Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lehučce toaletní momentka

11. 07. 2005
5
0
2792

Ještě tu nemám žádnou fekální historku. Tak teď už jo.

Tak už zase stojím frontu na záchod (a to nikoli z důvodu obsaženém v tematice lidové básničky „U vysoké pece / stojí malé vécé...“, jen jisté zažívací potíže přímo úměrné množství vypitého kafe), slečna, která je na řadě přede mnou (ach ano, jedná se o dámské záchody, co, kdyby záchody, jeden jediný (...jestlipak mu není samotnému smutno... ne, určitě není, vždyť má každou chvíli intimní dámskou společnost!)!) si mě měří očima odshora dolů a zdola nahorů, tedy, samozřejmě chci napsat nahoru (no jo, no, mám na sobě kraťasy vyrobené z dlouhasů prostým odstřižením – tedy bez zaobroubení (ale náhodou se mi povedlo trefit obě nohavice stejně dlouhé! I když při dnešních 18°C tu má většina lidí džíny.), vyblitě zelené tričko po tátovi, na které jsem si fixou na textil namalovala plno více či méně srandovních zvířátek, a které už taky není zrovna dvakrát čisté, a na předloktí pár škrábanců od potkana – tak co má chudák dělat, když se chce udržet na holé lidské kůži?). Trvá to docela dlouho (že by nějaké papírování? To víte, byrokracii máte všude. Až na to, že v tomto případě si nejsem jistá, zda by to bez papírů bylo lepší...). Koukám z okna do zeleně a ani trochu nepřemýšlím o zásadních lidských otázkách, nýbrž vymýšlím tento text, jelikož jsem tak trochu primitivní člověk, nikoli sofistikovaný filosof či logistikovaný teolog, psycholog či logoped... Ovšem už přicházím na řadu, takže zas nebude pointa... ...bohužel!


ja raději čůrám v parku, pokud nikdo nejde! některé parky se mi zdají dostatečně velké a jinak občas na střechu!

REDH0T
11. 07. 2005
Dát tip
...zase o hovně :o)

Pacer
11. 07. 2005
Dát tip
:)))

Bacil
11. 07. 2005
Dát tip
Já nevím, proč se z toho tolik dělá. Lidi spolu jedí, dokonce i diplomaté dělají pracovní snídaně, obědy, večeře... ale uspořádat společné jednání při návštěvě záchoda je nenapadne. A přitom tomu tak nebylo vždy! V dobách antických bývaly společné toalety, na kterých si lidi popovídali...

premisil
11. 07. 2005
Dát tip
Slůůůníčko, ta pointa mohla být žhavá...škoda. Akorat s tím ouřadem se to má tak, že šustění papíru na WC přináší na rozdíl od úřadu úlevu... Máš ode mě jeden WC T*.

Empty
11. 07. 2005
Dát tip
No tohle by napsalo 99% gramotných lidí v této republice:-/

Vaud
11. 07. 2005
Dát tip
Více Slůůncííí! Jen jsem čekal pointu, ale i tak posílám * Já jsem dnes chtěl rovněž díky kafeti čůrnout v metru. V peněžence jsem měl 1001 Kč. Pisoár stojí 3 Kč. Za jednu kačku mě tam nechtěla záchodová důchodkyně pustit a při spatření tisícovky volala:"S litrem běž do hajzlu!" Tak jsem šel.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru