Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

výsledky 40. K.O.U.L.E.

03. 09. 2009
0
32
2536

.

tak - nastala nepříliš obvyklá situace - tři soutěžní dílka mají 23 tipů

takže dnes vítěze nevyhlásíme, Muamarek tu bude až ráno - vydržte!!!

jsou to tihle autoři: aleš-novák, avox a jjj

. 

tak, Muamarek naše tři vítěze laskavě odstřelil - pardon, rozstřelil takže:

.

04.09.2009 07:39:30 Muamarek
Tak předně bych chtěl poděkovat všem 24 soutěžícím, kteří se do soutěže zapojili a předvedli různá pojetí navrženého tématu.
Velmi oceňuji např. dílko autora Awesům (doufám, že nick nekomolím). Vítězná tři dílka se mi líběj všechny - kdyby nemusel být jeden vítěz, nechal bych je na prvním místě všechny tři.
V případě Aleše oceňuju hlavně nápad - až geniálně jednoduchý a jednoduše geniální. Do mého - čistě subjektivního výběru se však dostaly JJJ a Avox.
Tady to mám hodně stížené tím, že Avox znám více než JJJ a mohl bych být podezírán z podjatosti.
U JJJ se mi velmi líbí navozený pocit - ale trochu mi tam chybějí překvapivější slova, pointy. Avox také nepoužívá slova výjimečná, ale používá je až výjimečně působivě - je to pro mne o prsa, ale pro mě je vítězkou:

Avox

JJJ bych dal na těsné druhé místo a hned v závěsu by byl Aleš,

ale jak jsem již napsal - potěšilo mě tu mnoho autorů, díky jim všem,

Marek

.

32 názorů

však už se chystá KOULE mini, pro školou povinné...:o)

pronick
05. 09. 2009
Dát tip
zajímavé je, že Písmák má vždycky víc morálních vítězů než skutečných:-) ale kdyby byly 2 soutěže KOULE, tak by dosti lidem z toho ruplo v kouli:-)

papouch
05. 09. 2009
Dát tip
to se awesům nakečá... Jo! A založíme qůli tomu trucměsto a na trucřece si trucnepostavíme do trucpůlky trucmot a bude se to jmenovat Ani von..

raja
04. 09. 2009
Dát tip
to se awesům načeká...

tý jo. 40.ročník !!!

papouch
04. 09. 2009
Dát tip
..morálným a i faktickým, protože awesům to prostě vyhrál. Ty vaše pofidérní výsledky si nacpěte do špic, bo je to jen korupce, podplácení a úplatkářství . Já vyhlašuji vítězem 40. ročníku KOULE awesůma. Tím pádem awesům (on a jedině on!!) má právo vyhlásit téma 41. kouloklání. A máme tu kouloschizma!! :-))

já vím , velký tvrdý...ale dík za odpověď, snad spíš do zprávy, teda...:o)

pane jo, co jsem zas kde profláknul? :o)

nepochopil jsem ani, z čeho si děláš legraci :o)

no, podle olympijského hesla není důležité zvítězit, ale vyhrát...:o)

Muamarek
04. 09. 2009
Dát tip
Avox - já nepsal, že o velká - o docela úplně malá, nerad se rozhoduju mezi dílky, jež bych nejraději nechal vyhrát všechna :-)) JJJ - jj, vlastně seš vicevítězkou :-)) Zúčastnit se, to je hlavní, Marek

avox
04. 09. 2009
Dát tip
já gratulovala už včera, (to jsem ještě netušila, že mám až tak velká prsa :-)) dnes děkuji všem gratulantům a omlouvám se za zpoždění, ale přivezli mi uhlí a vzhledem k hrozícímu dešti, měla ta nepoetická činnost přednost... teď začnu žhavit závity, abych vymyslela, čím příští úterý zamotám ty vaše... pěkný víkend všem :-))

Muamarek
04. 09. 2009
Dát tip
To jsem rád, Aleši, že se Ti téma líbilo. Mě Tvé pojetí tématu velmi zaujalo, škoda, že jste nemohli vyhrát tři :-)) Měj se, Marek

no ale tu to + nevyužiješ... :o) a du pracovat krapet

Adamova Eva
04. 09. 2009
Dát tip
gratulace všem třem vítězům :o)a všem krásný, pohodový víkend

když já mám jen velký + ...:o)

vidíš aleši - a dybys měl prsa, mohls aj vyhrát... třeba... :o) gratulace všem :o) a s avox se pak domluvíme na vyhlášení tématu :o)

gratulace avox i jjj, dík Markovi za pěkné téma :o)

Muamarek
04. 09. 2009
Dát tip
Až teď vidím své hrubky - "JJJ a Avox se dostaly" a "podezírám" místo "podezírán", Marek

tak děkuju Muamarkovi za rozhodnutí a přidám to nahoru aby to nezapadlo - na takovýhle důležitosti klidně používejte žlutou / vážnou kritiku (ale né zas furt jen tak! :o)

Muamarek
04. 09. 2009
Dát tip
Tak předně bych chtěl poděkovat všem 24 soutěžícím, kteří se do soutěže zapojili a předvedli různá pojetí navrženého tématu. Velmi oceňuji např. dílko autora Awesům (doufám, že nick nekomolím). Vítězná tři dílka se mi líběj všechny - kdyby nemusel být jeden vítěz, nechal bych je na prvním místě všechny tři. V případě Aleše oceňuju hlavně nápad - až geniálně jednoduchý a jednoduše geniální. Do mého - čistě subjektivního výběru se však dostali JJJ a Avox. Tady to mám hodně stížené tím, že Avox znám více než JJJ a mohl bych být podezírám z podjatosti. U JJJ se mi velmi líbí navozený pocit - ale trochu mi tam chybějí překvapivější slova, pointy. Avox také nepoužívá slova výjimečná, ale používá je až výjimečně působivě - je to pro mne o prsa, ale pro mě je vítězkou: Avox JJJ bych dal na těsné druhé místo a hned v závěsu by byl Aleš, ale jak jsem již napsal - potěšilo mě tu mnoho autorů, díky jim všem, Marek

tož necháme to na cílovou fotografii :o) držím palce soupeřkám...

avox
03. 09. 2009
Dát tip
třetinka skupiny děkuje a gratuluje zbývajícím dvěma třetinám :-))

gratulujem...skupine víťazov

avox má momentálně 24 tipů ale ten poslední už byl po limitu tipovacím - já jen aby to někoho nemátlo - skončili všichni v limitu na 23 a dál už je to na Muamarkovi :o)

Háber
03. 09. 2009
Dát tip
juj*ale Vás je* ratulujem*:)))drakulujem*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru