Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dnes večer

16. 08. 1999
0
0
1792
Autor
Tanizaki

...15. 8. 1999

Dnes večer před usnutím povolím tělo vlastně už spím maličký nápady připlouvaj odplouvaj Klidně je nechávám snad se i utopit Přes všechny nápad(n)íčky nemůžu pochopit Proč zrovna ty Proč zrovna já musím psát Chybíš mi jak hustý dým ohníčku jak mraky sluníčku jak matka dětem S tímhletím světem máme žít? Proč stále nevím co počít? Začínat počátek s provázkem holátek nebohých slovíček trčící malíček vytasit v obranu postoupit za bránu vstoupiti do krámu plnýho nešvaru dostat se do varu způsobit otravu žlučových kamínků rovnat minulé lásky minulé vrásky minulé sázky budoucí lásky budoucí vrásky budoucí sázky do komínků a bez nadsázky?
maprach
20. 08. 1999
Dát tip
Víš, Tanizaki, nerad bych se opakoval, ale zase jsi mě dostala :-) :-) :-)Zajímavé básnické nářadíčko :-)

snoopy
20. 08. 1999
Dát tip
..já vím.. ty slzy stejně přijdou.. ale už mě bolí prsty, jak tu skořápku křečovitě svírám.. proud je moc silný.. ale není to tak špatný..

Bříza
16. 08. 1999
Dát tip
virtuální vivisekce
slova nejdou vrátit lehce
nejdou vrátit - nejdou zpátky
z lahví vylétaly zátky
(bolíš)

Krytyk
16. 08. 1999
Dát tip
Pěkné, vypadá to, že se ti něco otevřelo, to ti přeju a hlavně ať ti ten co chybí okamžitě přijede..poezii by to prospělo..a tobě asi taky..

snoopy
16. 08. 1999
Dát tip
měl bych ti rozumět.. přesto se ztrácím.. svou skořápku asi.. pustil jsem po vodě.. beze slz.. tak udělej to taky.. tanizaki..

AZALIN
16. 08. 1999
Dát tip
Jejda.. pripada mi sice to trosku moc prehnane romanticky, ale zase na druhou stranu.... proc ne.... musim priznat, ze tam nekde hluboko me to poholadilo, potesilo, rozjasnilo.. a mozna i trosku okouzlilo... :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru