se počůral krví, protože mu spolužáci protrhli měchýř a následně ho zlechtali... učitel je káral ukazováčkem, následně rostředníčkem... tak to, co mě to napadlo? nevim, ňáký neznámý asociace...

Wemi
21. 12. 2003
Dát tip
semenooooo..... ouiiiiiii.... do prčic... ilegálně??? já nevim... do seletic ..... kvadrilionkrát víc než kamkoliv jinam, ale nebude z toho průser???

turandot
21. 12. 2003
Dát tip
co korunu(teda pokuď zde nehovoříte o korunovačním klenotu)!! Milióny miliónů korun a dvě studentský pečetě navrch! O-O-O-O-O! Váš byt? Dyť to bysme potkávali ty samý lidi, co každej den. Žádný vesnický dědečky v montérkách, co jezděj na kolech a hvízdaj si... Já sem pro Seletice!!!! A Julii s sebou! Má bestie zůstane hezky doma- tývole kdybysme byli v tvym semenim bytě, tak by mě třebas naši donutili podepsat smlouvu, že s ní budu muset ráno na hodinu do lesa, a odpoledne bych třebas musela jít umejt nádobí od oběda a pak za babičkou s košíkem dobrot...fuj, ne, ble, úúú...(nevrťte hlavama, oni sou toho schopný) No rozhledna by se sice šikla i v Měcholupech.... -čakwůdstokstokwůdstokčakčak-nepotřebujete nějakou pracovní sílu, víte jako na výpomoc, prostě brigádníky(musim to zkoušet kde se dá- teďkons zas ty Wemeno!)

Wemi
21. 12. 2003
Dát tip
já jenom sem se chtěla zeptáát.... jestli nááááhodou někdo nepotřebujete s něčim vypomoct jako brigádu..... mě to prostě tuříne nejde........ dobře, ve jménu strany Svobodných Wemen a Jůlií.... hlasuji pro seletice s velkým S!!!! anoanoanoooo.....

ch_34
20. 12. 2003
Dát tip
Wemínko, víš, co bys mělo? Mělo by sis dát patentovat výraz! Každej kdo by se zatvářil takhle: by ti měl dát korunu...

Semeno
19. 12. 2003
Dát tip
Multifunkční. Mimo toho že jsem spisovatel a básník, výtvarník, ale teď už i herec! A mám to natočený! Přijď.

turandot
19. 12. 2003
Dát tip
Nemhu. Ale nemam důbod ti nevěřit! Důvod ti nevěřit nemám.

Semeno
19. 12. 2003
Dát tip
Co to děláš? Je ti špatně? Chyběj ti prsty? Proč ne?

turandot
19. 12. 2003
Dát tip
protože si důvěryhodné. Seš hodné. A jemi fjan skorochach. Ozvu se ti.Zejtra.Hm:?

ch_34
19. 12. 2003
Dát tip
Protože jsou to zřízenci, na ně bacha, když jím nejsi.... Vtáhnou tě do svýho klobouku a roztočej tě nad světem, vejš než nad čápama... Vtáhnou tě do fialovejch klobouků a když nezačneš zvracet, vyhoděj tě mezi hvězdy, který budeš moct chytat do pusy...

turandot
19. 12. 2003
Dát tip
JO! Když nezačnu zvravet tak....mě budou namučidlech nutit.Je nezbytný zvrace tpo ironu. Fuj.U žnic nebudu psát. Neumimto-

ch_34
19. 12. 2003
Dát tip
Tohle mě zaseklo. Tohle nesmíš!!! Michalo, nedělej si ze mě srandu... Kdo že neumí????

turandot
19. 12. 2003
Dát tip
dyť se mi typís menka rozlejzasj kajo když má šboty obrávceně- Nejde to číts. Vrána Kvráěn sedá! Měla sem na bačkůrchách nakreslenž vránby.A ty patřitly k sobě.-

ch_34
19. 12. 2003
Dát tip
vrány jsou fajn, škoda, že je už asi neuvidím... víš kolik bylo vran v Ostravě? v předměstí na polních pláních.... vždycky se zcedl vítr vran.... tisíce... já jen, abys to náhodou nemyslela tak, te neumíš psát pocity... abys nepřestala básnit.... kdyby tě to jednou napadlo, uvědom si, že máš i zodpovědnost za několik feťáků, kteří by se snědli za živa jen, aby tě mohli číst....

turandot
19. 12. 2003
Dát tip
hehehehehheheehhhhheeeeeeeeeeeee! kanbis tyčinky s grabulema soli a fialová a dvakrát zeléná a modrá a hořící a němá ááááááá a opálená cihly s jojem"! a na jeho hrobě na jeho hrobě kříž postaviklý! POSd!

Semeno
19. 12. 2003
Dát tip
Proboha zadržte!

turandot
19. 12. 2003
Dát tip
keď ho zabili zamordovali keď ho zabili zamordovali na jeho hrobě na jeho hrobě kříž postavili na jeho hrobě na jeho hrobě kříž postavili Mezi horami lipka zéléíná!

Semeno
19. 12. 2003
Dát tip
Tak nevim ,nechceš se zejtra ráno stavit? Předvedu ti, jak multifunkční jsem.

turandot
19. 12. 2003
Dát tip
Zejra rané en-ne...ale večer bytošlo! JAkážesi?

Wemi
18. 12. 2003
Dát tip
no vidíš.... pro každýho je život něco iného..... já do těch seletic asi vážně nevydržim....

turandot
17. 12. 2003
Dát tip
úúúúúúúúúú/ Ježiš, promiň, tak to sem nechtěla...heh... Zkus si tenhle obrázek pustit beze zvuku. Bzučící ticho. Malý tváře těch dětí, jak způsobně otevírají pusy předevšim na slabiky pÁsla a hÁječku...retěz malejch rukou a obrovskou přátelskou ženštinu, která když došlápne, otřese se linoleum...týjo to je pekelný!!!

Wemi
17. 12. 2003
Dát tip
teda BLEBLEBLE.... kiss kiss mollys lips...... juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............. zivot je fakt jeden jedinej velkej PISSSSSSSSSSSSSSS..........

turandot
17. 12. 2003
Dát tip
nene to ses přeslechla, říká se, že život je PESSSSSSSSSSSSS!!!! a nebo sem taky slyšela, že život je bonboniéra, řikal mi to jeden chlápek, když sem čekala na utobusový zastávce na 271...

Semeno
16. 12. 2003
Dát tip
Chacha, s váma si člověk málem upiss.

ch_34
16. 12. 2003
Dát tip
Semínko, co blbneš? Ukaž nos! Asi nekecáš. Hwááá, hwááá!!! Naše víra získala novou ovečku, jak by se řeklo tradičně... ale v sáze O původu Mrkve se píše: "nová semena do hlíny..." Tak, doufám, že tu není nějaký antivěrec, který by snad Semínko chtěl pohřbít.... Wemeno, musíme dělat kázání, aby si to nikdo nemohl vykládat jinak!

Semeno
16. 12. 2003
Dát tip
Semeno ovce. Hm. Takže už se za tupce můžu pokládat oficiálně. No, aspoň něco, nemám rádo tajení.

turandot
16. 12. 2003
Dát tip
Ovce? Pásla ovečky v zeleném háječku...já na ně dupy dupy dup- oni zas cupicupicup...hop hej kolosááři kolosááři jedou, hop hej cibuliičku cibuliičku veezou!!! Ale morfovat klíďo budu, jestli si, milé Wemeno, myslíš, že je to nutný: WŮDČAKSTOKSTOKVŮDČAKČAK! ŠAVLOZUBÁ ŽELVA S JUTOVYM KRUNÝŘEM!

Semeno
16. 12. 2003
Dát tip
Ach jo. Já du pryč! Du pryč!

turandot
16. 12. 2003
Dát tip
bez krtecku, bez k ocari Šmarjá don't leave me now, baby! I love you!

Semeno
16. 12. 2003
Dát tip
Kecáš!

ch_34
16. 12. 2003
Dát tip
a hoří juta? Míšo, chceš říci fakt horor? Pžedstav si takovou učitelku na základní škole, kterou přilákali, aby ještě učila, ačkoliv je v pensi... Věkem je té generace, která si ještě pamatuje válku, takže její lítka jsou protkána provazci žil modrých a vystouplých i zelených... Představ si, že chodíš do té třídy, kterou ona učí... Je to druhá třída.... Představ si, že o hudební výchově chodíte po místnůstce a zpíváte Pásla ovečky... dupáte a cupitáte... Taď si představ, že to ta učitelka dělá taky!!!! Její tlustá, přesto pevná a mužně zarostlá lítka se těžce zdvíhají, aby pak následně s mohutným dupnutím dopadla na zem... jak při dupnu tí, tak při cupitnutí... Jenže to cupitnutí, to je strach nahánějící záležitost! Pokaždé došlápne na špici nohy a hlas dostane za polohu falsetu... Žákům se svírají plíéce, jakoby cítili předem, která žíla vyleze a mohutně tepne právě v nadcházejícím okamžiku.... A ona se směje..... Tak tohles mi vybavila. Fakt dík

Wemi
15. 12. 2003
Dát tip
ehmmmm......... a co když nikdo nenji čech.... a všichni jsou jenom přistěhovalci ( ahoj prasátko)???? tak to se pak můžou kliďánko kamarádit...... pavleeeeeeeeeeeee..... neblbni, vem si z nás příklad.... uleví se ti (neřikám, že je to lepčí než piss.... aleee) čakvůdčakvůdstokstokčakstokůdstok.... uaaaaaaaaaaa....

ch_34
15. 12. 2003
Dát tip
pisspisspisspisspissáááááh! pissám na vás

Wemi
15. 12. 2003
Dát tip
nenenenenenenenene..... míííííššššoooooo.... MORFUJEME!!!!!!! síla VůdSTOKČAKU........ pavle, dyť my ti jen citlivě ukazujeme správnou duchovní cestu.... nebraň se tomu tolik.... otevři svou duši těm libým slovům... pak teprv ucítíš absolutní svobodu a uvolnění.... v těch slovech je všechno.... zeptej se kolosáře!!!!!!

ch_34
15. 12. 2003
Dát tip
ne!!! teď chápu, proč neměli rádi reformátory. vždyť ty ani nejsi reformátor, ty jsi deformátor (predátor, inkubátor, aligátor, predátor, tatramat 3, PISSÁTOR!!!:)) Jak jsi mohlo takhle zradit pricipy velké mrkve?

turandot
14. 12. 2003
Dát tip
dyť taky neni..né? (hehe)

ch_34
14. 12. 2003
Dát tip
->v tom případě jsou Čechové rozlezlí po celym světě, většinou jsou to samotáři a obyčejný člověk se v ně může vyvynout, ale velice rychle opět degeneruje v obyčejného člověka..

turandot
12. 12. 2003
Dát tip
čakvůdstoksktokčakstokvůd....týjo Mary, tohle už je na mě moc...blbějc se to kombinuje, ale je-li to tvé přání, budu trpělivě cvičit a DOKÁŽU TO!!

ch_34
12. 12. 2003
Dát tip
pomóc, Mařeno, cos to s ní provedla!?dladladlaskdlaskovédlaskdlasci... hééééé

turandot
12. 12. 2003
Dát tip
UŽ SEM NA TO PŘIŠLA, JO JE TO SLOŽITĚJŠÍ´, ALE ÚČINKU SE NIC NEVYROVNÁ!! Myslela sem, že tři slabiky mě zabijou, ale opak je pravdou! Děkuju, děkuju, ó sem to zavázána milé a diplomatické mé krvavé W.E.M.E.N.O.! O-o-o-o-! pojeď Wemčo- kánonem!!! ČAKSTOKVŮDSTOKSKTOKČAKVŮDSTOKČAKVŮDSTOKSTOKVŮDVŮDČAKČAKVŮD! Kdo ne čak-vůd-stok-uje s náma-čak-vůd-stok-uje proti nám! pavle nech těch cavyků a připoj se...

ch_34
12. 12. 2003
Dát tip
fůj, to je hnusný, to je jak bys prohlásila, že kdo neskáče, není Čech

turandot
11. 12. 2003
Dát tip
vůdstoksktoksktokvůdstokvůdstaokstokvůdvůdstokvůdstokstokstokstokvůdstokstokvůdstokstovůdstokstokstokvůdvůdstokstokstokvůdstokstokstrokvůdstokvůdstokvůdvůdvůdstokstokstokstokvůd(HLUBOKEJ NÁDECH)vůdstokstokstokvůdvůdstok(ZKUSTE MĚ NĚKDO ZASTAVIT!)stokstokvůdstokvůdstokstokvůdstokstokvůdstokstokvůdstokstokvůdstokstokvůdstokstokvůdstokstokvůdvůdvůdstokstokvůdstokstokvůdstokstokvůdstokstokstokstokvůdstokstokvůdvůdstok....(JEŽIŠ MARY TO JE KRÁSNÝ, NAPLŇUJE MĚ TO, CEJTIM SE JAKO BYCH ŠTĚKALA TO JE NÁŘEZ, SAKRA, TO JE OBJEV-DĚKUJU TI)stokstokvůdstokstokvůdvůdstokstokstokvůdstokstokvůdvůdvůdstokstokstokvůdstokstokvůdvůdstokstokstokvůdstokstokvůdvůddvůdvůdvůdvůdstokstokstokvůdstokstokvůdvůdstok...

Semeno
11. 12. 2003
Dát tip
Hmmm

Wemi
11. 12. 2003
Dát tip
huraaaaaaaaaaaaaaa... VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDDDDDDDSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.............................. lepší než-li extáze, viď????? vyjadřuje to všechno co chceš říct každej tomu porozumí jinak a někdo vůbec (např. semeno:).. sedím u stolu a výpary z mého, též vzkvétajícího psa, umocňují kouzlo téhle chvíle........ wůdstokčak..... tsssssssssssssuuuuuuffff eště lepší.....

ch_34
10. 12. 2003
Dát tip
a naopak a bytí a nebytí a bití a nebyití a beatí a nebeatí...

turandot
10. 12. 2003
Dát tip
no jasně! hehe - beak- beadlit - obeavatel - beat - - babice - kropíce - nejvíce - štěnice!!!

ch_34
10. 12. 2003
Dát tip
cho, ahóóóój, musím pomalu jít, přestávka končí, a já musím proběhnout celou školou až do sklepení.... ale, jelikož je tu moc opatrnej počíta, nejde se odhlásit... pusu a řetěz

turandot
10. 12. 2003
Dát tip
řetěz???

ch_34
10. 12. 2003
Dát tip
prostě pouta (he, pouta volnosti a snů a milovaného omezení) copak bych bych mohl odejít a nebýt s tebou svázán?! huuáááá! já tě miluju!!

ch_34
10. 12. 2003
Dát tip
(jinak mě to napadlo asi od Psích vojáků... Sbohem a řetěz)

turandot
10. 12. 2003
Dát tip
aha řetěz.....ale musim jííít, musim na zastávku!! Můj pes vzešel z rodu meluzín a větrů- nikomu to neřikej!!!

ch_34
10. 12. 2003
Dát tip
taky 'du! Na dramaťák!!!

Wemi
10. 12. 2003
Dát tip
k tomu mohu říci jen jediné... wůdčakčakwůdčakčakwůdčak..... ehm... zas se mi to nepovedlo, pomoc michalko... ovšem jsetli tvůj pes vzešel z meluzín a větrů... můj vzešel z pomejí a větrů (jinejch.... větrů) musim jít čurat

ch_34
10. 12. 2003
Dát tip
pomeje, pomeje, pomeje... ať žije školní jídelna a vzkvétá! ! ! ! ! ! ! ! !

Semeno
09. 12. 2003
Dát tip
Co to je? Já to číst nebudu. Plýtváte časem.

Wemi
09. 12. 2003
Dát tip
nikolivěk my tu řešíme otázky života a smrti.... žejoooooo????

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
Třistatřicettřistříbrnejchstříkačekstříkalopřestřistatřicettřistříbrnejchstřech A bylo.(jak si s potěšením sám odpovídá můj dědeček)

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
hau haf vrků ků!! a znýáte tu o pštrosech?

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
Jak šli na pštrosí procházku? špštrošášaty...s pštrosáčaty...spšt...s pštrošáčačáty...???

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
jo, ať žijí pštrosáčárny!

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
pštspštro.........JO AŤ ŽIJOU:-)

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
strč prst skrz krk????

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
jo. Zkus to!

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
BLE

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
nejde to... chce se mi blinkat.... asi jsem ho měla strkat skrz... a neee do...

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
blinkblink.... aaaaaachmšmšmšmšššššššššššššmmmmmmmmmmšššššš

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
chachacha- Wemínko musíš přesně podle instrukcí!!! Nebudeš-li jednat podel přiloženého návodu, nezodpovídám za způsobené škody. Ne dva. Ne do krku. Jeden-skrz. Like a rolling stone...tam tá dadá da dá!!! Pavle, ty to taky zkoušíš? Nebo jrnom mluvíš po semínkovsku...

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
tstststssssssss... hele michalo, vono to neji zas tak jednoduchý, víš.... já mám hrozně dlouhý prstovstvo..... jeden... skrzzzz.... au mám dírku v krčku... nevadí, hlavně že se zadařilo.... radši se budu zabývat těmi pššštšššrrosty... nebo co

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
teď než ti ta ďuzna v krku zaroste nesmíš pít! Ale zas můžeš polykat malý předměty a nic se ti nestane...přiď ke mě na čaj(čaj sice nedostaneš, protože nerada vytírám, ale..), sestup z výšin, přejdi kopečky a já ti nabídnu v hrníčku ty hliněný kuličky, co sem dostala od Semena-aby sis to užila.

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
to má bejt pozvání do tvého království......? já ale radši pojedu na pohotovost, aby mě zašili...

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
zkoušel jsem to taky Wemeno, víš, čím můžeš ucpat tu díru? Máš přece spoustu zaváděcích trubic, ne?

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
a jak to dopadlo, byl jsi stejně úspěšný jako já? nojoooo... já myslela, že se zaváděj jinam....

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
díra jako díra BLE jako blinkblink !

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
nejezdi já mám taky nit a ...no knoflík si přišít umim, takže krk bez problémů, voe. Poď- nejdřív si zkušíš, jak ti budou ty kuličky propadávat krkem zas ven-veř mi, je to fakticky psina- no a potom tě zašiju a dám ti čaj nebo něco ostřejšího- třeba sojovku. Jo? Víte co vy dva?: KVŮLI VÁM SEM SI VZALA ANTIBIOTIKA O HODINU A PŮL POZDĚJC!! (hned je mi líp, když to mám na koho shodit- neberte si to osobně)

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
tyjo... nebuď hnusnej.... nemůžeš házet všechny díry do jednoho pytle!!!!!

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
já vás miluju!

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
W: to je fakt, co by dělali na hřbitově s trubicema ach, to ví snad jen KOLOSÁŘ

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
díra neni jako díra- (Wemeno podpořim tě, ale týjo řekni ryhcle proč-napíšu to na transparenty)

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
to je super.... já se tady zas tupě šklebim (jako usmívam) na monitor místo abych vesele pobíhala venku a hledala sanitku.... tuříne: helejse na antibiotika se vy... kašli... jsou na nic... pane pavle: vy jste nám (tedy doufám že NÁM) též velice sympatickýýýýýý... tedy do té doby, než začneme rozvíjeti téma broskviček..... já už si nerozumim....

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
ZROVNPORÁVNĚNÍ DĚR!!!!!!!! I ONY MAJÍ PRÁVO NA POŘÁDANÝ ŽIVOT!!!!!!!!!! michalo chce se mi plakat nad osudem těch nebohých děr....

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
sláva hustému chaosu!!! (promiňte mi případné hlouposti)

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
jde mi z toho hlava kolem.... bolí mě díra (na krku... SAMOZŘEJMĚ)

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
jde mi z toho hlava kolem.... bolí mě díra (na krku... SAMOZŘEJMĚ)

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
SAKRA PAVLE TO ŽE TĚ SVORNĚ MILUJEM JE TAK JASNÝ JAKO ŽE- v noci běhaj po Skalce krysy -psi maj maj rádi špekáčky -Vinetů byl indián a ne eskymák nebo černoch

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
žejo Wemčoune...

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
vo co, že tam běhaj podkani!?

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
já vás nestíhám!!!!!

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
musim jít ... pomocte mi.... mám ráda vás... přehazuju slovosled... tak zas někdy.....

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
neplač Wemi, nebo jo plač ale mě na rameni- polez sakra z toho svýho doupěte, přece tě nebudu přemlouvat, voe!!!

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
hele, Wemenow, tak rád bych ti to pofoukal, jenže by to prošlo bez nejmenšího účinku... ale jak se říká, jaký si to uděláš, takový tomáš... takže, abychto tak řekl, nezoufej si nad dírami vlastnoručně utvořenými... hups, pětatřivet kremrolí, co se v puse rozdrolí, vysypou se Brůčkový!

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
tuříne mě za chvílu příde máma... přikvačím zítra, jo????

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
hej! a co já, já jsem snad vosk?! Kdo příjde za mnou?!

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
tak jo, podkani sou asi pravděpodobnější- ale jelikož tam běhaj v noci, my s Wemenem jakožto laikové to prostě nerozpoznáme- takže to nic nemění na naší lásce k tobě!!! ČAJ MNĚ WEMENO NA POJĎ KE!!!

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
ehm... ještě chvíli přece jen zůstanu... co je to pětatřiVet kremrolí????? jde mi z vás hlava kolem..... opětttt... mám pocit, že vás též miluji....

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
uiiiiiiaiaiuiausisdzudhjcnbdnjxsshjaooooooooooooooooooooooooooooouuuuiiiiiiiiiiddddaaaaaaaaaaaasuuuuuuuuuuuuuaioooooud........... BLEBLEBLE..... zejtra za tebou teda přijedu, jo pavle???? ale nejprv se stavím u michalky a eště před tim půjdu na dramaťák....

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
OPAKUJU SE JDE TO SE MNOU DO HÁJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
OPAKUJU SE JDE TO SE MNOU DO HÁJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
to neni jenom pocit!!! Máma?? Janinka? Tys mě vostavila na vedlejší kolej, snoubenec/ko... Pavle, přišli bysme za tebou, ale bydlíš o pár bloků dál...chjo...přijde za tebou Mikuláš (tak dlouho by mu to pěšky mohlo trvat od nás k tobě)

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
OPAKUJU SE JDE TO SE MNOU DO HÁJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wemi
08. 12. 2003
Dát tip
OPAKUJU SE JDE TO SE MNOU DO HÁJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
za dva dny to je zmáklý, cesta z Prahy do Jablonce... Wemeno, oprava: "pětatřicet"! dámy, nějak mi čvachtá Písmák, asi tedy odejdu, nemáte-li něco

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
slává, NAHÁJE!!!

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
Wemeno teď s tebou mluvim!!!!! A zároveň ti píšu!!!!! TYVOE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
asi žasnu!

turandot
08. 12. 2003
Dát tip
nežasni- Wemeno mi to už položilo...

ch_34
08. 12. 2003
Dát tip
tak já padám, mohu?

Wemi
07. 12. 2003
Dát tip
tststststssssssssssssssssss.... hej (zvoláno do ticha) hej, hej.... halooo a nic.... zkusim to příště....

ch_34
07. 12. 2003
Dát tip
tststststssssssssssssssssss.... hej (zvoláno do ticha) hej, hej.... halooo a nic.... zkusim to příště....
ze tmy a ticha se ozývá...

Wemi
07. 12. 2003
Dát tip
že by náznak života??? bylJEDEřekAtenMIřekABYCHmuŘEKkolikJEvŘECKUřeckýchŘEKaJÁmuŘEKžeNEJSEMřekABYCHmuŘEKkolikJEvŘECKUřeckýchŘEK!!!!! a bude hůř...

Wemi
28. 11. 2003
Dát tip
turandot, má jedinná, to víš že jsem na tebe pyšná!!!!! nevím, jak mě vůbec můžeš milovat, když jsem takovej slaboch... jen jsem se bála, semínko, jestli neblinkáš.....

Semeno
26. 11. 2003
Dát tip
Ble. Wemeno mě neobtěžuje aLe zdržuje

Wemi
24. 11. 2003
Dát tip
ehm.... semínko, neobtěžuji tě?

turandot
24. 11. 2003
Dát tip
Chachacha Semeno....neni to ňáká zkratka?... mmm..Bubnující Leopard- Extrovert...Bojovné- Londýnské- Emancipované... (nic se nestrachuj má snoubenecko drahá- Semeno už je holt takové, mně řeklo BLE nejméně třikrát a ani to se mnou nehlo! Jsi na mě pyšná????)

Semeno
18. 11. 2003
Dát tip
Ble

Wemi
17. 11. 2003
Dát tip
hahaHAHAAAAAA.... zaslechla jsem tu snad slovo PISS???? asi jo... no nic....

Semeno
16. 11. 2003
Dát tip
Hmm.

ch_34
15. 11. 2003
Dát tip
no, jen si to představte, to by byl horror! já jsem myslel jen na chvíli, asi tak na 5 minut, to by šlo, ale celej den... blue-e (Semínko má pravdu)

turandot
15. 11. 2003
Dát tip
No, je to třikrát umocněná utopie-takže osumdesátkrát umocněnej sen, možná že je to tak hezký, že si to nedokážem představit...a zavrhnem to jako horor... ...štěstí by byla všední věc, normální stav...a to přece neni nic blbýho, třeba by pak existovalo něco jako nadštěstí a kdyby se převrátilo do obrácenejch hodnot, bylo by to jenom malý štěstí a nikdy ne smůla nebo PECH...(hehe přirovnám to k těm grafům rovnic s absolutní hodnotou-jenom se to posune- k lepšímu)

ch_34
15. 11. 2003
Dát tip
to je to, že nikdo neví, jak by to vypadalo, ale osobně si myslím, že by došlo k degradaci štěstí ale těch pět minut si každej představí -to by bylo obludně nádherný! teda podle mě a to jsem se nedostal k tomu, že by se všichni tím štěstím měli pomočit.... (v rámci šíření Nové víry samozřejmě)

Semeno
15. 11. 2003
Dát tip
Ani pět minut. Kdyby se to stalo, mělo bych z toho největší depresi na světě, a při močení by se mi chtělo brečet. V lepšim případě bych vám uteklo. Tuřín: ten první odstavec je vynikající. Cháčko: Hele, já jsem na tu můzu vymyslelo takovou blbinku, dokonce už jsem si vymyslelo jak ji doopravit do přesnoefektu, ..jenže..já jsem to ztratilo, bylo to na takovym blbym papírku,...a už to neni. Smůla. Čili mám po můze :o))

ch_34
15. 11. 2003
Dát tip
he, jen se hloupě nevymlouvej! Papírku je ale škoda, to je. Ale ty to stihnešššm.

turandot
15. 11. 2003
Dát tip
Papírky, močení...Hehe no a sme zas u pissu...no jo všechno se stáčí k veškerenstvu...nic naplat, vážení (bezradné rozhození rukou)

ch_34
15. 11. 2003
Dát tip
s otevřenými ústy já (a čtyřicet tisíc padesát mých věrných druhů) čekáme, abychom se úžasem rozplynuli v prach jakou barvu modré bude mít ten motýl vyletivší ti z úst...

Semeno
14. 11. 2003
Dát tip
To neni dobrá myšlenka.

turandot
14. 11. 2003
Dát tip
Proč?

Semeno
14. 11. 2003
Dát tip
Je to nepřirozená blbost, která by rozhodně nebyla způsobena zdravou myslí. nemyslim to tak, jak to řikám. Myslim vážně co řikám.

Wemi
14. 11. 2003
Dát tip
je to něco, co si přejem.... pěkný, ale na nic.... navíc by pak i štěstí ztratilo svůj význam.... a tak vůbec nerealizovatelnej (divný nesmyslný slovo) sen... jenom sen

Semeno
14. 11. 2003
Dát tip
Ani ne sen. Nikdy se mi nic takovýho nezdálo, nechci a by zdálo, a vůbec by to potom bylo spíš s hororovou příchutí. Hořký jak pelyněk. Ble.

Wemi
14. 11. 2003
Dát tip
sen... rovná se touha ... aspoň v mym slovníku

Wemi
12. 11. 2003
Dát tip
ehm.... to sem tak moc průhledné wemeno? ehm (velmi nepřesvědčivě) na freuda, junga ni froyda jsem ani nepomyslela.... ehmm... tststs... vážně semínko má rádo maso, ema a máma melou maso.... a najednou se to všem líbí... já vím... já vímm

ch_34
12. 11. 2003
Dát tip
všichni by měli být najednou ve stejnou dobu, úplně všichni, bestiálně šťastní!

Semeno
11. 11. 2003
Dát tip
Jjooo. Semeno má rádo všechno.

Wemi
06. 11. 2003
Dát tip
nemůžeš všecičko házet do jednoho pytle.... hledej hlubší význam.... proč máslo lítá? no proč..... šmmmmšmmm mmššššt..... semeno má rádo básničky o motýlcích, že?

ch_34
06. 11. 2003
Dát tip
tak tohle náhodou vim: máslo se ti v dlani ale rozteče, nikoli rozpadne chmchmchr mňo, doufám jen, že zase nemyslíš na Froyda ani Freuda ani Junga

ch_34
05. 11. 2003
Dát tip
heleď Wemeno, lítající máslo je pro mě to samý, co blbej šmetrlink... "byl to motýl vysušený byl to motýl vyděšený byl to motýl- Richard III. byl to motýl -jenom smetí"

ch_34
04. 11. 2003
Dát tip
chmuu!

Semeno
03. 11. 2003
Dát tip
:o)))))))))))) JooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooJ

Wemi
01. 11. 2003
Dát tip
mí rozmilí.... dnes bych zde chtěla veřejně publikovat jednu báseň, kterou musí znáti všichni lidé, jenž znají mě... KUKLA.... kupodivu byla jedna kukla a ta kukla pukla. vyletěl z ní v jarní svět motýl krásný jako květ. potkala ho včelička, udivená celičká: copak ty jsi za stvoření, vždyť jsi jako kytička? motýlek jí na to řek: což některá z kytiček lítá, lítá jen se kmitá? ich bin doch ein Schmetterling! pro pavla butterfly, aby celému textu lépe porozuměl...

ch_34
25. 10. 2003
Dát tip
je fajn trochu si akademicky podiskutovat :) chm-chr-chrr-chmm-ch

Wemi
24. 10. 2003
Dát tip
ty.... ach jak te obdivuji...ty znas i bratra mocneho kolosare, jenz dokaze jedinym zachvevem sve mysli smest cele lidstvo z planety zvane Zeme? ty ho znas, ooo prestastny clovece... to je bajecne... coz nevis, ze vlas je zalezitosti pomijejici, v tom tkvi jeho sila... zmizi a pak se zase necekane a nahle vrati.

Brambiště
23. 10. 2003
Dát tip
Přátelé moji drazí-už sem zasejc tady!!!!a už tady tomu zasejc nerozumim!!!!.....nuže-dělo se tu něco, o čem nevim a co by mě mohlo zajímat??těšim se, až vás opět fšechny uvidim(a to i vás dva, hlavsoni a pavlíku :o)).zatial PA PA

Wemi
23. 10. 2003
Dát tip
chochoooo... netusim, s kym ses to bavil... jakej koloseus... ja znam jen a pouze kolosare... tak me napadlo jestli sis od te doby zavrzal ci zavrsil... cha... dobre vim, ze nikoliv... kdyz sem se pustila do te kritiky musim opravit tvou chypku... nepseme Froyd anobrz Freud... hahahaaa to sem zas jednou nachytala slavneho pavla.... tstssstsss.... pekne sem se u vas v jablonci nachladila a cely tyden jsem stonala v teple sveho domova... no.... ehmmm.... zas tak spatnz to nebylo... tak cus a vezte, ze za vsechno muze vlas, VLAS,VLAs, VLas, Vlas, vlas, vla.....sss

ch_34
23. 10. 2003
Dát tip
aha, to mění všechno, já si celou dobu myslel, že se bavíme o jeho bráchovi, kterej si trochu změnil jméno, aby si je nepletli; a vidíš, já si je spletl věz, že vlas, na malou chvíli našeho loučení zmizivší, se vrátil; ....až časem dlouhým odešel

ch_34
22. 10. 2003
Dát tip
Milá Mařenko, poradil jsem se s velikým, Ó, Koloseem; řekl mi, že nemám dělat tu fotomontáž, že ti nemám dávat do vlasů květ a do dlaně (místo spraye) veliký, Ó, symbol - Mrkev a do očí ti vložit příznačný Froydův výraz. Tak jsem tu fotku trochu obarvil a zmenšil, takže je stejně ošklivá, nehledě na to, co obsahuje. Můžeš se mrknout: přímo fotka nebo: má stránka s odkazem

ch_34
22. 10. 2003
Dát tip
tak to jsem podělal, tak znovu: obrázek stránka

ch_34
21. 10. 2003
Dát tip
Cha-chá! Tady to sluší všem!

ch_34
21. 10. 2003
Dát tip
cho-chó! Wemi, pamatuješ, jak jsi se kdysi zděsila? To nevíš, co je to fotomontáž! cho-chó-ché! budeme si hrát.... já se vrátím

Hmmm... nechete ujít pohledům... tak nějak vypadam po flašce absintu... turandot brambiste inian fakt vám to tam sluší všechna čest.

Semeno
11. 09. 2003
Dát tip
Moje milé milované brambiš´tátko , ty seš tady!!! To je krása, takže už nikolivěk nepsací brambiště, ale plně se brambiště účastnící dění!! :o)) Brambi posílej mi avíza, a ... a ..no a posílej mi avíza, co nejčastějc. Jo. hned si tě du uložit jako oblíbený.

Brambiště
11. 09. 2003
Dát tip
Jak sem se již zmínila, vůbec se tady nevyznám....VUBEC....takže ňáký "avízo" nejenže nechápu, ke všemu mě rozhodilo....co to je, holki....?zatim se mějte kvásně!

Inian
10. 09. 2003
Dát tip
Hele, čau ty folkový dobrodruhu, vítej v našem Zetdéčkovém koutku!Dobrodružně, to by řekl i Rikitan, možná by se měl zde lovit nějaký nový bobřík, anebo klidně ten starý známý lěty prověřený bobřík odvahy:-) Jinak, žiju hekticky.... A teď si jdu dáti nudléééééé, indickééééééééééééééééé.

Brambiště
07. 09. 2003
Dát tip
....ještě že už sem tady, koukám, že za mými zády se tu vášnivě diskutuje o-takřka-všem....takže:kunho!!!!!!!!už mi zase pomlouváš kotlíky, co?!kery:jakej čaj o dvanáctý?!ani vo tom nevim....aspoň myslim :)....ale-už sem se vyřvala, tak je mi líp :o))))))))) jinak-jak žijete, děcka?sice se tady vůbec nevyznám, ale je mi tu celkem útulno-tak nějak dobrodružně.

Semeno
17. 06. 2003
Dát tip
Tak teď nevim. Chci vás tam všechny, bude mi smutno! Já nevim, jestli bych zvládla, bejt tam sama..ve stanu, mezi miliónem lidí.. Bože, ale stejně tam chci!! Chci! Je to silný, je lepší se naučit vzdávat?... Brr, ale hlavně vá m to nevyčítám, to jenom mě to napadlo, já taky často nemůžu, znám to... Miláčkové... Seletice 23-konec Zbytek wemeno

Inian
16. 06. 2003
Dát tip
ZDÁ SE MI V NOCI TOLIK SNŮ,... A PAK RÁNO JE MI LÍTO, ŽE SI JEN NĚKTERÉ PAMATUJI bsd - dámy- Budoár staré dámy:-) Nějak se mi to přestává líbit, pasivita, pasivita ach zakrnění....

turandot
16. 06. 2003
Dát tip
Martíí, haf Sny...(pomlka)(soucitná)(Hybriďátko je zasvěceno)...několik hororů za noc...every night, kurva...piráti, balóny z kožichů stáhnutejch koček, o geniálních zločincích a masovejch vrazích s podobou ovcí...o koncertech v mešitách a krokodýlech... o šílenejch strojích...a hořících tunelech...šílim..fakticky... (Fenclovskym tónem)..zájemcům povyprávim...

turandot
07. 05. 2003
Dát tip
umcarára umcarára umca umca......křachtchrrr....ehm-ehm POZOR-POZOR HLÁŠENÍ dne desátého května se koná jistá sešlost, na které mí drazí a benevolentní rodičové nesmí chybět. Protáhne se až do velmi pozdních hodin ranních. Takže: mám volnej byt! a zvu vás na čaj o dvanáctý. Účast je nezbytně nutná. Pozdní příchody se neomlouvají, nepříchody nezapomínají a ....brzké příchody vítají. Sakra, a zkuste mi říct, že jedete k babičkám! Jmenovitě: Mary!, Kunhůto!, Semeno! a Márty!!!!. Tak. ....chrrrroptkřacht....umca-come as you are, aa you were.....!!!!!!!!

Semeno
29. 04. 2003
Dát tip
I like adventure

Wemi
25. 04. 2003
Dát tip
ano,ano, ano.... intenzivní přátelství nás k sobě váže...možná je to tím, že máme společné zájmy...bloumáme, touláme se a milujeme rosu...ochoch a jsme krásné jako jablka.... musim se vám přiznat, že naivnějšího člověka (než sem já:) byste ve světě asi hoodně těžko našli...sem dneska zjistila, že věřim pořád stejnejm věcem jako... dávno....dávno... eheheheh...radši se nebudu rozjíždět...mohla bych vás malinko zmátnout, a to přece nechci... no jak už martina podotkla BACHA NA TY PANY......ty sou fakticky dangerous a záludný.....

Inian
13. 04. 2003
Dát tip
Tak tomuhle se říká učebnicové ticho Po Pěšině, nebo spíš na pěšině dalo by se říci - pánové, dámy, ctění občané, nejžalosnější výkvěte lidské civilizácie, vyhrňme si rukávy a po lokte se broďme zkalenými, zkaženými a zčeřelými vodami řek poznání a věd, oddělme to zrno od plev, ať skví se momentální pravda nad hlavami všemi, ať uzří udivený zrak člověčí ten zázrak zázraků, jak pravím a pohleďme s upřímností sobě vlatní sami sobě do tváří servaných prací a lopotou každodenního života a přiznejme si: nenítohlesnadpěknejblud? P.S.: Všem náruživým fandům folkového DUA(vy víte o KOM mluvím)- Bacha na pány(jsou všade...)

turandot
20. 03. 2003
Dát tip
MÁM TO ALBUM!!!!! Bestiálně šťastní, se to menuje :-) ŽEBŘÍKY NIKDY NEVEDOU AŽ DO NEBE. ŘÍKAL SI JENOM TAK PRO SEBE A OBČAS PO NICH VYLEZL NA STŘECHU....ááááÁáá...no a pak hlavně ten drogovej večírek...VÍME CO CHCEME JÁ A TY PŘESKAKUJEME MRTVOLY...lalaláááÁÁÁ....BACHA NA HEROIN! BACHA NA HEROIN! ...a taky KAM SE ZAKUTÁLELA MOJE HLAVA?!Semínko, nahraju ti ho na jednu z těch kazet.., hm? Myslim, že je ještě někde mám(hloubavě....:-)...jo mám. Furt zabalený...áá, jo...sem eště chtěla...ty Cold Play se vejdou na jednu....FiXa na druhou....(lišácký zazubení)hele...co kdybych ti tam hodila Alice in Chains???He? Unplugged.

turandot
20. 03. 2003
Dát tip
jo....jaks to myslela s tou úctou ke smrti, sakra? Sem se tě chtěla zeptat ňák minule....Nerozumim tomu, Semíínko...HaF?

Semeno
18. 03. 2003
Dát tip
A tak to né, já sem zvednutou ruku teda nemělo, no, dobrá přiznám tři až čtyři, ale víc ne.. :o)) Bylo to fajn, až na to, že sem si nemohla koupit ani blbou kazetu, poněvadž sem holt méně všímavá,..achich

Inian
17. 03. 2003
Dát tip
No , tak vám to milí drazí odpůrci divokého POGA , stoičtí vyznavači VYCHUTNÁVÁNÍ či jinejch věcí v tom kotli nějak nevyšlo, co?BYLA TO MIMOZEMŠŤANKA A NEBO SMRTKA, BYL CELKEM RÁD , ŽE JÍ TAM POTKAL, ŘÍKALA MU HELE,HMMM :lenonovi kluci už se nikdy nevrátěj, Lenonovi kluci už se nikdy nevrátěj , LENONOvI KLUCI UŽ SE NIKDY NEVRÁTĚJ! A já vám řeknu hned proč.Protože nejlíp tohle prožiješ jako splynutí s okolím je to masový prožívání něčeho co tě sjednotí na prchavej okamžik s tima ostatníma lidma co sebou házej sem tam a vyrážej ze sebe zpívaný hesla se zdviženou rukou a vlasama přes ksicht.Nenechaj tě padnout, ostrčej tě, lomcujou s tebou , masa těl zmítající se z jedný strany na druhou , ale nikdy nespadneš. takže já se vracim do melancholických vln Portisových hlav a na loď kapitána lásky , kterou musíš vzít nebo nechat jet dál:-)

turandot
17. 03. 2003
Dát tip
aaaaaaaaa, bože, je snad jinej pohyb, kterym vyjádřim šílenství...skok, skok, skok, rozeběhnout se hlavou proti zdi! Soráč..jo...takhel to vychutnáááám....ááááá.....

turandot
12. 03. 2003
Dát tip
:-)...hele, Semčoune...a jakpak se na do toho Futura z Mělnicka dostaneš, he?(zvědavě a vyzývavě zárověň)....ne, neodpovídej, Jamesi, hlavně, že tam budeš:-)...Tákže...hele, vymaslete, kde se srazíme, protože já jedu s druhou výpravou:-)....: Ráchelka, Hybryďátko, Nell nemůže-pomoc, Dlouhán, náký jeho pochybný kamarádi...snad ne ten dvojník Báry Prokopcový...možná Nátan :-)...:-)))... :-))))....hmm předem upozorňuju, nepoguju, milí drazí....neboť bych současně nestihla vnímat charisma upocenýho Márdyho...neboť VYCHUTNÁVÁM...sakra, já se pekelně těšim...áááááááá.....ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!! Chci si ubalit svůj vlastní absolutní sen....:-)...SEM JENOM PISTOLE KTERÁ MÍŘÍ.....áááááááááááááá........a taky: ....tamtadádadadatamtadádadadadááá....VIDĚL SEM OBRAZY-OSPALÝ ANTICKÝ BOHY, SMÁLI SE A KOUŘILI A PO NEBI SE ROZBĚHLY KRUHY.....áááááááááá......NA ZADNIM SEDADLE SEDÍME VEDLE SEBE, ZACHRÁNIL NÁS KABRIOLET, NAD HLAVOU NÁM KVETE NEBE....MÁM TAKOVEJ ZVLÁŠTNÍ DOJEM, ŽE MOJE TĚLO EXPLODUJE, ŽE SE MOJE SRDCE ZLOMÍ, ROZLETÍ SE NA ATOMY, SEM CHUCHVALEC VLASTNÍCH VJEMŮ, JEN SE SMĚJU, NEVIM ČEMU.....ÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááá....

Semeno
12. 03. 2003
Dát tip
Nejseš ty hňup? Možná to k tobě eště nedorazilo, ale i v Mělníku jezděj autobusy, a dokonce do prahy. V pět sem doma. Neřikej že chceš s touhle svojí bandou jet s náma? Já a Kunhi sme samy, tak bychom mohly zkusit jet spolu. Musim ale eště sehnat ňáký prachy, tanhle víkend bude záhulovej na finance. ... no, doufám, že se tam budete chovat slušně, abych se za vás nemuselo styedět. taky se těšim. Jo a Míšo, chtěla sem tě jenom varovat. ZTRÁCÍŠ ÚCTU KE SMRTI!!

Semeno
10. 03. 2003
Dát tip
Děvčátka,jak já se těšm, doufám, že ve čtvrtek tam budete všickny, Kunhi řikala, že se tomu řiká pogování, tak zapogujem. Víte, co dem dneska dělala celej den ? Sem píchala abyste věděly. Skvělý zapícháníčko. Ačkoli v tom vedru to byl celkem záhul. :o)) Jo, a pošlu vám dopisy!! Tak se těšte! A ne že mi nevodepíšete. :o))

Wemi
09. 03. 2003
Dát tip
semeno: seš debil já myslela FŠECKO...to je po semením způsobu....cheche! kdyby tam patřilo i VYKAŚLEŚ tak by ta závorka byla za timhle slovem, ne? turandot: kdyby tě to zajímalo, tak teďka sem marod já.... mám chřipku a musela sem se vrátit z lyžáku.... beru antibiotika... mimochodem, kdyby tě zajímalo jaký, klidně ti to řeknu:) jo a z toho všeho mám průjrm....super!!!! WOW!!!! JOOOOO!!!! YEAH!!!!! inian: tebe můžu jenom pozdravit, páč už taknějak všecko víš.....ZDRAVIM!!!!!!!!!!!!!

turandot
25. 02. 2003
Dát tip
Wemeno...(hehe-sem taky marod)...doprčic, proč už se konečně nestavíš na čaj? Kdo má na tebe furt čekat, co?? Už to moc dlouho nevydržim.

Semeno
23. 02. 2003
Dát tip
..hehe, doporčic... mohly bysme mít nový heslo, třeba.. a nevim na co jako wemeno narážíš, na všecko kašlat po semením způsobu.. Heleďte já sem nemocný, (a taky mám prázdniny, což je velmi romantický)(ačkoli tuřín ví vo čem mluvim)takže, jestli mi chcete něco říct, tak se laskavě stavte. a né, že já(chorá, nemocná, depresemi cloumaná, stará a nemohoucí)budu lítet za váma, ......všichni dobře víme, že já to stejně udělám, ..no, sem debil, ale mělo sem celej život zvyknout si na sebe, takže mám smůlu.. .....mimochodem cool 23 a Dvanáctka sou dobrý přezdívky, nebo mi tak aspoň připadaj..no, pa

Wemi
22. 02. 2003
Dát tip
turandot: já ti teda řeknu co děláš blbě, drobku... ty totiž neděláš vůbec NIC!!!!! já vim, že to budeš ignorovat.... a zas se na fšecko(po semením způsobu) vykašleš.... achjo.. anebo začnem všichni dělat jakoby nic.... fajn, jenom ti chci říct, že mi fakticky chybíš...a můžu ti to řikat do nekonečna a ty to můžeš do nekonečna ignorovat... jinak ti moc děkuju, že si ochotná si něco ode mě přečíst DĚKUJU sudička.... doporčič...

Inian
21. 02. 2003
Dát tip
Když se tak koukám na ten vobrázek tam nahoře, člověk si vopravdu posteskne a maximálně si může , jaks' to Michalo krásně napsala, tiše sám pro sebe říct:Doprčič.Protože nic jinýho se nedá dělat, už se nedá dělat totiž vůbec, ale vůbec nic...(ne, promiňte , je to jen taková pachuť z týhle rozmluvy, i když to vlastně nesplňuje podmínky plnohodnotný komunikace, takže řikám:už toho nechte, nechte to plynout, i když mi je to taky proti mysli- vlastně teď mi došlo , že se to týká asi jen mě.No kdyby to tak nebylo tak vězte, že někdy je to úplně jinak než chceme a každej si vybírá jiný alternativy, jiný možnosti žití, chápání, hranic a posouvá se někam jinam, that's why it's sometimes better just leave it)-PLKY. Semi:Vítám tě mezi kruh(nebo spíš mnohoúhelník, páč je tu každej sám za sebe) svých přátel.Welcome home...

turandot
19. 02. 2003
Dát tip
....povolení vystavuju pouze tvorům, jež nejsou s Právem na štíru....na raku...ve fraku....ZAMÍTÁ SE. (rozhodně) ....námitky nechť jsou předloženy přímo před komisi, které shodouokolností předsedám..... ....CHJO....víte, že už mě štvete, sudičky....?(smutně) Doprčič(smutnějc) ... ...vždyt já už ani nevim, co dělám blbě...

Semeno
19. 02. 2003
Dát tip
Jéééééééééééééééééé, tak já sem tady, a převelikou energií a srdečným úsměvem budu řešit,..třeba. No ne? tO BUDE ALE OPRAVDICKÁ ZÁBAVA.. sakra, debilní caps lock všimly jste si, že sem tu nebylo? No, já vám nevděčnicím vlastně posílalo pohledy, co? Takže to víte. Hmm. To je jedno. Neustále vás (prozměnu) Obdivuji a ctím, mé hříšné Manon(ky) ... :o))

Inian
30. 01. 2003
Dát tip
Semínko.......už letíme, už letíme.... Wemi, ty vole vobejmutě klidně i vícekrát dohromady, protože přítomnost viditelných přátel mě vytáhla, ze dna:-))))

Wemi
30. 01. 2003
Dát tip
noooo...to ses zas vztáhlo semeno...takhle votevřeně přiznat ty HUMUSÁRNY, co vo tuřínovi řikáme:))))) mimochodem...budeš iniii taky vydávat pomlouvací povolení???? hodí se každý:))))))

Semeno
28. 01. 2003
Dát tip
Ach jo. Wemeno jedno wemeňácký, to musíš pořád myslet jenom na sebe? Kunhi potřebuje obejmout, tak jí prostě obejmeš, a ne, že:"..já tě obejmu, ale nejdřív ty mě.." Seš ty ale moje malé wemeno... :o))(a buď rádo, že se na tebe eště usmívám) For Taková ta jedna vlasatá alá tuříne tuřííne, ležíš v pěkné rovině.. : sem ti chtělo jenom zase říct, že tě všichni pomlouvaj..a já s nima, ..já se za to nestydim, ..ale příde mi to blbý, ..tak sem se jenom chtělo zeptat, jestli bych mohlo dostat neomezené pomlouvací povolení vůči tobě a od tebe. to jako abych se necejtilo trapně, chápeš ne? a taky, abych si mohlo veselo pomlouvat a vostatní rudly závistí.. :o)))))) Doufám, že to teda chápeš, já se toho pomlouvání nechci vzdát, hrozně mě to baví, ..no a kdybys chtěla, tak třeba spolu můžem pomlouvat, ..noo,...třeba wemeno, nebo tak. A mě taky klidně můžete pomlouvat, to je v poho. ale, bylo bych rádo pak vědělo novinky, o kterých bych mělo vědět, jo? For kunhúta: Poletíme spolu black rájem, ne? For wemi: Po přečtení tvého dopisu sem ti dalo pusu, ..a zašeptalo, ..(máš to tam i napsaný)..I Love You, anóbrž miluji tě.. :o))

Wemi
24. 01. 2003
Dát tip
obejmu tě kdy budeš chtít baby.....HEEEHEEEEEE!!!!!! ale jenom, když ty obejmeš mě....jinak by to nebylo fér, že???? Semeno: nic neslyšim...zatim(výhrůžně řečeno!!!!)

Inian
23. 01. 2003
Dát tip
Semíku, obejmi mě Wemi obejmi mě ztratila sem sama sebe vidim se pořád umírat Neber te to prosím jako rádobyuměleckej plk-jenom se neumim vyjadřovat.... to nic nemění na tom, že potřebuju obejmout...

Semeno
21. 01. 2003
Dát tip
Jo, spolu to wemeni natřeme, že jo? Ale jenom doufám, že mě neslyší.. :o))

Semeno
20. 01. 2003
Dát tip
Tuřín: To víš, že jo, určitě mi dává svoje čísla, normálně každej den.... To víš, já a Bára, ..budeme pááár, páápapapáá Inian: A teď tě smim obejmout? :o))

Inian
20. 01. 2003
Dát tip
Jasňačka, klidně i dlouuuuuuuuuuuuuuze:-))))(v duchu vidim ten Wemenní závistivej obličej, viď wemíku:-)))?) Turi-No Hrdlička's phone numbers are here:-)

Inian
19. 01. 2003
Dát tip
I DON'T WANNA TAKE WHAT I CAN'T GIVE.... Nazdar , nazdáááááááááááááááár....:-) Sluníčkový den kouká mi tu přes žaluzky , děvčátka já tenhle svět miluju , možná ne všechny lidi, ale teď pro tuhle chvíli se mu věnuju. Deme balit svět, ten kterej možná o nás nemá zájem, ale kdo se ho na to ptal co!? My sme přece svym zápornym či kladnym smyslem JEDINEČNÝ a proto máme právo usilovat o cokoliv:-))))) I GOT BUGS, BUGS IN MY HEAD:-))))

turandot
19. 01. 2003
Dát tip
haf....nemáte prosííím číslo na Hrdličku??? Tadlencta fotka je totiž jeho a ....hehe....já nevim jak mu ji vrátit:-)

Semeno
18. 01. 2003
Dát tip
.....no, sakra, to je blbý, to eště nemám promyšlený, ..no, ..sakra, to mě nenapadlo, ...ale vy už něco vymyslíte, ne? :o))

Semeno
16. 01. 2003
Dát tip
Ou šmejdi, jedný nerozumim, a druhá, ach wemínko, naopak, pudem balit spolu, ne?

turandot
16. 01. 2003
Dát tip
...hmmmm(procítěně)...balit....?? :-))))))).....du s vámi, milá děvčata.....heheee:-)))

Wemi
16. 01. 2003
Dát tip
tak ale musí nás bejt sudej počet.... iniiii... poď s náma balit, ať je sranda.... ehmmmm... balicí sestavu tu bychom už měly....hlavní otázkou však je KOHO KURŇA BUDEME BALIT???????

Inian
15. 01. 2003
Dát tip
hey , i want to fly away ,,,away Nemám adresu..Dej mi ji a já zkusim něco napsat, jo , jen tak mimochodem mám tvuj sešit:-) TRYIN' TO SHAKE THE CANCER OFF....oh stupid human beings.... it's an art to live with pain...mix the light into grey...

Wemi
15. 01. 2003
Dát tip
sakra, tak inian nám chytil amok.... lepší už to nebude:)))) já snad nikoho nebalim. nebo jsem si toho opravdu ale opravdu nevšimla.... tímto se omlouvám všem, co jsem balila.... promiňte....já nechtěla....

Semeno
13. 01. 2003
Dát tip
Wemi: Hej, to neni sudej počet!!! Tys mě to tak učilo, nebo ne? Tak nebal, dokud tu nejsem!! A abys vědělo , my tu víme, co je to pololetí, a tak sem tedy dnes bylo podvakráte zkoušeno, a psalo dvě písemky, aniž bych se na to kdykolivěk podívalo. Češtinářka mi mé finty okecávací prokoukla, bestije jedna, ovšem, díky mým bravurním schopnostem (aniž bych vědělo jediného konkrétního faktu) jsem dostalo 3. Ovšem, co mě dosti zmátlo, na strojích(Stroje a zařízení) , kde jsem se přestalo snažiti, a vědělo ještě méně, jsem dostalo za dvě. A též minulý týden se osvědčily mé nedoceněné vlastnosti. Dostalo jsem za jedna, (jako jedna ze dvou) z písemky, jejíž látku jsem vidělo naposledy kdysi mezi říjnem a listopadem, (a před hodinou sotva z doslechu šrotících se spoluobyvatel. Toť mé přiznání, ..to já vzkřísila Krista, ..ovšem, nechci se chlubit, že.. :o)))

Inian
09. 01. 2003
Dát tip
Máte svatou pravdu, děti.jediná fotka , na který vypadám v celku obstojně, je přeci fotomontáž!:-)))))))Ne, opravdu to nemá co dočinění se skutečností....:-) Jsem velice velmi ráda, že vám slouží zdraví a jste spokojené.Mě to totiž zajímá(docela:-))).

cup_of_tea
09. 01. 2003
Dát tip
Semeno: me to jiste zajima, stejne jako me zajima, ma-li se dobre Wemi. Je dulezite aby se vsichni na svete... meli dobre a meli se radi, tak jest. :-) P.S.Kdepak a kdypak je to foceny? Smim-li se ptat :-)

Semeno
09. 01. 2003
Dát tip
cup of tea: No jo, no jo, no jo, .. dobře dobře, to byl takovej řečnickej povzdech ufňukánka, to já bych taky rádo, keď by se všichni měli dobře, jenže to se tak nedá říct, pandž je to děsivě relativní.... Kdepak: ŠVP, cosi jménem chata v Krkonoších. Kdypak: Jak již bylo podotknuto, okolo mých narozenin, to jest , kdysi v květnu 2002.

Semeno
09. 01. 2003
Dát tip
ÚUUUUf, sladké to časy,... :o)))))))))))))))))))))))))))) Inian? A jak pak seš na tom ty? ??? Milé Semínko nikdo za celej blbej tejden nezkontaktuje, nikdo, ..asi vám budu muset dát telefon, abyste mi mohli volat, ..(tedy vy nemobilní, že?) Ale adresu mám pocit máte ne? Tak jaktože sou na nástěnce pořád ména, jenom to moje ne? No? Třeba wemeno se činilo alespoň trochu, ale ty? A nevymlouvej se na čas, já taky pořád zahálim na internetu, ..tak ty můžeš psát dopis? Ne? No, přestanu vám nadávat, Mám Vás totiž rádo. a proto potřebujete sprdnout.. !!! :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wemi
09. 01. 2003
Dát tip
he...nepeskuj toho nebožáčka ty mrcho:))) vy u vás na tom intru asi nevíte co to je pololetí, viď brouku???? to je tak , že nemáš vůbec na nic ani na nikoho čas....(a jediný co tě může vyvíst z míry je podivnej dopis vod semene:)))) šrotit, šrotit!!!!!! bejbi cup_of_tea: sem ráda, že to aspoň někoho zajímá, jak se mám... mimochodem pořád dobře....možná hůř:)))) Aty????

Semeno
08. 01. 2003
Dát tip
Já se mám taky dobře!! (Kdyby to třeba někoho zajímalo, že ?)(jakože to nikoho nezajímá) A jsem přešťastné za hodnocení, mé miloučké wemínko, ač, ovšem, jak si již zmínilo, je to fotomontáž, takže vlastně neníco hodnotit. Akorát Turandotinu drzost, ..cheche.. :o))

Wemi
07. 01. 2003
Dát tip
JÁ vás totiž poznám všecky.... miláčci... nejvíce podobna si tam je marten... míním já...smím-li...drazí přátelé... ehmmm... soutěž o nejtlustší stehna jsem tentokrát vyhrála já... o nejhezčí usměv se podělí INIAN a TURANDOT...dost podmanivý nejďábelštější... je jasně SEMENO!!!!! nejnevinnější MARTEN!!!! nejohnivější.... ehm... to naše malinkaté nepsací BRAMBIŠTĚ!!!! chachachaaa... asi se ptáte... kdopak je ta nejrásnější...??? NIKDO!!!!!!!!! u nás totiž nejde si vybrat.... jsem dohromady to nej nejkrásnějši na světě:))))) jsem trochu monotematická.... tak z jinýho soudku.... mám se dobře:))))

Semeno
06. 01. 2003
Dát tip
Neboj, nikdo tě nepozná, ..až na ... no, na mě, třeba, a wemi, a tuřína, ..i když, to tě nezajímá, co? Tak, dobře, mysklim si, že seš si dost podobná brouku, ovšem, taky výrazně fotogenická, jen porovnej sebe, ..a například jednouho červa za tebou, a hned ti stoupne sebevědomí :o)))))))))

Kalim
04. 01. 2003
Dát tip
No teda, Turandot, to je prachsprostá reklama. A musím říce, že zabírá. Hned se mi bude číst líp.

Semeno
04. 01. 2003
Dát tip
dizzy : To je božuhel tenhle rok , nekdy okolo mých narozenin, toť budiž 24.května, tudíž, ..ach jo. Oj, vlastně minulej rok. Takže je už starý, !!!a neprosto nepravdivý!!! Hele to jeko chceš říct, že takhle vypadám, nebo co? Ne že by mi kdy šlo o vzhled, ..jak je zajisté vidět,..ale má to svý meze ne?

Semeno
04. 01. 2003
Dát tip
Hel, ale Kunhúta je celkem fotogenická, co? (sorry, Inian)

cup_of_tea
04. 01. 2003
Dát tip
Chicht :-) Jste krasny, jen co je pravda :-)

Inian
04. 01. 2003
Dát tip
NAIL IN MY HEAD FROM MY CREATOR YOU GAVE ME LIFE NOW SHOW ME HOW TO LIVE....... ....ehm .....hm ...e-hmmmmmm...no tak tedy dobrá zrovna tedy tak , AČKOLIV .................. Chlapi(resp.ženský)!Vypadá to , že ze mne bude apsolutní audioslave AUDIOSLAVE.....!!!!!! Dost o hudbě a přikročkme mílovými skoky k jádru skrytého pudla Alíka. Nó, nakonec to neni tak hrozný , jak sem si myslela , protože v mém chytrém převleku mě nikdo nepozná .....haháíááááááááááááááááááááááááááááááááá:-))))) tak tedy znovu... CAUSE NOW I'M FREE FROM WHAT YOU WANT NOW I'M FREE FROM WHAT YOU NEED

Wemi
03. 01. 2003
Dát tip
fuj... cos mi to udělal s těma stehnama.... LIDI...TO JE URČITĚ FOTOMONTÁŽ!!!!!! jinak je až zarážející... jak jsme krásné, že....

Seregil
02. 01. 2003
Dát tip
Hezky.... tý brďo....... No tak to tedy jo ....

Semeno
02. 01. 2003
Dát tip
ÁAAAAAAAAAAAAAAAA (nade všema je čárka) Hele, já vim, že sem s tim souhlasilo, ale to bylo dřív. Božééééé, co si o mě teď všichni pomyslej? No, doufám, že jenom to, že sem prostě semeno... S tim už asi nic neudělám.. :o))))

turandot
02. 01. 2003
Dát tip
úúúúúúúúúúúúúúú(nad všema je čárka).........holala:-)nehloubej nad tím....věnuji ti tvou vlasovou...chceš? ....týjo, štve mě, že tam neni Andeeska...chjo....

dizzy
02. 01. 2003
Dát tip
teda děvčice,já bych vás skoro nepoznala,je úžasný jak ste se změnili...akorát semeno je furt semeno :cD kdy je to vyfocený?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru