Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Příčení 13

21. 04. 2014
22
31
3743
Autor
Kočkodan
Nehnout ani prstem Prstem pro nás nehnul ani, nevařil kávu, nepodal chipsu, a ještě ty výmluvy páni, že prý je má všechny v gipsu. Nechat se sebou orat Říkám ti to dokolečka pořád, tvé chování je přinejmenším divný, přestaň se sebou nechávat orat a buď už konečně asertivní. Nechat na sobě štípat dřiví Protože soused neměl špalek, nechal ho na sobě štípat dřevo, vytryskla krev a on se zalek, zda není náhodou pěkné střevo. Nechat si vrtat koleno Nechal si vrtat do kolenního kloubu pro Korunu českou (Kč), teď se dívejte na toho troubu, jak tu o berličkách „skáče“. Nejdříve práce, potom zábava Nejdříve práce, zábava poté, dojeď pro zmrzku, jsou vedra, až potom rozvážeš ručník froté, co zatím kryje moje bedra. Nejlepší obranou je útok Nejlepší obranou je útok, konečně zmlkla tahle ženská, zardousil tchýni v okolí Vrútok, má hezký zážitek ze Slovenska. Někoho míchat Občas míchá své manželky mámu, to asi nepatří k dobrému tónu, když padá z míchačky, přesto se chlámu, je jako prase (od betonu). Někoho utnout Utnul ho náhle v půlce věty, určitý nedostatek citu, ač není ještě plnoletý, miluje pouze morbiditu. Někomu to pálí Moc dobře mu to pálí, široké vlastní vědomosti, ví třeba, kdo byl Boutros-Ghali a kde má člověk sezamské kosti. Není všechno zlato, co se třpytí Není vše zlato, co se třpytí, manžel se před ženou nervózně kroutí, a pak to přiznal, není zbytí, prstýnek koupil na Matějské pouti.

31 názorů

Kočkodan
09. 04. 2017
Dát tip
Milá Irčo, já sice děkuji za komentík, ale jak se říká – všechno je jinak. Název kostí nesídlil v mé hlavě, nýbrž jsem se nejspíš ve wikipedii pídil po nějakém neobvyklém respektive neznámém názvu kostí. V tom velký náznak inteligence nebude. Jedině v tom smyslu, že umím něco najít na internetu. Ale to dnes již dokážou pomalu starší batolata. Také ti po čase připomínám, že u komentáře k mému dílku není nutné posílat avíza. Hláška mi pak přijde dvakrát – kromě toho avíza ještě jako „nové kritiky). Ale ani trochu tě nepodezírám, že bys tak činila se zlým úmyslem, přidělávat mi práci s klikáním. Tak špatné srdce jistě nemáš. (mrk)

Gora
09. 04. 2017
Dát tip

Souhlas se Stázkou - v té kosti

je i náznak tvé vzdělanosti. Jsi jednička. A típek s měkkým i.


Kočkodan
07. 04. 2016
Dát tip
Nebudu pátrat v textu, jak jsi na tuto mylnou nebo ironickou poznámku přišla. :-)

Kočkodan
07. 04. 2016
Dát tip
To máš pravdu, proto tam mám také sezamské. :-) Ossa sesamoidea manus – sezamské kůstky ruky[ upravit upravit | editovat zdroj ] Ossa sesamoidea manus jsou drobné kůstky při metakarpofalangových kloubech. Konstantně se vyskytují dvě, po obou stranách metakarpofalangového kloubu palce, a ne vzácně mohou být i při jiných metakarpofalangových kloubech. Vytvářejí se ve šlachách svalů, které se v těch místech upínají. Při druhém až pátém metakarpofalangovém kloubu jsou často jen chrupavčité (bez osifikace), a uniknou proto pozornosti při rtg vyšetření. Za kost původem sezamskou se považuje i os pisiforme karpu.

Kočkodan
21. 05. 2014
Dát tip
Pokud se nejedná o mísu toaletní, tak bych si s dovolením hrábnul. A dík.

Antoncek
21. 05. 2014
Dát tip

I když narozky vzala voda, ber z mísy Tips co hrdlo ráčí.

 


Kočkodan
27. 04. 2014
Dát tip
Tvoje reakce také zrovna nepatrí mezi nepovedené, dík. :-)

:-) Povedlo se Ti. Hezky napsáno Tip*


Kočkodan
24. 04. 2014
Dát tip
Díky, nepopírám, ze mi tvuj komentár polechtal jesitnost na brísku. Je to i pekný dárek k mým dnesním narozeninám.

Josephina
24. 04. 2014
Dát tip

jsi tu tak jako tak jeden z nejvtipnějších, za tebe ti dávám tip a jdu vyrobit další prstýnek na Matějskou pouť


Kočkodan
23. 04. 2014
Dát tip
Za tvuj názor a pohled dík. S príslovcem jsem mohl dopadnout i hur.

Whitesnake
23. 04. 2014
Dát tip

trochu laciné, snaživé a křečovité... můj názor a pohled


Kočkodan
23. 04. 2014
Dát tip
Dakujem pekne a ruky bozkám. :-)

Švédsko 1
23. 04. 2014
Dát tip

Tam, kde hviezdi ironia

(Krom mne - proti vsem)

Tam som celkom rada i ja

Ocenit to viem

 

Par hviezdiciek je vsak nic

Proti duchu, co tu ziari

Na konci vzdy plieska bic

Zachovaj si v kalendari

;)


Kočkodan
22. 04. 2014
Dát tip
Svédsko 1, díky za dvojnásobný pocet hvezdicek. :-)

Švédsko 1
22. 04. 2014
Dát tip

...:)**


Kočkodan
22. 04. 2014
Dát tip
Tak vám teda za ty komentáre pekne dekuju! Vsechny vás nezardousím. Rybko: Versíky jsem vytvoril jiz pred nekolika lety a tenkrát hledal nejaké kosti v sítovce. Mezitím moje hlava zapomnela, kde se sezamské vyskytují. Cudlo: Tvuj koment by nebyl spatný, ale hyzdí ho sluvko "Dokonce". Jako kdyby to bylo neco prekvapivého, neobvyklého, ze je moje tvorba velmi dobrá. Príste si dávej trochu vetsí pozor pri formulaci. ;-) Médo: Tvé hodnocení me nenamíchlo; díky za kosterní poucení. Evzíku: Prede vsemi ti posílám velkou pusu k písmáckému svátku. Snad to nebudes brát jako útok. Kvetoni: Já to vedel, ze tvuj komentár bude nejaká hovadina... :-) Toscano: Tobe bych presto hnul prstem vcelku rád. Macecho: Budu si tvou kritiku vykládat jako mírne pozitivní.

macecha
22. 04. 2014
Dát tip

mně se líbí všechny .... T***


Toscana
22. 04. 2014
Dát tip
Nehnutí prstem by mě nechalo vcelku v klidu, kafe si umím bez problémů udělat sama a chipsy mi nechutnají, takže je nejím... :-))) *t

Se svojí troškou do mlýna:

Jde jako tele na porážku

Samo šlo až do Bytče

vykrmené dobytče

mělo plánek přesný

Bytča – závod mäsný


I pro mne je útok a zábava tím pravým ořechovým.*


Diana
21. 04. 2014
Dát tip
Není zlato, co se třpytí! :-)***

Čudla
21. 04. 2014
Dát tip

Ty ses nám nějak rozepsal Luboši...a dokonce je to i velmi dobré.. /*


Nejlepší obranou je útok :))


rybkaH
21. 04. 2014
Dát tip

Útok a zábava nemaj chybu:)))))))) a víš, milý Lubošku, kde je ta sezamská kůstka?


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru