Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

PŘÍBĚH S PONAUČENÍM

23. 04. 2012
0
0
1032

 

 

Příběh s ponaučením*

 

Láska.

Milují se a nestaví mrštným spermiím žádné překážky při jejich cestě za vysněným cílem.

Chtějí děťátko.

Milují se i v jiných do té doby pro ně cizích polohách.

Páří se do úmoru, bohužel bez výsledku.

Tepají do svých těl jako zvířata.

Stále nic.

„Dobrý den, pane doktore………“

„Vy jste v pořádku, pošlete mi manžela“.

„Nikam nejdu, to si dělá prdel…..“

Poprvé sedí v čekárně gynekologie a vnímá pohledy žen, které tu jsou na svém území a jeho ubíjí pocit méněcenného vetřelce.

„Svlékněte se“.

Obnažil své pohlaví, doktor uchopil obě jeho tváře, pomačkal je a několikrát se nechtěně otřel i o jeho schlíplý sedřený pohlavní nos.

„ To by mělo být v pořádku, ještě nezoufejte a tady do této nádobky přineste vzorek vašeho spermatu“

      „Děkuju pane doktore……….“

 

Hned druhý den ráno mu žena udělala dobře a dle rady pana gynekologa vložili nádobku s tekutým pokladem do pytlíku s teplou vodou, aby se spermiím dobře dařilo a mohly být spolehlivě vyšetřeny.

On jde rozesmátý do práce a přemýšlí, jak by jí nenápadně naznačil, že zážitek z dnešního rána byl krásný a mohl by se opakovat častěji.

Ona pádí za panem MUDr.

„Vážená paní, mám špatnou zprávu, spermie jsou dočista mrtvé ani jedna nevykazuje stopy života“.

Katastrofa a žal.

Neradostnou novinu oznámili rodičům.

„Bože můj, tak ty jsi kapoun a táta byl přitom takovej kanec!“

Podstoupil léčbu. Do jeho pravé polokoule se zapíchlo jedenáct olejových injekcí, které bolely jako…….

Po té jedenácté se mu zdálo, že jeho bolavá část sedínky se nafoukla jako supernova a čekal na její explozi.

Provedli druhý odběr.

On jde s bolavou prdelí do práce a přemýšlí, kdy to peklo skončí.

Ona pádí za panem MUDr.

„Vážená paní, nemohu tomu ani uvěřit, spermie jsou dočista živé a mají se čile k životu. Ani jsem netušil, že ty injekce jsou tak účinné ?!“.

V hlavě se jí honí klučičí a holčičí jména, je jako omámená z té radostné noviny, ale ne až do té míry, že by si neuvědomovala ten, až zázračný obrat v celé té spermiální záležitosti.

„Neudělala jsem při prvním „honění“ nějakou chybu?“dumala pak doma. „Netlačila jsem až příliš na jeho močovou trubici, nerozmačkala jsem nebohé spermijky ?“ 

Ani trošinku jim nevadilo, jak se později od dotyčného gynekologa dozvěděli, že voda, která měla udržet spermie v dobré kondici, měla být pouze vlažná a ne šedesátistupňová.

Ona s úsměvem na tváři vzpomíná na chvíli, kdy on otočil kohoutkem od teplé vody a pronesl :“ Aby jim holkám nebyla zima“.

Netušili, že tehdy spermie zjednodušeně řečeno uvařili.

A ponaučení.

Chlapci vězte, že vám varlata nevisí mimo tělo jen tak pro nic a za nic, ale proto, že spermie nemají rády příliš velkou teplotu, dokonce i teplota lidského těla je pro ně vysoká.

Proto , když nemáte peníze na kondom, nebo si za ně pořídíte raději cigára, stačí když si svůj krásný orgán před souloží vypaříte v horké vodě a nemusíte se obávat nechtěného oplození.

·          Původně jsem chtěl tento pravdivý příběh nabídnout do televizních Bakalářů, ale když mi přišla nabídka od Fouska a Járy Sedmikráskového bylo rozhodnuto. Zároveň Fouskovi alias Libovému frajerovi děkuji za poutavé převyprávění mého námětu.

František 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru