Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zvěrstvo VI

04. 11. 2013
18
27
3993
Autor
Kočkodan

Všehochuť

Bělořitka Odpověď přišla velmi břitká na dotaz ohledně barvy zadku, že prý je přece bělořitka, a když nezmizím, zavolá matku. Bělozubka Přenosy z atletiky sleduje bělozubka v Praze i na své „kotiči“, jejím idolem je Sergej Bubka, ten skvělý skokan o tyči. Beran Mám až skoro strach to říci, co se nedávno stalo v Zlíně, jeden beran si koupil beranici a ona byla z jeho tchýně! Berneška Samec se mračí na bernešku, chtělo by to mladší babu, našel jí pod křídlem další vešku a za krkem dokonce počátky svrabu. Blavor Domů se z hospody potácí blavor, hodně chlastal a na stole tančil, k lůžku si postaví raději lavor, co kdyby žaludek s blinkáním jančil. Břehule Rodiče mají vztek na břehuli, bortí se obraz potomka šikuly, chodí za školu, pije, hulí a v tašce mu našli i čikuli. Buvol Osud je hnusný na buvola, a ten trpí touhle zradou, lidé z něj často dělají vola, když mu dvě písmenka kradou. Cibetka Musím si postěžovat na cibetku, ne proto, že se nemyje, často však přinese ze školy pětku, nejde jí fyzika a chemie. Daněk Dobře tě chápu, přespolní daňku, v obore vidíš krásné laně, ty potom musíš vyrvat plaňku a s velkým řevem vběhnout na ně. Delfín V pohodě plaval s delfínicí, když promluvila, začal problém tušit. "Miláčku, prosím tě, kup mi stroj šicí, chtěla bych vyzkoušet něco si ušít." Divoké prase Mamince líčí divoké prase na školním výletě jak bylo príma, moc se mu líbilo v Moravském krase, však bude z toho asi rýma. Drabař Pro všechny je velký žabař, doplivl jen přes dva metry, výmluvu si našel drabař, prý má zaražené větry. Fenek Další mindrák trápí fenka, nový komplex ničí duši, oháňka připadá mu tenká a strašně velké zase uši. Gekon Jako Pražané jsou pražští gekoni, rozum jim prostě velí to, schůzky si dávají většinou ke koni, tam trefí dokonce největší jelito. Gepard Gepard nejdříve pozorně větří, pak přijde rychlost – jeho pýcha, zebry a antilopy chválou šetří, když jim ta šelma na záda dýchá. Gibbon Narazil v pralese gibbon na gibbona, proč záhy tolik ryku? Jeden byl on a druhý ona, nemohli pominout erotiku. Gorila Raději nekoukej gorilo do zrcadla, ten šok by pro tebe byl velký, možná bys i do mdlob padla, máš velmi daleko do modelky. Grizzly Když se ke kurníku blížil grizzly, úlek byl patrný na drůbeži, včas ale slípky do krytu zmizly, unikly proto krvavé řeži.

27 názorů

Kočkodan
04. 06. 2017
Dát tip
Bez zakřiknutí snad lze hovořit v minulém čase. Ty jsi pro moje dílka podstatně méně nebezpečná návštěva.

Gora
04. 06. 2017
Dát tip

No, do našeho kurníku nechodí grizzly, ale podstatně menší zvíře...lišák podšitý:-)


Kočkodan
23. 11. 2016
Dát tip
Podobné reakce svým čtenářům nezakazuji. Také ti děkuji.

xardaska
23. 11. 2016
Dát tip

díky,tohle mě pobavilo


Kočkodan
20. 04. 2016
Dát tip
Alespoň hrozí menší nebezpečí srážky a pojití jisté harmonie, která mezi námi kupodivu stále panuje. ;-)

Kočkodan
19. 04. 2016
Dát tip
Prozradím ti jedno slané tajemství – s tím „úchvatným“ jsem byl spokojený, jen jsem si tě nabíral a nakonec dobíral. :-)

Kočkodan
19. 04. 2016
Dát tip
Jenom úchvatné? :-(( Přesto díky a tobě dobrý den. Třeba se příště nemineme.

Kočkodan
08. 11. 2013
Dát tip
Dekuji za verse, perlo lesu, nemel jsem z nich z´ßachvat desu. Pamet se mi zvolna vrací, dobre znás tu destinaci.

koloušek
08. 11. 2013
Dát tip
Netroufej si na tchýně, můžeš si být jistý, že berani ve Zlíně, byli jenom hokejisti. Ty jsi, Kočkodane, zato krásný velice, už je to tak dané, opice jak opice. T*

Kočkodan
07. 11. 2013
Dát tip
Dík, Etnicko. Príste mozná vyhrabu pro zmenu zase nejaké Prícení. Hezký zbytek oslav VRSR. :-)

vesuvanka
07. 11. 2013
Dát tip

pěkně zbásněná zvířata, pobavila mě. Díky, TIP

a těším se na další :-)))


Kočkodan
06. 11. 2013
Dát tip
Moje podekování patrí osobám s následujícími monogramy: ČRLDTANPMEBTHHJMA Oj, já malá truhla muzského pohlaví jsem zapomnel na tecky a cárky! No, predelávat to nebudu, vy uz se nejak najdete. Diana: Bud klidná, já jsem na tom byl pred básnením stejne. Ale do fenka más dost daleko. Ales: Já doufám, ze se zmínený zoolog nevrtí v hrobe. Termicky znacne upravený Ursus: Bud ráda, ze se utrel sám a neudelaly to ty slípky. Evzenie: Proc ten minulý cas? Toscana: Más bohuzel smulu, ze nejsi nevidomá. Jarmila: Munky má jiz dávno autor. Alegna: Zmetek nemá v mém díle co pohledávat.

Alegna
05. 11. 2013
Dát tip

:))) doufám, že v pokračování tě najdu


Berneška-to by mohl chytit ještě muňku( Buvol=krásný! Daněk, drabař, fenek, gibbon, gorila))


/*


Toscana
05. 11. 2013
Dát tip
a já pořád proč tak nemám ráda zrcadla... už to vím! :-)))) *t

Pobavila jsem se velice,

možná jsem kdysi byla

malá hubatá opice.*


Brehmův život zvířat ve verších...pěkné :o)


Diana
04. 11. 2013
Dát tip
Nasadil jsi mi mindráky, některá zvířata vůbec neznám, budu se muset podívat do atlasu :-) Ale zbásnil jsi je pěkně ***

Čudla
04. 11. 2013
Dát tip

/*


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru