Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hřbitovní zpovědi II.

04. 11. 2003
8
0
1416
Autor
Smailinka

              Ahoj …… Dlouho sem tu nebyla, nějak sem ti nechtěla dělat starosti. Prostě sem to nezvládla, pořád jsem brečela, doma pod peřinou, někdy u počítače, někdy i ve škole. Je to celý ňáký smutný, či co. Pořád se mi někdo ptá, co mi je. Nic sakra, umřel mi kámoš, …promiň, nechtěla jsem urazit. Ale já nechápu, proč se všichni nemůžou řídit pravidlem Na bolavý zub se nikdy neptej. Stejně se ptaj!A ze slušnosti, jen si mě rozkuchejte, až do morku kostí, zatraceně, vidíš to!? Už mě nebaví ty jejich pořád stejný ksichty, a nebaví mě ani ty samý kecy. S tebou to bylo jiný, svět byl jinde, možná nám ležel u nohou(blbost, zas jen další fráze).

Tolik mi chybíš, mluvila jsem z Anet, je zničená, ale myslim, že bude v pohodě…myslim, že dokáže jít dál…!Vždycky měla spoustu přátel, člověk pak lépe zapomene. Měl bys být rád, určitě jsi.

A co já, co já!?(to nevyslovím nahlas, pořád se bojím, že by sis myslel, že se na tebe moc upínám, vždyť já tě přece zas až tak nepotřebuju!)

Možná bych si s tebou neměla povídat nahlas, aby si lidi nepomysleli, ale co je mi do nich, že jo. Stejnak sou všichni blázni, do jednoho. Jen sou lepší lháři, před námi, i před sebou. Mohla bych ti třeba napsat dopis. Vlastně psaní je taková malá modlitba… i za ty, kteří nesmyslně tlachají o nesmrtelnosti brouka…heh, nesmrtelnosti, divný slovo na divným místě, nezdá se ti!?

Dneska jsem šla z jedné oslavy, pila jsem tam džus, jak záhadné, vlastně ani ne, beru antibiotika. Já sem vždycky strašně chlastala, vždyť sám víš, ale s tim je konec. Žal zapíjet, blbost, ani ty bys to nechtěl, navíc on výborně plave, to´s mi přece vždycky říkal…a co bych oslavovala, odchod jedinýho člověka, kterej mi rozumněl, doprčic?!…No a cestou jsem myslela na tebe, jak jsem s tebou milovala kouřit, stav absolutního blaha…napadlo mi, že v batohu mam cigarety a inhalator, není to směšný!?Jo, asi si zahrávam, ale vždycky jsem byla trochu lhostejná vůdči všem těm prioritám, život, zdraví…no a co!…a sakra ono když je pak člověku blbě, tak nadává…na politiku, na svět, na lidi, že sou prasata…jako já dneska dopoledne, jenže kdybych nepila to zatracený mlíko, co mi doktorka zakázala, nemusela sem dvě hodiny blejt. Jenže, dej radu hlavě dubové!…Stýská se mi, vážně. Je ti tam nahoře aspoň dobře…a je po smrti něco, no já tomu věřim, jinak bych tu asi neklečela a nepovídala si s tebou…

...Je tu trochu zima na muj vkus, letos byl podzim nějakej krátkej, vlastně mi přijde, že sme ho celej trochu přeskočili...ale máš to tu docela pěkný...na jaře ti přinesu tulipány. Vim, že je máš rád...jako já...


Stinohlav
04. 11. 2003
Dát tip
Nemaz to, plz. ~ Je to mozna jine, ale je to dvojka.. ~ Nech to chvili ulezet a mozna to pak casem treba doplnis tim, co na to teprve ceka ;)

3/5+T mám něco dodávat ?.............

Smailinka
04. 11. 2003
Dát tip
N_T-nemusíš;) Hanee-to je jasný, já jen, abych pak nezaplácala a H.Z. I. tím pak nezanikly, protože ty hrajou prim, ty jsou základ;) hey konečně sem přišla jak poslat avizo dvoum lidem, kteří nestojí za sebou, já mam radost;)

StvN
04. 11. 2003
Dát tip
Lepší. neni to tak ufňukaný a je z toho cítit, že když se mají dva rádi, je všechno ostatní krásný, ale tak tak trochu jedno.

fungus2
04. 11. 2003
Dát tip
Opět povedené. TIP

Šalvěj
04. 11. 2003
Dát tip
*

Smailinka
03. 11. 2003
Dát tip
no já přemejšlim že to smažu, protože jednička je prostě asi to nejlepší co může duše má na hřbitově vypotit...ale ještě to tu necham chvíli

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru