Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co zbylo?

03. 07. 2003
4
0
1182
Autor
Peggy

 Bylo vedro, že se potila i noha od slunečníku. Kočka nepřestávala štěkat a nikdo se nad tím nepozastavoval. V týhle době je už přece normální úplně všechno... Až na to, že stále nepřicházíš. To není normální. To je divný.
  Vylila sem vodu z květináčů do sklepa, to aby se kytky neutopily a žábám bylo dobře, a šla se podívat na rádio. Třeba tam o tobě už konečně maj nějakou zprávu.
  A zase nic. Vzala jsem gumu a s její pomocí se tě snažila vymazat za svýho života. Jen jeden jedinej háček to mělo....Teď místo tebe hledám svůj život.
  Došla jsem do sklepa pro žáby a dala jim očuchat věci patřící mému životu: "Hledej!" křikla jsem na ně. A ony už se nikdy nevrátili.
  Nemám tebe ani svůj život. Co mi teda zbylo?!!!
gabio
11. 06. 2004
Dát tip
A ony už se nikdy nevrátili. máš tam chybu máš výborný nápady.. *

Hynie
26. 09. 2003
Dát tip
...Jak říkám, tvoje rubrika "jen tak pro radost" mě nezklame... jen nechápu že u takovejch dobrejch věcí je tak málo ohlasů... Copak se lidi bojí mluvit o smutnejch věcech?... Nevím. Ale vím že tohle chce ****

Peggy
21. 09. 2003
Dát tip
prozatím se spokojím s prstýnkama, nemám co nosit

vtipně podaná tragédie. jenže já se vrátil. a i když to bylo a je dost těžký snažím se ti vrátit i tvůj život a to přijemnější. otázka je jestli nejseš tak trochu vybíravá a tvrdohlavá. kdyžtak ti vrátím i ty žáby jestli o ně ještě stojíš:) tip

maracaibo
04. 07. 2003
Dát tip
Moc dobrý.m

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru