Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dětské odpoledne - Honzíkova cesta

27. 10. 2015
0
1
1215
Autor
Zbornik

Dětské odpoledne - Honzíkova cesta


v neděli 8. 11. 2015 o festivalu Den poezie na památku 10. výročí úmrtí paní ilustrátorky Heleny Zmatlíkové

start: ve 14:00 hodin od sochy Karla Hynka Máchy na pražském Petříně (cesta, scénky, soutěže, odměny)

cíl: Štefánikova hvězdárna – divadlo Marky
Míkové a hra Honzíkova cesta, kreslení, prohlídka hvězdárny

vstupné: zdarma

Milé děti,
vydejte se společně s Honzíkem a jeho dědou od sochy Karla Hynka Máchy na pražském Petříně až do Štefánikovy hvězdárny na Petříně.

Cestou se budete moci zúčastnit řady her a a vidět veselé scénky od postav z knížek, které paní Helena Zmatlíková ilustrovala (Krakonoš, myšky, kocourek modroočko, Alenka a další).

V cílové Štefánikově hvězdárně (v 15:30 hodin) si vyzkoušíte ilustraci vlastní knížky s dopomocí autorů dětských knížek Ivony Březinové, Jarmily Hannah Čermákové, Michala Čagánka a ilustrátora Adama Panáčka.Nemine vás ani autogramiáda s možností koupě knížek.
Budete se moci prohlédnout hvězdárnu plnou zajímavých přístrojů.

Nakonec na Vás čeká divadlo Marky Míkové, díky kterému uvidíte hru Honzíkova cesta.

Účinkují a těší se na vás: Josef Drlík, František Zborník, Ivona Březinová, Lenka Hábltová, Jarmila Hannah Čermáková, Radana Šatánková, Petula Heinriche, Michal Čagánek, Pavel Skalický, Jan Zbořil, Adam Panáček, Jakub Rozehnal, Martin Zborník, divadlo Marky Míkové

Další akce festivalu Den poezie, který se letos odehrává díky desítkám aktérů v 66 městech od 8. do 23. listopadu 2015 naleznete na stránkách www.denpoezie.cz. Koordinátorem festivalu je Občanské sdružení Společnost poezie.

 


1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru