Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pismacke noviny obecne

07. 01. 2003
0
0
2264
Autor
Olda

Tahle myslenka neni nova. O nejakem magazinu P. se mluvilo davno. Tyhle napady ale zacinaji a konci na praci lidi co se tyce literarniho vyberu, nebo textu. Verim, ze tentokrat by to mohlo vyjit.. :)

Produkt podobny www.dobraadresa.cz -- souhlasim. Ze zacatku urcite v HTML, aby dostupnost byla co nejsirsi, redaktori "Novin" se presvedcili, ze delaji (byt zadarmo) zasluznou praci, ktera je odmenena vysoko ctenosti Novin. Jsem totiz presvedcen, ze pokud se na P. takovyto produkt objevi, prilaka pozornost mnoha ctenaru i odjinud.

 

Dalsi vyvoj by mohl byt DOC/PDF, ale dobre zformatovat text lze skutecne i v HTML. Obsah nastinime v dalsich diskuzich, stejne tak vzhled, pripadne ilustrace..

 

Pomahal jsem ted klukum co delaji Bbarak.cz . Je to magazin velice vyhranene skupiny, a to Hip hopu ktery rozhodne neni v Cechach mainstreamem. Povedlo se jim za dva roky se z weboveho produktu dostat na velice hezky kridovy papir ktery nejdrive rozesilali odberatelum, nyni se objevuje v siti PNS trafik, nebo jak se to jmenuje ;) Pripadne muzu a bylo mi nabidnuto vyuzit jejich znalosti a zkusenosti co se tehle druhu distribuce tyce. Mezi P. je pak nekolik kteri s vydavanim maji realne zkusenosti. To jen tak na okraj, je dobre mit vznesene plany.

 

Do tehle diskuze se hodi asi obecne pripominky co se tyce cele te idey.

 

Ted jednotlive


JohnieBass
30. 01. 2003
Dát tip
O tom jsem se již zmínil:o) JB

Armand
16. 01. 2003
Dát tip
Stanislav: koncepce už je na světě de facto celá... jen jsem ji veřejně nevystavoval, z důvodů pochopitelných.. raději bych tu věc realizoval než o ní kecal. Tvůj nápad není od věci. Počítám i s tebou i s hermitem (de facto s kýmkoliv kdo bude mít zájem). Bude několik redakčních skupin, zastřešených v mé předsatvě třemi lidmi, kteří budou mít konečné slovo. O těch lidech se ještě jedná a nic není neměnné. .-)

Armand
16. 01. 2003
Dát tip
rozhodně :)

Merle
15. 01. 2003
Dát tip
souhlas se Standou, tohle vidím nereálně velmi

Seregil
15. 01. 2003
Dát tip
No nevím. Myšlenka je to dobrá....

Olda
15. 01. 2003
Dát tip
Tisteni je az na hodne dalekym konci dlouhy cesty, takze ted bude snaha dat dohromady magazin (noviny) pro Pismaky..

Seregil
15. 01. 2003
Dát tip
Ale jo to bych byl pro.... ale bude to mít svá úskalí....

Wopi
14. 01. 2003
Dát tip
auditko sice vypadá mrtvé, ale Armand už vymyslel spoustu dobrých věcí - věc nespí!

Merle
10. 01. 2003
Dát tip
i já bych ti to přál, ale v tomhle ti já prostě nemůžu pomoct (kormě čistě technický pomoci, což je ti vcelku k ničemu) možná to zus hodit mezi upoutávky, a třeba se někdo přihlásí... cosi jako konkurs

Olda
09. 01. 2003
Dát tip
tohle vypada jako mrvte auditko.. ;-) merle, udelame hlubsi sondu, ale moc bych si pral, aby to nejak proslo.. ;)

Merle
08. 01. 2003
Dát tip
Oldo, do tohole bych se zatím nepouštěl... nepozoroval sjem tu dost dostatečně zapálených lidí, obětovat tolik něčemu takovému... ale možná máš lepší zprávy

Wopi
08. 01. 2003
Dát tip
jeden dotaz úplně MIMO (omlouvam se!) - Oldo, máš nějakej kontakt na lidi z bbaraku? shánim to pro svého hiphopového syna...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru